Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2022 3 yıl Ramazan Bayramı'nda sağlıklı ve dengeli beslenmek için besin tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini belirten Diyetisyen Ege Ramadanoğlu, “Bayram süresince yeterli ve dengeli beslenmek için tabakta yer alan 5 temel besin grubu (süt ve süt ürünleri, et-yumurta-kurubaklagiller ile yağlı tohumlar, sebzeler, meyveler, ekmek ve tahıllar) yeterli miktarlarda tüketilmeli” dedi.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.