Zıplanacak içerik

Bilimsel araştırma: 'Tatlandırıcılar kanser riskini artırıyor'

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_122546.jpg

Fransız araştırmacılar, şeker yerine kullanılan yapay tatlandırıcıların kanser riskini artırabileceği konusunda uyardı. Sonuçlara göre, özellikle aspartam ve asesülfam-K içeren yapay tatlandırıcılar, yüksek kanser oranlarıyla bağlantılı olarak görüldü.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.