Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Sen öyle göz Sen öyle toprak ve güneş ortaklığı Sen teninde cennet kayganlığı iken Sana şiir yazmak ahmaklıktır Bir tek söz kalır Dişlerimin arasından Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim bütün sözler Sende kalsın isterim Ben sana gülüm derim Gül sana benzediği için ölümsüz Yazdığım bütün şiirler Sana başlayan bir kitap için önsöz Sana bakmak Bir beyaz kağıda bakmaktır Her şey olmaya hazır Sana bakmak Suya bakmaktır Gördüğün suretten utanmak Sana bakmak Bütün rastlantıları reddedip Bir mucizeyi anlamaktır Sana bakmak Allah'a inanmaktır .... Yılmaz Erdoğan Oylesine guzel anlatmis ki.. Sevdigine boyle bakan,goren asiklar var mi acaba hala..siiri bile kifayetsiz gorecek..belki vardir degil mi? Tesekkur ederim canim Dlosum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 canım leylam nasılsın özledim kıssss Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 ♥ Hayal kur, ne hayal kurmak istersen... Gez, nereye gitmek istersen... Ol, ne olmak istersen.... Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için .... nenecim hala geç kalmış sayılmazsın... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 canım leylam nasılsın özledim kıssss canım asıl ben ozledım,ıyıyım,sen nirlerdesın nasılsın? ♥ Hayal kur, ne hayal kurmak istersen... Gez, nereye gitmek istersen... Ol, ne olmak istersen.... Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için .... nenecim hala geç kalmış sayılmazsın... kalmamısmıyım mıdır sahi..? Valla etkıledı,bana yolladığın umut ve mutluluk.. Ben bır Mısıra gıtmek ıstıyorum,öncelıkle..sonra da bır ressam olabılırım..bunlar gercek olmasa da bırıncı cümleye uyar ''istedığın hayalı kur''.. Tesekkur ederım frozencıgım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Felek ne cömert ne aşağılık insanlara! Han hamam, dolap değirmen, hep onlara. Kendini satmıyan adama ekmek yok: Sen gel de yuh çekme böylesi dünyaya! İnsan bastığı toprağı hor görmemeli: Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili duvara koyduğun kerpiç yok mu, kerpiç? Ya bir Şah kafasıdır, ya bir vezir eli! (hayyam) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 duvara koyduğun kerpiç yok mu, kerpiç? Ya bir Şah kafasıdır, ya bir vezir eli! Dogru valla ablacim.. Yakaladim seni,peri gibi defterlere siirler kondurup gideceksin yine.. tesekkur ederim cok guzel Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 yakalandık mı yahu, tüh sıvışamadık eleverdik yakayı nasılsın leylacım görüşmeyeli Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 evet oyle oldu,ustume yoktur tesekkur ederim,iyiyim,sen nasilsin ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 valla dedektif gibisin hiç kaçmıyor kıss senden bende iyiyim canım biraz rahatsızlandım cuma günü doktordaydım şimdi iyiyim antibiyotik alıyorum ama başımın ağrısı geçmiyor... çay içesim geldi şimdi ben bi çay koyayım da geleyim bari... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 gecmis olsun..muzmin bas agrilari mi? ben de kahve icmistim,turk..yoksa normalde cay sozunu duydugum anda,dayanamayip,acele tarafindan yapmam gerekirdi Afiyet olsun. karalahana corbasini ilk ictigimde yuzumun aldigi ifadeyi gormek isterdim ama nasil oldugunu anlamasam da zamanla sevdim,karadenizli gelini olunca. ve simdi ozledim,annen yapinca benim yerime de ic ablacim.. Dilos gibi iyi dedektif degilmisim,onlari yakalayamadim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım, Hem Düşünür Hem Severim Budur Taştan Farklı Yanım. Her Maddenin Zerresini Bedenimde Taşıyorsam, Ben Ne Bir Taş Ne Bir Ağaç, İnsanlığımla İnsanım. Ben Topraktan Bir Canım Senin Gibi Çiğnesen Ne Fark Eder Yolun Gibi Dil Söylemiş, Kalp Kırılmış. Ha Bir Eksik Ha Bir Fazla Ne Fark Eder Derdim Gibi, Ben Seni Her Halin ile Seviyorum Toprak Gibi Benim Aşkta Tek Dilegim, Benim Cefada Örnegim. Ağlatmayı Hüner Bilen, Benim Vefasız Sevgilim. Affetme Beni Sensiz Gülersem Affetme Senden Birşey Gizlersem Aşkın Ecel Olsa Bile Affetme Senden Sonra Can Verirsem İstemem Sensiz Olan Kaderi Ver Bana Sana Gelen Dertleri Olsa Bundan Daha Beteri Affetme Sana Şikayet Edersem Benim Aşkta Tek Dileğim Benim Cefada Örnegim Ağlatmayı Hüner Bilen Benim Vefasız Sevgilim Bahtımdaki Yanlızlık Seni Bana Getirdi Bahtımdaki Acılar Seni Bana Getirdi Aşkın İle Bütün Dertler Anlamını Yitirdi Razıyım Senden Gelen Herşeye Razıyım Aşkın İle Ölmeye Senle Geçen Bir Günümü Değişmem Senden sonra Can Vermeye ....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 canım asıl ben ozledım,ıyıyım,sen nirlerdesın nasılsın? kalmamısmıyım mıdır sahi..? Valla etkıledı,bana yolladığın umut ve mutluluk.. Ben bır Mısıra gıtmek ıstıyorum,öncelıkle..sonra da bır ressam olabılırım..bunlar gercek olmasa da bırıncı cümleye uyar ''istedığın hayalı kur''.. Tesekkur ederım frozencıgım ben heryerdeyim nenecim eh iyi diyelim iyi olalım.... haklısın nenecim ama sadece bir kez yaşanacaksa bu hayat neden bu kadar zehir ederiz kendimize...neden günlerin gerçekten akıpgittiğinin ve asla geri dönemiyeceğimizin hep çok geç kaldığımızda farkına varırız....bilemiyom artık içim sustu ... nenecim sen bir çalıver gitarını bakiyim neşelensin bidenecik torunun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım, Hem Düşünür Hem Severim Budur Taştan Farklı Yanım. Her Maddenin Zerresini Bedenimde Taşıyorsam, Ben Ne Bir Taş Ne Bir Ağaç, İnsanlığımla İnsanım. Ben Topraktan Bir Canım Senin Gibi Çiğnesen Ne Fark Eder Yolun Gibi Dil Söylemiş, Kalp Kırılmış. Ha Bir Eksik Ha Bir Fazla Ne Fark Eder Derdim Gibi, Ben Seni Her Halin ile Seviyorum Toprak Gibi Benim Aşkta Tek Dilegim, Benim Cefada Örnegim. Ağlatmayı Hüner Bilen, Benim Vefasız Sevgilim. Affetme Beni Sensiz Gülersem Affetme Senden Birşey Gizlersem Aşkın Ecel Olsa Bile Affetme Senden Sonra Can Verirsem İstemem Sensiz Olan Kaderi Ver Bana Sana Gelen Dertleri Olsa Bundan Daha Beteri Affetme Sana Şikayet Edersem Benim Aşkta Tek Dileğim Benim Cefada Örnegim Ağlatmayı Hüner Bilen Benim Vefasız Sevgilim Bahtımdaki Yanlızlık Seni Bana Getirdi Bahtımdaki Acılar Seni Bana Getirdi Aşkın İle Bütün Dertler Anlamını Yitirdi Razıyım Senden Gelen Herşeye Razıyım Aşkın İle Ölmeye Senle Geçen Bir Günümü Değişmem Senden sonra Can Vermeye ....... Bu ne guzel bir ask siiri Yumotem, Senle Geçen Bir Günümü Değişmem Senden sonra Can Vermeye...Tesekkur ederim canimm ben heryerdeyim nenecim eh iyi diyelim iyi olalım.... haklısın nenecim ama sadece bir kez yaşanacaksa bu hayat neden bu kadar zehir ederiz kendimize...neden günlerin gerçekten akıpgittiğinin ve asla geri dönemiyeceğimizin hep çok geç kaldığımızda farkına varırız....bilemiyom artık içim sustu ... nenecim sen bir çalıver gitarını bakiyim neşelensin bidenecik torunun... Bence gec kalmis sayilmayiz farkina vardiktan sonra artik,degil mi? Tabi bidenecik torunum,ben corap ordukten sonra,gitar calar,kart sesimle bir makber patlatir,ustune bir de rap yaparim Super babaanne de kimmis yanimda caniim Sen yeter ki neselen canim torunum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 mavi berrak bir sevda sularımda göğeren tutunuyorum martı kanadına denize atıp bütün sözcükleri dilimin altında sakınıyorum adını içimde zil-zurna bir çağlayan sesi yüzümün çiçek bahçesi parmak uçlarımdan kalbime yürüyen, yaşam hangi nazlı iklimin imbatı sözlerin eridi bu inatçı buzul katmerli, yüzyıllık zemheri ayazıydı göğsümde oturan müzmin konuk sular sırılsıklam yanık sular sırılsıklam yanık. canım leylacım bir gece vakti yine usulca bir şiir bıraktım kapınıza siz uyurken belkide, siz uyurken bile sizinle bunları paylaşmak hoşuma gidiyor... seni seviyorum leylacım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Kedicik Seni de mi sokağa attılar kedicik? Tüylerin ıslanmış, üşümüşsün. Sokaklarda tek başına gezinirsin. Yalnız mısın, sevgilin uzaklarda mı? O da başkalarını mı sevdi yoksa? Gel kedicik, ıslanma boşuna. Bilirim yağmurlar hep seni bulur. Boş ver, gidenler hep unutur Elbet bizi de biri gönülden sever.. Bir sıcak yürek, olmaz mı dersin kedicik? Hep ağlayacak mı bu pericik? Hadi gel beraber gidelim uzaklara Gidelim sopsoğuk bir deniz kıyısına. Lodos bulsun, dalgalar vursun, bizi bir bir kıyıya. Bir sandal, bir gitar olmalı, çalmalıyız gece boyunca Şarkılar hep ağlatan, hep acemaşiran. Zil zurna sarhoş olmalıyız, zırıl zırıl ağlamalıyız, Yüz kere, yüz bin kere tövbe etmeliyiz bir daha sevmemeye. Ne dersin ağlayacak mısın sen yine? Bak şimdi beni de ağlatacaksın. Gezelim sokakları bir bir Belki hüznün geçer, gönlün güler. Ayrılığı unutmam mı diyorsun benim gibi Bırak ağlasın giden sevgili Senin gibi minik yumuşacık sevgiyi, Benim gibi bir periyi.. Ahh kahretsin… Biz de unutalım o sevgiliyi. O görsün rüyalarında bizi, dizsin incileri dizi dizi, Başkalarına yazsın, onlara sersin şiirlerini Unutmam mı diyorsun, inadına severim mi? Göz yaşlarımı saklarım yağmurlara, Atayım gideyim kendimi uçurumlara. Vazgeçtim sevelim sevelim bir daha Dökeyim sevgimi caddelere mi dersin? Hepsini kediler yesin, Yüreğimi herkes çiğnesin. Hadi gel kedicik bırak Allah aşkına ağlamayı Biliyorum sevgilin bıraktı seni tamam. Gel beraber ölelim bu akşam. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 maviberrak bir sevda sularımda göğeren tutunuyorum martı kanadına denize atıp bütün sözcükleri dilimin altında sakınıyorum adını içimde zil-zurna bir çağlayan sesi yüzümün çiçek bahçesi parmak uçlarımdan kalbime yürüyen, yaşam hangi nazlı iklimin imbatı sözlerin eridi bu inatçı buzul katmerli, yüzyıllık zemheri ayazıydı göğsümde oturan müzmin konuk sular sırılsıklam yanık sular sırılsıklam yanık. canım leylacım bir gece vakti yine usulca bir şiir bıraktım kapınıza siz uyurken belkide, siz uyurken bile sizinle bunları paylaşmak hoşuma gidiyor... seni seviyorum leylacım Ben de uyanip sabah(ya da oglen )forumu actigimda,ani defterimin hizasinda senin adini gorup,actigimda da boyle guzel bir siirle karsilasinca mutlu oluyorum.Hani..nasil bir duygu...gece annenin ustunu ortmesi gibi,ya da sen uyurken en sevdigin sekilde kahvaltiyi hazirlayip,opucukle uyandirmasi gibi..iste oyle sicacik bir duygu,mutluluk ablacim.. cok tesekkur ederim,ben de seni seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Kedicik Seni de mi sokağa attılar kedicik? Tüylerin ıslanmış, üşümüşsün. Sokaklarda tek başına gezinirsin. Yalnız mısın, sevgilin uzaklarda mı? O da başkalarını mı sevdi yoksa? Gel kedicik, ıslanma boşuna. Bilirim yağmurlar hep seni bulur. Boş ver, gidenler hep unutur Elbet bizi de biri gönülden sever.. Bir sıcak yürek, olmaz mı dersin kedicik? Hep ağlayacak mı bu pericik? Hadi gel beraber gidelim uzaklara Gidelim sopsoğuk bir deniz kıyısına. Lodos bulsun, dalgalar vursun, bizi bir bir kıyıya. Bir sandal, bir gitar olmalı, çalmalıyız gece boyunca Şarkılar hep ağlatan, hep acemaşiran. Zil zurna sarhoş olmalıyız, zırıl zırıl ağlamalıyız, Yüz kere, yüz bin kere tövbe etmeliyiz bir daha sevmemeye. Ne dersin ağlayacak mısın sen yine? Bak şimdi beni de ağlatacaksın. Gezelim sokakları bir bir Belki hüznün geçer, gönlün güler. Ayrılığı unutmam mı diyorsun benim gibi Bırak ağlasın giden sevgili Senin gibi minik yumuşacık sevgiyi, Benim gibi bir periyi.. Ahh kahretsin… Biz de unutalım o sevgiliyi. O görsün rüyalarında bizi, dizsin incileri dizi dizi, Başkalarına yazsın, onlara sersin şiirlerini Unutmam mı diyorsun, inadına severim mi? Göz yaşlarımı saklarım yağmurlara, Atayım gideyim kendimi uçurumlara. Vazgeçtim sevelim sevelim bir daha Dökeyim sevgimi caddelere mi dersin? Hepsini kediler yesin, Yüreğimi herkes çiğnesin. Hadi gel kedicik bırak Allah aşkına ağlamayı Biliyorum sevgilin bıraktı seni tamam. Gel beraber ölelim bu akşam. Canim,cok duygulandim,ne hos bir siir..kedicik,unutalim o sevgiliyi..cok tesekkur ederim Lilaccim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Ben de uyanip sabah(ya da oglen )forumu actigimda,ani defterimin hizasinda senin adini gorup,actigimda da boyle guzel bir siirle karsilasinca mutlu oluyorum.Hani..nasil bir duygu...gece annenin ustunu ortmesi gibi,ya da sen uyurken en sevdigin sekilde kahvaltiyi hazirlayip,opucukle uyandirmasi gibi..iste oyle sicacik bir duygu,mutluluk ablacim.. cok tesekkur ederim,ben de seni seviyorum nasıl güzel ifade etmişsin ya, iyi bir şey yapmış gibi hissettim, nasıl ihtiyacımız var değilmi birbirimize, ilgimize, sevgimize, hiç bir şey paylaşmadan yaşanan ömür ne kadar beyhude olur değilmi? Şimal Yıldızı Sen kalbimin zarif efendisi Hayatımın kıymetlisi Hey uzun yol arkadaşım Şimal yıldızım, nerdesin Nasıl havalandın Hasar almadan bu tufandan Bak ben yaralandım Kayıtsız şartsız adanmaktan Nasıl havalandın Hasar almadan bu tufandan Bak ben paralandım İmkansıza bağlanmaktan Git sereyim yoluna yeni serüvenleri Yakalım gitsin bütün nedenleri Haydi git sereyim yoluna yeni serüvenleri Yakalım gitsin bütün nedenleri Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 nasıl güzel ifade etmişsin ya, iyi bir şey yapmış gibi hissettim, nasıl ihtiyacımız var değilmi birbirimize, ilgimize, sevgimize, hiç bir şey paylaşmadan yaşanan ömür ne kadar beyhude olur değilmi? Nasıl havalandın Hasar almadan bu tufandan Bak ben yaralandım Kayıtsız şartsız adanmaktan Nasıl havalandın Hasar almadan bu tufandan Bak ben paralandım İmkansıza bağlanmaktan çok güzel sözler...yazmadan duramadım...nenecim affet... nenecim nirdesin yoksam sen bidenecik torununu beğenmiyormusun... istersen kafamdaki ponponu çıkarayım sen örmüştün ama sardunyam haklısın.. ne güzel bir kalbi var benim neneciğimin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yeni imajım nasıl ama Leyla Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 nasıl güzel ifade etmişsin ya, iyi bir şey yapmış gibi hissettim, nasıl ihtiyacımız var değilmi birbirimize, ilgimize, sevgimize, hiç bir şey paylaşmadan yaşanan ömür ne kadar beyhude olur değilmi? Şimal Yıldızı Sen kalbimin zarif efendisi Hayatımın kıymetlisi Hey uzun yol arkadaşım Şimal yıldızım, nerdesin Gibisi de ne demek,iyiden de ote guzellikte birsey yaptigini anlatmaya calismistim ablacim Evet ihtiyac bu,hele ben alistiktan sonra bu sevginize ve sevmeye,sizi tanimazken napardim diye dusunuyorum .. sizi seviyorum yaw çok güzel sözler...yazmadan duramadım...nenecim affet... nenecim nirdesin yoksam sen bidenecik torununu beğenmiyormusun... istersen kafamdaki ponponu çıkarayım sen örmüştün ama sardunyam haklısın.. ne güzel bir kalbi var benim neneciğimin Bidenecikk torunumm Insan torununu begenmez mi,begenmese bile begenir cunkuu,torunudur,ondan gelmedir yani gece gece tuhaf cumleler kurabilirim,idare edin gari Ponpon da yakismis torunuma canim Hele sizin kalbiniz,o guzel kalbiniz yok mu Yeni imajım nasıl ama Leyla iste budur derim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye.. zevke veda.. neşeyede.. veda artık herşeye... arzular bir bir hayal oldu baharımın gülleri soldu gönlüm.. hicran.. hasret.. gamla doldu.. seviyorsun değil mi bu şarkıyı?...sevdiğini bildiğim için yazdım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye.. zevke veda.. neşeyede.. veda artık herşeye... arzular bir bir hayal oldu baharımın gülleri soldu gönlüm.. hicran.. hasret.. gamla doldu.. seviyorsun değil mi bu şarkıyı?...sevdiğini bildiğim için yazdım.. Icimi okuyorsun,ya da beni taniyorsun mu diyeyim? Cok severim bu sarkiyi,hatta butun klasik sanat musikisi eserlerini..en guzel sekilde onlar anlatiyor sanki hisleri,gercek duygularla yapilmis olsalar gerek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.