Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Canim.. Birtanem..Kis sen ille de aglatacak misin beni?..Nasil hissetmem o sevgini,yurekten derinden opucugunu..Sen oyle guzel anlatiyorsun ki,oyle ifade ediyorsun ki duygularini,gelip kalbime degiyor,giriyor, sicacik,hic mesafe yokmus gibi.. O kadar icten,o kadar derin ,o kadar yurekten.. sevgini hissediyorum..ben de seni ayni sekilde gercek duygularla seviyorum canim.Sen de sevgisini,kederini,mutlulugunu beraber yuregimde hissedecegim kardesimsin benim,canimsin. Sevmek icin ne konusmak,ne gorusmek sart degil,kalplerden akiverir sicacik duygular..hani gozlerle bile anlatilir ya hersey,bir bakisla bile asik olunuverir,o bile sart degil,bir kez gormek bile sart degil,sevmek icin,baglanmak icin.. Canim,sevgi dolu,hassas kardesim benim,her derdinde,uzuntunde ve sevinclerinde yanindayim..Seni en az senin senin sevdigin kadar cok seviyorum,yuzun hep gulsun,Allah seni sevdiklerinden hic ayirmasin,seni ne mutlu edecekse onlar olsun hayatinda canim kardesim Aklimin yaylasinda ucan guvercinim Agzinda ozlem Gonlunde sevgi Gozunde ask tasidin Kondun gonlume Hic bilmedigim kitanin Adini ogrenemedigim sehrindesin oysa. sayenizde şu günlerim mutluluk dolu geçiyor...annem ve sen beni çok mutlu ediyorsunuz.... canım ablam benim benim ruhum sevdiklerimde hassas...benim sevgim canım kadar sevdiklerim de bu kadar masum... ve bunu da hissetmiş olman ayrıca hoş... içimdeki size olan sevgiyi saygıyı anlatabildiysem ne mutlu bana...mutluyum sizi çok seviyorum...ablam benimmmm... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Tarafindan sevildigim ve sevdigim icin ben de cok mtluyum canim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM ABLACIMM.. SEVGİNİ HİSSETTİĞİM İÇİN.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Canim cok guzel bir yazi,tesekkur ederim Ben de seni coookk seviyorum..sebepsiz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 gıss leyla senide hiç özlemedim biliyonmu.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 kimi özledin peki? leylacım Sezen senin ve benim için söylüyor... ikimize gelsin... Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 bildim ki nasibim yalnız sen.. ekmeğim senden gelirmiş insan uyuyabilirmiş izin verirsen.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 leylacım nerelerde acaba bugün yoksam mutfakta yeni tatlar mı deniyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 geçenlerde bir mönü vermiştim hatırlarsan..zannımca onu deniyor. ..sahi..yaptın mı dediklerimi gülbeşekerim?? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 gıss leyla senide hiç özlemedim biliyonmu.... ben de seni hic daha hic ozlemedim ya biktim noktasiz giss yazmak istiyorum ben de olmuyor...anla iste giss ozledim kimi özledin peki? leylacım Sezen senin ve benim için söylüyor... ikimize gelsin... Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var bizi ozledi sanirsam ortmeye calisiyo,sarkimiz cok guzel di mi ablam,sagol bildim ki nasibim yalnız sen..ekmeğim senden gelirmiş insan uyuyabilirmiş izin verirsen.. ne guzel dilos,ne dogru.. leylacım nerelerde acaba bugün yoksam mutfakta yeni tatlar mı deniyor yok bugunku denemelere daha baslamadim,mutfak yerinde duruyor geçenlerde bir mönü vermiştim hatırlarsan..zannımca onu deniyor. ..sahi..yaptın mı dediklerimi gülbeşekerim?? yapmam mi dilosum,yaptim,mantar haric,bir de baget yoktu,parca tavuk vardi onu yaptim,tesekkur ederim,hizir gibiydi o menu..birsey soracaktim ayrica,varmis gibi konusmustun da,acaba guzel bir marinat tarifin var mi,hosuna giden..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgununda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez benden sezen tabi ki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Tesekkur ederim arkadasim,hep beraber gulelim Canim siirin o kadar guzel ki; cok tesekkur ederim birtanem seni seviyorum canimm,yerim seni Bence de oyle,gel beraber aglayalim ağlayalım leylacım canım arkadaşım ama yinede sen sadece mutluluktan ağla ömrün boyunca olmazmı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 En İyi Dostundan Sakın Sen Seni Bir öğüdüm vardır sana söyleyem En iyi dostundan sakın sen seni Öğüdüm dinlersen manası budur En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senin ile güler de oynar Ardınca önünce ayıbın söyler Bir vakit gelince önüne çıkar En iyi dostundan sakın sen seni Senin ile hüsnün bahçesin gezer Gönül aşk elinden satırlar yazar Ardınca önünce kuyular kazar En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senden önce yükseğe çıkar Gözlerinden kanlı yaşını döker Ayağın kayınca urganın çeker En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal'ım böyle söyledi İndi aşkın deryasını boyladı Bunu işlemeyen kula söyledi En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 dimek heç mi heç özlenmedik tarafınızdan peki öyle olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Leylacım o listenin işine yaramasına çok sevindim...benim her yemek için kullandığım farklı soslar vardır...sen hangi yemekte kullanacağın bir sos tarifi istiyosan söyle...hemen veriyim cancağızım...bu işte iyiyimdir..söylemesi ayıp Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 dimek heç mi heç özlenmedik tarafınızdan peki öyle olsun hıh...neyini özlesin ki senin ...söz konusu ben olsam özlerdi tabiii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 ağlayalım leylacım canım arkadaşım ama yinede sen sadece mutluluktan ağla ömrün boyunca olmazmı sagol canim arkadasim,insallah hepimiz icin oyle olur,yalniz mutluluklar aglatir bizi.. siir icin cok tesekkur ederim,cok anlamli Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 dimek heç mi heç özlenmedik tarafınızdan peki öyle olsun hem beni ozleme,hem de.. beni ozlemeyeni ben hic ozlemem yok caniim,kiyamadim,sen ozleme,ben ozledim,itiraf ediyorum. 2 gundur bu ozlem kelimesini o kadar cok kullandim ki;okuyanlar bikti..hepsi senin icindi ... son kez:ozlem,ozledim Leylacım o listenin işine yaramasına çok sevindim...benim her yemek için kullandığım farklı soslar vardır...sen hangi yemekte kullanacağın bir sos tarifi istiyosan söyle...hemen veriyim cancağızım...bu işte iyiyimdir..söylemesi ayıp iyi oldugunu sipsak menu vermenden anlamistim Dilosum,canim:rolleyes: valla benim tavuk icin bir sosum var,guzel olmazsa diye yenilerini denemeye cekiniyorum..varsa makbule gecer dogrusu,zahmet olmazsa tabi. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 hem beni ozleme,hem de.. beni ozlemeyeni ben hic ozlemem yok caniim,kiyamadim,sen ozleme,ben ozledim,itiraf ediyorum. 2 gundur bu ozlem kelimesini o kadar cok kullandim ki;okuyanlar bikti..hepsi senin icindi ... son kez:ozlem,ozledim madem özledin ne diyim sağol ama özlemesende birşey farketmezdi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 iyi oldugunu sipsak menu vermenden anlamistim Dilosum,canim:rolleyes: valla benim tavuk icin bir sosum var,guzel olmazsa diye yenilerini denemeye cekiniyorum..varsa makbule gecer dogrusu,zahmet olmazsa tabi. demek anladın sen onu ...güzel eveeeeet...gelelim tariflerimize...benim klasik bir anlayışım vardır yemek hususunda...öyle portakal soslu ördek tarifleriyle işim olmaz anlıyacağın...iş bu sebepten sana iki dene tarifim olcek...yaz canım... bu tarif mangal için;kız ne diyim ben şimdi sana...nasılda canım çekti... ...bir boğa burcu boğazına nasla dur diyemez...ben şimdi akşama mangal yaptırırım...illaki 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı ayçiçek yağı yarım çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz,karabiber,kekik.. 3 diş sarımsak bu tarifteki miktarlar etin miktarına göre ayarlanmalıdır elbette...tavuklar bu sosla iyice karıştırılıp 1 saat kadar sabırsızlıkla beklenilir...akabinde köz köz olmuş mangalın üstüne dizilir ve o mis gibi koku taaa içe çekilir...ve el yana yana afiyetle yenilir...yenilirken Diloş düşünülür böyle bir arkadaşa sahip olmanın ne büyük bir şans olduğu bir kez daha derinlerde farkedilir... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Dilosum portakal suyu da yakismaz miydi bu sosa? Cok tesekkur ederim,cok leziz bir sos gibi gorunuyor.. Insanin mangal yaptirabilecegi birilerinin olmasi da senin gibi bir arkadasa sahip olmak kadar buyuk bir sans Diloscum..Kiymetini bilmeni dilerim..hic yiyecegim yoktu,ama oyle guzel anlattin ki,istiham geliverdi birden..Kime yaptirabilirim acep..buldum..bunu kime okutsam kendiliginden yapar zaten,aceleyle. Sagol,canim arkadasim,hizirim,acilim Yaptirirsan,sen de yerken beni dusun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 beni össledinmi leylacım farfaram ahanda geldim ama gidiyorum diloş, frozen ve leyla sizi seviyorum kıslar ama keşke sevmez olaydım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 cok ozledim ablacim,ucan tekmem niye sevmez olaydin kiz abla,pisman mi ettik seni yoksam Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 BULUŞMAK ÜZERE Diyelim yağmura tutuldun bir gün Bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek Öbür yanda güneş kendi keyfinde Ne de olsa yaz yağmuru Pırıl pırıl düşüyor damlalar Eteklerin uça uça bir koşudur kopardın Dar attın kendini karşı evin sundurmasına İşte o evin kapısında bulacaksın beni Diyelim için çekti bir sabah vakti Erkenceden denize gireyim dedin Kulaç attıkça sen Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayım diyorsun İçine doğdu belki de İşte çil çil koşuşan balıklar Lapinalar gümüşler var ya Eylim eylim salınan yosunlar Onların arasında bulacaksın beni Diyelim sapına kadar şair bir herif çıkmış ortaya Çakmak çakmak gözleri Meydan ya Taksim ya Beyazıt meydanı Herkes orda sen de ordasın Herif bizden söz ediyor bu ülkenin çocuklarından Yürüyelim arkadaşlar diyor yürüyelim Özgürlüğe mutluluğa doğru Her işin başında sevgi diyor Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili Bi de başını çeviriyorsun ki Yanında ben varım Can YÜCEL canımm ablacığımaa... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Hayat alabildiğine esrarengiz bir serüvendir güvenli bir limana ulaşmaya çabalarken geçirdiğimiz.. Gökkuşağından daha canlı ve renkli. Ne yoruldum deyip durabilirsin ne de geldim deyip inebilirsin. Bir tek dostlarındır kazandığın baş döndüren bir hızla ilerleyen zamanda. Bazen kara bulutlar kaplar o masmavi dünyanı. Karamsarlık vakti değildir, hemen toparlamalısın alabora olmuş geminin parçalarını. Kırmalısın hayat dümenini yeni umutlara, gençsin, yorulmamalısın mücadeleden. Bazen tam bitti derken başlar yeni umutlar, köpürür yine o sütliman deniz. Kalbin yeni yeni heyecanlarla çarparken mutluluğu bütün kalbinle yaşarsın. Sakın ola ki kaçırma bu fırsatı. Gereksiz üzüntülerle, kuruntularla karatma kalbini, yeşert artık bütün solmuş umutlarını. Hayat gülen yüzüyle bakarken sana sen de aç kollarını olabildiğince deli esen rüzgarlara. Bil ki heyecan ancak harekettedir, paylaşımdadır. Silk üstündeki bütün küskünlüklerini, kopar eskiyle, hüzünle olan bütün bağlarını. Ve de ki "Hoşgeldin Hayat".......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.