Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Canim.. Birtanem..Kis sen ille de aglatacak misin beni?..Nasil hissetmem o sevgini,yurekten derinden opucugunu..Sen oyle guzel anlatiyorsun ki,oyle ifade ediyorsun ki duygularini,gelip kalbime degiyor,giriyor, sicacik,hic mesafe yokmus gibi.. :clover:

O kadar icten,o kadar derin ,o kadar yurekten.. sevgini hissediyorum..ben de seni ayni sekilde gercek duygularla seviyorum canim.Sen de sevgisini,kederini,mutlulugunu beraber yuregimde hissedecegim kardesimsin benim,canimsin. :hug:

Sevmek icin ne konusmak,ne gorusmek sart degil,kalplerden akiverir sicacik duygular..hani gozlerle bile anlatilir ya hersey,bir bakisla bile asik olunuverir,o bile sart degil,bir kez gormek bile sart degil,sevmek icin,baglanmak icin.. :)

Canim,sevgi dolu,hassas kardesim benim,her derdinde,uzuntunde ve sevinclerinde yanindayim..Seni en az senin senin sevdigin kadar cok seviyorum,yuzun hep gulsun,Allah seni sevdiklerinden hic ayirmasin,seni ne mutlu edecekse onlar olsun hayatinda canim kardesim :hug::clover:

Aklimin yaylasinda ucan guvercinim

Agzinda ozlem

Gonlunde sevgi

Gozunde ask tasidin

Kondun gonlume

Hic bilmedigim kitanin

Adini ogrenemedigim sehrindesin oysa.

:hug: sayenizde şu günlerim mutluluk dolu geçiyor...annem ve sen beni çok mutlu ediyorsunuz.... :) canım ablam benim benim ruhum sevdiklerimde hassas...benim sevgim canım kadar sevdiklerim de bu kadar masum... :wub: ve bunu da hissetmiş olman ayrıca hoş... :hug: içimdeki size olan sevgiyi saygıyı anlatabildiysem ne mutlu bana...mutluyum sizi çok seviyorum...ablam benimmmm... :hug:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

öyle çok “sevdiğim” var ki...

çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için...

dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için...

başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için...

geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için...

insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için...

duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için...

sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için...

buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için...

uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için...

yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için...

bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için...

her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için...

sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için...

arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için...

ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için...

SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM ABLACIMM.. :hug:

SEVGİNİ HİSSETTİĞİM İÇİN.... :hug:

Gönderi tarihi:

kimi özledin peki?

leylacım Sezen senin ve benim için söylüyor... ikimize gelsin...

Yürüyorum hasretin acının üstüne

Sığmıyorum dünyaya dar geliyor

Geceler mi uzadı bu karanlık ne

Gönlümün bayramları, şenliği söndü

Seni kimler aldı kimler öpüyor seni

Dudağında dilinde

Ellerin izi var

Deli gözlerin gelir aklıma

Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir

Dudağında dilinde

Ellerin izi var

Gönderi tarihi:
gıss leyla senide hiç özlemedim biliyonmu.... -_-

ben de seni hic daha hic ozlemedim -_-:hug: ya biktim noktasiz giss yazmak istiyorum ben de olmuyor...anla iste giss :wub: ozledim

kimi özledin peki?

leylacım Sezen senin ve benim için söylüyor... ikimize gelsin...

Yürüyorum hasretin acının üstüne

Sığmıyorum dünyaya dar geliyor

Geceler mi uzadı bu karanlık ne

Gönlümün bayramları, şenliği söndü

Dudağında dilinde

Ellerin izi var

Deli gözlerin gelir aklıma

Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir

Dudağında dilinde

Ellerin izi var

bizi ozledi sanirsam ortmeye calisiyo,sarkimiz cok guzel di mi ablam,sagol :wub::clover:

bildim ki nasibim yalnız sen..

ekmeğim senden gelirmiş

insan uyuyabilirmiş

izin verirsen.. :clover:

ne guzel dilos,ne dogru.. :clover:

leylacım nerelerde acaba bugün :rolleyes:

yoksam mutfakta yeni tatlar mı deniyor :):wub:

yok bugunku denemelere daha baslamadim,mutfak yerinde duruyor :stuart:

geçenlerde bir mönü vermiştim hatırlarsan..zannımca onu deniyor. :P ..sahi..yaptın mı dediklerimi gülbeşekerim??

yapmam mi dilosum,yaptim,mantar haric,bir de baget yoktu,parca tavuk vardi onu yaptim,tesekkur ederim,hizir gibiydi o menu..birsey soracaktim ayrica,varmis gibi konusmustun da,acaba guzel bir marinat tarifin var mi,hosuna giden..?

Gönderi tarihi:

Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim

Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı

Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm

Ayrılık vurgununda belli etmedim ama ciğerim yandı

Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir

Ben yandım yar sen yanma

Aşk amansız bir haindir

Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende

Leyla yeniden can buldu bak sayende

Verdiğin söz hükümsüz

Geçmedi gönül senden

Ettiğim aha inanma

Sana hiçbir kötülük gelmez benden

sezen tabi ki

Gönderi tarihi:
Tesekkur ederim arkadasim,hep beraber gulelim :clover:

Canim siirin o kadar guzel ki; cok tesekkur ederim birtanem :clover: seni seviyorum canimm,yerim seni :hug::hug:

Bence de oyle,gel beraber aglayalim :crying::whistling::P:D

ağlayalım leylacım :) canım arkadaşım :clover: ama yinede sen sadece mutluluktan ağla ömrün boyunca olmazmı :clover::):D:P

Gönderi tarihi:

En İyi Dostundan Sakın Sen Seni

Bir öğüdüm vardır sana söyleyem

En iyi dostundan sakın sen seni

Öğüdüm dinlersen manası budur

Gelir senin ile güler de oynar

Ardınca önünce ayıbın söyler

Bir vakit gelince önüne çıkar

Senin ile hüsnün bahçesin gezer

Gönül aşk elinden satırlar yazar

Ardınca önünce kuyular kazar

Gelir senden önce yükseğe çıkar

Gözlerinden kanlı yaşını döker

Ayağın kayınca urganın çeker

Pir Sultan Abdal'ım böyle söyledi

İndi aşkın deryasını boyladı

Bunu işlemeyen kula söyledi

Pir Sultan Abdal

Gönderi tarihi:

Leylacım o listenin işine yaramasına çok sevindim...benim her yemek için kullandığım farklı soslar vardır...sen hangi yemekte kullanacağın bir sos tarifi istiyosan söyle...hemen veriyim cancağızım...bu işte iyiyimdir..söylemesi ayıp :blushing:

Gönderi tarihi:
ağlayalım leylacım :) canım arkadaşım :clover: ama yinede sen sadece mutluluktan ağla ömrün boyunca olmazmı :clover::):D:P

sagol canim arkadasim,insallah hepimiz icin oyle olur,yalniz mutluluklar aglatir bizi.. :):clover: siir icin cok tesekkur ederim,cok anlamli :clover:

Gönderi tarihi:
:getlost::closedeyes: dimek heç mi heç özlenmedik tarafınızdan :crying: peki öyle olsun :blush:

hem beni ozleme,hem de.. -_- beni ozlemeyeni ben hic ozlemem -_- yok caniim,kiyamadim,sen ozleme,ben ozledim,itiraf ediyorum. :wub::hug: 2 gundur bu ozlem kelimesini o kadar cok kullandim ki;okuyanlar bikti..hepsi senin icindi :blush:... son kez:ozlem,ozledim :rolleyes:

Leylacım o listenin işine yaramasına çok sevindim...benim her yemek için kullandığım farklı soslar vardır...sen hangi yemekte kullanacağın bir sos tarifi istiyosan söyle...hemen veriyim cancağızım...bu işte iyiyimdir..söylemesi ayıp :blushing:

iyi oldugunu sipsak menu vermenden anlamistim Dilosum,canim:rolleyes: valla benim tavuk icin bir sosum var,guzel olmazsa diye yenilerini denemeye cekiniyorum..varsa makbule gecer dogrusu,zahmet olmazsa tabi. :)

Gönderi tarihi:
hem beni ozleme,hem de.. -_- beni ozlemeyeni ben hic ozlemem -_- yok caniim,kiyamadim,sen ozleme,ben ozledim,itiraf ediyorum. :wub::hug: 2 gundur bu ozlem kelimesini o kadar cok kullandim ki;okuyanlar bikti..hepsi senin icindi :blush:... son kez:ozlem,ozledim :rolleyes:

madem özledin ne diyim sağol :getlost: ama özlemesende birşey farketmezdi... :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
iyi oldugunu sipsak menu vermenden anlamistim Dilosum,canim:rolleyes: valla benim tavuk icin bir sosum var,guzel olmazsa diye yenilerini denemeye cekiniyorum..varsa makbule gecer dogrusu,zahmet olmazsa tabi. :)

demek anladın sen onu :P ...güzel :blushing:

eveeeeet...gelelim tariflerimize...benim klasik bir anlayışım vardır yemek hususunda...öyle portakal soslu ördek tarifleriyle işim olmaz anlıyacağın...iş bu sebepten sana iki dene tarifim olcek...yaz canım...

bu tarif mangal için;kız ne diyim ben şimdi sana...nasılda canım çekti... :lol:...bir boğa burcu boğazına nasla dur diyemez...ben şimdi akşama mangal yaptırırım...illaki :D

1 yemek kaşığı domates salçası

yarım yemek kaşığı yoğurt

yarım çay bardağı ayçiçek yağı

yarım çay bardağı su

1 tatlı kaşığı tuz,karabiber,kekik..

3 diş sarımsak

bu tarifteki miktarlar etin miktarına göre ayarlanmalıdır elbette...tavuklar bu sosla iyice karıştırılıp 1 saat kadar sabırsızlıkla beklenilir...akabinde köz köz olmuş mangalın üstüne dizilir ve o mis gibi koku taaa içe çekilir...ve el yana yana afiyetle yenilir...yenilirken Diloş düşünülür böyle bir arkadaşa sahip olmanın ne büyük bir şans olduğu bir kez daha derinlerde farkedilir... :w00t:

Gönderi tarihi:

Dilosum portakal suyu da yakismaz miydi bu sosa? :P

Cok tesekkur ederim,cok leziz bir sos gibi gorunuyor.. :clover:

Insanin mangal yaptirabilecegi birilerinin olmasi da senin gibi bir arkadasa sahip olmak kadar buyuk bir sans Diloscum..Kiymetini bilmeni dilerim..hic yiyecegim yoktu,ama oyle guzel anlattin ki,istiham geliverdi birden..Kime yaptirabilirim acep..buldum..bunu kime okutsam kendiliginden yapar zaten,aceleyle. :)

Sagol,canim arkadasim,hizirim,acilim :clover: Yaptirirsan,sen de yerken beni dusun ;)

Gönderi tarihi:

BULUŞMAK ÜZERE

Diyelim yağmura tutuldun bir gün

Bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek

Öbür yanda güneş kendi keyfinde

Ne de olsa yaz yağmuru

Pırıl pırıl düşüyor damlalar

Eteklerin uça uça bir koşudur kopardın

Dar attın kendini karşı evin sundurmasına

İşte o evin kapısında bulacaksın beni

Diyelim için çekti bir sabah vakti

Erkenceden denize gireyim dedin

Kulaç attıkça sen

Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan

Ege denizi bu efendi deniz

Seslenmiyor

Derken bi de dibe dalayım diyorsun

İçine doğdu belki de

İşte çil çil koşuşan balıklar

Lapinalar gümüşler var ya

Eylim eylim salınan yosunlar

Onların arasında bulacaksın beni

Diyelim sapına kadar şair bir herif çıkmış ortaya

Çakmak çakmak gözleri

Meydan ya Taksim ya Beyazıt meydanı

Herkes orda sen de ordasın

Herif bizden söz ediyor bu ülkenin çocuklarından

Yürüyelim arkadaşlar diyor yürüyelim

Özgürlüğe mutluluğa doğru

Her işin başında sevgi diyor

Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili

Bi de başını çeviriyorsun ki

Yanında ben varım

Can YÜCEL

canımm ablacığımaa... :hug:

Gönderi tarihi:

Hayat alabildiğine esrarengiz bir serüvendir güvenli bir limana ulaşmaya çabalarken geçirdiğimiz.. Gökkuşağından daha canlı ve renkli. Ne yoruldum deyip durabilirsin ne de geldim deyip inebilirsin.

Bir tek dostlarındır kazandığın baş döndüren bir hızla ilerleyen zamanda. Bazen kara bulutlar kaplar o masmavi dünyanı. Karamsarlık vakti değildir, hemen toparlamalısın alabora olmuş geminin parçalarını. Kırmalısın hayat dümenini yeni umutlara, gençsin, yorulmamalısın mücadeleden. Bazen tam bitti derken başlar yeni umutlar, köpürür yine o sütliman deniz.

Kalbin yeni yeni heyecanlarla çarparken mutluluğu bütün kalbinle yaşarsın. Sakın ola ki kaçırma bu fırsatı. Gereksiz üzüntülerle, kuruntularla karatma kalbini, yeşert artık bütün solmuş umutlarını. Hayat gülen yüzüyle bakarken sana sen de aç kollarını olabildiğince deli esen rüzgarlara. Bil ki heyecan ancak harekettedir, paylaşımdadır. Silk üstündeki bütün küskünlüklerini, kopar eskiyle, hüzünle olan bütün bağlarını.

Ve de ki "Hoşgeldin Hayat"..........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.