Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 rahatsızdım,başım zonkluyordu ve dik duramıyordum..amaa geldim enfes iftar sofrasını silip süpürdüm sahurda da bir uğrayıp kalanları yemeyi düşünüyorum ama şenliği kaçırmışım malesef Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 evet maalesef kaçırdın bitanem.. o ambiyansın içinde olman gerekirdi..neyse..iyisindir inşallah şimdi..geçtimi başının ağrısı.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 abla her eve lazım bu kediden :lol: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 evet kesinlikle lazım :lol: düşündüm de bizim burdaki kediler pek bir tembel ve hazır yiyici.. ne hamarat kediler var diy mi ama sağol bitanem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 evet maalesef kaçırdın bitanem.. o ambiyansın içinde olman gerekirdi..neyse..iyisindir inşallah şimdi..geçtimi başının ağrısı.. kırgınlığım var Diloşum,dünkü kadar kötü değilim ama..bir daha kaçırmam inşaallah yoklamaya yetişirim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 öyle abla sen iste ben burdan sana yollarım ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 epeydir dinlememiştim bende çok severim bu şarkıyı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 kırgınlığım var Diloşum,dünkü kadar kötü değilim ama..bir daha kaçırmam inşaallah yoklamaya yetişirim gemiş olsun bitanem.. nane-limon iç..biliyormusun hiç alakası olmasada psikolojik olarak rahatlıyorum içince..belki sana da iyi gelir..iyi bak kendine.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 öyle abla sen iste ben burdan sana yollarım ablacım zeynepcim ne diyosun ben diyorum ki, burdakileri yollayayım,onlar eğitsinler epeydir dinlememiştim bende çok severim bu şarkıyı nasıl da bilirsin ben de bayılırım iki gözüme gemiş olsun bitanem.. nane-limon iç..biliyormusun hiç alakası olmasada psikolojik olarak rahatlıyorum içince..belki sana da iyi gelir..iyi bak kendine.. sağol yazyağmurum..aklıma getirdin,içtim nane limon,hızımı alamadım naneli yeşilçay da içtim psikolojik olarak belki ama fiziksel olarak da rahatlatıyor.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 bilmemmi ya ben aslında ey sonbahar şarkısının you tobe de klibini aradım ama bulamadım eskilerden bunları buldum ama iyi geldi tekrar dinlemek... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 leylam ablam Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 bilmemmi ya ben aslında ey sonbahar şarkısının you tobe de klibini aradım ama bulamadım eskilerden bunları buldum ama iyi geldi tekrar dinlemek... leylam ablam Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun.. Canım benim Allah bu gece hürmetine herşeyi gönlüne göre versin,bütün dualarını,dualarımızı kabul etsin bitanem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Kadir Gecen bereketli ve hayırlı olsun bidenem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Amin ablacım,hepimiz için inşaallah.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 bidenem yoksun ortalarda uyuyormusun kıs bu saatte kalk gel frozen bize lolipoptan nasıl smiley yapılır onu göstercek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 ablacım,oruç size bayağı yaramış,ikindinin dördünde bilem bu enerji kaçırdım mı smileyleri çok lazımdı halbuki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 yahu sen nerelerdeydin bu ramazanın son günlerinde keyfimiz de gıcırkene frozen bize lolipoptan neler yapılır öğretirkene sen orucu uykuyamı tutturdun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 çok ısrar etti ben de tutacam diye napsaydım kırsa mıydım hani yaw,ne frozen,ne lolipop ne de smiley var meydanda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 nenem geldim ben burdayım bu sardun gıcığı gene bana tuzak kurmuş işte..nasıl göstercem ben uzaktan yakın olmak lazım hem diyom o bize daha öğrettimiki aynı anda hem msn de olup foruma nasıl yetişebildiğini... sanırsam kendisi bütün meziyetlerinin yanısıra tesirli bir büyücüde Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 bak bunu iyi hatırlattın torunum yani büyücü olmasının dışında daha başka açıklamaları da var benim kafamda da,-böyle kurgularda pek iyiyimdir - burda yazmayım bari Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 abla ben geldimmm de şimdiden bayramını kutlayayım yanına gelcektim el öpmeye ama uçak biletleri satılmış geç kalmışım sen artık harçlığımı bayram hediyemı bide baklavamı kargoyla yollarsın ablam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 senin de bayramın kutlu olsun şimdiden canımm nicelerine inşaallah..öpeyim hediyeleri ve baklavaları kargoyla yollamayayım,en iyisi sen gel bu uçak biletin bekliyorum,zor buldum ben de bak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 senin de bayramın kutlu olsun şimdiden canımm nicelerine inşaallah..öpeyim hediyeleri ve baklavaları kargoyla yollamayayım,en iyisi sen gel bu uçak biletin bekliyorum,zor buldum ben de bak ablacımmm uçak biletide almış bana geliyorummm yanına Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Leylam,bayramın kutlu olsun güzel kardeşim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.