Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rahatsızdım,başım zonkluyordu ve dik duramıyordum..amaa geldim :hug: enfes iftar sofrasını silip süpürdüm :grin: sahurda da bir uğrayıp kalanları yemeyi düşünüyorum :grin: ama şenliği kaçırmışım malesef :(:wub:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
evet maalesef kaçırdın bitanem.. :( o ambiyansın içinde olman gerekirdi..neyse..iyisindir inşallah şimdi..geçtimi başının ağrısı.. :unsure:

kırgınlığım var Diloşum,dünkü kadar kötü değilim ama..bir daha kaçırmam inşaallah :unsure: yoklamaya yetişirim :grin::wub:

Gönderi tarihi:
kırgınlığım var Diloşum,dünkü kadar kötü değilim ama..bir daha kaçırmam inşaallah yoklamaya yetişirim

gemiş olsun bitanem.. :( nane-limon iç..biliyormusun hiç alakası olmasada psikolojik olarak rahatlıyorum içince..belki sana da iyi gelir..iyi bak kendine.. :hug:

Gönderi tarihi:
öyle abla sen iste ben burdan sana yollarım ablacım :hug:

zeynepcim ne diyosun :wacko: ben diyorum ki, burdakileri yollayayım,onlar eğitsinler :whistling::grin::hug:

epeydir dinlememiştim bende

çok severim bu şarkıyı

nasıl da bilirsin :wub: ben de bayılırım iki gözüme :rolleyes:

gemiş olsun bitanem.. nane-limon iç..biliyormusun hiç alakası olmasada psikolojik olarak rahatlıyorum içince..belki sana da iyi gelir..iyi bak kendine.. :hug:

sağol yazyağmurum..aklıma getirdin,içtim nane limon,hızımı alamadım naneli yeşilçay da içtim :P psikolojik olarak belki ama fiziksel olarak da rahatlatıyor..:hug:

Gönderi tarihi:

leylam ablam :hug::wub:

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

Gönderi tarihi:
bilmemmi ya :wub:

ben aslında ey sonbahar şarkısının you tobe de klibini aradım ama bulamadım eskilerden bunları buldum ama iyi geldi tekrar dinlemek... :hug:

:rolleyes::hug:

leylam ablam :hug::wub:

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

Canım benim :hug: Allah bu gece hürmetine herşeyi gönlüne göre versin,bütün dualarını,dualarımızı kabul etsin bitanem :clover:

Gönderi tarihi:

nenem geldim ben burdayım B) bu sardun gıcığı gene bana tuzak kurmuş işte..nasıl göstercem ben uzaktan :huh: yakın olmak lazım :shifty: hem diyom o bize daha öğrettimiki aynı anda hem msn de olup foruma nasıl yetişebildiğini... :whistling: sanırsam kendisi bütün meziyetlerinin yanısıra tesirli bir büyücüde :w00t:

Gönderi tarihi:

abla ben geldimmm de şimdiden bayramını kutlayayım :hug: yanına gelcektim el öpmeye ama uçak biletleri satılmış geç kalmışım :w00t: sen artık harçlığımı bayram hediyemı bide baklavamı kargoyla yollarsın ablam :hug::wub::lol:

Gönderi tarihi:
senin de bayramın kutlu olsun şimdiden canımm nicelerine inşaallah..öpeyim knus.gif:kiss: hediyeleri ve baklavaları kargoyla yollamayayım,en iyisi sen gel :hug:

bu uçak biletin 2_fly_stay_ticket.gif bekliyorum,zor buldum ben de bak :closedeyes::hug:

ablacımmm :hug: uçak biletide almış bana :wub: geliyorummm yanına :hug:

Gönderi tarihi:

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. :clover:

okaxz2.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.