Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 keşke burda olsaydın Leylam..beraber yaşayabilseydik sonbaharı..bir bilsen ne kadar isterdim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Keşke ya keşke burada olabilseydin yaz ayları için yapmayı planladığımız çılgınlıkları sonbaharla melankoliye terk ederdik ve muhtemelen çok derinlere iner (ordan çıktığımız söylenemez ya neysee) başka duyguların tadını birlikte çıkartırdık... şimdi düşünsenize sarı yapraklar içinde bastığımız yerlerin hışırtısı, nemli kokusu ve kuş sesleriyle sırtımızı bir ağaca yaslar birlikte sonbahar şarkıları söylerdik... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ah.. hayal ettim de şimdi,bundan daha güzel bir sonbahar düşünemezdim herhalde..ben de ne kadar çok isterdim sizinle birlikte sonbahar hatta bilumum mevsimleri yaşamayı.. belki bir gün nasip olur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bir mevsim arıyorum.. güneşin kucağında meltemleri dinmesin gülleri dökülmesin birmevsim arıyorum..bulsam şu genç yaşımda günleri eksilmesin,aşkları hiç bitmesin.. canlarım sizinle bir ömür hep yanyana her mevsim heryerde olalım dört mevsim boyunca.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ah..hayal ettim de şimdi,bundan daha güzel bir sonbahar düşünemezdim herhalde..ben de ne kadar çok isterdim sizinle birlikte sonbahar hatta bilumum mevsimleri yaşamayı..belki bir gün nasip olur bizde mevsimler gibiyiz değilmi Leylam halden hale giriyoruz... kah yağıyor, kah gürlüyor, kah susuyor, kah çiçekler açıyoruz... insanın yanında aynı duygularla ve aynı gözlerle bakan bir çift göz varsa her mevsim bahar olur... Leylam sen gibi... neler keşfederdim kimbilir... belki birgün inşallah... Seninde Ramazan ayın hayırlı ve uğurlu olsun... Bol neşe getirsin gönlüne... bir mevsim arıyorum.. güneşin kucağında meltemleri dinmesin gülleri dökülmesin birmevsim arıyorum..bulsam şu genç yaşımda günleri eksilmesin,aşkları hiç bitmesin.. canlarım sizinle bir ömür hep yanyana her mevsim heryerde olalım dört mevsim boyunca.. inşallah iğdem, hep beraber olalım paylaşalım ne varsa... ve çoğalalım birlikte... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 İnşallah Sardunyam.. Dilerim bu Ramazan hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirir..bir Ramazana beraberce eriyoruz RABBİME şükürler olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 amin Ramazanında ayrı bir kokusu vardır tıpkı bayram sabahları gibi... onu hissettirenede şükürler olsun... sıkça dualarımda olacaksınız canı gönülden... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 haklısın birtanem.. bu mübarek ay büyülü sanki..nurlu gibi.. o kadar ayrı bir havası var ki.. sizde benim dualarımda olacaksınız bütün kalbimle.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bir mevsim arıyorum.. güneşin kucağında meltemleri dinmesin gülleri dökülmesin birmevsim arıyorum..bulsam şu genç yaşımda günleri eksilmesin,aşkları hiç bitmesin.. inşaallah,ayrı geçmesin mevsimlerimiz hiç.. ablacım,mevsimler gibiyiz tıpkı,yaratılan herşey nasıl hem çok farklı birbirinden,hem de ne çok benziyor.. şu an hem hava biraz bulutlandı,yağmaz biliyorum ama olsun,hem de bunları okuyunca duygularım coştu biraz benim de..sizi çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bizde seni seviyoruz..çok..çok fazla hemde.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Nasılız bugün? Sabah şerifleriniz hayrolsun... gerçi öğlen olmuş o zaman öğlen şerif yardımcılarınız hayırlı olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Nasılız bugün? Sabah şerifleriniz hayrolsun... gerçi öğlen olmuş o zaman öğlen şerif yardımcılarınız hayırlı olsun Olmuşken bari akşam şerif yardımcılarımız hayrolsun Ben iyiyim ablacım canım,sen de iyi misin,ama sarhoş gibiyim hala biraz,nedense Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 hoşgeldin Aysumcum,ben çok severim Winnie 'yi,Tieger'ı da tabii,sağol,çok şekerler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Olmuşken bari akşam şerif yardımcılarımız hayrolsun Ben iyiyim ablacım canım,sen de iyi misin,ama sarhoş gibiyim hala biraz,nedense olsun tabi, aman iyi ol bidenem sarhoş gibisin demekki çok uyudun? hııı? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 aslında çok uyumadım da zamansız uyudum ünlüler gece hayatına nasıl dayanıyorlar anlamıyorum gerçi oruç zamanı ideal oluyor,orucu uyku tutuyor yane Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 evet ya ama beni bugün uyku tutmadı yattım ama dönüp durdum yatakta ünlüler geceleri geze geze gündüzleri karışıyor Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 sorma yahu,bir de o var,yaramaz bir çocuğu uyutmaya çalışır gibi savaş veriyorum kendimle ben de,yatmayacağım diye direniyor,zorla yatırınca da uyumayacağım diye çileden çıkıp pataklayacağım birgün o olacak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 sorma yahu,bir de o var,yaramaz bir çocuğu uyutmaya çalışır gibi savaş veriyorum kendimle ben de,yatmayacağım diye direniyor,zorla yatırınca da uyumayacağım diye çileden çıkıp pataklayacağım birgün o olacak bu kadar güzel anlatılabilirdi evet ya biri direniyor öteki uyu bakiim diyor biri banane banane diyor öteki pataklamak istiyor vay beeee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Çok güzeller teşekkür ederim Redblack Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 abla ben geldim gelirkende sana eskişehirin meşhur met helvasını getirdim afiyet bal şeker olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 hoşgeldin canım benim tatlı zaaafım vardır,bir oturuşta yiyiveririm alimallah böyle bir helva olduğunu da bilmiyordum,öğrendim iyi oldu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 hoşbuldum abla birazcık pişmaniyeyi andırıyo ama daha serti onun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.