Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Keşke ya keşke burada olabilseydin :crying:

yaz ayları için yapmayı planladığımız çılgınlıkları :stuart: sonbaharla melankoliye terk ederdik ve muhtemelen çok derinlere iner (ordan çıktığımız söylenemez ya neysee) :P başka duyguların tadını birlikte çıkartırdık... :wub:

şimdi düşünsenize sarı yapraklar içinde bastığımız yerlerin hışırtısı, nemli kokusu ve kuş sesleriyle sırtımızı bir ağaca yaslar birlikte sonbahar şarkıları söylerdik... :hug::crying:

Gönderi tarihi:

bir mevsim arıyorum.. güneşin kucağında

meltemleri dinmesin gülleri dökülmesin

birmevsim arıyorum..bulsam şu genç yaşımda

günleri eksilmesin,aşkları hiç bitmesin..

canlarım sizinle bir ömür hep yanyana

her mevsim heryerde olalım dört mevsim boyunca.. :crying::wub::hug:

Gönderi tarihi:
ah..

hayal ettim de şimdi,bundan daha güzel bir sonbahar düşünemezdim herhalde..ben de ne kadar çok isterdim sizinle birlikte sonbahar hatta bilumum mevsimleri yaşamayı..belki bir gün nasip olur

bizde mevsimler gibiyiz değilmi Leylam halden hale giriyoruz... kah yağıyor, kah gürlüyor, kah susuyor, kah çiçekler açıyoruz... -_- insanın yanında aynı duygularla ve aynı gözlerle bakan bir çift göz varsa her mevsim bahar olur... :( Leylam sen gibi... :wub: neler keşfederdim kimbilir... belki birgün inşallah... :crying:

Seninde Ramazan ayın hayırlı ve uğurlu olsun... Bol neşe getirsin gönlüne... :wub:

canlarım sizinle bir ömür hep yanyana

her mevsim heryerde olalım dört mevsim boyunca..

inşallah iğdem, hep beraber olalım paylaşalım ne varsa... ve çoğalalım birlikte... :wub:

Gönderi tarihi:

inşaallah,ayrı geçmesin mevsimlerimiz hiç..:wub:

ablacım,mevsimler gibiyiz tıpkı,yaratılan herşey nasıl hem çok farklı birbirinden,hem de ne çok benziyor..

şu an hem hava biraz bulutlandı,yağmaz biliyorum ama olsun,hem de bunları okuyunca duygularım coştu biraz benim de..sizi çok seviyorum :hug:

Gönderi tarihi:
Nasılız bugün? :rolleyes:

Sabah şerifleriniz hayrolsun... :hug:

gerçi öğlen olmuş o zaman öğlen şerif yardımcılarınız hayırlı olsun :grin:

Olmuşken bari akşam şerif yardımcılarımız :huh: hayrolsun :grin:

Ben iyiyim ablacım canım,sen de iyi misin,ama sarhoş gibiyim hala biraz,nedense :whistling:

Gönderi tarihi:
Olmuşken bari akşam şerif yardımcılarımız :huh: hayrolsun :grin:

Ben iyiyim ablacım canım,sen de iyi misin,ama sarhoş gibiyim hala biraz,nedense :whistling:

olsun tabi, :P

aman iyi ol bidenem sarhoş gibisin demekki çok uyudun? hııı? :unsure::P:stuart:

Gönderi tarihi:

sorma yahu,bir de o var,yaramaz bir çocuğu uyutmaya çalışır gibi savaş veriyorum kendimle ben de,yatmayacağım diye direniyor,zorla yatırınca da uyumayacağım diye :grin:

çileden çıkıp pataklayacağım birgün o olacak :huh::wacko:

Gönderi tarihi:
sorma yahu,bir de o var,yaramaz bir çocuğu uyutmaya çalışır gibi savaş veriyorum kendimle ben de,yatmayacağım diye direniyor,zorla yatırınca da uyumayacağım diye :grin:

çileden çıkıp pataklayacağım birgün o olacak

bu kadar güzel anlatılabilirdi :wub:

evet ya biri direniyor öteki uyu bakiim diyor biri banane banane diyor öteki pataklamak istiyor :P:unsure: vay beeee :sorcerer::blink:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.