Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 aman efenim sizin yolladığınız yanında bizim seçtiğimiz şiirin lafımı olur Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 aa yok efenim olur mu hiç,sizin şiir daha güzeldi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 hayır hayır ..lutfen tartışmayınız..en güzeli benim yolladığım şiirdi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 evet tartışmayalım ve kardeş kardeş kabul ediniz lütfeniniz,en güzel benim şiirdi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 çok güzeldi Diloşum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Aşk bitti. Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. Aşk bitti. İçimden sanki bir şeyler kopup gitti. Aşk hiç biter mi? Hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır adımızla bir sokak duvarında, Bir ağaç kavuğunda, bir takvim kenarında, Kalır bir çiçekte bir defter arasında, Bir tırnak yarasında, bir dolmuş sırasında, Kalır bir odada, bir yastık oyasında, Bir mum ışığında, bir yer yatağında, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır dilimizde yinelenen bir şarkıda, Bir okul çıkışında, bir çocuk bakışında, Kalır bir kitapta, bir masal perisinde, Bir hasta odasında, bir gece yarısında, Kalır bir durakta, yırtık bir afişte, Buruk bir gülüşte, dağılmış yürüyüşte, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır bir sokakta, bir genel telefonda, Bir soru yanıtında, bir komşu suratında, Kalır bir pazarda, bir kahve kokusunda, Bir tavşan niyetinde, bir çorap fiyatında, Kalır bir yosunda, bir deniz kıyısında, Bir martı kanadında, bir vapur bacasında, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? alıntı nenelerin en şahanesine Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Leylacım nassın nerden aklımda kaldı bilmiyorum ama bu şarkıyı bulunca sen geldin aklıma sanki biryerlerde sevdiğinimi yazmıştın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Ağlamak Bazı acılarda yetmez Bazı ölümlere Örtüsüdür bazı acıların Örter, örtülmez Savunur bir süre Ağlayanlar sevinmeli Sevin ağlıyabiliyorsan Acılar art arda dinmeli Durur bir nöbetçi gibi Durur bir bekçi gibi Zamana gülmeli-gülmeli. Sevin ağlıyabiliyorsan Unutmanın kardeşidir ağlamak Uyur uyanır yatağında duyguların Düşüncenin kucağında hep çocuktur Ağlamak. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Aşk bitti.Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. Aşk bitti. İçimden sanki bir şeyler kopup gitti. Aşk hiç biter mi? Hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır adımızla bir sokak duvarında, Bir ağaç kavuğunda, bir takvim kenarında, Kalır bir çiçekte bir defter arasında, Bir tırnak yarasında, bir dolmuş sırasında, Kalır bir odada, bir yastık oyasında, Bir mum ışığında, bir yer yatağında, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır dilimizde yinelenen bir şarkıda, Bir okul çıkışında, bir çocuk bakışında, Kalır bir kitapta, bir masal perisinde, Bir hasta odasında, bir gece yarısında, Kalır bir durakta, yırtık bir afişte, Buruk bir gülüşte, dağılmış yürüyüşte, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır bir sokakta, bir genel telefonda, Bir soru yanıtında, bir komşu suratında, Kalır bir pazarda, bir kahve kokusunda, Bir tavşan niyetinde, bir çorap fiyatında, Kalır bir yosunda, bir deniz kıyısında, Bir martı kanadında, bir vapur bacasında, Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? alıntı nenelerin en şahanesine bitmez mi aşk..diyorsun gerçekten de o yerler hep aşkın kaldığı yerler..biter derdim ama,okuyunca biryerlerde kaldığına karar verdim..en şahane torunum Leylacım nassın nerden aklımda kaldı bilmiyorum ama bu şarkıyı bulunca sen geldin aklıma sanki biryerlerde sevdiğinimi yazmıştın teşekkür ederim Radyacım,iyiyim,sen de öylesindir inşallah.. yazmışımdır kesin,saklayamıyorum Çalıkuşu sevgimi.. ama sen nerden buldun,ayrıca beni hatırlayıp göndermen büyük incelik,çok teşekkür ederim AğlamakBazı acılarda yetmez Bazı ölümlere Örtüsüdür bazı acıların Örter, örtülmez Savunur bir süre Ağlayanlar sevinmeli Sevin ağlıyabiliyorsan Acılar art arda dinmeli Durur bir nöbetçi gibi Durur bir bekçi gibi Zamana gülmeli-gülmeli. Sevin ağlıyabiliyorsan Unutmanın kardeşidir ağlamak Uyur uyanır yatağında duyguların Düşüncenin kucağında hep çocuktur Ağlamak. yok yok siz beni görüyorsunuz kesin.. durumuma çok uygun bir şiir arkadaşım,her zamanki gibi..beni sevindirdin,teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Leylam..canım benim.. bu senin için.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Diloşum.. hangi hislerle,nasıl izlediğimi biliyorsun zaten..ince yürekli,hassas,sevgi dolu canım arkadaşım,birtanesin seninle yollarımı kesiştirene şükürler olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 o hisler içinde olduğunu bildiğim için seçtim bunu..bende bayılırım bu şarkıya..yine başka diyarlara sürüklendim dinlerken..ve seninle işte o diyarlarda ruhani anlamda buluştuk gökkuşağım.. ne güzel şey aynı hissedebilmek..yüreğinin aynı acılardan aynı şekilde geçmesi..ve böylesine paylaşabileceğin bir DOST bulabilmek.. bende şükrediyorum birtanem..bende.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 ya nasıl özlemişim sizinle birlikte oynamayı... iyimisin leylaların sultanı... dün gece rüyamda gördüm seni... güzel rüyaydı, ikimiz birlikte gün batımına doğru yürüyorduk, akşam oluyordu ve baktığımız manzara çok güzeldi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 hele ben nasıl özledim seni.. yoksa bu da bir rüya mı.. günbatımına doğru yürüyorsak,hem de yanımda sen varsan,hakikaten güzel rüyaymış hoşşgeldiinn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 nenelerin en akıllısı en şahanesi günaydınnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 günaydın bidenecikk torunum benimm ne güzel bir sabah değil mi ? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 eveettt gökkuşağım.. bana göre uzun bir aradan sonra bir umut şiiriyle yine karşındayım.. umarım iyisindir..ve herşey yolundadır..özledim seni.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 canım yaz yağmurum.. bana göre de çok uzun bir araydı,çok özledim.. şiir çok güzel,hele de gözü yaşlı minik.. ben sen gelmişsin mi diye bakmak için uğradım,az ama bana uzun gelecek bir bir saat kadar sonra geleceğimi umuyorum,iyi ki geldin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 nasıl sevindim seni gördüğüme.. canım benim.. tamam canım bir saat sonra görüşürüz o halde.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 nerlerdesin canım.. bugün görünmedin yine.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 nenecim nerdesin .. ben sanırsam son demlerimi yaşıyom bu durakta.. çok bile kaldım.. İnsan kendisini merak etmeli; hem de ölümüne merak etmeli. Gün bitti işte... Kim farkında bunun senden başka... Herkes bu yenilgiyi nasıl da rahat kabulleniyor... Vaatlerini tutmadı gün. Kimse kendisini merak etmedi. Sabırsızlığın bundan; bundan çocuksu hasretin... Kabullenince herkes yaşamını sen ortaya kendini koydun... ve bütün suçlarını üzerine aldın sonra Bundan işte bu çocuksu hasretin Ve ölümcül bir rulet oynadın insanlarla hadi dedin, hadi bulun en zayıf yerimi... Ve diktin gözlerini gözlerine kastın bedenini yükselttin omuzlarını Öylece kaldın... Baktılar sana... Baktılar... Ama yüreğini bir türlü göremediler. cezmi ersöz. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 nerlerdesin canım.. bugün görünmedin yine.. ben yüreğimin kapılarını sana açtım bile,hatta sen umudum oldun bile.. çok güzel,teşekkür ederim canım yazyağmurum geldim ama tabii ki geç oldu nenecim nerdesin ben sanırsam son demlerimi yaşıyom bu durakta.. çok bile kaldım.. İnsan kendisini merak etmeli; hem de ölümüne merak etmeli. Gün bitti işte... Kim farkında bunun senden başka... Herkes bu yenilgiyi nasıl da rahat kabulleniyor... Vaatlerini tutmadı gün. Kimse kendisini merak etmedi. Sabırsızlığın bundan; bundan çocuksu hasretin... Kabullenince herkes yaşamını sen ortaya kendini koydun... ve bütün suçlarını üzerine aldın sonra Bundan işte bu çocuksu hasretin Ve ölümcül bir rulet oynadın insanlarla hadi dedin, hadi bulun en zayıf yerimi... Ve diktin gözlerini gözlerine kastın bedenini yükselttin omuzlarını Öylece kaldın... Baktılar sana... Baktılar... Ama yüreğini bir türlü göremediler. cezmi ersöz. evet çok baktılar ama yüreğimi göremediler bidenem torunum,çok güzeldi.. son demlerin mi,çok bile mi kaldın sonraki durak neresi.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 İŞARETLER Bir cümle hayatım İşaretleri bende Ardı ardına sıralı Bakışlarım Bir virgül Noktalı Ünlemdir Kalbimin her atışı Tırnak içinde gözyaşlarım Parantezde sancılarım Soru işaretidir Tüm kırgınlıklarım uzun gecelerde Uykumsa virgülüm Bu kısa cümlede Son noktadır ölümüm Artık bitse de Dolsa da şu ömrüm Üç nokta bırakacak geride Kabre gömülüşüm! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Canım benim,çok güzel bir şiir,teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.