Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bu kez klip armağan edeyim dedim bak bakalım kimmiş? sürpriz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 kimmiş? canım ablacım,şarkı sözü de çok güzeldi,buna zaten diyecek birşey yok,harika,teşekkür ederim çok iyi geldi sabah,pardon öğlen öğlen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 benim nenem güzel nenem beni al kucağına kucağında salla beni ninniler söyle bana canem bidenem seni seviyom gönülden.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 benim nenem güzel nenem beni al kucağına kucağında salla beni ninniler söyle bana canem bidenem seni seviyom gönülden.. sen biraz küçül bidenem,ben seni avucuma bilem alırım ben de seni seviyom,içimden bir yerlerden,gönül herhalde orası Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 nolmuş bu frozene pek bi cıvımış bugün, eee normal sanırsam adı üstünde frozen hava sıcak erdi galiba... leylam beğendinmi canım, iyi gelir iyi, sabahları aç karnına bi ölçek alıyon akşama kadar melankolik takılıyon... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 doğru sıcaktan erimiş olabilir,bilsek daha önceden sıcak bir ortam temin ederdik bazen dozun kaçtığı da oluyor o zaman birkaç gün etkisi sürüyor ama önemli olan başka türlerle karışıp ilaç etkileşmesi olmasın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 evet canım sıcak havalarda pek bi mülayim oluyor bu cadı kışın yandık gene ekşi suratıyla napcez... endikasyonlarında şey yazıyordu, ruhunuzu hafifletir, kasılmalara iyi gelir, sizi duygulandırır, düşündürür, aşık eder... eğer zaten aşıksanız beter eder diyo... yan etkilerinde: baş dönmesi yapabilir, tansiyonu yükseltebilir, kalp hastaları dinlemesin diyor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 aşık oldum sanırsam.. demek başım ondan dönüyor benim,hem aşkın hem ilacın yan etkisi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 vah leylama kıyamam, bi limonlu yeşilçay iç toksinleri at anacım eyi gelecektir... bende bünye bağışıklık kazandı dinle dinle artık kesmiyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 uzaklarda bir çizgide... Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerde Ellerim içindeydi ellerinin Güneş bembeyaz bir kordu yakıyordu yeryüzünü Saçlarım dağılmıştı göğsüne Buram buram bir buhar yükseliyordu topraktan Yanağım yanağına değiyordu Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Kızgın kumlar tenimizi dağlıyordu Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerde Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Ve bir yerlerde vahşi bir kısrak koşuyordu doludizgin Geçmişten geleceğe Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide... Leylam Sezen Aksu'dan sana ve bana gelsin eğer sende varsa bu şarkı dinle bizim için... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Mevcudumda yok ama,bulup dinleyeceğim ikimiz için sözleri çok güzel.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gökkuşağıma.., DARI Sevmek Nokta almaz Çocuklar. Sevmeye nokta koyan Sınıfta kalır. Onun, Virgülleri vardır Çocuklar. Sevmek noktalanmaz; O, noktadır. Özdemir Asaf Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Hoşgeldin arkadaşım.. bu şiir,çok etkiledi beni.. teşekkür ederim Gökkuşağıma.., DARI Sevmek Nokta almaz Çocuklar. Sevmeye nokta koyan Sınıfta kalır. Onun, Virgülleri vardır Çocuklar. Sevmek noktalanmaz; O, noktadır. Özdemir Asaf ne kadar güzel değil mi Diloşum,sevmeye nokta koyan sınıfta kalır..o,noktadır.. benim için anlamı büyük bir şiir oldu,teşekkür ederim yaz yağmurum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yalnızsan Eğer hayatın devraldığı sessiz bir özsudur acı birikir yüreğinin kıvrımlarında ve ağar gözlerine ağır ağır bulutlar yere inmiştir artık ya da gurbettesindir unutma bir hayalet gibi kapındadır yalnızlık denen şey ufkun kararabilir birden için çölleşebilir kaçışın bile bir adımdır ya da dönüşündür kendine unutma Her sayfası kederle kararan bir hüzün defterine döner günler ve her sabah "merhaba hüzün" "merhaba yalnızlık" diyerek başlarsın hayata ama hayat bağışlamayacaktır seni unutma Üstelik günlüğü yoktur hüznün hiç bir zaman da tutulmayacaktır serüvenlerin yorgun yeniği elleri titreyen yaşlı bir kadındır hüzün ya da hasta bir tanıdıktır ancak hepsi o kadar unutma Ahmet Telli Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 unutmam.. çok güzelmiş,bu benim şiirim oldu,teşekkür ederim torunum bidenem.. yalnız ben seni çok özledim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Güzel gökkuşağım.. teknik aksaklıklar nedeniyle iyiden iyiye karabatağa döndüm..bu arada kafayı iyice yediğimden midir nedir..zevklerimde de tuhaf değişlikler başladı..mesela şu şarkıdan zevk alır oldum.. haydi halaya....elleer havayaaaaaaaaaa... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Diloşum.. harikasın.. şu andan itibaren bende müzik zevkimi bu yönde değiştirmeye karar vermiş bulunuyorum.. kıpır kıpır ediyor insanı vallahi..özellikle de klibin başında arkadaşıyla koşarken bir bayanın peşine takılması karabatağa döndüğün de çok doğru,özledim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 demek sende bu değişime ayak uydurmaya karar verdin..bence de isabet ettin.. ne o öyle derin derin.. biraz da böyle light olmak gerek di mi canım benim.. valla bende çok özledim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 evet yahu,derine daldıkça dalıyoruz,dibi boylayacaktık az kalsın.. ben yüzme de bilmiyorum artık light takılalım,biraz da boğazıma light davransam iyi olacak ama bunun konumuzla bir alakası yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 evet bidenem boğazımız mevzuu bu konunun çoook dışında.. ki bu konuda light davranabilme ihtimalimiz nerdeyse yok.. şahsen benim öyle.. zati bi aralar birbirimizi düşüne düşüne yediğimiz o şeyler sayesinde kendimin iki katına çıktım ki bu konu tamamen bunun dışında kalması gerekicek..hatta herşeyin dışında kalması gereken..ve de hiçbiryere sığmıyceği içün mecburiyetten tek başına kalacak bir mevzuuudur. ne demek istediğimi anlayabildiysen eğer bi ara bana da anlat oldu mu canım.. malum konu boğaz olduğu vakit ben kontrolde çıkıyorum da.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ödünç hançer öldürmez beni bir küfür gibi kara kayış dilini ver binlerce kez açıklasam da dilini çözemediğim ihanet gel bir daha bende dene kendini ne sen öldürebiliyorsun beni bu cenkte ne ben yenebiliyorum seni yazıldığın mevsime çok su ver kendi izinden giden yolları suçlarından arındır arkanda kaldı seni ilerde bekleyenler unutkan şiirler, kopmuş alıntılar hiçbir zaman kullanamadığın hatıralarla kendine yazdığın yaşam öyküsü! ah, bu kadar aşk herkesi yanıltır gelme üstüme boşalmış yeminlerin bileği ben sandığın sözcüklere vuran aksimdir ödünç hançer öldürmez beni ya başka bir silah seç kendine ya bırak başkasının ellerine ölüm aşkın işidir kork benden sevgilim ahretin olurum senin bu kadar çok seven öldürmesini de bilir ben seni çok yanılmış kalplerin sağlamlığıyla sevdim gücümdü güçsüzlüğüm ey, izini sürdüğüm ruhumdaki kara gölge, büyüttüğüm oğullarımı bir bir elimden alan hayat yanıltma beni, beni bana yakıştır son darbeden önce ilk sözü söyleyemeyen! kolay değil ödenmiş hayatın katili olmak kör eder hançerini içimin gücü ölümü göze alan yaşamasını da bilir Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 leylacım bu çiçekler senin için Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Aça,canım benim,teşekkür ederim,çok mutlu oldum Çok güzeller Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 evet bidenem boğazımız mevzuu bu konunun çoook dışında.. ki bu konuda light davranabilme ihtimalimiz nerdeyse yok.. şahsen benim öyle.. zati bi aralar birbirimizi düşüne düşüne yediğimiz o şeyler sayesinde kendimin iki katına çıktım ki bu konu tamamen bunun dışında kalması gerekicek..hatta herşeyin dışında kalması gereken..ve de hiçbiryere sığmıyceği içün mecburiyetten tek başına kalacak bir mevzuuudur. ne demek istediğimi anlayabildiysen eğer bi ara bana da anlat oldu mu canım.. malum konu boğaz olduğu vakit ben kontrolde çıkıyorum da.. anladım tabi ama anlamazlıktan gelsem sanki daha iyi olacak üçüncü satırdan itibaren bir kopma yaşadım ki çok acıydı aslında.. boğazımızla doğrudan alakalı olaraktan bazı şeylerin dışında kalmamız gerçeği..ve bunu bir taraftan tatlı birşeyler götürüp,yanında light olsun diye şekersiz çay içerken okumak..çok acıklıydı neyse iyice batmadan bu konunun bir an önce dışına çıkayım Diloşum,benim de kontrolden çıkmam an meselesi.. ödünç hançer öldürmez beni bir küfür gibi kara kayış dilini ver binlerce kez açıklasam da dilini çözemediğim ihanet gel bir daha bende dene kendini ne sen öldürebiliyorsun beni bu cenkte ne ben yenebiliyorum seni yazıldığın mevsime çok su ver kendi izinden giden yolları suçlarından arındır arkanda kaldı seni ilerde bekleyenler unutkan şiirler, kopmuş alıntılar hiçbir zaman kullanamadığın hatıralarla kendine yazdığın yaşam öyküsü! ah, bu kadar aşk herkesi yanıltır gelme üstüme boşalmış yeminlerin bileği ben sandığın sözcüklere vuran aksimdir ödünç hançer öldürmez beni ya başka bir silah seç kendine ya bırak başkasının ellerine ölüm aşkın işidir kork benden sevgilim ahretin olurum senin bu kadar çok seven öldürmesini de bilir ben seni çok yanılmış kalplerin sağlamlığıyla sevdim gücümdü güçsüzlüğüm ey, izini sürdüğüm ruhumdaki kara gölge, büyüttüğüm oğullarımı bir bir elimden alan hayat yanıltma beni, beni bana yakıştır son darbeden önce ilk sözü söyleyemeyen! kolay değil ödenmiş hayatın katili olmak kör eder hançerini içimin gücü ölümü göze alan yaşamasını da bilir Çok güzeldi arkadaşım,ölümü göze alan yaşamasını da bilir..Teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.