Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 aldım canım, seni seviyorum... ben de.. mavi düğmem bazen kelimeler yetersiz kalır duygularımızı anlatmaya..ama sen anlıyorsun değil mi..? pembe düğmem.. anlıyorum,benim de hissettiklerim çünkü.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa her bir kalp kırıldığında bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilemyerek değil ama bilerek kırılmışsa artık acı da duymaz başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında... bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Murathan Mungan..1.bölümü Sardunyam'ın defterinde..devamı diğer defterlerde olacak canım..uzun olduğu için bölümlere ayırdım.. tatlı çileğim'e.. YALNIZ BİR OPERA'DAN...(II) Gittin. Koca bir yaz girdi aramıza. Yaz ve getirdikleri. Döndüğünde eksik, noksan bir şeyler başlamıştı. Sanki yaz, birbirimizi görmediğimiz o üç ay, alıp götürmüştü bir şeyleri hayatımızdan, olmamıştı, eksik kalmıştı. Kırılmış bir şeyi onarır gibi başladık yarım kalmış arkadaşlığımıza. Adımlarımız tutuk, yüreğimiz çekingen, körler gibi tutunuyor, dilsizler gibi bakışıyorduk. Sanki ufacık birşey olsa birbirimizden kaçacaktık. Fotoromansız, trüksüz, hilesiz, klişesiz bir beraberlikti bizimki. Zamanla gözlerimiz açıldı, dilimiz çözüldü güvenle ilerledik birbirimize. Gittin.şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirsin artık, ne de ben kapıyı açabilirim sana. Şimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz. Birbirine uzanamayan Boşlukta iki yalnız yıldız gibi Acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz Bir zaman sonra batık bir aşktan geriye kalan iki enkaz olacağız yalnızca Kendi denizlerimizde sessiz sedasız boğulacağız Ne kalacak bizden? bir mektup, bir kart, birkaç satır ve benim su kırık dökük şiirim Sessizce alacak yerini nesnelerin dünyasında Ne kalacak geriye savrulmuş günlerimizden Bizden diyorum, ikimizden Ne kalacak? Şimdi biz neyiz biliyor musun? Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan öksüz savaş çocukları gibiyiz. Umut ve korkunun hiçbir anlam taşımadığı bir dünyada bir şey bulduğunda neyi, ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibi. Artık hiçbir duygusunu anlamayan çocuklar gibi Ve elbet biz de bu aşkla büyüyecek Her şeyi bir başka aşka erteleyeceğiz... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa her bir kalp kırıldığında bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilemyerek değil ama bilerek kırılmışsa artık acı da duymaz başlar yok olmaya hadi oynayalım çocuklar gibi,kırmayalım birbirimizi.. bir yerlerde yolculuk başlamasın mavi renkten siyahlığa.. Murathan Mungan..1.bölümü Sardunyam'ın defterinde..devamı diğer defterlerde olacak canım..uzun olduğu için bölümlere ayırdım.. tatlı çileğim'e.. YALNIZ BİR OPERA'DAN...(II) Gittin. Koca bir yaz girdi aramıza. Yaz ve getirdikleri. Döndüğünde eksik, noksan bir şeyler başlamıştı. Sanki yaz, birbirimizi görmediğimiz o üç ay, alıp götürmüştü bir şeyleri hayatımızdan, olmamıştı, eksik kalmıştı. Kırılmış bir şeyi onarır gibi başladık yarım kalmış arkadaşlığımıza. Adımlarımız tutuk, yüreğimiz çekingen, körler gibi tutunuyor, dilsizler gibi bakışıyorduk. Sanki ufacık birşey olsa birbirimizden kaçacaktık. Fotoromansız, trüksüz, hilesiz, klişesiz bir beraberlikti bizimki. Zamanla gözlerimiz açıldı, dilimiz çözüldü güvenle ilerledik birbirimize. Gittin.şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirsin artık, ne de ben kapıyı açabilirim sana. Şimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz. Birbirine uzanamayan Boşlukta iki yalnız yıldız gibi Acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz Bir zaman sonra batık bir aşktan geriye kalan iki enkaz olacağız yalnızca Kendi denizlerimizde sessiz sedasız boğulacağız Ne kalacak bizden? bir mektup, bir kart, birkaç satır ve benim su kırık dökük şiirim Sessizce alacak yerini nesnelerin dünyasında Ne kalacak geriye savrulmuş günlerimizden Bizden diyorum, ikimizden Ne kalacak? Şimdi biz neyiz biliyor musun? Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan öksüz savaş çocukları gibiyiz. Umut ve korkunun hiçbir anlam taşımadığı bir dünyada bir şey bulduğunda neyi, ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibi. Artık hiçbir duygusunu anlamayan çocuklar gibi Ve elbet biz de bu aşkla büyüyecek Her şeyi bir başka aşka erteleyeceğiz... başını ve sonunu henüz okumadığım halde,bu kadarı bana yetti Diloşum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 sevdin demek.. canım benim..seni çok özledim biliyormusun.. nasılsın bu aralar..?evimde balkonumu..her anımda kalbimi süsleyen su gibi duru..ve vazgeçilmez güzel Leylam.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 evet bana çok hitabediyor iyi sayılırım Diloşum sen nasılsın..ben de seni çok özlediim,çok az görüyorum,iyisin değil mi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 iyi ol..hatta çok iyi ol.. bende fena sayılmam..sizi gördükçe neşeleniyorum..damlacıklarım olmayınca tadı olmuyor bişeyciklerin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 sonra damlalar buluşuyor yumuşak akan akarsu oluyor ben de siz olmasanız napardım,yokken napıyordum bilmiyorum.. sizinle gülmeyi bırak ağlamak bile güzel.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bende sizinle daha keyifle bakıyorum herşeye... tomurcuğum, iğdem, cadım... sizi seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Unut gittiğin bir yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Unut gittiğin bir yerdeAdının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende evet işte o benim.. ama büyümek konusundan emin değilim.. çok güzel bidenecikk torunum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 evet işte o benim.. ama büyümek konusundan emin değilim.. çok güzel bidenecikk torunum canem nenem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Unut gittiğin bir yerdeAdının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende bende çok beğendim... sözcükler insanı anlamaya ve anlatmaya yetmez çoğu zaman. çoğu zaman, yaşamlarımızdaki gerçekleri ifade etmeye yarar ve bir de düşlerimizi, duygularımızı anlamaya ve anlatmaya; sözcüklerin yetersiz ya da yorgun düştüğü durumlarla onun yerini davranışlarımız almaz mı? yan yana yürümek, koşmak ya da bilmediğimiz yollarda yürümek hiç anlamlı gelmiyor mu sana?.. bu yolculuğa kendimle başladım, seninle devam ettim ve kendimle bitiriyorum artık. yazmaya başladığımda bendim, bitirdiğimde sen. başlangıç ve son birleşti leo. bir noktaydım başlangıçta sonra bir çizgi (paraboldu belki de). seninle buluştuğum o noktadan sonra bir çember çizmeye başlamıştık. ben, senin noktandan, sen benim noktamdan yürüdün. başlangıç ve son, son ya da başlangıçtı bizimkisi. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 bende çok beğendim... sözcükler insanı anlamaya ve anlatmaya yetmez çoğu zaman. çoğu zaman, yaşamlarımızdaki gerçekleri ifade etmeye yarar ve bir de düşlerimizi, duygularımızı anlamaya ve anlatmaya; sözcüklerin yetersiz ya da yorgun düştüğü durumlarla onun yerini davranışlarımız almaz mı? yan yana yürümek, koşmak ya da bilmediğimiz yollarda yürümek hiç anlamlı gelmiyor mu sana?.. bu yolculuğa kendimle başladım, seninle devam ettim ve kendimle bitiriyorum artık. yazmaya başladığımda bendim, bitirdiğimde sen. başlangıç ve son birleşti leo. bir noktaydım başlangıçta sonra bir çizgi (paraboldu belki de). seninle buluştuğum o noktadan sonra bir çember çizmeye başlamıştık. ben, senin noktandan, sen benim noktamdan yürüdün. başlangıç ve son, son ya da başlangıçtı bizimkisi. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Ögrendim ki... Hayatinda nelere sahip oldugun degil Kiminle oldugun önemli. Ögrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrasi için bir seyler bilmek gerek. Ögrendim ki... Kendini en iyilerle kiyaslamak degil Kendi en iyinle kiyaslamak sonuç getirir. Ögrendim ki... Insanlarin basina ne geldigi degil O durumda ne yaptiklari önemli. Ögrendim ki... Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her isin iki yüzü var. Ögrendim ki... Olmak istedigim insan olabilmem Çok vakit aliyor. Ögrendim ki... Karsilik vermek Düsünmekten çok daha basit. Ögrendim ki... Bütün sevdiklerinle iyi ayrilman gerek Hangisi son görüsme olacak bilemiyorsun. Ögrendim ki... 'Bittim' dedigin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var. Ögrendim ki... Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatini kontrol eder. Ögrendim ki... Kahraman dedigimiz insanlar Bir sey yapilmasi gerektiginde Yapilmasi gerekeni Sartlar ne olursa olsun yapanlar. Ögrendim ki... Affetmeyi ögrenmek deneyerek oluyor. Ögrendim ki... Bazi insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasil gösterecegini bilemiyor. Ögrendim ki... Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz Bazilari hiç karsilik vermiyor. Ögrendim ki... Para ucuz bir basari. Ögrendim ki...En iyi arkadasla sIkici an olmaz. Ögrendim ki... Düstügün anda seni tekmeleyecegini düsündüklerinden bazilari Kaldirmak için elini uzatir. Ögrendim ki...> Iki insan ayni seye bakip Tamamen farkli seyler görebilir. Ögrendim ki... AsIk olmanin ve aski yasamanin çok çesidi vardir. Ögrendim ki... Her sartta kendisiyle dürüst kalanlar Daha uzun yol yürüyor. Ögrendim ki... Hiç tanimadigin insanlar iki saat içinde, senin hayatini degistirir. Ögrendim ki... Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatir. Ögrendim ki... Duvarda asili diplomalar Insani insan yapmaya yetmez. Ögrendim ki... Ask kelimesi ne kadar çok kullanilirsa, anlam yükü o kadar azalir. Ögrendim ki... Karsindakini kirmamak ve inançlarini savunmak arasinda çizginin nereden geçtigini bulmak zor. Ögrendim ki... Gerçek arkadaslar arasina mesafe girmez. Gerçek asklarin da! Ögrendim ki... Tecrübenin kaç yas günü partisi yasadiginizla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yasadiginizla var. Ögrendim ki... Aile hep insanin yaninda olmuyor. Akrabaniz olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven ögrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik degil. Ögrendim ki... Ne kadar yakin olursa olsunlar En iyi arkadaslar da ara sira üzebilir. Onlari affetmek gerekir. Ögrendim ki... Bazen baskalarini affetmek yetmiyor. Bazen insanin kendisini affedebilmesi gerekiyor. Ögrendim ki... Yüreginiz ne kadar kan aglarsa aglasin Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Ögrendim ki... Sartlar ve olaylar, Kim oldugumuzu etkilemis olabilir. Ama ne oldugumuzdan kendimiz sorumluyuz. Ögrendim ki... Iki kisi münakasa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamina gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamina gelmez. Ögrendim ki... Her problem kendi içinde bir firsat saklar. Ve problem, firsatin yaninda cüce kalir. Ögrendim ki... Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pismanligin uzun yillar sürüyor. Ataol Behramoglu Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 balıklarının yanında çok güzel olacak....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Alıntı yapmadım ama Öğrendim ki'ye çok teşekkür ederim canım,daha öğrenemedik biz ancak,yavaş yavaş.. Balıklarımın yanına ne güzel olacak kıs,yedim seni.. benim net uzun süredir iyiydi sansürsüz,bu ara yine resimleri göremez oldum.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 istersen sana detaylı olarak tarifini vereyim......... resmin diyorum..... kandırıkçı.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kıs valla göremiyorum,sen belki bilmezsin ama forumdaki herkes bilir benim bu derdimi,resimler yine çıkmıyor..bir çok imza ve bazı avatarlar da.. tarifini verir misin resmin,detaylı olsun Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kısa ve öz olarak vereyim canım..vaktini almasın.. twity ; fenerli ve fener bayrağı taşıyo....... sen anlamam diyooooosun ama Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 evet kıs ben anlamasam da çok anlamlıymış twity de kanarya zaten de mii..ay ben çok severim onu.. sana bir itirafta bulunayım diyorum ama korkuyorum..gerçekten eskiden oyuncularını ezbere sayardım her takımın,ayrıntılarını bilir ve takip ederdim,uzun süredir edemiyorum,şampiyondan zor haberim oldu,fenerdi di mi.. hadi edeyim ne olacaksa olsun,ben gsliyim.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 henüz senin ne olduğun konusun da ben emin olamadım.... neyse kararını verince itiraf edersin..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 inanmıyor musun.. dimek öyle..kararım kesin canem.. kıs ilk defa açıkladım açık ve seçik olarak GS liyim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 inanmıyor musun.. dimek öyle..kararım kesin canem.. kıs ilk defa açıkladım açık ve seçik olarak GS liyim son kararın mı..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 eminim,son kararım.. kanım bile kırmızı akıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.