Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 varya ben size sorarım, yarın ve pazar günü bir kocaman pastayı sizin için yiyeceğim, üstüne profiterol da yiyeceğim, pazartesiye yerinizden kalkamayacaksınız, Diloş en çokta seni düşünerek yiyeceğim... sen gör bakalım... sankim ben bu durumda boş duriciim.. bak gör hafta sonu iki porsiyon iskender üstüne üç porsiyonda künefeyi seni düşünerek yimezsem banada diloş demesinler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 demek öyle bunu sen istedin silahşör çek silahını duello ediciiiz, şimdi mutfağa gidip mantı açmayan ve bir tencere mantıyı seni düşünerek yemeyen sardunya olmasın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 demek öyle bunu sen istedin silahşör çek silahını duello ediciiiz, şimdi mutfağa gidip mantı açmayan ve bir tencere mantıyı seni düşünerek yemeyen sardunya olmasın... mantı mı dedin..? yok anacım onu beni düşünerek yimene gerek yok..sen aç mantıyı yapıp kargoyla bana postalayıver.. ben kendimi cezalandırır kendi yerime yerim mirak etme.. görüyomusun can evimden vurdu beni.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 ama kıyamam ben sana sen merak etme ben seni düşünerekten yerim kendini cezalandırmana gönlüm razı değil... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 ahhh canım benim o kadar yufka yüreklidir ki..yuk bu kadar da olma şikerim..misela ben bu yükü yüklenmeye hazırım..mantıyı diyorum..sen kederlenme.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 burdasın birtanem... yakaladım seni.. nasılsın bugün..?tartıya bi çık bakalım...dün akşam senin için koca bir dilim frambuazlı pasta yedim..etkisini göstermiş olmalı.. burdayim Dilosum.. senin türkündeki gibi geliyom gelemiyom oldum,sebebini beyan etmeme gerek yok kanımca ben cok iyiyim de bugün göbeemde bir fazlalık hissediyorum,keşki bugün yemeseydin akşama düğüne gidecektim nasıl kamufle edeceğim göbeemi : varya ben size sorarım, yarın ve pazar günü bir kocaman pastayı sizin için yiyeceğim, üstüne profiterol da yiyeceğim, pazartesiye yerinizden kalkamayacaksınız, Diloş en çokta seni düşünerek yiyeceğim... sen gör bakalım... siz birbirinizle iddia ve düello ederken ben zafiyet geçiriceğim,yapmayın,bugün geçsin,yarından itibaren birer porsiyon,iskender,künefe,mantı,pasta ve profiterol de benim için yiyin olur mu lütfen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 burdayim Dilosum..senin türkündeki gibi geliyom gelemiyom oldum,sebebini beyan etmeme gerek yok kanımca ben cok iyiyim de bugün göbeemde bir fazlalık hissediyorum,keşki bugün yemeseydin akşama düğüne gidecektim nasıl kamufle edeceğim göbeemi siz birbirinizle iddia ve düello ederken ben zafiyet geçiriceğim,yapmayın,bugün geçsin,yarından itibaren birer porsiyon,iskender,künefe,mantı,pasta ve profiterol de benim için yiyin olur mu lütfen evet canım sebebini beyan etmene gerek yok.. iyice sinirimi bozmaya başladı şu senin hain bilgisayar.. dimek göbeeni nasıl saklıycan ha..yirim ben seni.. aman ne saklıycan.. yiğidin.. yok buraya hiç olmadı bu.. niyse..tımam canım..bugünlük affedildin..senin yerine yemiycem bugünlük..sarmaşık ve ayrık otu için ne bulursam yiycem ama.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 amanda aman Leylam gelmiş... tamam leylacım bugün seni düşünmeden yiyeceğim yimekleri... ama Diloş sana mantı yok, ısrar ediyorum ben kendimi feda ederim... bir tencere mantıyı senin hatrına yirim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 e ama rica ediciğim mantının hepisini bitirmeyin ben de çok severim Diloşum kısaca göbeğini saklama diyorsun öyle mi,anladım ben onu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 allah akıl fikir versin...nenecim uyma bu delilere...hain tuzaklar kuruyolar sana besiye çekip sonra bir güzel midelerine indirecekler seni..yeme nolur yeme lütfen yeme napayım kaşınıyosunuz Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 TIKANIP KALDIGINDA HAYAT Bir yerlerde tikanip kaldiginda hayat, soluk almak güçlestiginde, Yüregin susup, mantigin sürüklemeye basladiginda ayaklarini, Daglara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüregini ferahlatacak; Yeni insanlarla 'tanismali, yeni kesifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparim diye erteledigi ne varsa, Gerçeklestirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklastigini; zamanin bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculugun devam ettigini anlamali. Bas döndürücü bir hizla geçiyorsa birbirinin ayni günler, Her aksam ayni can sikintisiyla eve giriliyorsa, Degistirmeye çalismali bir seyleri; Küçük seylerle baslamali belki; örnegin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüregine takmali günes gözlüklerini; Gördügünü hissedebilmeli! Sagligini kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Degerli olabilmeli hayat! Illa büyük acilar çekmemeli, küçük mutluluklari fark etmek için! Baskasinin yerine koyabilmeli kendini; Aglayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Aglayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Su adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamali; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alip, hapsetmeli kokusunu içine... Günesin dogusunu seyretmeli arada bir, seher yeli oksamali saçlarini... Karda, yagmurda; sevincine, coskusuna; firtinada boranda; Öfkesine, isyanina ortak olabilmeli doganin! Bir çocugun ilk adimlarinda umudu; bir gencin düslerinde gelecegi; Bir yaslinin hatiralarinda geçmisi görebilmeli! Çalismadan basarmayi, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu Olmayi beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kirikligi, her aci; Bir firsat yasamdan yeni bir seyler ögrenebilmek için; kaçirmamali! Çünkü; hiç düsmemissen, el vermezsin kimseye kalkmasi için, hiç Çaresiz kalmamissan, dermani olamazsin dertlerin; aglamayi bilmiyorsan, Nesesizdir kahkahalarin; Merhaba dememissen, anlamsizdir elvedalarin... Ne, herkesi düsünmekten kendini, ne; kendini düsünmekten herkesi unutmamali! Bilmeli; çok kisa oldugunu hayatin; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir seyleri oldugunda degil, Söyleyecek bir sey bulamadiginda da dinleyebilmeli! Akli ve kalbiyle katilabilmeli sohbetlere... Hafizasi olmali insanin; hiç degilse, ayni hatalari, ayni bahanelerle tekrarlamamasi için! Sorulari olmali, yanitlari bulmak için bir ömür harcayacak! Dostlari olmali, ruhunun ve zihninin sinirlarini zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmali sevgisi; Ama, kapasitesi sinirli olmali yüreginin ki, hakkini verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; Bir tesekkür, bir elveda için... Yasam dedikleri bir sinavsa eger; Asla vazgeçmemeli sevmek ve ögrenmekten; Ama, herkesi sevemeyecegini de her seyi bilemeyecegini de fark edebilmeli insan! Tipki, her seye sahip olamayacagi gibi... Zamanin ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayati... SANA UĞRAMADAN GEÇMEK İSTEMEDİM..... BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN CANIM... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 allah akıl fikir versin...nenecim uyma bu delilere...hain tuzaklar kuruyolar sana besiye çekip sonra bir güzel midelerine indirecekler seni..yeme nolur yeme lütfen yeme napayım kaşınıyosunuz ne diyosuuun torunum ne kadar ileri görüşlü bir insansın,ben hiç anlamamıştım zati,dimek beni yiycekler sana geliyom beni sakla TIKANIP KALDIGINDA HAYAT Bir yerlerde tikanip kaldiginda hayat, soluk almak güçlestiginde, Yüregin susup, mantigin sürüklemeye basladiginda ayaklarini, Daglara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüregini ferahlatacak; Yeni insanlarla 'tanismali, yeni kesifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparim diye erteledigi ne varsa, Gerçeklestirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklastigini; zamanin bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculugun devam ettigini anlamali. Bas döndürücü bir hizla geçiyorsa birbirinin ayni günler, Her aksam ayni can sikintisiyla eve giriliyorsa, Degistirmeye çalismali bir seyleri; Küçük seylerle baslamali belki; örnegin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüregine takmali günes gözlüklerini; Gördügünü hissedebilmeli! Sagligini kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Degerli olabilmeli hayat! Illa büyük acilar çekmemeli, küçük mutluluklari fark etmek için! Baskasinin yerine koyabilmeli kendini; Aglayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Aglayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Su adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamali; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alip, hapsetmeli kokusunu içine... Günesin dogusunu seyretmeli arada bir, seher yeli oksamali saçlarini... Karda, yagmurda; sevincine, coskusuna; firtinada boranda; Öfkesine, isyanina ortak olabilmeli doganin! Bir çocugun ilk adimlarinda umudu; bir gencin düslerinde gelecegi; Bir yaslinin hatiralarinda geçmisi görebilmeli! Çalismadan basarmayi, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu Olmayi beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kirikligi, her aci; Bir firsat yasamdan yeni bir seyler ögrenebilmek için; kaçirmamali! Çünkü; hiç düsmemissen, el vermezsin kimseye kalkmasi için, hiç Çaresiz kalmamissan, dermani olamazsin dertlerin; aglamayi bilmiyorsan, Nesesizdir kahkahalarin; Merhaba dememissen, anlamsizdir elvedalarin... Ne, herkesi düsünmekten kendini, ne; kendini düsünmekten herkesi unutmamali! Bilmeli; çok kisa oldugunu hayatin; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir seyleri oldugunda degil, Söyleyecek bir sey bulamadiginda da dinleyebilmeli! Akli ve kalbiyle katilabilmeli sohbetlere... Hafizasi olmali insanin; hiç degilse, ayni hatalari, ayni bahanelerle tekrarlamamasi için! Sorulari olmali, yanitlari bulmak için bir ömür harcayacak! Dostlari olmali, ruhunun ve zihninin sinirlarini zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmali sevgisi; Ama, kapasitesi sinirli olmali yüreginin ki, hakkini verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; Bir tesekkür, bir elveda için... Yasam dedikleri bir sinavsa eger; Asla vazgeçmemeli sevmek ve ögrenmekten; Ama, herkesi sevemeyecegini de her seyi bilemeyecegini de fark edebilmeli insan! Tipki, her seye sahip olamayacagi gibi... Zamanin ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayati... SANA UĞRAMADAN GEÇMEK İSTEMEDİM..... BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN CANIM... canım,hoşgeldin sefalar getirdin,sayfama da foruma da,ne kadar özlemişim seni.. sen de benim için çok değerlisin,lütfen daha sık gel,özletme bu kadar yazı için de ayrıca çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 canım Leylam dimek buralardasın bende buralardayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 yaşasın ben de buralardayım.. sen de buralardaymışsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 evet buradayım, buradasın, buradalar biz dünya turuna çıkmaya karar verdik Diloşla Ağru dağuna ibo el atmış artık oralara gidilmez diyoruz sende gelirsin değilmi Leylacım, şalvarı hazıla, valizi hazırla, mekan tespitini daha sonra yapacağız. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 takıl bize hayatını yaşa mı diyorsunuz,ben size takılmam da kime takılırım yaw,hemi de dünya turu.. şalvar tabii ki,ne renk olucak,tanınmamak için mi şeyapıyoruz yoksa yeni imajımız ve tarzımız mı olacak.. bileziklerimi de küçük bir çıkın yapayım,yolda lazım olacak,ne yiyip içecez değil mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 evet aynen öyle diyoruz takıl bize, dünyayı dolaş şalvar bizim ekibin kostümü tatlım, hem yeni bir tarz hem bir ekip olduğumuzun göstergesi. bilezikleri al, bende evde ve var ne yok toplarım, çıkınıma koyarım, Frozen cadısına haber verelim, o cimridir bileziklerini evde bırakır kanımca haftaya planlara başlarız... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 tamam ben toplanmaya başlıyorum,cep telefonlarımız da unutmayalım,şalvar stoğunu iyi yapalım o zaman her renkten olsun kıs bremen mızıkacıları gibi mi oluruz acep Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 tamam Leylam... şalvar stoğunu zengin tutma konusunda haklısın, malum hanımlar gardrop konusunda hassastır, iki günlüğüne bile gitsek gardrobu yanımza almamız şart. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 hhhhhhhhuuuuuuu..............kimse yokmu..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 aman da aman beni mi ararlarmış.. ama insan biraz bekler yaw,hep böyle mi olacak bizim kaderimiz.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 bütün hafta sonu piyasada şalvar aradım..ama kafamdaki pembe üzerine yeşil puantiyeli şalvarı bulmak mümkün olmadı.. bunun üzerine kumaş alıp diktirdim de anca rahatladım.. benim şalvar kolleksiyonumu gördüğünüzde dudağınız uçuklayacak kızlar..iddia ediyorum.. hiiiieeyttt kovanoz dipli dünya..yer aç biz geliyoruz..biz..; Çılgın Şalvarlılar..!!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Dört mevsimlik parçalanmış gülümseme Küçük bir çocuğun belleğinde Kabuğunu büyüten yaradır Bağır sevdanı harlamak için bağır Tetikte kalakalmış insana Başka ne denilebilir ki yol başında. Çiçeklerin çağrısıyla kanatlanır Fırtına zamanı dağlara çıkan kalbim Kent varoşu kötü bir duruşa sığınaktır Kırık umutlar mitinginde Söze dökülmüştür katlim. Şarap ve gül gecesinde Çarmıha gerilen bereket tanrıçası Gözyaşıyla sular çatlamış toprağı Yenilenir bir avuç suya muhtaç Vurgun mevsimi düşen ağaç Kalbi kırılan sarılır ihanete İlk sürgün çağırır kıtlığı Avuçlarında sakladığı pas artığı Kirletir hayatı. Ey rüzgara boyun eğmiş madde Ey merhem olduğu acıdan Daha dürüst zaman Dudaklarımdan öpün önce Sarsın belleğimi sonra Yalnız hayatlar sığınağında Sevişmeden iyileşebilir mi insan. Sel yorgunu bir şehrin kalbinde Ayak izlerini örtebilir rüzgar Suçları bağışlatabilir Pencere önüne konulan serenat Fakat nasıl süslenir Belleğine mızrak sokulmuş bahçede Hüznü büyüten bedbin bir hayat Denize ulaşan yürüyüp gidendir. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Anısındayım Hafifçe ısırılmış bir elmanın dilindeyim Elmanın kokusundayım Anısındayım -kimbilir kimin- Anılarda görünür, düşlerde görünmez insan Düşlerde görünen anlamlardır Özelliklerdir bir de belli belirsiz. Ve İnsansız anı yoktur. Var mıdır? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.