Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 hosgeldin,super enerjik superwoman o bumbalara benim nasil ihtiyacim var bilsen,parmaklarimi oynatmak zor geliyor..ben de baslayim bari kas yapmaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 açılmış sarmaşık gülleri kokularıyla baygın en görkemli saatinde yıldız alacasının gizli bir yılan gibi içimde yuvalanmış keder uzak bir telefonda ağlayan yağmurlu genç kadın çünkü ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili rüzgar uzak karanlıklara sürmüş yıldızları mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan onu çok arıyorum, onu çok arıyorum her yerinde vücudumun ağır yanık sızıları çünkü ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili ayışığına batmış karabiber ağaçları gümüş tozuyla gecenin ırmağında yüzüyor zambaklar yaseminler unutulmuş tedirgin gülümser çünkü ayrılmanında vahşi bir tadı var... çünkü ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili Zuhal Olcay bir an önce spora başla Leylacım, inan bana çok iyi gelecek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 çünkü ayrılmanında vahşi bir tadı var... çünkü ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili cok guzel,eline saglik ne guzel ya,sayenizde bir seyler yapasim geliyor,mesela kek yapiyorsunuz benim de yapasim geliyor,ya da temizlik..ya da spor..kesinlikle karar aldim baslayacagim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Leylacım şimdi bende dilek keki var ben senin için bir dilim yiyeceğim sen bir dilek tut olurmu? spora başlamanı ise şiddetle tavsiye ediyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 leylam canım benim.. bizim her yaptığımızı yaparsan yandın dimektir.. bak mesala sardunyam bir elinde üzümlü diğer elinde dilek keki olmak kaydıyla spor yapmakta.. aynını yaptığında başına gelicek en hafif şey birkaç beden artmak olur.. benden uyarması şikerim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 leylam canım benim.. bizim her yaptığımızı yaparsan yandın dimektir.. bak mesala sardunyam bir elinde üzümlü diğer elinde dilek keki olmak kaydıyla spor yapmakta.. aynını yaptığında başına gelicek en hafif şey birkaç beden artmak olur.. benden uyarması şikerim.. teessüflerimi postaladım şikerim, yaktığım kaloriye göre, yediğim keklerin lafımı olur aynı zemanda ben bu kekleri sizin için yiyorum, kendim için yiyorsam 50 beden olayım... Leylacım sen beni takip et anacım, birazdan step yapıcaz, hop bir ki... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 postaladığın teessüflerin tarafıma ulaştı şikerim.. dimek herşey bizim için..hadi dilek kekini anladım da..üsümlü kekide mi bizim için hüpletttin.. Leylam..uyma sen bu sarmaşığa..step yaparkende bir ekmek arası peynir-domates götürdüğüne kalıbımı basarım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 postaladığın teessüflerin tarafıma ulaştı şikerim.. dimek herşey bizim için..hadi dilek kekini anladım da..üsümlü kekide mi bizim için hüpletttin.. Leylam..uyma sen bu sarmaşığa..step yaparkende bir ekmek arası peynir-domates götürdüğüne kalıbımı basarım.. bak yeni teessüflerimide şimdi e-mail ile yolladım. evet anacım, üsümlü kekleride sisin için yedim, yoksa ben kek sevmem bilakis... frambuazlı pasta olsa neyseeee leylacım sen bana uy, ekmek arası peynir yiris ama stepimizi de yaparız, hadi canım, son ki üç dört... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bayilicektim az kaldi ablacim kessinliklen bizim icin yedin,ben bir tokluk hissediyorum Dilosum aslinda dogru soyluyorsun,aynen katiliyorum ..ancak o kek yaptiginda ben de yapip yiyecegime gore,spor yaptiginda da yapsam iyi olur,en azindan halihazirdaki kilomu korumak acisindan.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 yahu elbette sizin için yedim, bugünde fişneli pasta yedim onuda sizi düşünerekten yedim... yoksa kendim için asla değil yaneee... bak sana bir türkü gönderiyorum, çay benim çeşme benim aman derdimi deşme benim hakikatli yar isen aman önümden geçme benim al yazmam dalda kaldı aman gözlerim yolda kaldı yıkılası meyhane aman sarhoşum nerde kaldı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 yahu elbette sizin için yedim, bugünde fişneli pasta yedim onuda sizi düşünerekten yedim... yoksa kendim için asla değil yaneee... bak sana bir türkü gönderiyorum, çay benim çeşme benim aman derdimi deşme benim hakikatli yar isen aman önümden geçme benim al yazmam dalda kaldı aman gözlerim yolda kaldı yıkılası meyhane aman sarhoşum nerde kaldı seni boyle neşeli görünce ben de sevindirik oldum,bozulmaz inşallah.. aman iyi yaptın demek bizim için yedin,benim de canım fişneli pasta çekiyordu zati hem de kakaolu kıs kilo yapmıyorsa ben de sizin için yiyem bundan sonra mesela sizin için puding yiyebilirim az sonra.. türküyü sen mi yazdın,pek güzel,bayıldım ben de sana armağan ediyorum bunu: hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan ayakların yan basir yoksam sen sarhoş musan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 evet Leylam bizim için yirsen bize kilo yapıyor, sana yapmıyor ye anacım pudingler sana feda olsun, ben sizin için yiyorum ya Frozen 5 kilo almış... Diloş 4 kilo almış, sen kaç kilo aldın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 yimeyin kıs artık benim için bişey.. istemiyorum.. sonum Akrep Nalan olcek.. şiir sana mavi düğmem.. GELME SAKIN PERİŞAN OLACAĞIM Öfkemin gülleridir, yağmura döner yüzünü küsüp senin güneşine İçilecek bir kadeh schnaps´unu yarım bıraktım Gelme. Gölgeni yıkma yoluma bocalıyorum Kasırgalar yaratma öyle çılgınca Korkulu soluklarda geniş olmak kim Yaşadıkça yaklaşırım sandım - oysa suyun ateşle uyumsuzluğu gibisin Kopabilir desem en ince yerinde Geçmişe uyanan gözlerinin Ateş gemilerini bir bu ürkütür Şimdi uzaktan gülüp geçtiğim Şimdi uzaktan gülüp geçtiğim Ne mi çıkar güneş tutulmasından Nasıl mı çocukluğum Ben o zamanlar da böyle üşürdüm Evlerde katı yönetimli kuklalar çatışmalara hazırlar saygımı Beklediğim günlere daha ne kadar Anlatılmaz umutlara merhaba Hatırlatma bütün onları ve onları Benzer benim çektiklerim Peygamber Yusufa Bir anda çağrışımlar yok edince zamanı Uzaklaştıkça ölçülere vurması kolaylaşan Nasıl mı çocukluğum Geçti mi çocukluğum Çocukluğum mu - hiç yaşamadığım Bırakır her yerde kendini hüzne Unutmak pazarında en pahalı Buyruklar - buyruklar - buyruklar buyruklar - itirazsız - hep baş üzre Düşünmekti ezen gözlerimi yük yanlıştı yanlış şu benim korkularım ürkerek birer mum gibi yöresi sönük. Ve bir gün yürüdüğünü her şeyin Ve bir gün eh işte nasılsa korkularımı bilinçle kovdum Dur dediler dinlemedim Koştum İsyanım onlara oh ola. Belki özüm orda diye İlle de İstanbul dersen Hırçın bir deniz bulacaksın kıyıda Sonra çok bunalıma itecek seni karanlığa kurşunla yazılan teoriler ve gölgelerin saygısız büyüklüğü aslına oranla Gerekirse açıp bütün köprüleri Yılma, yüklen şiirlere Gücün Kartaca. Kesin ayrılıklara yeni çiçek serpmek en duygulu serüveni yaşarken güneşi güldürse de arada bir buzulları çözmeye yetmez Ağusunu yüreğime akıtan aşkından yeni kavuştum kendime yine ayırma Geçitlerde yol vermez yabanlar Derim ki kimse aramadı böylesine kendini bulmak için benim kadar. Benim kadar hiç kimse öyle ülke ülke dolaşıp... Uzun da olsa yollar ne çıkar sabrımı almışım yedeğime Ne çıkar uzatsa anılar ahtapot kollarını Varsayıp her şeyi hiçbir şeye Giderim doğacak günlere. Sen yine eskiden olduğu gibi Zenci mızrakları havayı yırtarken Tam tamına katıksız Malraux´yu mu okuyorsun akşam üzerleri Bağ bozumu türküler yakılan o sancılı günlerinde dört mevsim - Hayli yakın eskidikçe onlar bana - Ateşleri yak da öyle oku Çünkü fenerini elinden alıyorlar Diyojenin. Geciken bir şey var güz sularında Bilmesem bahar belki diyeceğim Artık hiç olmadık yerlerdeyim senden uzak Söyleyemeden o çok ezberlediğimi Düşüncenin yorulduğu yerden Acıyla bıraktığım o köşeye yeniden dönmek mi İstemem bırak - Çoğalan acılara yeni direnç nerede - Oz şiirlerin Tanrısal havasında Gelmesin eski aşklar Yeni saltanatıyla. Gelme sakın perişan olacağım. Türkan İldeniz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 evet Leylam bizim için yirsen bize kilo yapıyor, sana yapmıyor ye anacım pudingler sana feda olsun, ben sizin için yiyorum ya Frozen 5 kilo almış... Diloş 4 kilo almış, sen kaç kilo aldın valla ben de neden kılo aldım dıyorum,aldım gercekten en az iki,üç kilo vardır o değil de yaza zayıf olmam lazım,herkes benım gurbet elde kuruduğumu düşünüyor çok mutluyum,mesudum,rahatım ondan aldım sanacaklar,kim inanır Sardunyam kek yemiş de almışım yimeyin kıs artık benim için bişey.. istemiyorum.. sonum Akrep Nalan olcek.. şiir sana mavi düğmem.. GELME SAKIN PERİŞAN OLACAĞIM Öfkemin gülleridir, yağmura döner yüzünü küsüp senin güneşine İçilecek bir kadeh schnaps´unu yarım bıraktım Gelme. Gölgeni yıkma yoluma bocalıyorum Kasırgalar yaratma öyle çılgınca Korkulu soluklarda geniş olmak kim Yaşadıkça yaklaşırım sandım - oysa suyun ateşle uyumsuzluğu gibisin Kopabilir desem en ince yerinde Geçmişe uyanan gözlerinin Ateş gemilerini bir bu ürkütür Şimdi uzaktan gülüp geçtiğim Şimdi uzaktan gülüp geçtiğim Ne mi çıkar güneş tutulmasından Nasıl mı çocukluğum Ben o zamanlar da böyle üşürdüm Evlerde katı yönetimli kuklalar çatışmalara hazırlar saygımı Beklediğim günlere daha ne kadar Anlatılmaz umutlara merhaba Hatırlatma bütün onları ve onları Benzer benim çektiklerim Peygamber Yusufa .............................................................. Geciken bir şey var güz sularında Bilmesem bahar belki diyeceğim Artık hiç olmadık yerlerdeyim senden uzak Söyleyemeden o çok ezberlediğimi Düşüncenin yorulduğu yerden Acıyla bıraktığım o köşeye yeniden dönmek mi İstemem bırak - Çoğalan acılara yeni direnç nerede - Oz şiirlerin Tanrısal havasında Gelmesin eski aşklar Yeni saltanatıyla. Gelme sakın perişan olacağım. Türkan İldeniz Diloşum bu nasıl güzel bir şiir,kendimi buldum hemen her mısrasında.. çok teşekkür ederim pembe düğmem tamam senin için yemeyeceğim,hatta kendim için de yemesem hayırlı olacak Sardunyam'la Frozen için yiyeyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 biraz uzunca bir şiir ama çokça anlamlı..beğendiğine sevindim canım Leylam.. bende diyorum durup dururkene bu kilolarda neyin nesi.. nerden bilirdim sardunyam'ın dilek ve fişneli kekelerinden olduğunu.. yoksa bu işte senin parmağında mı var mavi düğmem.. benim yerime bir ekmek arası küfte neyin mi götürüyosun yoksam.. açukcası aldığım bunca kilo iki dilim keklen açıklanabilemez.. biri sizi durdursun yaw Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 bılemıyorumkıne,ben de nedensiz yere alınca bari sizler için yiyip dengeleyeyim demişidim hani siz de bilimum ekmek aralarını,puding ve çikolataları benim gibi seversiniz diye ama,niyse artık yalnızca Frozen ve Sardunyam'a yiyeceğim,Sardunyam spor yapıyor dokanmaz zati evet şiire bayıldım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 tabe canım..bende şahsım adına artıkın ikisi için yiycem..sarmaşık spor yapıyo zati.. ayrık otuma da dokanmaz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yiyin kıslar yiyin bize dokanmaz, sabah ertiyorum ben onları... bende diyorum onca kek, börek, pasta yiyorum nereye gidiyor gün geçtikçe eriyorum anacım... zafiyet geçiricem yakında... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yiyin kıslar yiyin bize dokanmaz, sabah ertiyorum ben onları... bende diyorum onca kek, börek, pasta yiyorum nereye gidiyor gün geçtikçe eriyorum anacım... zafiyet geçiricem yakında... tabe canım tabe..58 beden bir Sardunya olaraktan zafiyet geçirip Guiness rekorlar kitabına adını yazdıreceksin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 tabe canım tabe..58 beden bir Sardunya olaraktan zafiyet geçirip Guiness rekorlar kitabına adını yazdıreceksin.. canım yanlış yazdın kanımca, sanırsam 38 beden demek istedin, canem 36'ya düştüm anacım, hani diyetisyenler ne diyor yiyerek zayıflayın... ben onu uyguluyorum formülünüde buldum, sizin için yiyorum bana bişi yolmuyor... Leylacım şiir perin geldi... gelmişken birde şiir getirdi... sen buralarda değilsin galiba ama tahminimce birazdan gelirsin... Hayat Hayat tesadüf Ve biraz acı hayat Biraz da ekşi Ve biraz da karanlık Ve yalnız, gökyüzü gibi Ve ben gibi hayat Ben ve hiç Kocaman bir kırgınlık hayat Ve sevgilinin kollarında hayat bir bahar gülüşünde.. Izdırap yüklü bir gemi hayat Çatık kaşlarının bir ortasında Bir gözyaşı hayat, okyanus gibi Ve çile Gayrımeşru bir çile hayat! Hayat bu işte avuçlarından içtiğim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 canım şiir perim bugünkü şiirim de bir ayrı güzel.. hayat bazı ömür bittiğinde bile tanımlanamayan,bazen kocaman anlamı bir kısacık şiire sığacak kadar öz.. bu durumda aynı kilosunda kalacak herkes galiba çünkü ben de sizler için yiyorum Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 o sevgi dolu kalbin ve güzel sohbetlerin için... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 o sevgi dolu kalbin ve güzel sohbetlerin için... hele senin,hele senin bu güzel kalbin yok mu ve bu enfes çiçeklerin..çok teşekkür ederim,seni burda görmek çok mutlu ediyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 burdasın birtanem... yakaladım seni.. nasılsın bugün..?tartıya bi çık bakalım...dün akşam senin için koca bir dilim frambuazlı pasta yedim..etkisini göstermiş olmalı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 varya ben size sorarım, yarın ve pazar günü bir kocaman pastayı sizin için yiyeceğim, üstüne profiterol da yiyeceğim, pazartesiye yerinizden kalkamayacaksınız, Diloş en çokta seni düşünerek yiyeceğim... sen gör bakalım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.