Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 tımam nenem ben gidiyom şimcik çıkmam lazım.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bilgisayarim beni de gondertti torunum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 leylam, buralardamısın? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 canim Dilosum,hosbuldum,nasilsin? araya giren bu haftasonlari nasil da ozletiyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 evet birtanem.. sırf bu yüzden hafta sonunu sevmiyorum artık.. yakında kendime bir laptop ediniciim..yalnız o durumda evde bayaa tantana olucak ama hadi hayırlısı... sen neler yaptın?..iyi geçtimi hafta sonun? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 işte bende geldim burdayım ama siz nirdesiniz? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kızım salak salak ne aranıyonuz..allam ya ...mannak bunlar... allahtan ben fevkaladenin fevkinde akıllıyım ya... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 torunum,olme e mi? iste yine geldim ama zannimca kimsecikler kalmamis gene Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Adın Bahardı Kente yanlızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı Eteğini koştururdun sokağımızda Sokak sus pus olur sana bakardı Bilmezdin gizliden izlediğimi Gözlerim gözlerinden korkardı Hatırlıyorum adın bahardı Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidişin Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi Yüreğim yol boyu ardından ağlardı Hatırlıyorum adın bahardı Yılmaz Erdoğan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 hani soylemistin ya,bir muzik bir koku,insani goturebilir biryerlere diye; niye,neyi cagristirdi bilmiyorum ama,huzunlendirdi,sarkisini da Soner Arica mi soylerdi..cok guzel canim ablacim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Leylam dün giremedim işlerimin yoğunluğundan..bugünde Yeni Türkü günümdeyim sanırım.. en sevdiklerimi defterlerinize bırakmak istedim..bu senin birtanem.. Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbirşey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de.. Yaktım gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 canım burdasın gördüm seni.. dünkü yazına bayıldım canım..birde burdan söylemek istedim..seni çok özlemişim tatlım benim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Leylam dün giremedim işlerimin yoğunluğundan..bugünde Yeni Türkü günümdeyim sanırım.. en sevdiklerimi defterlerinize bırakmak istedim..bu senin birtanem.. Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbirşey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de.. Yaktım gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de.. hosgeldin Dilosum,birsey olmamasina sevindim tam cikaramadim ama,ne kadar guzel,anlamli sozleri; hayata baksana takmiyor kimseyi hicbirsey diriltmez artik gecmisi yaredir yine de.. cok tesekkur ederim pembe dugmem ben de cok ozlemistim seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ablaccım şarkı söyleyesim geldi annem isteyince... bunu da sana armağan edesim geldi niyeyse.. su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz inandığın masallar birer şarkı oldular sana imkansızlıkları unutturdular şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular masamdaki resimler bir eski filme döndüler hergün aynı sahneler, içinde kendimiz küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz sevildiğim zamanlar birer öykü oldular meraklı çocuklara anlatıldılar (aynı olduğu gibi yaşandığı gibi) şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ablaccım şarkı söyleyesim geldi annem isteyince... bunu da sana armağan edesim geldi niyeyse.. su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz inandığın masallar birer şarkı oldular sana imkansızlıkları unutturdular şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular masamdaki resimler bir eski filme döndüler hergün aynı sahneler, içinde kendimiz küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz sevildiğim zamanlar birer öykü oldular meraklı çocuklara anlatıldılar (aynı olduğu gibi yaşandığı gibi) şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular canim,guzelim benim,sen hep sarki soyle olur mu,neşeli şarkılar seni burada bu güzel şarkıyla görmek çok mutlu etti beni özlemişim birtanem,çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 canim,guzelim benim,sen hep sarki soyle olur mu,neşeli şarkılar seni burada bu güzel şarkıyla görmek çok mutlu etti beni özlemişim birtanem,çok teşekkür ederim canım ablacım benim...ben de çok özlüyorum sizlerii... seni mutlu görmek de beni mutlu etti bitanecik ablamm... çokk seviyoruum seni... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 bu çiçekli ağaç seni hatırlattı bana.....(hani saksıya palmiye dikiyordunya )..bu ağaç gibi renkli ve hoşsun...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 bu çiçekli ağaç seni hatırlattı bana.....(hani saksıya palmiye dikiyordunya )..bu ağaç gibi renkli ve hoşsun...... yuk kıs saksıya değil bahçeye diktim,ama iyi hatırlattın bidene de senden dikeceğim çok teşekkur ederım Kleo,bana hoş değişik duygular yaşattı bu çiçekli dallar,çok romantik sen de öylesin hatta daha da renklendin kıs,bize farklı renkler yaşattın Kleo olup Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 bazen dertleri sallayıp farklı renkler sergilemek rahatlatıyor.... ama ben sizlere alıştım ya...bu kadar duygusallık hoşumada gitmiyor aslında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Neden Sevdim seni ? Çünkü kendi yaşam yolculuğun için Ne varsa gönlünce değerli olan Gökkuşağı gibi saydam ve yalın Yüreğini yüreğinle bana yansıttın. Çünkü yolu senin yoluna karşıt Nice ayrı dünyaların insanlarını Anladın yıllardır sevecenlikle Hepsine de dost elini uzattın Çünkü umutları da hüzünleri de Ne güzeldi seninle başbaşa yudumlamak Yaramaz çocuklar gibi kıvancımı da Acılarımı da sevgiyle paylaştın Çünkü seviyorsun sen öz varlığını Tüm ruhunla önemsiyorsun kendini Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın Çünkü doğal akışında yaşamın Barış adına dirlik düzenlik içinde Özenle, sevginle, yüce gönlünce Yeni dünyalar yaratmaya çalıştın Çünkü sen insanca onurunla varsın Gözyaşımı sildin saf duygularınla Sevda türküleri gibi rengarenk Açtın bana, benliğime karıştın İşte ben bütün bunlar için sevdim seni Ölünceye kadar da seveceğim seni..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Neden Sevdim seni ? Çünkü kendi yaşam yolculuğun için Ne varsa gönlünce değerli olan Gökkuşağı gibi saydam ve yalın Yüreğini yüreğinle bana yansıttın. Çünkü yolu senin yoluna karşıt Nice ayrı dünyaların insanlarını Anladın yıllardır sevecenlikle Hepsine de dost elini uzattın Çünkü umutları da hüzünleri de Ne güzeldi seninle başbaşa yudumlamak Yaramaz çocuklar gibi kıvancımı da Acılarımı da sevgiyle paylaştın Çünkü seviyorsun sen öz varlığını Tüm ruhunla önemsiyorsun kendini Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın Çünkü doğal akışında yaşamın Barış adına dirlik düzenlik içinde Özenle, sevginle, yüce gönlünce Yeni dünyalar yaratmaya çalıştın Çünkü sen insanca onurunla varsın Gözyaşımı sildin saf duygularınla Sevda türküleri gibi rengarenk Açtın bana, benliğime karıştın İşte ben bütün bunlar için sevdim seni Ölünceye kadar da seveceğim seni..... çok üstüme alındım,alınabilirim değil mi,hem de bana yazmışsın.. çok güzel bir şiir,diğer taraflarını bilemiyorum bana gerçekten uyuyor mu ama,şu herşeyi açıklıyor : Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın ben buna alıştım,alışmış kudurmuştan betermiş derler..hoş kaçmadı buraya belki ama nasıl anlatayım başka deyim bilmiyorum konuyla ilgili.. ben de sevmekten vazgeçemeyeceğim eminim,hem öldükten sonra da..kalbime kök saldın çünkü ablacım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.