Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 aglamak guzel olsa da,bulasici.. benim de ta icimden geliyor,gelmese hic diyemem zaten..hic kimseye Canim pembe dugmem,minik palmiyem Dilosum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 maydanozcu geldi hanıımmmmmmmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 kacak maydonoz,koftem tatsiz tuzsuz oldu,nirdesin bakem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 çürük saplarımı ayıkladım canem, köfteye taze yapraklarımı katasın diye Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bidenecik torunundan.. bu kadar guzel bir cicegi nerden buldun zati aglamam yarim kalmisti.. maydonozum,iyi yaptin canem,ama taze yapraklarini da alip gene kaybolmus gordum seni.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 geldim canem, burdayım, saplarımı toplaya toplaya geliyom Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 hic de bile,kimseleri goremiyom buralarda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bende burdayım nenem..ağlama.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 cok sevindim,nasil ozlemisim,canim torunum benim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bende özledim ama nirdesin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 YAĞMURUN DANSI Yağmurdan kaçarak ıhlamur ağacı altında duruverdik bir ara. Üzerimizde açan yapraklar arasından beyaz bulutlar dönüyordu Nefes nefese, gülümsedik bir ara ıhlamur soluyordu. Yüreğimiz vücudumuzun her bir yanında çarpıyordu. O an belki Leyla'ya sessizce bir şey söyleyebilirdim. Ama dans başladı... Ve yaz yağmuru dokundu boğazımda titreyen sözcüklere. Enes KİŞEVİÇ canım benim..nasıl buldun şiiri?.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 YAĞMURUN DANSIYağmurdan kaçarak ıhlamur ağacı altında duruverdik bir ara. Üzerimizde açan yapraklar arasından beyaz bulutlar dönüyordu Nefes nefese, gülümsedik bir ara ıhlamur soluyordu. Yüreğimiz vücudumuzun her bir yanında çarpıyordu. O an belki Leyla'ya sessizce bir şey söyleyebilirdim. Ama dans başladı... Ve yaz yağmuru dokundu boğazımda titreyen sözcüklere. Enes KİŞEVİÇ canım benim..nasıl buldun şiiri?.. nasil mi buldum..? nasil buldugumu sozcuklerle anlatamayacak kadar harika.. dun burda da nihayet ozledigim yaz yagmuru yagdi,bitkiler,toprak ve siz minik palmiyelerim kadar, sanki onlar gibi ben de hasretmisim,cikip kendimi islattim.. cok iyi geldi..ve bu siir de ne guzel oldu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 BEN Mİ? EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin diyecek dağ... Orman gülümseyecek... Anımsayışların,bekleyişlerin,ümitlerin yada Ümitsizliklerin Hırsların,yarışların,tasaların kalktığı yerde Tam anlatanın kaldığı yerde başlayacak şiir... Hiç kimseye seslenmeyen,kendi kendine yeten sadece... Kendi mantığı;kendi güzelliği içinde tutarlı... Ama halkın yaşantısı girecektir oraya,çünkü yaşayan büyük bir şeydir halk... Deniz ve ufuk girecek,karınca yuvaları,gökyüzü,kozalaklar Ve kopuk ve artık hasetsiz bir aşk... Yani sevişmek denizle,koşulsuz,önyargısız,hesapsız... Yani uzanmak ve düşünmek binlerce yıl.. Doğan,ölen ve yaşayan şeyleri... Doğumu,ölümü ve yaşamayı Yani dingin ve büyük olan herşeyi anlatmak... Ben mi?evet .çıkıp gideceğim bir gün... Tasasız,gözyaşsız,geride birşey bırakmadan ve birşey Beklemeden ilerde... Sadece yağmur sularından pırıl pırıl bir yürek Artık kendi kendinin anlamı ve nedeni olan bir yürekle... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 siz ve siirleriniz..beni yalniz birakmayan,sevginizi yuregimde nasil da hissettiren ve beni nasil da anlayan.. evet cikip gidecegim birgun.. bir umudum da bu..oyle demekle olmaz ama bakarsiniz,belki cikip giderim bir gun, Tasasız,gözyaşsız,geride birşey bırakmadan ve birşey Beklemeden ilerde... Sadece yağmur sularından pırıl pırıl bir yürek Artık kendi kendinin anlamı ve nedeni olan bir yürekle... Anımsayışların,bekleyişlerin,ümitlerin yada Ümitsizliklerin Hırsların,yarışların,tasaların kalktığı yerde Tam anlatanın kaldığı yerde başlayacak şiir... Seni seviyorum ablacim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 bende seni seviyorum Leylam... Bir şiir daha geldi içimden, elimden, kalbimden... içimdeki sen seni düşündükce zeytin ağaçları gelir aklıma zakkuma bezenmiş yol kenarları evlerde salınan mevsimsiz begonyalar güneş geliyor aklıma mavi gökyüzü, mavi deniz bir meltem esiyor içimden seni düşündükce yeşile bürünmüş toroslar kadar bahtiyar beyaz bir balıkcı teknesi kadar dalgalara tutkun seni düşündükce bir nehir akar içimden kumsalda oynaşan çocuklar kadar şen çıplak bir beden kadar suya tutkun aç fedakar yüreğini sana geliyorum... kopup içinden mahzun bir karabulutun zemheride çiçek açalım doğsun gökkuşağımız, çözülmesin her düşündüğümüzde birbirimizi yaşlı bir balıkcı gülümsesin Bağır ! Çağır beni ! sesin yüreğimde inlesin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bende özledim ama nirdesin Allahim,biz niye bulamiyoz birbirimizi.. Arkadasim,resmi goremiyorum ama,mutlaka guzel bir seydir,cok tesekkur ederim bende seni seviyorum Leylam... Bir şiir daha geldi içimden, elimden, kalbimden... içimdeki sen seni düşündükce zeytin ağaçları gelir aklıma zakkuma bezenmiş yol kenarları evlerde salınan mevsimsiz begonyalar güneş geliyor aklıma mavi gökyüzü, mavi deniz bir meltem esiyor içimden seni düşündükce yeşile bürünmüş toroslar kadar bahtiyar beyaz bir balıkcı teknesi kadar dalgalara tutkun seni düşündükce bir nehir akar içimden kumsalda oynaşan çocuklar kadar şen çıplak bir beden kadar suya tutkun aç fedakar yüreğini sana geliyorum... kopup içinden mahzun bir karabulutun zemheride çiçek açalım doğsun gökkuşağımız, çözülmesin her düşündüğümüzde birbirimizi yaşlı bir balıkcı gülümsesin Bağır ! Çağır beni ! sesin yüreğimde inlesin.. Senin icinden gelen,elinden dokulen siirler oyle guzel ki,bu da tabi ki.. bu kadar mi guzel anlatilir,zemheride cicek acalim,gokkusagi dogsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 zemheride çiçek açalım gökkuşağı doğsun Leylam... birde çiçek vermek geldi içimden... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bunuda çaldın demi hırhızz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Allahim,simarmak uzereyim..cok guzel,cok tesekkur ederim,defterimde ve kalbimde siir cicekleri ve gercek cicek acti.. bir de iyi geldiler ki.. calinti malinti da olsa geri veremeyecegim cok uzgunum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bir yerlerden aşırmış olabilerem, hatırlamıyorum Leylacım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 al nenecim madem çalıntı olmasının bir önemi yuk.. bende çaldım getirdim bu çiçeği..vebali boynuna Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 iyi ettin torunum,başka deftelerde olup bende olmasa kıskanırdım zati ama vebali paylaşcaz,ben sana icerde bakarım bidenem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.