Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 pembe çiçeklerle birbirinizi mi hatırlıyorsunuz canlarım, şimdi baharın coşkusu heryerde heryerde sarı kır çiçekleri var, papatyalar da coşmaya başlamış, ve ben sizi baharda daha çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 demek ki seni de sardunyalarin yanisira,sari bahar ve kir cicekleriyle hatirlayacagiz ablacigim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 galiba öyle olacak bitanem Leylam, papatyalar, kır çiçekleri ve mümkünse sarı güller de sardunyalar gibi beni hatırlatsın, kaktüs nasılsa Frozen cadısını hatırlatıyor, bir de kaynana dili var oda Frozeni hatırlatabilir kanımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 galiba öyle olacak bitanem Leylam, papatyalar, kır çiçekleri ve mümkünse sarı güller de sardunyalar gibi beni hatırlatsın, kaktüs nasılsa Frozen cadısını hatırlatıyor, bir de kaynana dili var oda Frozeni hatırlatabilir kanımca olur sari gulleri de gorunce direk sen geliceksin aklima.. torunum mu..ah ah,nereye baksam onu hatirliyom zati,hic aklimdan cikmiyor ki hosgeldin ,canim kleom tam secemedim ama,minik kanatli bir peri varsa,yoksa da cok guzel,sagol Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 boyutunu küçük ama anlatmak istedikleri sevgisi büyük.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 tatlı çileğim..nasılsın bugün?..bende balkon için büyük boy saksılar aldım..hepinizi sanırım bu hafta dikeceğim..bakalım neler olacak?.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 canim minik palmiyem.. demek nihayet hayata geciyoruz,cok sevindim ve heyecanlandim,ne guzel bisey yaptik ya..ben de birazdan sizi sulayacagim.. bak palmiye de cok guzel bir agac,benim cok hosuma gidiyor.. bu arada senin de imzana bayildim ve sana cok yakismis Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 tatlı çileğim..nasılsın bugün?..bende balkon için büyük boy saksılar aldım..hepinizi sanırım bu hafta dikeceğim..bakalım neler olacak?.. ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 canim minik palmiyem.. demek nihayet hayata geciyoruz,cok sevindim ve heyecanlandim,ne guzel bisey yaptik ya..ben de birazdan sizi sulayacagim.. bak palmiye de cok guzel bir agac,benim cok hosuma gidiyor.. bu arada senin de imzana bayildim ve sana cok yakismis nasılım diye sormama fırsat kalmadı çileğim benden önce davranmış..dimek beğendin.. avatarımı da değiştirdim şimdi..sıkıldım aynı görüntüden..senin gibi yüzüm saklı benimde Leylam..bakalım beğenecekmisin?..o avatarda çok güzel bir anlam var bence..görür görmez bütünleştim sanki..gerçi boyutu iyice küçülmüş ama olsun.. palmiyelere bayılırım..annemlerin evinin yazlığına diktirmiştim yıllar önce..kökü bahçe duvarını çatlattı diye söküp yerine zakkum diktiler.. ama şimdi benden çook uzaklarda da olsa çok sevdiğim birinin elinde büyüyeceğim..ne kadar güzel bir duygu.. teşekkür ederim canım..bana bu güzelliği yaşattığın için.. ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca şikerim ısrarla maydonoz olmak istiyorum dersen..elden ne gelir.. diğer seçenkeleride değerlendirebilirsin..neydi..yeşil soğan,domates ve nane.. sanırım haklısın..maydonoz en iyisi.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 benimm güzell ablamm.....bitanemm... zaman bulup geldim....uğrayım dedim... çok özlüyorum ama ben seni... çok seviyorum çünkü...canım benim... öpüyorum kocaman... sevgi palmiyeleri sizi...şimdi daha güzel oldu...çiçekler kelebeklerin vazgeçilmezidir.... sizde benim vazgeçilmezim olmuşsunuz... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca kis sen koftelere ne guzel tat katarsin,sensiz koftenin hec tadi olmaz,mmmh,agzim sulandi nasılım diye sormama fırsat kalmadı çileğim benden önce davranmış..dimek beğendin.. : avatarımı da değiştirdim şimdi..sıkıldım aynı görüntüden..senin gibi yüzüm saklı benimde Leylam..bakalım beğenecekmisin?..o avatarda çok güzel bir anlam var bence..görür görmez bütünleştim sanki..gerçi boyutu iyice küçülmüş ama olsun.. palmiyelere bayılırım..annemlerin evinin yazlığına diktirmiştim yıllar önce..kökü bahçe duvarını çatlattı diye söküp yerine zakkum diktiler.. : ama şimdi benden çook uzaklarda da olsa çok sevdiğim birinin elinde büyüyeceğim..ne kadar güzel bir duygu.. teşekkür ederim canım..bana bu güzelliği yaşattığın için.. şikerim ısrarla maydonoz olmak istiyorum dersen..elden ne gelir.. diğer seçenkeleride değerlendirebilirsin..neydi..yeşil soğan,domates ve nane.. sanırım haklısın..maydonoz en iyisi.. evet Dilosum,avatarin da pek guzel,bence de cok anlamli..hatta bana degisik duygular yasatti..evet insan sıkılıyor zamanla. siz ayrica birkac gune kalmaz,buyugunun minyaturu,minik fideler de oluceksiniz,sabah uyaninca penceremin onunde ilk sizi gorecegim,dalinizda otusen kuslarin sesiyle de uyanmis olacagim.. ben de cilek olmaktan dolayi o kadar mutluyum ki minik palmiyem meyvelerimi yerken dusundum seni simdi benimm güzell ablamm.....bitanemm... : zaman bulup geldim....uğrayım dedim... çok özlüyorum ama ben seni... çok seviyorum çünkü...canım benim... öpüyorum kocaman...sevgi palmiyeleri sizi...şimdi daha güzel oldu...çiçekler kelebeklerin vazgeçilmezidir.... sizde benim vazgeçilmezim olmuşsunuz... : canimm,seni gormek ne guzel,ben de cok ozluyorum inan her zaman ugra..evet sen de vazgecilmez kelebegimizsin,ayrica ben seni de,bir bakayim,agac olarak,olmazsa cicek olarak ekerim,belki de pembe gul olursun..bahce sensiz olur mu canim..birtanem benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 canimm,seni gormek ne guzel,ben de cok ozluyorum inan her zaman ugra..evet sen de vazgecilmez kelebegimizsin,ayrica ben seni de,bir bakayim,agac olarak,olmazsa cicek olarak ekerim,belki de pembe gul olursun..bahce sensiz olur mu canim..birtanem benim ben o ekili çiçekleri her gün kokluyorum... zaten yanınızdayım ablam... size gelen suuu....ne kadar şanslı..su olarak akıpp...sizi beslemek isterdim...ama elimden gelip...güzel yapraklarınızı okşamaktan başka bişi gelmiyo.... sizi bahçe melekleri sizi.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 nenelerin en şahanesi en bidenesi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 aglama,ben de agliyom torunlarin krali,yok kralicesi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 siz ikiniz sürekli ağlışacekmisiniz böyle.. alın balon getirdim size.. hangi renk olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 hosgeldin canim pembe dugmem.. hepsi guzel ama,maviyi alayim,mavi dugme olaraktan..bir de orada oturmak istiyorum,o kizin yanina Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 o kızın yanında yerin ayrıldı bile.. bende maviyi seçeceğini düşünmüştüm..canım mavi düğmem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 aglama,ben de agliyom torunlarin krali,yok kralicesi siz ikiniz sürekli ağlışacekmisiniz böyle.. alın balon getirdim size.. hangi renk olsun... yeşil olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 o kiz sen misin yoksam Dilosum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ben de sag yanina oturdum simdi,o yuzden gorunmuyorum digerleri de benim sagimda,ondan hic gorunmuyorlar yalnizligin,goz yanilmasi Dilosum..romantik,mahzun olabilirsin,yalniz asla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sana canım derken..laf olsun diye demedim hiç..hep yüreğimden kopup geldi..canım benim..canım Leylam.. :crying: benide ağlattınız sonunda... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.