Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

pembe çiçeklerle birbirinizi mi hatırlıyorsunuz canlarım, şimdi baharın coşkusu heryerde heryerde sarı kır çiçekleri var, papatyalar da coşmaya başlamış, ve ben sizi baharda daha çok seviyorum :hug:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

galiba öyle olacak bitanem Leylam, papatyalar, kır çiçekleri ve mümkünse sarı güller de sardunyalar gibi beni hatırlatsın, :hug: kaktüs nasılsa Frozen cadısını hatırlatıyor, bir de kaynana dili var oda Frozeni hatırlatabilir kanımca :w00t::whistling:

Gönderi tarihi:
galiba öyle olacak bitanem Leylam, papatyalar, kır çiçekleri ve mümkünse sarı güller de sardunyalar gibi beni hatırlatsın, :hug: kaktüs nasılsa Frozen cadısını hatırlatıyor, bir de kaynana dili var oda Frozeni hatırlatabilir kanımca :w00t::whistling:

olur sari gulleri de gorunce direk sen geliceksin aklima.. :wub::clover: torunum mu..ah ah,nereye baksam onu hatirliyom zati,hic aklimdan cikmiyor ki :wub::clover:

viewsu2.jpg

hosgeldin ,canim kleom :wub: tam secemedim ama,minik kanatli bir peri varsa,yoksa da cok guzel,sagol :clover:

Gönderi tarihi:

canim minik palmiyem.. :wub: demek nihayet hayata geciyoruz,cok sevindim ve heyecanlandim,ne guzel bisey yaptik ya..ben de birazdan sizi sulayacagim.. :kiss: bak palmiye de cok guzel bir agac,benim cok hosuma gidiyor.. bu arada senin de imzana bayildim ve sana cok yakismis :hug:

Gönderi tarihi:
tatlı çileğim..nasılsın bugün?..bende balkon için büyük boy saksılar aldım..hepinizi sanırım bu hafta dikeceğim..bakalım neler olacak?..

ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca :stuart::P:wub:

Gönderi tarihi:
canim minik palmiyem.. :wub: demek nihayet hayata geciyoruz,cok sevindim ve heyecanlandim,ne guzel bisey yaptik ya..ben de birazdan sizi sulayacagim.. bak palmiye de cok guzel bir agac,benim cok hosuma gidiyor.. bu arada senin de imzana bayildim ve sana cok yakismis :hug:

nasılım diye sormama fırsat kalmadı çileğim benden önce davranmış..dimek beğendin.. :rolleyes: avatarımı da değiştirdim şimdi..sıkıldım aynı görüntüden..senin gibi yüzüm saklı benimde Leylam..bakalım beğenecekmisin?..o avatarda çok güzel bir anlam var bence..görür görmez bütünleştim sanki..gerçi boyutu iyice küçülmüş ama olsun..

palmiyelere bayılırım..annemlerin evinin yazlığına diktirmiştim yıllar önce..kökü bahçe duvarını çatlattı diye söküp yerine zakkum diktiler.. :( ama şimdi benden çook uzaklarda da olsa çok sevdiğim birinin elinde büyüyeceğim..ne kadar güzel bir duygu.. :wub: teşekkür ederim canım..bana bu güzelliği yaşattığın için.. :hug:

ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca

şikerim ısrarla maydonoz olmak istiyorum dersen..elden ne gelir.. :lol: diğer seçenkeleride değerlendirebilirsin..neydi..yeşil soğan,domates ve nane.. :w00t: sanırım haklısın..maydonoz en iyisi.. :P

Gönderi tarihi:

benimm güzell ablamm.....bitanemm... :hug: zaman bulup geldim....uğrayım dedim... :rolleyes:

çok özlüyorum ama ben seni... :( çok seviyorum çünkü...canım benim... :wub: öpüyorum kocaman...

sevgi palmiyeleri sizi...şimdi daha güzel oldu...çiçekler kelebeklerin vazgeçilmezidir.... :hug: sizde benim vazgeçilmezim olmuşsunuz... :clover::wub:

Gönderi tarihi:
ben maydanoz mu oluyordum Diloşum, doğrudur benden maydanoz olur, her köfteye maydanoz olurum kanımca

kis sen koftelere ne guzel tat katarsin,sensiz koftenin hec tadi olmaz,mmmh,agzim sulandi :rolleyes::hug:

nasılım diye sormama fırsat kalmadı çileğim benden önce davranmış..dimek beğendin.. : avatarımı da değiştirdim şimdi..sıkıldım aynı görüntüden..senin gibi yüzüm saklı benimde Leylam..bakalım beğenecekmisin?..o avatarda çok güzel bir anlam var bence..görür görmez bütünleştim sanki..gerçi boyutu iyice küçülmüş ama olsun..

palmiyelere bayılırım..annemlerin evinin yazlığına diktirmiştim yıllar önce..kökü bahçe duvarını çatlattı diye söküp yerine zakkum diktiler.. : ama şimdi benden çook uzaklarda da olsa çok sevdiğim birinin elinde büyüyeceğim..ne kadar güzel bir duygu.. :wub: teşekkür ederim canım..bana bu güzelliği yaşattığın için..

şikerim ısrarla maydonoz olmak istiyorum dersen..elden ne gelir.. diğer seçenkeleride değerlendirebilirsin..neydi..yeşil soğan,domates ve nane.. sanırım haklısın..maydonoz en iyisi..

evet Dilosum,avatarin da pek guzel,bence de cok anlamli..hatta bana degisik duygular yasatti..evet insan sıkılıyor zamanla. -_-

siz ayrica birkac gune kalmaz,buyugunun minyaturu,minik fideler de oluceksiniz,sabah uyaninca penceremin onunde ilk sizi gorecegim,dalinizda otusen kuslarin sesiyle de uyanmis olacagim.. :wub: ben de cilek olmaktan dolayi o kadar mutluyum ki minik palmiyem :wub: meyvelerimi yerken dusundum seni simdi :P:hug:

benimm güzell ablamm.....bitanemm... : zaman bulup geldim....uğrayım dedim... çok özlüyorum ama ben seni... çok seviyorum çünkü...canım benim... öpüyorum kocaman...

sevgi palmiyeleri sizi...şimdi daha güzel oldu...çiçekler kelebeklerin vazgeçilmezidir.... sizde benim vazgeçilmezim olmuşsunuz... :

canimm,seni gormek ne guzel,ben de cok ozluyorum inan :wub: her zaman ugra..evet sen de vazgecilmez kelebegimizsin,ayrica ben seni de,bir bakayim,agac olarak,olmazsa cicek olarak ekerim,belki de pembe gul olursun..bahce sensiz olur mu canim..birtanem benim :hug:

Gönderi tarihi:
canimm,seni gormek ne guzel,ben de cok ozluyorum inan :wub: her zaman ugra..evet sen de vazgecilmez kelebegimizsin,ayrica ben seni de,bir bakayim,agac olarak,olmazsa cicek olarak ekerim,belki de pembe gul olursun..bahce sensiz olur mu canim..birtanem benim :hug:

ben o ekili çiçekleri her gün kokluyorum... :hug: zaten yanınızdayım ablam... :wub:

size gelen suuu....ne kadar şanslı..su olarak akıpp...sizi beslemek isterdim...ama elimden gelip...güzel yapraklarınızı okşamaktan başka bişi gelmiyo.... :rolleyes: sizi bahçe melekleri sizi.... :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.