Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 mesajın ayarı bozulmuş mms ler arıza yapmış canem telefonun ayarı ile oynama canem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sen oynadın galiba ....tecrübe konuşuyor zannımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 he kurcalamışlığım var baktım aynı mms i kaç defa gönderebiliyor diye Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ben bilmemmi kültürlü mantarımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bilirsin tabe, mantar fitaminlidir, zihin açar, mms açar, gönderir, sonra bidaha gönderir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 o zuzunu taşıdığı kalp kafana gelsin emi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 amin zuzum benim, kalbimde zuzumdan büyük Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 delüüü ........bırakın kendi haline Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 beni bırakın beni bırakın bu caddelerde delüüü olmak işten değil rapunzelim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 canem nenem GECENİN KAPILARI Bütün kapılar kapandı, dışardayım Birden karşıma çıkmayın korkuyorum Uykusuzum fena halde, sokaktayım Karanlık bastırdı mı bozuluyorum Fena bir yerimden koptuğum doğru Kendimden çok fazla yaşamaktayım Nereye bağlanacak bu işin sonu Aslında ben kimim meraktayım Bütün kapılar kapandı, sokaktayım... atilla ilhan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Seni Seviyorum canım leylam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Akarsuya Bırakılan Mektup incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n’olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sözcül Birisi gelse, Bana candan bi şey verse, Ben de alsam; Ne iyidir Onun ve benim için. Birisi gelse, Bana bir söz dese, Ben de anlamasam; Ne kötüdür İkimiz için. Birisi gelse, Benden bir şey çalsa, Ya da saklasa; Bu yıkımdır İkimizden birisi için. Özdemir Asaf seversin sen Özdemir Asaf'ı...hassas..duygulu Leylam.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 canem nenem GECENİN KAPILARI Bütün kapılar kapandı, dışardayım Birden karşıma çıkmayın korkuyorum Uykusuzum fena halde, sokaktayım Karanlık bastırdı mı bozuluyorum Fena bir yerimden koptuğum doğru Kendimden çok fazla yaşamaktayım Nereye bağlanacak bu işin sonu Aslında ben kimim meraktayım Bütün kapılar kapandı, sokaktayım... atilla ilhan torunum canim benim cok guzel,ben de korkuyorum ve kim oldugumu merak ediyorum halen anlamadim Seni Seviyorum canım leylam canim ablam,ben de senii seviyorum Akarsuya Bırakılan Mektup incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n’olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil bu siirin de asigi,hastasi oldum,tesekkur ederim,duygulu bir aksam olcek bunu okudum cunku Sözcül Birisi gelse, Bana candan bi şey verse, Ben de alsam; Ne iyidir Onun ve benim için. Birisi gelse, Bana bir söz dese, Ben de anlamasam; Ne kötüdür İkimiz için. Birisi gelse, Benden bir şey çalsa, Ya da saklasa; Bu yıkımdır İkimizden birisi için. Özdemir Asaf seversin sen Özdemir Asaf'ı...hassas..duygulu Leylam.. severim,bilir pembe dugmem hangimiz icin yikimdir acep Dilosum.. siz ne kadar vefalisiniz,siir perilerim,mutluluk kaynaklarim,sizi cok seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 çünkü sende öylesin bitanem Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; can yücel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 çünkü sende öylesin bitanem Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; can yücel Cok guzel bir siirdir,tesekkur ederim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 şey demeye geldim.. seni çok seviyorum da... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ben de bir turlu acilamamistim.. ben de..cok seviyorum seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ben de bir turlu acilamamistim.. ben de..cok seviyorum seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 bunlar gene salya sümük cıvımış nenecim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 tam ustune seninle de civiyalim hemen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 o cıvımaz, katı madde o erimeyen cinsinden Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 eritiriz ablacim,ne gune durmaktayiz bugun,geceydi..sehrin bilmedigim bir yerinde,tabi hala bilmemem dogal,arabanin icinde beklerken..cok karanlikti..kendimi aslinda madden cok yalniz olmasam da,hani issiz adada gibi filan; cok yalniz,bir garip hissettigim o anda,uzaklarda bir yolu aydinlatan isiklari farkettim..iste,su Sardunyam,su Frozen,oburu de Dilos'tu..karanligin icinden,uzaklardan bana bakiyordunuz,uzaktaydiniz ama,yuregimi aydinlattiniz..karanligin icindeki rahatlandiran isiklarim.. Gece gece,burda saat bire on var,azcik icimi dokmeye geldim..bu ara,uzun zamandir yapmadigim birseyi yapmaya kalkistim,bilincaltimin bana tuzagi sanirimaslinda ama,biraz boslukta kaldim herhalde..icime dogru bir yoculuk,hay cikmaz olaydim..icimde kayboldum.. tipki bilgisayarin,telefonun kilitlenmesi gibi,kilitlendim..meger hic dalmamisim daha once boyle derine,cozemiyorum,ugrasiyorum,ama cozemiyorum,delirmek cok ciddiyim,isten degil..Dilosum,senin imzan hosuma gitmisti ama anlamamisim o sira,simdi tam ben..bir kordugum ki icim,cozdukce dolasiyor..herseyi kabullenerek,takmadan,takilmadan yasamak biraz bos gelmisti,zaman yasamadan,anlamlanmadan hizla geciyor gibi gelmisti,onu duzelteyim demistim..sindire sindire yasayim demistim..dolasik ve cozulmemis bir icle,belirlenmemis duygular ve hedeflerle , su anin icin,hayatin icin,gidisatin icin ne hissettigini tanimlamadan yasanabilir mi?yani oyle boyle hayattayiz zaten de,bir anlami olur mu.. neyse,yani,beni bulamazsaniz icime dustum sizi cok seviyorum,civimak guzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.