Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ev işlerinden mi söz ediyoruz, aman sormayın onları nankördür bu işler... her gün aynı işi yaparsın ama yapmamış gibidir ertesi gün... dön dön dur, bitmez... ömür biter, iş bitmez... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 nenelerin şahı günaydın...sen heç merak etme nenecim uçağa 3 tane hizmetçi attım geliyolar ....işleri artık heç düşünme...sana kıyamam ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 hayati isgal ediyor evet,yapmamak mumkun degil,altindan kalkilmaz halde geri donuyorlar ama su anda hepsini halledip geldim.. gelmesine ancak,gec oldu iste..isgal ettiler vaktimi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ev işlerinden mi söz ediyoruz, aman sormayın onları nankördür bu işler... her gün aynı işi yaparsın ama yapmamış gibidir ertesi gün... dön dön dur, bitmez... ömür biter, iş bitmez... basta ev isleri olmak uzere cumle islerden..hepsi nankor vallahi..omru bitiriyorlar dedigin gibi.. nenelerin şahı günaydın...sen heç merak etme nenecim uçağa 3 tane hizmetçi attım geliyolar ....işleri artık heç düşünme...sana kıyamam ben kis 3 hizmetci yerine ucaktakiler siz olaydiniz keske,hizmetci olarak degil tabi..hizmetci diye karsiliyorum..surpriiizz! siz..! canem torunum benim,kiyamaz hic Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 siz nerdesiniz,hep beraber nereye kayboldunuz,torunum sen nerdesin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ben geldim ama kismeler yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 canım Leylam.. nerelerdesin..? -Tarihten Bana Uzanan Sevgili- Sen şimdi mi varolduğunu sanıyorsun, ey sevgili? Tarihi adım adım gez de, gör asırlık kendini. Keşfetmediğin gömülmüş uygarlıklarda, adın gizli. Sen; Antik Dünya´da zaman maceraya dönüşürken, Zeytin gözlünün, gümüş kupada sundugu şarap, Aşk güneşiyle ermiş, elinde bir salkım üzümdün. Firavun´un Nil diyarıyla bütünleşen, gizemli piramitleri, Cleopatra´nın süt banyosunda, kadifeleşmiş teniydin. Dere gibi uzanan, Çin Seddi´nin üstünde duran, Çekik gözlünün, ipek siyah saçındaki kiraz çiçeğiydin. Mozart´ın piyanosunda, fırtınalar yaratan akordu, Müzikle aşkın kucaklaşan, ölümsüz senfonisiydin. Mevlana´nın ruhundaki karanlıkları aydınlatan ışık, Yunus Emre´nin şiirle özleşmiş yürek dergahıydın. Köroğlu´nun gönül sazı, Karacaoğlan´ın ozan diliydin. Yaşlı çınarın gölgesinde, çobanın çaldığı yanık kaval, Al yanaklı yarinin, kalbiyle işlediği, oyalı mendiliydin. Bir tas ayran uzatırken, kaçamak bakışın kirpiğiydin. Ey asırlık sevgili; sen ezelden beri hep vardın. Tarihin ucundan, gönül köprünle bana uzandın. Seni sadece bir ömürlük sevmeyecegimi bilmeliydin. Benim sevgim tarih olur, tarih sonrasını da görmeliydin.. Nigar Yıldız Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kimleri goruyorum,ablacim benim,hosgeldin.. iyi misin artikin Dilosum,nihayet vasil oldum ben de.. bu ne kadar guzel bir siir,oyle degil mi,tarifsiz sevgilerin tarifi tarihten..bu acidan pek dusunmemisim herhalde,cok hos geldi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kimleri goruyorum,ablacim benim,hosgeldin.. iyi misin artikin Dilosum,nihayet vasil oldum ben de.. bu ne kadar guzel bir siir,oyle degil mi,tarifsiz sevgilerin tarifi tarihten..bu acidan pek dusunmemisim herhalde,cok hos geldi.. hoşgeldin canım arkadaşım.. beğendiğine çok sevindim...çok özlemişim kız seni.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 hosbuldum pembe dugmem ben de cok ozledim zaten ancak gelebildim,bilgisayar da yine hainlik pesinde sanirim,ama pabuc birakmaya niyyetim yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bende sizi özledim bidenelerim, nasılsınız... frozen cadısı gene ceza verdi bana şimdi gidip kafamı küvetin içine sokucam 5 dk durucam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bende sizi özledim bidenelerim, nasılsınız... frozen cadısı gene ceza verdi bana şimdi gidip kafamı küvetin içine sokucam 5 dk durucam o cadı ceza verdiyse.. bende af çıkartıyorum.. serbestsin sardunyam... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 torunumun boyle huylari yoktu ama ben de cicek vereyim ama biz de cezadan nasiplenlenmeyelim sonra.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 o cadı ceza verdiyse.. bende af çıkartıyorum.. serbestsin sardunyam... yok canem, gene küstü bu cadı, kime çekmiş bilmemki torunumun boyle huylari yoktu ama ben de cicek vereyim ama biz de cezadan nasiplenlenmeyelim sonra.. hiç belli olmaz sizede ceza verebilir leylacım sana çölde 100 metre koş derse şaşmam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yok canem, gene küstü bu cadı, kime çekmiş bilmemki hiç belli olmaz sizede ceza verebilir leylacım sana çölde 100 metre koş derse şaşmam valla bende çıkaramadım..acep kime çekmiş bana cezası ne olurdu ki?? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 evet korkunc bi ceza,o kuma belenmis halimle,hortlakimsi vaziyette,bacaklarini surukleyen ben.. cezadan sonra barisiyor mu? ona gore denk alalllim ayagimizi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 nenecim benim sen bu gıcıklara bakma..ben sana kıyarmıyım...sen bana inanmıyonmu yoksam..senin yerin ayrı bende...kalbim öyle diyor.... onlar kendi akıllarından geçen cezaları yazıyolar...ben olmasam sana neler yapıcaklar kimbilir... canem...senin farklılığın olmasa ben seni en sevdiğim... nenem...bidenem yaparmıydım heç ...sende bana birşeyleri hatırlatan bir derinlik var..ama ben çok bilmişlik yapıp çözdüm seni demiycem seni neden sevdiğimi bilmiyorum ama seviyorum işte...içimden bir ses öyle diyor bana...ben sana kıyamam ...sen uyma bunlara... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 nenecim benim sen bu gıcıklara bakma..ben sana kıyarmıyım...sen bana inanmıyonmu yoksam..senin yerin ayrı bende...kalbim öyle diyor.... onlar kendi akıllarından geçen cezaları yazıyolar...ben olmasam sana neler yapıcaklar kimbilir... canem...senin farklılığın olmasa ben seni en sevdiğim... nenem...bidenem yaparmıydım heç ...sende bana birşeyleri hatırlatan bir derinlik var..ama ben çok bilmişlik yapıp çözdüm seni demiycem seni neden sevdiğimi bilmiyorum ama seviyorum işte...içimden bir ses öyle diyor bana...ben sana kıyamam ...sen uyma bunlara... canim torunum benim.. sen ilac misin nesin.. beni cozmus olabilirsin,yetenekli torunum..bendeki hatirlatan seylerin hatirlattiklarini merak ettim,sen beni yoksam taniyor musun.. sevgi,derin sevgi..ben de nasil ve neden oldugunu anlamadim,birden kalbimin icinde buluverdim,cok seviyom ben de seni,tarif bile edemem bidenecikim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 valla bende çıkaramadım..acep kime çekmiş bana cezası ne olurdu ki?? bir yerden çıkartırız elbet sana vereceği ceza muhtemelen şudur: sana çok yüksek sesli kötü müzik yapan bir gece klübünde sabaha kadar aynı şarkıyı dinletirdi... diyorum ben büyük ihtimallede şarkı şu olurdu, küstüm küstüm... evet korkunc bi ceza,o kuma belenmis halimle,hortlakimsi vaziyette,bacaklarini surukleyen ben.. cezadan sonra barisiyor mu? ona gore denk alalllim ayagimizi cezadan sonra da affetmiyor leylacım, sonra aynı mesajı 5 defa gönderiyor buda ayrı bir işkence tabi nenecim benim sen bu gıcıklara bakma..ben sana kıyarmıyım...sen bana inanmıyonmu yoksam..senin yerin ayrı bende...kalbim öyle diyor.... onlar kendi akıllarından geçen cezaları yazıyolar...ben olmasam sana neler yapıcaklar kimbilir... canem...senin farklılığın olmasa ben seni en sevdiğim... nenem...bidenem yaparmıydım heç ...sende bana birşeyleri hatırlatan bir derinlik var..ama ben çok bilmişlik yapıp çözdüm seni demiycem seni neden sevdiğimi bilmiyorum ama seviyorum işte...içimden bir ses öyle diyor bana...ben sana kıyamam ...sen uyma bunlara... hadi ordan, leylacım sen bize uy bidenem, senin yerin bizde daha özel, bak sana cam kenarı ayırdık, bu cadı sana koridor kısmını bırakmıştır. fazla çözmeye kalkmada kızcağız elinde düğüm olmasın seviyorum sizi napayım ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sen kendin kaç defa yolladın aynı mesajı bide onu diyiver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.