Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 güvenmiyorsan yansın ruhunun en ince yerleri sende yum ***** gecelere gözlerini gelde utansınlar yık engelleri hüzün oldu herşey neşem yok erteledim günleri sevdin mi beni inan bilmiyorum dem oldum karardım sevemiyorum ne oldu sana yollarını şaşırdın gelmemekle suçlusun kendini kandırdın başkaları sırtımdan vurdu hep onları ahım alsın gelsen har olurum harmanda kanıma kansın dönüpde bakmam isterse dünya yansın ne çok sevmişim aşkın adı batsın bu şiirler sana bilmiyorum niye ne güzel yaşıyordum kendi kendime şiirleri taş yapıyordum tüm dertlerime kurutamam gülü gelse bile düşlerime geçmişin hesabını tutmakdan yoruldu ruhlar mavi gülüm orda yalnızlıklarımız var buluşmakla ilgili hiçbir şiirim yok manidar hasret kokuyor tüm şiirlerimle şarkılar sen akıyorsun damarlarımdan ismin düşmüyor dudaklarımdan affet sana yaptıklarımdan bülbül bile güle tutunuyor dallarından imrendim sevenlere sarılmaya var mısın engel yaratma kendince yollara dargın mısın söz verdik ölmeden buluşmaya hatırlar mısın beni ayağa kaldır desem gelmeye hazır mısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yeni tarif ister misin Leyla'cım..Mesela dondurma.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 güzel ruhlu..tatlı dilli..şiker mi şiker Leylam ...bugün çok yoğundum ancak hikayeyi yazmaya girebildim..emme bil bakalım bu arada siz ne durumdaydınız???..tabiki simge durumunda bugün Özdemir Erdoğan şarkıları gönderiyorum sizlere..seversin umarım.. desem ki bir görüşte aşık oldum ben sana sendin bana tüm hayatımı unutturan fırtına canım fedadır sana yeterki dön bana bak açtım sana kalbimi gel içime doğ.. baharda kuşlar gibi geldin kondun kanıma susamıştım sevgiye çiçekler sundum sana seversin diye.. canim o senin tatli dilliligin,o guzel ruhun.. Ozdemir Erdogan sarkilarini da pek severim,kendisini de,gulusunu..ve babami hatirlatir hep,ayri bir yeri vardir canimpembe dugmem benim,seni cok ozledim Dostun tadı başka, aşkın tadı başkane aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo kalk artık bakıyım ben geldim bak öle masaya kapanma gül yüzün görünsün leylam seni seviyorum canımmm kiss kimler gelmis,bu dost siirin ne guzel yumotem,ne dogru.. kalkacagim ama bu minise kiyamiyorum,cok sevdim onu ben de seni cok seviyorum canimm nenelerin bidenesi...ben geldim torunun Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum, acılarım hiç bitmeyecek, bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum ikimizi de aşar, o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar, kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur, evler dolar boşalır acıyla erir, yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam, bliyorum İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal c.ersöz... bidenecikk torunum benim cok guzel siir ve benim icin cook anlamli.. duygulandim bugun biraz aglamasam iyi olacak ama leylacım nasılmış bugün haftasonun nasıl geçti meleğim benim öpüyorum yanaklarından ve sarılıyorum sana sımsıkı ablam,bidenem burda hafta sonu degildi ve sizi ozleyerek,dusunerek gecti inanin sarilmayi ozlemisim ben de güvenmiyorsan yansın ruhunun en ince yerlerisende yum ***** gecelere gözlerini gelde utansınlar yık engelleri hüzün oldu herşey neşem yok erteledim günleri sevdin mi beni inan bilmiyorum dem oldum karardım sevemiyorum ne oldu sana yollarını şaşırdın gelmemekle suçlusun kendini kandırdın başkaları sırtımdan vurdu hep onları ahım alsın gelsen har olurum harmanda kanıma kansın dönüpde bakmam isterse dünya yansın ne çok sevmişim aşkın adı batsın bu şiirler sana bilmiyorum niye ne güzel yaşıyordum kendi kendime şiirleri taş yapıyordum tüm dertlerime kurutamam gülü gelse bile düşlerime geçmişin hesabını tutmakdan yoruldu ruhlar mavi gülüm orda yalnızlıklarımız var buluşmakla ilgili hiçbir şiirim yok manidar hasret kokuyor tüm şiirlerimle şarkılar sen akıyorsun damarlarımdan ismin düşmüyor dudaklarımdan affet sana yaptıklarımdan bülbül bile güle tutunuyor dallarından imrendim sevenlere sarılmaya var mısın engel yaratma kendince yollara dargın mısın söz verdik ölmeden buluşmaya hatırlar mısın beni ayağa kaldır desem gelmeye hazır mısın cok guzel.. benim sitemime benziyor.. ve su misra: bu şiirler sana bilmiyorum niye eline saglik Yeni tarif ister misin Leyla'cım..Mesela dondurma.. sende bir suru tarif var degil mi abicigim aslinda cok iyi gider.. cig yumurtasiz bir tarif varsa alayim,cig yumurta yiyemem de.. (adim cikacak,forumda en cok yiyecek muhabbeti yapan ben miyim ne.. ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nasılsa buluştuk değil mi leylacım, orada hafta sonu olmuyordu dimi, akıl işte alışmamışız o düzene... şiiri beğenmene sevindim canım :hug: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 canlarim benim bidenelerimm hafta sonu persembe cuma ablacim,daha ben de alisamadim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 canlarim benim bidenelerimm hafta sonu persembe cuma ablacim,daha ben de alisamadim kanımca sana sarıldı bu cadı, ben üstüme alınmayım... canımıncanı... sen ordan alışamadıysan biz heç alışamayız burdan. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nenem o benim tabe sarılacam..bak bidaha sarılam neneciğime çok istiyosan sanada sarılabilerem yane Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nenenide yirim, senide yirim :hug: sen sarılabiliyon mu ki cadı, allaallaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 oy oy torunum benem ben de sariliyom bidaha aman kacirmayayim ablacim sen de kacirma bu ani ,bir daha bulamayabiliriz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nenenide yirim, senide yirim :hug: sen sarılabiliyon mu ki cadı, allaallaaaaaaaaaaa he canem sarılabiliyom... ama yimezler göstermeyecem oy oy torunum benem ben de sariliyom bidaha aman kacirmayayim ablacim sen de kacirma bu ani ,bir daha bulamayabiliriz aşk olsun nenecim...sana her zaman sarılırım ben Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hıhh bakıyom pek bi şişmişsin gıcığım acep nolduki... endişelendim bak şimcik Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben ikinize de her zaman sarilirim sanirsam gidiyorum,(yani bir turlu gidemiyorum)ruyamda da size sarilacagim sabaha kadar,oyle icime dogdu niyeyse Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hıhh sana şiştim valla bir soda açayım bari tamam leylacım bende sana sarılayım, iyi uykular, Allah rahatlık versin meleğime :hug: rüyanda beni görmende bir sakınca yok, ama frozeni görme sabaha kadar donarsın gıı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 iyi geceler nenelerin şahı... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hıhh sana şiştim valla bir soda açayım bari tamam leylacım bende sana sarılayım, iyi uykular, Allah rahatlık versin meleğime :hug: rüyanda beni görmende bir sakınca yok, ama frozeni görme sabaha kadar donarsın gıı hiçte bilem sen dinleme bu gıcığı nenecim cıkıs cıkıs aç içinede biraz buz at eyi gelir şişkinliğe ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nenelerin sahi.. simariyorum sanirsam size de tatli ruyalar,prenseslerim,dugmelerim,ablam torunum.. ruyamda devam ederim ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hiçte bilem sen dinleme bu gıcığı nenecim cıkıs cıkıs aç içinede biraz buz at eyi gelir şişkinliğe ... cıkıs cıkıs, şifayı kapıyorum zaten buzda iyi gelir tam süper olur demi nenelerin sahi.. simariyorum sanirsam size de tatli ruyalar,prenseslerim,dugmelerim,ablam torunum.. ruyamda devam ederim ben tamam meleğim bende gidiyorum birazdan rüyalarda buluşuruz canım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tatlım..yoksun ve inanılmaz özledim seni..hissettiğini biliyorum..çünkü kalp kalbe karşıdır... hani bi defter vardı hatırlarmısın annemin şiir defteri özenip içine şiirler yazdığım..bugün o defterden şiirler seçtim sizin için.. Susmuş Ümit Sen artık hiç gelmiyeceksin Bu rüzgar böyle yorgun esecek hep Bu kuşlarda özleminden hiç,ama hiç ötmeyecek Ufuklarda susmuş ümitlerin mahsunluğu Gemiler sensiz dönecek uzaklardan Gurbet dolu rıhtımlarda sensiz ağlayacağım Merhamet umacağım rahmeti tükenmiş bulutlardan Söndü bütün ışıklar sana giden yollarda Kırık dökük günlerimden şarkılar kaldı Kaderin çaresiz hainliğinde Günler kısaldıkça kısaldı Yıldızların sönmüş ufuklarında Özlem dolu rüzgar esecek Sen artık hiç gelmeyeceksin biliyorum Benim derdim hiç bitmeyecek.. İlhan Geçer Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 evet..hissettim,cunku ben de cok ozlemistim canim pembe dugmem.. hasrete dayanamadim ve isler siz biraz bekleyiverin dedim geldim sarilamadim sana aksam,sarilayim birr bu siir..cok guzel,gurbet dolu rihtimlarda sensiz aglayacagim.. simdi teselliyi ben,soyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden,derdinden olmeyeyim.. bunu da hatirlatti bana Gulay soyluyordu.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 evet..hissettim,cunku ben de cok ozlemistim canim pembe dugmem.. hasrete dayanamadim ve isler siz biraz bekleyiverin dedim geldim sarilamadim sana aksam,sarilayim birr bu siir..cok guzel,gurbet dolu rihtimlarda sensiz aglayacagim.. simdi teselliyi ben,soyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden,derdinden olmeyeyim.. bunu da hatirlatti bana Gulay soyluyordu.. canımmmm ...sarılalım tabii ..çok özlemişim yav..insan bir iki günde böyle özler mi..özlüyorum ben... şiiri beğenmene ayrıca çok sevindim..Gülay'ın yorumuna bayılırım..çok etkileyici bir sesi var.. işler hiç bitmez Leylam...onlardan yaşamaya fırsatımız kalmıyor farkındamısın?..yoksa yaşam dedikleri bu mu?.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 isler yasam..ama ben bunu bir turlu kabullenemiyorum,islerimi adeta yasamaya zaman kalsin diye yapiyorum..ama bitmiyorlar,o zaman ekmek gerekiyor onlari Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 isler yasam..ama ben bunu bir turlu kabullenemiyorum,islerimi adeta yasamaya zaman kalsin diye yapiyorum..ama bitmiyorlar,o zaman ekmek gerekiyor onlari gereksiz bir sürü ıvır,zıvır yaşamımızı işgal ediyor..onları yapmaktan istediklerimizi yapmaya fırsat kalmıyor..sanki onlar tarafından kuşatılmış gibiyiz...garip ama gerçek..bazen seninde dediğin gibi yapmıyım diyorum ama olmuyor Leylam.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 hayati isgal ediyor evet,yapmamak mumkun degil,altindan kalkilmaz halde geri donuyorlar ama su anda hepsini halledip geldim.. gelmesine ancak,gec oldu iste..isgal ettiler vaktimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.