Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl canim kaancim yanlis basinami yaziyon kizzzzzzz hacerrr sen bana yalanmi söylüyon? evet ha söyle dogru söyle cigerlerimi ye
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl sen yokken napalım sıkıldıkkk kendi kendime söylüyom gankaaaam benim.... ünlü filozof derkii bürhan sen nerdeydinn bu bu bu gün... beni ekiyormusun
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 18 yıl gaffur ne yapıyorsun ???? MÜZİK DİNLİYORUM DANS EDİYORUM BU BE BENİM HOOBİM.... olum biraz sakin ol yaaa NE KADAR EĞLENCELİ OLURSA ÇEKİM O KADAR İİY OLUR DEDİN hadi git canım ÇEKİLİŞKİLİ .... 113 BÖLÜM ÖZEL DANSI GAFFURUN EN SON DANSI
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl hacer kızz tırsıyom kızz beni tırsıtmaanerdeysen çık ortaya diyorum..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 17 yıl baylıyoruım şu gaffura yaaaa ! bayılmasan tam süper olcak .tüşcen şimdi her bölümünü izleyemiyorum ...izleyebilsem tam süper olcak..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 17 yıl bayılmasan tam süper olcak .tüşcen şimdi her bölümünü izleyemiyorum ...izleyebilsem tam süper olcak.. siz tutarsınız kih kih kih bende bazı zamanlar kaçırabiliyorum
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 17 yıl siz tutarsınız kih kih kih bende bazı zamanlar kaçırabiliyorum tutarım tutmasınada yol çok uzak nasıl gelecem istanbula ozama kadar ayılmış bile olursun kanımcaa aynen şu anda izlemeye çalışıyorum.. eski bölümü galibam.. gaffur yine iş başında hadi gidelim gaffur..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar bugün canım sıkkın bürhan kafamı bozuyorsun sen anladın onu ,seni tenhada sıkıştırırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.