Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl büyür haaaa neden ,,,nedennnn nedennnnnnnn gaffffurrr ama olmiyirki
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl cikiti cikiti oynuyorum bakk hadi ganga bir çakkıdı dansı yapalım ganga.... ganga bahh bizim dansımızı yapıyorumm
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl ama ganga olmiyirkiiiiiiiiiiiii ayagima basiyin sennnnnnnnnnn ganga kusuruma bakma ganga başım döndü gangaaaaaaaaa rezil oliyirdik azdaha gangaaaaaaa o benim gangam
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl gangaa ama pilaz,maya findik atiosunuzzz nolcak bi sorun mu virrr
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl gangaa ama pilaz,maya findik atiosunuzzz nolcak bi sorun mu virrr alemsin gangaa sen yoksa beni beğenmiyürmüsün
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl o benim gangam o benim gangammm saldır gaffur nehhhhh saldır gaffur gıpırdama çekürüm gıpırdama kafana kamerayı yersin nehhh saldır gaffur
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl Bİ SAKINCASIMI VAR.......... neredeydin saat kaç oldu önceden 6 da gelirdin bürhan yoksa beni ekiyürmüsün
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl burhen onu onu bah bah onu neyapıyorsünüzz sizzzzzzzzz yo ben almayayımmm çay içmek istemirüüümmm si mane can atan
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl akşam gaffuru izledim izlerkende uyuya kalmışım neyse yeni sözleri aklımda ...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl uzatsan tam süper olacak neyi saçı diyorumm uzatsan tam süper olacak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.