Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Aşağıdaki sözcüklerin her birinde bir harfi yeni bir harfle değiştirin, ve elde ettiğiniz yeni sözcüklerden anlamlı bir cümle oluşturmaya çalışın.Kolay gelsin. açmak kanıtlarla gözlüksüz bulmaya kanıttan hatırlamak dibi kir şer Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Olmadi tam biliyorum ama DENEME: ucmak kagittan kanatlarla.. kor gibi,yer bulmayi, sozluksuz hatirlasak.. siir oldu,yaklastim mi Alıntı
Φ dogalay Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 al benden de atasözü her kör, ahmak gibi kağıtlarla sözlüksüz kanırtan bulmaca hazırlamaz Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 Sözlüksüz bulmaca hazırlamak kağıttan kanatlarla uçmak gibi bir şey Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ya da şöyle olabilir!!!! bahçalarda maydanoz bu ne biçim lacivert gel bana bazı bazı bugün yirmi üç nisan Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ya da şöyle olabilir!!!! bahçalarda maydanoz bu ne biçim lacivert gel bana bazı bazıbugün yirmi üç nisan Bravo doğru cevap buydu Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 o zaman demleyelim çayı fokur fokur kaynasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.