Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben dinlerim arkadaşım çırpınışların olduğu zaman.. madem geçti,gelene kadar kendinden harca,sahte gülücüklerle.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben dinlerim arkadaşım çırpınışların olduğu zaman.. madem geçti,gelene kadar kendinden harca,sahte gülücüklerle.. ... ... anlaşılmak gibisi yok...dinlermisin sahi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bende dinlerim diloşum bu frozen cadısı dinlemez yalan söylüyor o Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 madem öyle ben bir yalancı olarak aranızdan çekileyim.siz dinleyin birbirinizi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bak gördünmü fırsat kolluyordu zaten dinlememek için hemen sıvıştı aradan hemde suçlusu biz olduk iyimi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bende dinlerim diloşum bu frozen cadısı dinlemez yalan söylüyor o yok yok yalan diil hissediyorum dinler o beni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tamam ben çekileyim aradan o zaman... hadi size bol muhabbetler beni almaya geldiler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 anlaşılmak ne güzel öyledir canım öyledir... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 anlaşılmak ne güzel öyledir canım öyledir... ben yokken kim kimi anlamış, anlaşılır şey değil doğrusu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ne demek istiyonuz acep sayın sardunyam açık konuşun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ne demek istiyonuz acep sayın sardunyam açık konuşun açık mı konuşayım peki... ya hala kekleniyorum, ya gerçekten ciddisin anlamakta zorlanıyorum ne olduda böyle oldu hiç bilemiyorum bende salaklık var onu biliyorum deli rapunzel bitlenesinde ayıklayama... içimden geldi bir şiir ekleyeceğim mademsiz... Gitmeler hiç sevmem gitmeleri gitmeler zaman alır insan hiç olmadığı kadar kırılır hele birde sevmişse zamanında olmazdır gitmek, olurun yanında yer alır tüm gitmelerden nefret ediyorum yüzüme bakmandan korkuyorum en çok sana sarılıp ağlamaktan susmandan ve beni bırakmandan öfkemi yenemiyorum tüm gitmelerden nefret ediyorum acımaz ya sensizlik bana bir telefon bile açamıyorum çaresiz batıyorum gözlerine, içine eriyorum belki ama gidiyorsun tüm gitmelerden nefret ediyorum soğuyorum bu şehirden gittikçe yok oluyor avucumda en sevdiğim galata çatlıyor fitrelerde hiç elini tutmayışım o yüzden yanındayken gidiyorsun diye tüm gitmelerden nefret ediyorum yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum karşılıksız yaşıyorum bir şeyleri isyanlarla sürdürüyorum hayatimi yüzünü göremediğim her dakika bohemleşiyorum kırmak istemiyorum kimseyi korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım tüm gitmelerden nefret ediyorum seni virane şehirlere bırakıyorum kendimi gececi meyhanelere aşıyorum geleceği gözünün önünde ve gidiyorsun bedenden ok geçiyor bildiğin halde yine gidiyorsun biliyorum mecbursun olsun korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım Hilal Aydın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 açık mı konuşayım peki... ya hala kekleniyorum, ya gerçekten ciddisin anlamakta zorlanıyorum ne olduda böyle oldu hiç bilemiyorum bende salaklık var onu biliyorum deli rapunzel bitlenesinde ayıklayama... yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum Hilal Aydın ah canımmm benim demek bu kadar çok seviyorsun beni ama sardunyam şeyy diycemde...kızma ama...canım sen kendindemisin.. yani şiir bakımından bedduan tuttu galibam kafam çok kaşınıyor uuuffff Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ah canımmm benim demek bu kadar çok seviyorsun beni ama sardunyam şeyy diycemde...kızma ama...canım sen kendindemisin.. yani şiir bakımından bedduan tuttu galibam kafam çok kaşınıyor uuuffff ne yapayım "gitme" diyen bütün şiirler aşıklara yazılmış arkadaşa yazılan bir gitme şiiri bulamadım ama kendindemisin sorusuna cevap veremeyeceğim oh iyi olmuş kaşın sen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bedduan tuttu galibam kafam çok kaşınıyor uuuffff dur ben silahımla temizlerim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 dur ben silahımla temizlerim tek kurşun sanırım bütün bitleri yokedecektir diloşum tam alnından vur Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 tek kurşun sanırım bütün bitleri yokedecektir diloşum tam alnından vur ablaciim,sadistlik sana kimden gecti..? ama bana kiymazsin di mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ablaciim,sadistlik sana kimden gecti..? ama bana kiymazsin di mi kimden geçecek frozenden ve diloştan geçti yok şimdilik sana kıymayı düşünmüyorum leylacım daha önce halletmem gerekenler var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 sira bana da gelecek yani eyvallah senden gelen basim gozum ustune Sayet Ask? Ebemkusaklari altinda Bilmem dikkat ettin mi Uzaklarin guzelligi Yaz yagmurundan sonra? Sayet askin rahmeti Gun olur kesilirse Altin kemerler gibi Hatiralar onumuzde? Hadi ve ellerini Ufkumdan akan samyellerine Karissin ellerinle? Behcet Necatigil frozen,duygusal yazilarin ve ilginc paylasimlarin cok hosuma gidiyor,ben sanirim seni de seviyorum.. yanlis anlamayasin, ben kiz annelerini cok severim saka saka oglan annelerini de severim yok yok anne olmasan da sevilecek birisin,iyice tanimiyorum ama,siz didisirken taniyacagim,hatta benim hakkimda tehlike iceren cumleler kursan bile Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 leylacım frozeni tanımak inan hiç kolay değil ben tam tanıdım derken birden tanımadığımı anlıyorum resmen beyin fırtınası yaşatıyor bu cadı bana. Ama onu tanımak ve onu sevmek şanstır diye düşünüyorum. Beni sevdiğinden ise eminim o yüzden evde hergün 10 takla atıyorum... frozeni tanırken bazı şoklar yaşayabilirsin haberin olsun ama sonuçta güzel bir kalbi tanımış olacaksın umarım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Evet o farkliliginin biraz farkindayim ablacim,taniyabilmek zor diye dusunuyordum,hatta tanimaya cekiniyordum bile,ama ugrasirim artik,o soyler,ben farkli anlarim,birseyler.. idare ederiz artik.. kalbinin guzel oldugundansa hic suphem yok.. (onun defterinde onun giyabinda konusmak da bir garip oluyor yaw ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 öyle oluyor tanıdıkça şaşırtan insanlar vardır ya işte o hep sürprizlerle dolu daha ne kadar şaşırtacak beni heçç bilemiyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 dur ben silahımla temizlerim sen tut yap silahşör sonra çıksın temizlesin seni tek kurşun sanırım bütün bitleri yokedecektir diloşum tam alnından vur arkidişe bak sendende bu beklenir zati ablaciim,sadistlik sana kimden gecti..? ama bana kiymazsin di mi leylacım o zaten sadistti bana yaptıklarını görmüyonmu kimden geçecek frozenden ve diloştan geçti yok şimdilik sana kıymayı düşünmüyorum leylacım daha önce halletmem gerekenler var yalana bak sira bana da gelecek yani eyvallah senden gelen basim gozum ustune Sayet Ask? Ebemkusaklari altinda Bilmem dikkat ettin mi Uzaklarin guzelligi Yaz yagmurundan sonra? Sayet askin rahmeti Gun olur kesilirse Altin kemerler gibi Hatiralar onumuzde? Hadi ve ellerini Ufkumdan akan samyellerine Karissin ellerinle? Behcet Necatigil frozen,duygusal yazilarin ve ilginc paylasimlarin cok hosuma gidiyor,ben sanirim seni de seviyorum.. yanlis anlamayasin, ben kiz annelerini cok severim saka saka oglan annelerini de severim yok yok anne olmasan da sevilecek birisin,iyice tanimiyorum ama,siz didisirken taniyacagim,hatta benim hakkimda tehlike iceren cumleler kursan bile sanırım bende seni seviyom allah iyiliğini versin seni bunlara ezdirmiycem söz...bak görürsün.. leylacım frozeni tanımak inan hiç kolay değil ben tam tanıdım derken birden tanımadığımı anlıyorum resmen beyin fırtınası yaşatıyor bu cadı bana. Ama onu tanımak ve onu sevmek şanstır diye düşünüyorum. Beni sevdiğinden ise eminim o yüzden evde hergün 10 takla atıyorum... frozeni tanırken bazı şoklar yaşayabilirsin haberin olsun ama sonuçta güzel bir kalbi tanımış olacaksın umarım kimmmmmmmmmmm benmi seni seviyom... yalan hiç hazetmem senden bak gördünmü taklalar boşa gidiyor...çıçıçı yazık dokunmayında sevinsin uçan tekmem Evet o farkliliginin biraz farkindayim ablacim,taniyabilmek zor diye dusunuyordum,hatta tanimaya cekiniyordum bile,ama ugrasirim artik,o soyler,ben farkli anlarim,birseyler.. idare ederiz artik.. kalbinin guzel oldugundansa hic suphem yok..(onun defterinde onun giyabinda konusmak da bir garip oluyor yaw ) abartmayın fevkaladenin fevkinde bir sıradan şahsiyetim işte teşekkür ederim leylacım...bende senin kalbinin güzelliğinin farkındayım.. öyle oluyor tanıdıkça şaşırtan insanlar vardır ya işte o hep sürprizlerle dolu daha ne kadar şaşırtacak beni heçç bilemiyorum. ben de bilemiyom zati.... sanki kendi hiç şaşırtmazmış gibi...hariçten gazel okuyor hanfendü.. canım yaaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.