Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 bidenecikkk torunum bayramın güzel geçti mi..? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 sevgili ilyada,erdal aktaş,redblack,sardunyam ve nenem teşekkür ederim.. hayır güzel geçmedi ..nerde o eski bayramlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 hayır güzel geçmedi ..nerde o eski bayramlar Haklısın canım,benim de güzel geçmedi Sözde bayram bunlar, biyerlerde sürekli ağlayan, korkuyla sıçrayan kardeşlerimiz olduktan sonra.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 haklısın canem şu anda diyor ki şarkıda Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geçti susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi İkinci Bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden,dilimden sakınır,saklar Bugünkü aklımla severim şimdi Şiirler şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi sende bir ara dinleyiver..çok güzel.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 ya sizin bayramınız güzel geçmedimi haklısınız... keşke bayramları kana bulanan bir memleket olmasaydı burası... keşke kandan medet ummasaydı hiç kimse... ama ne yazık ki öyle değil bu topraklar üzerinde kan dökülmesinden fena halde nasiplenenler var ve bu kana seyirci kalanlar oldukçada bunlar doymayacaklar... bayramlarımız bundan sonra daha güzel geçsin inşallah... beni bir pazar gecesi siyanürle vurun! gölgemi bir vapurun saadetine vermişken, zeki müren'den hicaz makamı şarkılar dinlediniz ama dönüp arkama bakabilmeliyim kaç kişisiniz nerden gelmişsiniz neler giymişsiniz elimde bir demet letafet çiçeği de, tavanı kırmızı, duvarları beyaz badanalı bir odada bir arada bir ara olmalıyız, hatırladınız bıçak sapı gibi gülümsememe de izin vermelisiniz - babam bana küstü, döv onu babaanne çıngıraklı yılanlar almıştın hani bana yaşgünümde - gerdanımda genç kızların çılgın tortusu ve soğuk su, oramda buramda buram buram ilkaşk kokusu, işte ben trenleri biraz da bu yüzden severim ne çok severim bilemezsiniz beni bir pazar gecesi siyanürle vurun! palyaço makyajı yapmış olayım, gülün önce amuda da kalkayım, telde de yürüyeyim filan size nadide karanfil kolleksiyonumu göstereyim kayısı gülü çocuklarımı, arılarımı da, tenezzüllerimi, biliyorum: zeki müren'den hiç şarkı dinlemediniz radyoda jean-sebastian bach çalıyor, bakınız cam pervazındaki baykuşun yok bir ayağı da Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 sardun ve zeynep teşekkür ederim çiçek ve şiirler için.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Frosenim nbr anacım Kıs sen mi yuksam Diloş mu bana da çorap örecekti hatırlayamadım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 iyidir be gecem ne çorabı ne örmesi yafrım ..ben heç yaparmıyım öyle şeyler çorabı örse örse ki daha önce banada örmüştü nenem örer bidenem.. sevgili aça hoşgeldin bidenem.. çarpıylan ne anlatmak istedin bilemiyom ama bende bir + ile anlatmak isterim duygularımı kabul edersen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 demek + la anlatacaksın duygularını Kıs hakketten sen değilsin Nerde sende o beceri bacım Kesin Diloşcumdur Malum ben sisi çok karıştıryorum ne alakaysa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 bak şimcik sölediği lafa bide ikinci lafa bak gıs o romantik silahşör diloşla beni karıştırmanı esefle karşılıyorum benim kibin fevkaladenin bile yanında ezilip büzüldüğü bir şahsiyetin gıymetini anlayamamış olman zati pek bi fazlacana üzdü şahsım olaraktan bizzat kendimi hayır yane ne diyim şimdi ben sana sana - ile anlatmak isterim duygucağızlarımı.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Kıs bende sana bölme işareti ile anlatcaktım duygularımı ama işaret bulamadım Fevkaledenin fevkinde bacım Şu bisim resim işini bi halletsek diyodum Kıs sen artık bişi deme bana Zira şahsen bizzat ben kendim yeterince pişman oldum sana bişey dediğime Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 itinayla pişman edilir o resim postada kaybolmuş canem bilsen nasıl üzüldüm iki gün yataklara düştüm..dedim şimdi geceme ne diycem ben nasıl inandırıcam dostluğumuzun ağır bastığını paraca ağır bile olsa resmin sadece bir resim olduğunu (bu cümleyi iki kere okumanı ve dikkat buyurmanı isterem )nasıl ifade edicem dedim kendi kendime canem inanıyursun bana değilmi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Sen hiç kaygılanma cnm inanıyorum ben sana Emin ol bir dost katili olduğumda nasıl pişman ve üsgün olduğumu anlatmaya çalıştığımda sende inanamayacaksın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Delüler kendinizi dört işlemlemi ifade etmeye çalışıyorsunuz o zaman ben size % ile katılabilirim... neyse geliş sebebim belli bu cadıya bir şiir armağan edeyim şu mübarek perşembe sabahı dedim aman sabahlar olmasın... isterim bişe süleyim sana... çocuksu kalbim güneş sanki bu sabah daha aydınlatıyor ısıtırken yüreklerimizi, tebessümlerden uzak kaldığımız anlarda yerinde duramayan çocuk edasıyla bakıyoruz hep yaşama belkide bir çocuk gözünden bakmak yeterli zaten herşey için masum ,yalansız bir ömür... ellerimizin arasından giden çabaladığımız şeyler o kadar çokki hoyrat bir serüven sanki kesiştiremediğimiz mutlak bir kaide dokunduğum anda yıkılacağından korktuğum bir alın yazısı yüzleşmeye cesaret ettiğim bir kalbim var bir çocuk kalbi uysal ve sessiz melekler misali... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 İğdem ve de Cadım bugünde size %,&^ işaretleriyle katılmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum bide şunu demek isterim ? düşinirim, düşinirim, düşinirim şakralarım çalındı toplayamadım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 annneee ben geldimmm evde ne yemek var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ben de şununla katılmak isterim: .. pardon bu nerden çıktı,şununla katılacaktım: $ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Bir gün banyoda bir arkadaşımdan elime bir kil (temizlik çamuru) geçti. Çok güzel kokan çamura dedim ki: Sen misk misin, amber misin ki senin gönül alıcı kokundan sarhoş oldum. Dedi ki: Ben değersiz bir çamurdum. Ancak bir süre gülün yanında oturdum. İşte arkadaşımın olgunluğudur beni etkileyen Yoksa ben sadece basit bir toprağım. " Yazarını bilmediğim cümleler.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Ara Sıra Balkona Çıkıyorum Fesleğenler Kuruduğunda Ocak'tı Ben Baharı Bekliyorum Ne Olduğunu Bilemedim Bir Umudum Var Hala Gözüm Şişelere Takılyor Becerebilseydim Ne Ala Bu Günlerde Böyleyim Ben, Yas Denen Şiirdeyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Her şeyi bitirişim sen önceydi..Güzergâh da ki kuş çığlıklarını kulağıma yer edişim senden önce... senden önce kabuklarımı soymuştum yaralarımın..kırmızıya göz dikişim sende önce...bütün ilmeklerini senden önce kaçırmıştım bu hayatın...esir zincirlerini kırmayı,firari umutları salıvermeyi senden önce öğrenmiştim... dağ uçlarındaki oyukları tırnaklamam...göğe öpücük atmam...serçeleri kanatlarımın altına almam...hepsi sen önceydi! .. Şehrin ışıklarını bir bir söndürmem...gecenin tülünü çekmem hicabımdan...rahlede aşk mesnevilerini,ezber etmem...senden önce! ... senden önce ekmiştim o tohumları toprağa...sürgünlüğüm,köleliğim senden önceydi...kırıkları yapıştırmam, sonra yeniden yere vurup kırmam da senden önceydi... Tuvaldeki yarım resim... batan güneş...göçen kuşlar, gri deniz...''zehir yeşili''de...senden önceydi! .. lokmaları çiğnemeden yutmadım ben...bu kasıklarımdaki sancı...bu düşüklerim senden önceydi…dağlardan emaneti omuzlamam... öğretileni mıh gibi aklımda tutmam... pervane gibi ışıkla dans etmem..ölümüne! ...ölümüne yaşamam…senden önceydi! … Her şeyi bitirişim senden önceydi…başlayan her yeni şey seninle şimdi… FilizNur Yokluğun beni üzüyor Frozen Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 anneeee özledımm senıı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gıcıktan cadıya sevgi ve hörmet ederim efendim bizim şarkımızı eklemek en uygun hareket olur diye düşündüm Soldan kalktım bu sabah olamazmı Terslendim bakkala çakkala olamaz mı Kudurttular belki beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi Tek taraflı olurmu yani bu işler Yüzde elli haksızlık payın Hababam dürter Yok rahat uyku Mecbur kalkıp yakıcan bir sigara Koyucan takkeyi tam ortaya Kendine güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra! (........) güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra Evet gözümün üstünde kaşım var Hiç utanmıyosun dimi? Kavganın da adabı var Zerre kesmez seni Bu düz ayak sevmeler Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar BİR :Hayat senin hayatın İKİ :Vahşi biraz tabiatın Sert lugatın şiddetli tavrın Huzur istedin ama yine bulamadın Gül her son bir başlangıç Güle güle, Güle güle Kolay ilişki gelmez işine Biliyorum seni Kaderin ellerinde sakın üzme kendini!... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.