Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 silahşör diloş kestana şekeri kibim tadlı bir çınar olduğumu belirtmiş sardunyam,ama tabi sen anlamamazlıktan gel.... özledim mi acaba sizi bi düşüneyim valla hiç sanmıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 silahşör diloş kestana şekeri kibim tadlı bir çınar olduğumu belirtmiş sardunyam,ama tabi sen anlamamazlıktan gel.... özledim mi acaba sizi bi düşüneyim valla hiç sanmıyorum sanmıyorsun öyle mi?... iki günde unuttun..dallarında başkaları sallandı di mi? e napalım bizde kendimize başka bi Çınar buluruz artık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 buluverebiliyosanız bulun gari bulunda bende göreyim valla hiç sanmıyorumya neyse Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 buluverebiliyosanız bulun gari bulunda bende göreyim valla hiç sanmıyorumya neyse kız bak ibret-i alem için alternatif bir çınar bulup önünde sallanmazsam banada karabatak silahşör diloş demesinler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 sahimi diyon bulabilecekmisin hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççsanmıyom karabatak vilayetinin namsalmış tek gözlü silahşörü diloşum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 delüler kestane şekerim ve susamlı şekerim diloş gene kapıştınızmı kapışıklarrrrrrrrrr Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 valla kafama koyduğumu yaparım... ...anladın sen onu... gerekirse tenhada kıstırırım ...yine yaparım... hahahahaaahah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 kanımca bunlar yeni yılda fazla lodos yedi kafaları eserli Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 valla kafama koyduğumu yaparım... ...anladın sen onu... gerekirse tenhada kıstırırım ...yine yaparım... hahahahaaahah annamadım nerden çıkarıyosun annadığımı alla alla biliyom zati ne kadar fena olduğunu..sardunyamda söylemişti.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 kanımca bunlar yeni yılda fazla lodos yedi kafaları eserli ben yedim valla o lodosu nerden biliyon acaba ondanmı ben böyleyim ha sardunyam..söyle canem iyileşecekmiyim:hug: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ben sabah 9 da yattım öğlen 14 de kalktım ayılamamıştım sayenizde kafayı iyice bulandırdım bir kahve içeyimde kendime geleyim bari Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Uzun Lafın Kısası Gittin artık sevgilim, sensiz kaldı burası Başa gelen çekilir uzun lafın kısası Suç acaba kimdeydi, kimde bunun hatası Bekleyen bir gün anlar uzun lafın kısası İnsan boşa yaşlanmaz, hep ümitle yaşanmaz Her gidenin ardından gece gündüz ağlanmaz Kalbim hüzünle doldu, bana kaldı tasası Dünya birden karardı uzun lafın kısası Eğer şansım hep buysa, gelir derdin arkası İçin için yanarım uzun lafın kısası Gülebilsem bir kere belki diner acısı Ama nerde o günler uzun lafın kısası Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... teşekkür ederim Murti_San..yalnız sanki yanlışlıklamı buraya geldi bu mesaj bana öyle geldi...abicim demişsinde.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 uzun lafın kısası teşekkür ederim sardunyam... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bu şiiri kendime armağan ediyorum... Akarsuya Bırakılan Mektup incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 uzun lafın kısası teşekkür ederim sardunyam... uzun lafın kısası bişey değilde ne bu resmiyet bugün resmi dairedenmi geldin bacım yoksa sen artık beni sevmiyormusun? hani bana şiir? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bundan sonra böyle,küstüm ben.....sayfana bak hediyen orda.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 genemi küstün niye küstün öğrenebilermiyim? sen bendende çok küsüyorsun yahu!!! sayfama baktım hediyemi aldım teşekkür ederim ama sana bu resmiyet yakışmıyor frozenim canım benim... İyimserlik Şiirler yazarım Basılmaz Basılacaklar ama Bir mektup beklerim müjdeli Belki de öldüğüm gün gelir Mutlaka gelir ama Ne devlet ne para İnsanın emrinde dünya Belki yüz yıl sonra Olsun Mutlaka bu böyle olacak ama Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 sana bu resmiyet yakışmıyor frozenim canım benim... anlaşıldı... heryüzümle sevilmiycem demekki...halbuki dedim ben çok soğuk birisiyimdir diye.... ben alışığım arkadaşım...sen üzme tatlı canını... Ekilir ekin geliriz Ezilir un geliriz Bir gider bin geliriz Beni vurmak kurtuluş mu Kör olasın demiyorum Kör olma da Gör beni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ayyyy çatlatacak bu beni... neye alışkınsın ne dedim ki ben? kısım ben seni her halinle seviyorum hemde çok seviyorum birde buna alış istersen... Alışabilecekmisin... seni koşulsuz sevebilecek biri var emin ol... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben biliyodumda test ettim canım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben biliyodumda test ettim canım benim cadıııııı görürsün sen? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Benim söylemek için çırpındığım gecelerde, Siz yoktunuz... Özdemir Asaf Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 neyi söylemek için çırpındında biz yoktuk.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 neyi söylemek için çırpındında biz yoktuk.... çok şey!!! ama artık çok geç..söylemem...hem artık çırpınmam da geçti bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.