Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 anacım ne alınması ne yüzsüzü sen kendindemisin canem ben anlamadım ki yuksam seni kırdımda haberim mi yuk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bilmem hatırlamıyom ki, Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Anladım Aşkın hem ateş hem yağmur olduğunu Kemiklerime kadar ıslanınca anladım… Adildir Padişahım, yan tutmaz, emek yemez İnanıp erkine yaslanınca anladım… Sınırları karıştırdım deliliğin met cağında Gerçeği, som gerçeği uslanınca anladım… Fiziğini aşan yanık sesin yeni ufuklara Nasıl pençe vurduğunu, seslenince anladım… Aşkın fotoğrafı gözlerimde fer / kanat Yürek sürekli zikir ile beslenince anladım… Yaş dorukta, gönül hâlâ çıktığı yolun başında Başım dağlar gibi sislenince anladım…. Bahaettin KARAKOÇ canım,frozenim; nihayet bikaçgün tatile gidiyorum gitmeden uğrayayım dedim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 uf neyse ucuz atlattık hatırlamıyormuş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Anladım Yaş dorukta, gönül hâlâ çıktığı yolun başında Başım dağlar gibi sislenince anladım…. Bahaettin KARAKOÇ canım,frozenim; nihayet bikaçgün tatile gidiyorum gitmeden uğrayayım dedim radyam ne güzel bir şiirle veda bu..teşekkür ederim tatil iyi gelir umarım..iyi eğlenceler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 dur sanki bişey hatırlar gibiyim işte şimdi çok kızdım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 amaninnnnnnn sardunum seni nasıııı sevdiğimi biliyon demi yuk arada bunuda hatırla diye şeettimde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ya bi geliyo bi gidiyo alzimer mi oldum dersin cadım Allahım görüyorum, görüyorum ya ben zaten görüyordum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 GÖKKUŞAĞININ HİKAYESİ Dünyanın Bütün Renkleri Bir Araya Toplanmışlar ve Hangi Rengin En Önemli En Özel Olduğunu Tartışmaya Başlamışlar: Yeşil söze başlamış: Elbette ben en önemli rengim. Ben yaşamın ve umudun rengiyim! Çimenler, yapraklar, ağaçlar için seçilmişim. Yeryüzüne şöyle bir bakın, her taraf benim rengimle kaplı... Mavi oradan atılmış: Sen sadece yeryüzünün rengisin, ya ben? Ben hem denizin hem gökyüzünün rengiyim. Gökyüzündeki mavi insanlara huzur verir ve huzur olmadan da siz hiçbir şey yapamazsınız! Sarı söze karışmış: Siz dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? Ben güneşin rengiyim, bu dünyaya sıcaklık verenim. Ben olmasan hepiniz soğuktan donardınız!... Turuncu onun sözünü kesmiş: Ya ben?? Ben direncin ve sağlığın rengiyim. İnsanın yaşaması için gerekli vitaminler benim rengimde bulunur. Portakalı, havucu düşünün. Pek ortalarda görünmeyebilirim ama güneş doğarken ve batarken gökyüzüne o güzelim rengi veren benim unutmayın!.. Kırmızı dayanamayıp söze almış: Ben hepinizden üstünüm!! Ben kan rengindeyim!! Kan olmadan yaşam olur mu? Hem ben cesaret ve tehlikenin rengiyim!! Savaş ve ateş rengindeyim!! Aşk ve tutku benimledir!!! Bensiz bu dünya bomboş kalırdı!.. Mor ayağa kalkmış: Hepinizden üstün olan benim! Ben gücün ve asaletin rengiyim. Bütün liderler ve krallar beni seçmişler. Otorite ve bilgeliğin rengi benim. İnsanlar beni sorgulamaz. Onun yerine dinler ve itaat ederler. Ve bütün renkler bir ağızdan konuşmaya devam edip kavgaya tutuşmuşlar. Her biri diğerini itip kakıyor ve; En üstün benim... diyormuş. Derken bir anda şimşekler çakmaya başlamış ve yağmur damlaları gökten inmeye başlamış... Bütün renkler neye uğradıklarını şaşırıp korkuyla birbirlerine sarılmış. Ve YAĞMUR un sesi duyulmuş... Sizi renkler... Bu kavganızın anlamı ne? Bu üstünlük kavganız neden? Siz bilmiyor musunuz ki her biriniz farklı bir görev için yaratıldınız, birbirinizden farklısınız ve her biriniz çok özelsiniz... Haydi, şimdi el ele tutuşup bana gelin!.. Renkler bu sözlerden çok utanmışlar. El ele tutuşup gökyüzüne doğru havalanmışlar ve bir yay şeklinde oraya yerleşmişler. Yağmur; Bundan sonra her yağmur yağdığında siz birleşip bir renk cümbüşü olarak gökyüzünden yeryüzüne doğru uzanacaksınız. İnsanlar sizi gördükçe huzur duyacaki güç bulacaklar. İnsanlara yarınlar için bir umut olacaksınız... Gökyüzünü bir kuşak gibi saracaksınız ve size GÖKKUŞAĞI diyecekler. Anlaştık mı? Bu yüzden ne zaman dünyamızı yağmur yıkasa ardından gökkuşağı belirir. Biz de gökkuşağındaki o renkler gibi birbirimizden farklı ve hepimiz çok özeliz. Bunun farkında olmalı ve uyum içinde yaşamalıyız... canım umarım beğenirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sana bakınca aynaya bakar gibi olmak ne tuhaf... ve ne güzel, sana benzemek... seni bulmak, seni anlamak ve anlaşılacağımı bilmek... işte kendi içinde harikuladelik... kavga eder gibi konuşurum ben şimdi diyeceksin ki, evet bende öyle... biliyorum, ve biliyorum öyle olduğunu... ama gökte uçan göçmen kuşa el sallayacak kadar yumuşaktır yüreğim/iz... hani yine gelin, tekrar gelin diye... ne zaman ağlayan bir çocuk görsem ağlamak gelir içim/iz/den... kavgam/ız/sa ağlatanladır... her kuluna başka türlü iltifat edermiş Yaratan... verdiği herşeye şükrederken ben zevk-ü sefasında olamadığım alem, başka acılar tattırdığı gibi, başka bambaşka sevdalarda yaşatıyor... yürüdüğüm yol çok uzun değil herkesten daha çokta biliyor değilim... ama başka bakıyor gözlerim/iz başka duyuyor kulaklarım/ız ve başka şeylerde oluyor bakın işte görmüyormusunuz? duymuyorlar mı dersin? umurumda mı sanıyorsun? duyan biri var bunu bilmekte başka bir iltifat... işte ben buna şükretmeyi borç bilirim... Dost; senin orada olman bile yaşama sebebimdir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 şekspirim evet her kuluna başka türlü iltifat eder yaradan ama sana biraz fazla özenmiş ki insan sevgisini bu kadar saf barındırmayı başarabilmişsin içinde. keşke senin yarın kadar sevgi dolu bakmayı başarabilsem.. bu durakta daha ne kadar soluklanırım/ız/bilmiyorum yaşananların peşinden çaresiz sürüklenirim/iz/bilmiyorum bu kirli insan seli içinde kirlenmemeyi beceremeyen ben seni görmekten hep kaçtım. yakaladığımız bu tarifi olmayan birbirimize olan inancımızı kaybetmekten kaçtım aslında ama bilirim ki senin gibi insanlar başkalarının incittiği yüreklere merhemsiniz ve yine bilirim ki çok kısa ama çok uzun o yolda yürürken hırslarına yenilmişlerin fırtınasında yorulan kalbimi dinlendirebileceğim gerçek bir dost omzu var artık. SENİ SEVİYORUM.. ve bana bu sözleri rezil olma pahasına ettirebilmende ayrıcana bir inceleme konusu sanırım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 GÖKKUŞAĞININ HİKAYESİ Biz de gökkuşağındaki o renkler gibi birbirimizden farklı ve hepimiz çok özeliz. Bunun farkında olmalı ve uyum içinde yaşamalıyız... canım umarım beğenirsin canem çok teşekkür ederim..çok beğendim.. sende çok özelsin..hemen farkediliyor bu emin ol.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Allah'ım inciler dökülmüş dilinden... Seni böyle romantik görmek bilemezsin beni nasıl bahtiyar etti... Sana bunları yazdırmak çok kolay olmadı bilesin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sardunum sen bu çok bilmiş bakışları fazla kullanır oldun bu aralar bilemiyom yane Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ya sorma canem, gözlerim pek bi manidar bakar oldular... bi doktoramı gitsem acaba doktor bey, gözlerime hakim olamıyorum pek kıpraşıyorlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 bence doktora gitmen tehlike arz ediyor ordan sevkini hemen gerçekleştirebilirler malum yere zati ben dedim sana fazla düşünme deyi ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 göz doktoru gözlerinden anlar mı diyorsun şeyi? yok canıııım, ya bende diyorum fazla düşünme diye kendime ve nihayet gene düşünüyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 efet anlar canem ben zor kurtulduydum elinden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 hımmm, tecrübe konuşuyor belli kaç kez kurtuldun canem bide benle birlikte gel istersen ben kurtulmana izin vermem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 e madem birlikte gideceğiz.. gelirim seninle bu işte bi hata var ama anlamadım beynim durdu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 seni de şair gördüm canem ah ah bizi bu güzel Sardunyam mahvetti Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum Susmaktan yoruldum Kuşlar ve şarkılar, bu şehri terk edeli Efkar demliyorum gözlerimde yaşlarımı, yanağıma varmadan öldürüyorum Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Ne unutacak kadar nefret ettin Ne hatırlayacak kadar sevdin Yıkık bir duvar kadar bile Pişman değilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradın Yanıldığımdın Yangınımdın Yangındın Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsada Ardımda bir sürü "belki"ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum Şimdi İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık Tamamlayamadık bizi Elinden tutamadık yanlızlığımın Saçlarımıda uzaklarına gömdün İçimin mavisi senin okyanusundandı Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terkediyorum "Yarime uzanmayan bütün dallar kırık" demiştin Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuaf değil mi? İçimi acıtanda sendin Acımı dindirecek olanda. "Ya öldür beni"dedim Ya da ğit benden. İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim. Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yarini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi Benden İçimden Terkediyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 teşekkür ederim nenem ... sardunyam şair oldu sanırsam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Belki de hep şairmiş de farketmemiş Bidenecikk torunum,ben bir kaç gün yokum...seni seviyorum Diloş'a da gelirse sevgi ve selamlarımı iletir misiniz? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ben onu neyin şair ettiğini biliyomda sölemem iletirim görürsem tamam nenecim..bende seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 sardunyam şair oldu sanırsam kendimi bildim bileli yazarım, şiir, makale, cart, curt ama şair oldum diyemem şair olunmuyor o ruh ya vardır sende ya yok, benimkisi karalama desek daha doğru... Belki de hep şairmiş de farketmemiş eskiden yazdığım şiirleri okusan böyle demezsin ben onu neyin şair ettiğini biliyomda sölemem nerden biliyon canem sen müneccimmisin yuksam medyummusun ya hele ilhami gelmişken iki karalayım sonra gidicek biliyorum yakalamışken faydalanalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.