Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 yeni yeni forumda karşılaştığım biri.... seni tanımaya başladığım için mutluyum herşeyden önce çok ii birisin tatil biletini bana verdin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 canem sen bu kadar tatlı olmasan ve bunu bizlere hissettirmesen emin ol sevmezdim (kendi adıma konuşayım) seni gız yalan söyledim vermiyom işte tatilimi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 canem sen bu kadar tatlı olmasan ve bunu bizlere hissettirmesen emin ol sevmezdim (kendi adıma konuşayım) seni gız yalan söyledim vermiyom işte tatilimi ayyy canım çok saol düşüncelerin için verme tatilini sen tatil yap bol bol yüz güneşlen dinlen ama benim içinde yüz bu yaz tatili ben okul sırasında yapcam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 tamam yüzerim..ama önce yüzmeyi öğrenmem lazım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 ben olsaydım öğretirdim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 sende gittin demek.. apansız.. seni çok seviyorum ayrık otum.. güle güle git öyle de gel..seni çok özliycem.. C.tesi bende düşüyorum yollara..bir hafta yokum..Allah'a emanet ol.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 belki sürpriz yapıp gitmez mi ki demiştim ama gitmişsin demek ki iki gündür yoksun,özledim gı.. neyse birşeyi kırk kere dersen olurmuş,şizlongunda bütün karizmanla oturup,güneş gözlüğünün arkasından etrafı süzüyorsundur şimdi sen bidenecik torunum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 evet Leylacım..şu anda bütün havasıyla şizlongunun tepesinde olduğuna şüphe yok.. gözümde canlandırabiliyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Diloşum,kendisi didi ki,ben yokken difterimi boş bırakmayın didi.. bilmem anlatabiliyor muyum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 canlarım benim sizi özledim ben ya... halt etmişsiniz siz... valla şizlongta tek yaptığım uyumak ve zannımca oda pek karizmatik ve havalı durmuyor.. diloşum şarkı çok güzel senin gibi..sizin gibi... ama kızlar biliyonuzmu.. deniz bahane yakışıklılar şahane Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ayayayay...canım ayrık otum gelmiş.. neler yaptın bakalım..?yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat şekerim..son beyanına bakacak olursak gördüğün şeyler..ya da ilgini çeken şeyler ortada.. dimek şahaneydiler ha.. fazla bakmasaydın yaşlısın malum.. kalbin kaldırmaz falan maazallah.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 gördüm gördüm seni sobe fikrimi değiştirdim ben de geliyom canem,tatili uzat Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 essahmı gı hade bekliyom zati bi sıcak çorba verenim yuk gelde bana çorba yap :laughing:kıyamam ben sana ama ben pek bi fena hastayım nenecim...bir sümüklü oldum ki sorma neyse olduk iğneleri kalkarız ayağa zannımca.. yalnız tatil hoş güzelde nenecim ..böyle durumlarda insan istiyor birisi ilgilensin..burnumu falan silsin zati bende şans olsaaaaaaaaaaaaaaaa... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ayayayay...canım ayrık otum gelmiş.. neler yaptın bakalım..?yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat şekerim..son beyanına bakacak olursak gördüğün şeyler..ya da ilgini çeken şeyler ortada.. dimek şahaneydiler ha.. fazla bakmasaydın yaşlısın malum.. kalbin kaldırmaz falan maazallah.. efet bastonumla felan geziniyom işte ortalıkta.. karıştırmayalım yaşlarımızı malum siz fosil olalı pek bi fazla oldu ama farkında değilsiniz.. daha gelemedim canem ama geldiğimde anlatırım.. da zati benim yaşımda hemide kalbi zayıf bir insanın ne gibi bir macerası olabilir sanıyosunki.. öpüldünüz canem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 geçmiş olsun torunum bidenem gelem de ben burnunu silerdim gı hakikaten pek bir şanssızsın,şizlongdan da kalkamazsın artık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 sağol nenelerin bitanesi.. odamda takılıyom işte.. pek bi acınası haldeyim nenecim..gelmiyonmu hala..daha acındırayımmı kendimi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 gelecem gelecem de,ben baskın pardon sürpriz yapmayı düşünüyom torunum güzel bir sürpriz,onun için haber vermiyim sen beni bekle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ne diyosun nenem dimek baskın ha..aşkolsun..ben senmiyim nenem..dedemi bırakıp maldivlerde keyif çattığın günleri hatırlatmama gerek yuk sanırsam.. efet sanıcam yuk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 seninle ilgili kurduğum o bütün şizlon fantezilerim şu an yerle bir olmuş durumda.. şu an kafamda şunu canlandırdım..hatunlar bikini ve mayokinileriyle en havalı edalarıyla güneşlenirken..bizim ayrık otu yine şizlongunun tepesinde olmak kaydıyla tabii.. üstünde hırkası elinde mendiliyle gürültülü bi şekilde fıırk fırrk burnunu silmekte.. tabii o bahsettiğin yakışıklılar da ortamın ambiyansını bozman sebebiyle ters ters bakmaktalar.. ahhh canım benim demek hasta ve yalnızsın ve bir sıcak çorba pişirenin yuk.. ben hemen atlıyıp geliyorum yanlış anlama sırp çorba yapmak için.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 yuk canem bikinimin üzerine giyerekten hırkamı..yakışıklıları bana mendil tutma yarışına soktum.. ortamı bozduğum için zannımca o hatunlar pis pis bakıyor bana.. gel canem gelirken mantonu felan almayıda unutma malum bana hırka anca yetiyor ama seni manto bile paklayamaz zannımca.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 aşkolsun torunum daha evvel hasta olaydın daha önce gelirdik kaç gün boşa gitti şimdi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 siz var yaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 beni de kırdılar içimde kırdılar karanlık camlardan sular akıyordu şimşekli bir boşlukta saat vurdu beni de kırdılar belki yalnızdılar belki onların da çocukluğu yoktu bütün şarkılara kapalıydılar bir genç kız değmemişti saçlarına beni de kırdılar ben artık küsüm yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm bütün şarkılara kapalıydılar Attila İlhan Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Adımı Unuttum adımı unuttum adı olmayan yerlerde ne in ne cin ne benî adem zamanlar içinde kuşlar uçuyor kervanlar geçiyor bir iğne deliğinden çarşılar kuruluyor sarayları oyuncak insanları karınca şehirler zamanları gördün mü bir iğne deliğinden adımı unuttum adı olmayan yerlerde geçip gidenlere bakarak Asaf Halet Çelebi Sevgi ve selam ile Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 öyle geziyordum geçerken uğrayayımda selam vereyim dedim ama boş geçmedim selam Yağmurlar yağdı ve hiç dinmedi Her biri saydam çiçeklenen saçında Yağmurlar daha çok pencereler içindi Öksüzdüm gözyaşıydım dudağında Bir sancıydım boğuk akşamlar gibi Büyüdükçe büyüdü isli ve yalnız olmak Kirazını soldurdu ağaçların Nasıl devrildi taşlar üstümüze Çoğalan nasıl boydan boya kuşkular Kar dizboyu ölümü sokakların Ezgiler sabahlarda eriyecek Gözlerin uykumda yeşerir durur Kalsam çağlar boyu yokluğunun kapısında Yaşamak bunca umuda yeniden varmak olur Ölmek seni duymamak bir gün daha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.