Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yeni yeni forumda karşılaştığım biri....

seni tanımaya başladığım için mutluyum

herşeyden önce çok ii birisin tatil biletini bana verdin :D:D:P:P

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
canem sen bu kadar tatlı olmasan ve bunu bizlere hissettirmesen emin ol sevmezdim (kendi adıma konuşayım) seni :lol::wub:

gız yalan söyledim vermiyom işte tatilimi <_<:hug:

:) ayyy canım çok saol düşüncelerin için :) verme tatilini sen tatil yap bol bol yüz güneşlen dinlen ama benim içinde yüz :hug:

bu yaz tatili ben okul sırasında yapcam :P

Gönderi tarihi:

belki sürpriz yapıp gitmez mi ki demiştim ama gitmişsin demek ki iki gündür yoksun,özledim gı..:(

neyse birşeyi kırk kere dersen olurmuş,şizlongunda bütün karizmanla oturup,güneş gözlüğünün arkasından etrafı süzüyorsundur şimdi sen :stuart::kiss: bidenecik torunum :hug:

Gönderi tarihi:

canlarım benim :wub:

sizi özledim ben ya... :hug:

halt etmişsiniz siz... :getlost: valla şizlongta tek yaptığım uyumak :sleeping: ve zannımca oda pek karizmatik ve havalı durmuyor.. :w00t:

diloşum şarkı çok güzel senin gibi..sizin gibi... :wub:

ama kızlar biliyonuzmu.. :shifty: deniz bahane yakışıklılar şahane :sweatingbullets::w00t:

Gönderi tarihi:

ayayayay...canım ayrık otum gelmiş.. :hug::wub: neler yaptın bakalım..?yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat şekerim..son beyanına bakacak olursak gördüğün şeyler..ya da ilgini çeken şeyler ortada.. :w00t: dimek şahaneydiler ha.. :wacko: fazla bakmasaydın yaşlısın malum.. kalbin kaldırmaz falan maazallah.. :whistling::grin::hug:

Gönderi tarihi:

essahmı gı hade bekliyom zati bi sıcak çorba verenim yuk :( gelde bana çorba yap :laughing:kıyamam ben sana ama ben pek bi fena hastayım nenecim...bir sümüklü oldum ki sorma neyse olduk iğneleri kalkarız ayağa zannımca.. :getlost:

yalnız tatil hoş güzelde nenecim :wassat: ..böyle durumlarda insan istiyor birisi ilgilensin..burnumu falan silsin :w00t:

zati bende şans olsaaaaaaaaaaaaaaaa... -_-:crying::lol:

Gönderi tarihi:
ayayayay...canım ayrık otum gelmiş.. neler yaptın bakalım..?yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat şekerim..son beyanına bakacak olursak gördüğün şeyler..ya da ilgini çeken şeyler ortada.. dimek şahaneydiler ha.. fazla bakmasaydın yaşlısın malum.. kalbin kaldırmaz falan maazallah..

<_< efet bastonumla felan geziniyom işte ortalıkta.. :lol: karıştırmayalım yaşlarımızı malum siz fosil olalı pek bi fazla oldu ama farkında değilsiniz.. :whistling::w00t:

daha gelemedim canem ama geldiğimde anlatırım.. :wassat: da zati benim yaşımda hemide kalbi zayıf bir insanın ne gibi bir macerası olabilir sanıyosunki.. :getlost:

öpüldünüz canem :wub:

Gönderi tarihi:

seninle ilgili kurduğum o bütün şizlon fantezilerim şu an yerle bir olmuş durumda.. :huh: şu an kafamda şunu canlandırdım..hatunlar bikini ve mayokinileriyle en havalı edalarıyla güneşlenirken..bizim ayrık otu yine şizlongunun tepesinde olmak kaydıyla tabii.. :lol: üstünde hırkası elinde mendiliyle gürültülü bi şekilde fıırk fırrk burnunu silmekte.. :blink::w00t: tabii o bahsettiğin yakışıklılar da ortamın ambiyansını bozman sebebiyle ters ters bakmaktalar.. :w00t:

ahhh canım benim demek hasta ve yalnızsın ve bir sıcak çorba pişirenin yuk.. :crying::hug: ben hemen atlıyıp geliyorum yanlış anlama sırp çorba yapmak için.. :whistling:

Gönderi tarihi:

yuk canem bikinimin üzerine giyerekten hırkamı..yakışıklıları bana mendil tutma yarışına soktum.. B):w00t: ortamı bozduğum için zannımca o hatunlar pis pis bakıyor bana.. :whistling:

gel canem gelirken mantonu felan almayıda unutma :shifty: malum bana hırka anca yetiyor ama seni manto bile paklayamaz zannımca.. :w00t::hug:

Gönderi tarihi:

beni de kırdılar içimde kırdılar

karanlık camlardan sular akıyordu

şimşekli bir boşlukta saat vurdu

beni de kırdılar belki yalnızdılar

belki onların da çocukluğu yoktu

bütün şarkılara kapalıydılar

bir genç kız değmemişti saçlarına

beni de kırdılar ben artık küsüm

yağmurları yağmıyor ağaçlarıma

sularından içmiyorum susadım ama

beni de kırdılar soğuk bir ölüm

çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma

oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm

bütün şarkılara kapalıydılar

Attila İlhan

Gönderi tarihi:

Adımı Unuttum -_-

adımı unuttum

adı olmayan yerlerde

ne in

ne cin

ne benî adem

zamanlar içinde

kuşlar uçuyor

kervanlar geçiyor

bir iğne deliğinden

çarşılar kuruluyor

sarayları oyuncak

insanları karınca şehirler

zamanları gördün mü

bir iğne deliğinden

adımı unuttum

adı olmayan yerlerde

geçip gidenlere bakarak

Asaf Halet Çelebi

Sevgi ve selam ile :clover:

Gönderi tarihi:

öyle geziyordum geçerken uğrayayımda selam vereyim dedim :) ama boş geçmedim :clover: selam :)

Yağmurlar yağdı ve hiç dinmedi

Her biri saydam çiçeklenen saçında

Yağmurlar daha çok pencereler içindi

Öksüzdüm gözyaşıydım dudağında

Bir sancıydım boğuk akşamlar gibi

Büyüdükçe büyüdü isli ve yalnız olmak

Kirazını soldurdu ağaçların

Nasıl devrildi taşlar üstümüze

Çoğalan nasıl boydan boya kuşkular

Kar dizboyu ölümü sokakların

Ezgiler sabahlarda eriyecek

Gözlerin uykumda yeşerir durur

Kalsam çağlar boyu yokluğunun kapısında

Yaşamak bunca umuda yeniden varmak olur

Ölmek seni duymamak bir gün daha

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.