Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl sen bilirsin ama hayat tatlı unutma sonra fikrin değişsede kabul etmem ona göre
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl işte bu düşündürücü.. dimek kıyacaksın ben kibin zavallı bir ölümlüye fikrimi değiştirdim..ikimizde ölelim mi..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl doğru dersin... günüde ilahi güce bırakalım zannımca en doğrusu bu... tabi senin bir önerin varsa alalım
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl diyosun.. şimdi düşündümde..kendimide allaha havale ediyorum
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl olmasa da sen beni döversin sonra neme lazım seni kızdırmayalım bu arada seni feminist gibi göstereyim burda
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl zati siz erkekler hep böylesiniz..biraz ciddi mevzular olunca aman salla dertleri..aman kaçma vakti hepinizi bi güzel dövmek varya neyseeeeeee
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl benim de dövesim var hepsini,işte buna katıldım,ama egzo bana bişey yapmadı canım arkadaşım,onu hariç tutsak şimdilik
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl eyle deme ama ciddi konuşmak ayrı ama sonunda dayak ta var dimi
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl e iyi sana bişey yaptıysa kaçarı yok,sen başla ben yardım ederim beni affet egzo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.