Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 en zeki, en seksi, en muhteşem, en karizmatik, en olgun, en seçkin, asilzade, kraliyet sarayında yetişmiş nadir bir kişilik... daha ne desem kelimeler kifayetsiz kalıyor... işte gerçekler.. teşekkür ederim uşak çekilebilirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 ekselansları müsadenizle... bir emriniz olursa zili çalınız... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 hu huuu ayrık otuuuummm.. müsaitseniz yoluşabilirmiyiz..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 yoluşmak için bile mi gelmedin.. e ama senden de mi mahrum kalalım gı,özledik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 yoluşalım diloşum..ben burdayımm..bakıyomda kaçmışsın.. nenem benim yerime sen arada bir yoluver saçlarını karaçalımın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 yok kıs ben senin kadar güzel yolamam elime yakışmaz bikere Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Solgun bir yüz seninkisi, Neşesi bitmiş, hayata küsmüş, ümidi kesmiş… Tek gayesi tekrar barışmak olmuş her şeyle, Ve her yaprak düştüğünde, Hissetmişsin rüzgarın savurmasını. Sen de savrulmuştun bir zamanlar. Kimi zaman yalnızdın bu diyarda, Kimi zaman yanında sevdiklerin. Ama hep sen vardın senin yanında, O sessizliğin, çaresizliğin ortasında. Güneş doğarken gözlerinde, Anlıyordun hayatın güzelliğini. Hayatın gizemi de vardı senin için, Hiçbir zaman keşfedemediğin. Sinsice gelip geçen günler, Seni hep yordu sandın. Oysa ki ucu bucağı olmayan dünyada, Seni üzecek bir tek sen vardın. Göz yaşların yağmurla karıştığında, İstedin ki hayat sona ersin. Ama her doğan güneşle birlikte, Sevgi dolu gözler olduğunu fark ettin. Ve zincirlerini her kırdığında, Yaşamın bir serüven olduğunu öğrendin… Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 yok kıs ben senin kadar güzel yolamam elime yakışmaz bikere kısaca desene kıyamam ben ona diye... Solgun bir yüz seninkisi,Neşesi bitmiş, hayata küsmüş, ümidi kesmiş… Tek gayesi tekrar barışmak olmuş her şeyle, Ve her yaprak düştüğünde, Hissetmişsin rüzgarın savurmasını. Sen de savrulmuştun bir zamanlar. Kimi zaman yalnızdın bu diyarda, Kimi zaman yanında sevdiklerin. Ama hep sen vardın senin yanında, O sessizliğin, çaresizliğin ortasında. Güneş doğarken gözlerinde, Anlıyordun hayatın güzelliğini. Hayatın gizemi de vardı senin için, Hiçbir zaman keşfedemediğin. Sinsice gelip geçen günler, Seni hep yordu sandın. Oysa ki ucu bucağı olmayan dünyada, Seni üzecek bir tek sen vardın. Göz yaşların yağmurla karıştığında, İstedin ki hayat sona ersin. Ama her doğan güneşle birlikte, Sevgi dolu gözler olduğunu fark ettin. Ve zincirlerini her kırdığında, Yaşamın bir serüven olduğunu öğrendin… egzo bu şiir harikaymış ...gerçektende..kendimizden başka bizi üzecek yok değilmi..biz izin vermezsek... iyiki varsın su gibi duru arkadaşım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ayrık otum..şu yeni smileyler beni deli edicek..kırk yıllık getlostumuzun haline bir bak.. hele ben..tek gözü kapalı silahşöre ne demeli.. japon çizgi film kahramanlarından hiçbi farkım kalmamış... ama ben yine de yoluşmalrımızda kullanmak üzere bi kaç tane seçtim.. en favorim.. sonra da şunlar kullanılabilir anacım gülmemek elde diil sinsi bakan gözler shifty'nin yeni versiyonu hahahahahahah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 kısaca desene kıyamam ben ona diye... evet torunum kıyamam,sen geldikçe geldikçe yol,belki bahaneyle daha sık gelirsin hem (ne smileyi koyayım ben şimdi ya) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 kanka geldin demek..hoşgeldin..özledim seni..geel geel ayrık otum..şu yeni smileyler beni deli edicek..kırk yıllık getlostumuzun haline bir bak.. hele ben..tek gözü kapalı silahşöre ne demeli.. japon çizgi film kahramanlarından hiçbi farkım kalmamış... ama ben yine de yoluşmalrımızda kullanmak üzere bi kaç tane seçtim.. en favorim.. sonra da şunlar kullanılabilir anacım gülmemek elde diil sinsi bakan gözler shifty'nin yeni versiyonu hahahahahahah sorma diloşum bu ifadeler beni çok üzdüler..bu ne ya..biz nası ifade ediciğiz kendimizi şimdi evet torunum kıyamam,sen geldikçe geldikçe yol,belki bahaneyle daha sık gelirsin hem (ne smileyi koyayım ben şimdi ya) ah nenecim şu an her tarafımdan çekiştiriliyorum..okulların kapanması heç iyi olmadı..küçük cadılar geçeçekmiş pc ye..canavar bunlar iiimmmmdddddaaaaattttttttt... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 [sorma diloşum bu ifadeler beni çok üzdüler..bu ne ya..biz nası ifade ediciğiz kendimizi şimdi ah nenecim şu an her tarafımdan çekiştiriliyorum..okulların kapanması heç iyi olmadı..küçük cadılar geçeçekmiş pc ye..canavar bunlar iiimmmmdddddaaaaattttttttt... tamam ben de çok üzülmeye başladım bu ifadelere,rüyada mıyım diye düşünüyom ve umuyorum dikkat et seni yolmasınlar torunum benemm,kıyamam ekarte ettiler mi yoksa çoktan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Hoşbulduk kanka bi uğrayayım dedim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 kankaların en karizmatiğine.. kanka burda gökgürlüyor biliyonmu..sanırsam yağmur yağacak.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ayrık otum tamda ikimize göre bir şiir yine..(hayır bu şiirin havasını şu yer cüceleriyle bozacak değilim.. ) Dünyanın dışına atılmış bir adımdın sen Ömrümüzse karşılıksız sorulardı hepsi bu Şu samanyolu hani avuçlarından dökülen Kum taneleri var ya onlardan birindeyim Yeni bir yolculuğa çıkıyorum kar yağıyor Bir aşk tipiye tutuluyor daha ilk dönemeçte Çocuksun sen sesindeki tipiye tutulduğum Dönüşen ve suya dönüşen sorular soruyorsun Sesin bir çağlayan olup dolduruyor uçurumlarımı Kötü bir anlatıcıyım oysa ben ve ne zaman Birisi adres sorsa önce silaha davranıyorum Kekemeyim en az kasabalı aşklar kadar mahçup Ve üzgün kentler arıyorum ayrılıklar için Bir yanlışlığım bu dünyada en az senin kadar Ve sen kendi küllerini savuruyorsun dağa taşa Bir daha doğmamak için doğmak diyorsun Ölümlülerin işi bir de mutlu olanların Onların hep bir öyküsü olur ve yaşarlar Bırakıp gidemezler alıştıkları ne varsa Çocuksun sen her ayrılıkta imlası bozulan Susan bir çocuktan daha büyük bir tehdit Ne olabilir, sorumun karşılığını bilmiyor kimse Kötü bir anlatıcıyım oysa ben ve ne zaman Bir kaza olsa adı aşk oluyor artık Aşksa dünyanın çoktan unuttuğu bir tanık Seni bekliyorum orda, o kirlenen ütopyada Kirpiklerime düşüyorsun bir çiy damlası olarak Yumuyorum gözlerimi gözkapaklarımın içindesin Sonsuz bir uykuya dalıyorum sonra ve sen Hiç büyümüyorsun artık iyi ki büyümüyorsun Adınla başlıyorum her şiire ve her mısrada Esirgeyensin bağışlayansın, biad ediyorum. Çocuksun sen ve bu dünya sana göre değil Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 karaçalım tam bizlik gerçektende yüreğinin sesi ulaştı bana bidenem...teşekkür ederim.. sayfana bende bıraktım bir şiir.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Şöyle diyebilirim : 'Gece yıldızlardaydı Ve yıldızlar, maviydi, uzaklarda üşürler' Gökte gece yelinin söylediği türküler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Hem sevdim, hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucağıma aldığım Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakışlı gözler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Duymak yitirdiğimi, ah daha neler neler Geceyi duymak, onsuz daha ulu geceyi Çimenlere düşen çiy yazdığım bu dizeler Sevgim onu alakoymaya yetmediyse ne çıkar Ve o benimle değil, yıldızlıdır geceler Yürek zor katlanıyor onu yitirmelere Bakışlar sanki onu bana getirecekler Böyle gecelerdeydi ağaçlar beyaz olur Artık ne ben öyleyim ne de eski geceler Sesim ara rüzgarı ona ulaşmak için Şimdi sevmiyorum ya, eskidendi sevmeler Şimdi kimbilir kimin benim olduğu gibi Sesi, aydınlık teni, sonsuz uzayan gözler Sevmiyorum doğrudur, yürek bu hala sever Sevmek kısa sürdüyse unutmak uzun sürer Bu gece gibi miydi kollarıma almıştım Yüreğimde bir burgu ah onu yitirmeler Budur bana verdiği acıların en sonu Sondur bu onun için yazacağım dizeler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 egzo ne çok ayrılık şiiri var değilmi..insanlar mutluyken üretemiyor galiba..acının tarifsiz bağımlılığı belkide bizi esir eden..hani güya hep mutlu olmak isteriz ya hiç çaba sarfetmeden..hep karşılık bekleriz ya duygularımıza yada yaptıklarımıza..nasıl bir kirlenmişlikse bu acıyla yıkarız kendimizi..yıkarız çünkü başka çıkışı yok vicdanımızın.. teşekkür ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ne kadar akıcı bir yazı şiir gibi ne güzel demiş haluk levent bitim tükenmez sigaram ciğerim nefessiz kalmış herşey yalan olsa bile en güzel aşk zor olanmış.. bencede bu böyle, insan hep zoru ister onu sever elde edmeyeceği şeyi bekler, buda insana hüzün ve mutluluk verir acıda olsa.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 senin yazdıkların bana sevdiğim bir şiiri anımsattı... ÖLÜR MÜYDÜN SANKİ SEVSEN BENİ Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim. Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela. Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan,huysuzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim. Örnekleri çoğaltabilirim.Örnekleri çoğaltabileceğimden eminim. Birileri namusum üzerine yemin edecek, Ölür müydün sanki sevsen beni. Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum.Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem.Ağzım artık daha bozuk. Her tarafta pis bir koku;nefes alamıyorum. Çok bekledim seni.Her halimle,her yerimle bekledim. Yetkiler verdim kendime;tuttum seni affettim. Aramanı bile bekledim bazen.Ağır küfürlerle örtbas ettim sonra aramayışlarını.Bunca zaman aramayışlarını biriktirdim. Seni bekledim ben çünkü Seni bekledim. İçtim..içtim..içtim... Kustum. En çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum.Sanat filan dedi bazısı o kelimelere bazısı bunlardan bi ********* olmaz dedi. Senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri,senin danışma gruplarının önemsediği kadar önemsemedim. Kustum..kustum..kustum. İçtim. Ellerimle yaptığım cam evim kırılacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. içimden geç içimi sil artık özlemek istemiyorum. Neye el atsam **** ediyorum. Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep. En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek.Her yıl ilkokula başlıyorum.Her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru. Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum. Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak, Ölür müydün sanki sevsen beni. Emre aydın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 işte böle anlarda ne gurur ne kibir nede başka bir ego... insanın çaresiz kalması kadar kötü başka ne olabilirki, çok güzel bir şiir bence Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bencede egzo.. amma çok çiçek verdik bizde bu akşam ağlama arkadaşım..senin o iyilik dolu yüreğin sevdiklerinle beraber hep gülsün.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 inşallah hep birlikte çiçek hakedene verilir zaten bence sen haddinden fazla hakediyorsun arkadaşım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 sende hak ediyorsun egzo..senin gibi insanların var olduğunu bilmek çok güzel..iyiki sende varsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.