Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 ve tabi kendimide seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bende sizi seviyorum (eksik kalmayım) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 ve tabi kendimide seviyorum sevmesen şaşardım zati.. bende sizi seviyorum (eksik kalmayım) eksik kalma tabii.. kambersiz düğün olmaz bidenem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 lütfen cıvımayalım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bu ikaz için oldukça geç kaldın kanımca.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 bende bundan korkuyordum zati Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 korkunun cıvımaya etkisi yoktur.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 biliyom bilmemmi.. olsa olsa korkunun altına kaçırmaya etkisi var hani geçenlerde yaşadığını anlattığın olaydaki gibi.. fazla acıtma civabında canımı silahşörüm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 hazır sen ertelememişken ben niye erteleyeyim ben de SENİ SEVİYORUM Frozenim,bidenecikk torunum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 canem nenem nerdeydin ben gidiyom sen geliyon Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 gelmem mi ben siz burdayken ama benim netim bana kelek ve azizlik yapıyo,bu saate kadar kesikti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Cadım gitmeden sana SENİ SEVDİĞİMİ söylemek istedim... Seninde dediğin gibi hayat bu belli olmaz... Ve seni çok özleyeceğim... Yürekleri sığ bir denizdir ne gemiler gelir de geçerken hevesleri kursaklarında oturuverirler karaya ne mal’a telaşları vardır ne mülk’e gezseler ya ülke ülke hayat aşkın bittiği yerde sonlanır masumiyet dudaklarında en gizli hazinelerini krallardan saklar bir inada bir murada aksini bulur pespaye çirkin surat korsanlara verirler saçları dolaşık bahtları karışık yavrulu yavrusuz yürüyen duran oturan kalkan lakin illa ki şarkı söyleyen kadınlar umudun seher meltemi gibi yaz sabahlarına sıcacık uyanırlar bu kışta bitecek nasılsa dönecek gök yüzümüze telaşlı kırlangıçlar adam olmanın birinci kuralını diyivereyim mi sizlere yaşamaktan bir netice çıkartmak istiyorsanız ‘’O’’ kadınları dinleyiniz sonra yüreğinize sorunuz masallarınızın kahramanlarını anne anne sözleri kulaklarınızda çınlayacaktır hatıralarınızı öldürdüğünüz gecelerin sabaha ulaştığı anlarda güvercinlere ekmek ufalayan menekşe gözlü kızınızın kırmızı başlıklı şapkasını çalacak diye peşine düştüğünüz hain kurdun yüreğini yumuşatabilecek güç kadife seslerindedir ah o kadınların şarkı söyleyen kadınlar geçip gittiler dünyamızdan uzun zamandır suskun şiirler yazıyorlar hayata dair ve artık gülmüyorlar oysa karıncanın kalbi kararınca güneşe doğru yürür ağır aksak kafası karışsa da ayakları karışmaz yol onu doğru yuvasına götürür çekirdek kabuğu taşır kendiyle yarışır bakmaz ardına zalimlerin zalimliklerini vurmalı birileri yüzlerine yüzlerine zamanın kırbacı şaklarken daha bir hızla yüzlerimize hayallerimizden koşarak gelen çocukluğumuz tutunur eteklerine uzun topuklu papuçlarından düşmüşlerdi henüz gençlik varken yanaklarında sonrası malum hatıratlar herkesle beraber yaşanmışlık şarkı söyleyen kadınlar tanıyorum ak pak bütün güzellikleriyle karşımda şimdi saçlarına düşen aklara inat rüzgarlara karşı duruyorlar uzun zamandır susuyorlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 çabuk dön olurmu... sen biliyorsun neler hissettiğimi.birde burdan yazmama gerek yok... ** bir büyük kent çölünde koşacaktır çocuk tepeye bir daha çıkamayacak olsa da o bizim nerde olduğumuzu her zaman bilecektir her şey bir bakışla başlamıştı bir çocuk bir liman iki yemin seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 burdan yazmana gerek yok karismayı çizdirmeyelim çabuk dönmeyi umuyorum eğer aneyimi kandırıklarsam çocukları arada bir orada bırakır kaçarım İstanbula, size olarmı? gitmeden Leylamıda görebilseydim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 olar bidenem.. zati mecbursun biz birbirimize gireriz bu karaçalıyla yokluğunda onuda bilesin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bir insanın kalbi bu kadar mı temiz olur,birşey çektiydi beni buraya..Istanbul'a kaç annene bizim ne kadar üzüleceğimizi,yemeden içmeden kesileceğimizi söyle kıyamaz zati.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 olar bidenem.. zati mecbursun biz birbirimize gireriz bu karaçalıyla yokluğunda onuda bilesin valla bu düşünceyle beraber sizin adınıza endişelenmekteyim fazla hırpalamayın birbirinizi ya siz bana lazımsınız... daha karpuz kesicez... bir insanın kalbi bu kadar mı temiz olur,birşey çektiydi beni buraya..Istanbul'a kaç annene bizim ne kadar üzüleceğimizi,yemeden içmeden kesileceğimizi söyle kıyamaz zati.. canım benim Leylam senle vedalaşmadan gidicem diye çok üzüldüm geldin sonunda fırsat buldukça gelicem çok özlerim hasta olurum oralarda... annem banada kıyamaz... sizinde hasta olacağınızı söylerim annem hiç kıyamaz... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 olar bidenem.. zati mecbursun biz birbirimize gireriz bu karaçalıyla yokluğunda onuda bilesin dooru söylüyo..sık sık gel ki birbirimizi yolarken ayırabilesin.. yoksa bizi kimse durduramaz.. bir insanın kalbi bu kadar mı temiz olur,birşey çektiydi beni buraya..Istanbul'a kaç annene bizim ne kadar üzüleceğimizi,yemeden içmeden kesileceğimizi söyle kıyamaz zati.. kıyamaz değilmi gökkuşağım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 diloşum gıcığım geldiğinde zannımca ikimizide saçsız bulacak.. yani daha bi havalı ve karismatik olacaz bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 merak etmeyin eğer sizin saçlarınız yolunmuşsa ben size ayak uydurur hemen 3 numaraya vurdururum bu kafayı... sizin kel haliniz bile yeter... karisma saçta değil bence kafanın içinde... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 tabii canım..hem yüzümüz hepten ortaya çıkar..aydınlık bir ifade kazanırız.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 ne kurtulur elimizden her bir meseleyi şıppadanak çözüyoz biz yaw tabi benim katkılarım yadsınamaz ..nede olsa en akıllınız benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 tabii canım..hem yüzümüz hepten ortaya çıkar..aydınlık bir ifade kazanırız.. ya ya bu sıcakta hiç çekilmiyor zaten insanın ensesi ensesi terliyor yol gitsin... ne kurtulur elimizden her bir meseleyi şıppadanak çözüyoz biz yaw tabi benim katkılarım yadsınamaz ..nede olsa en akıllınız benim e yani bizden ne kaçar pratik sekamıs çok işlek valla evet canım nede olsa en sekimiz sensin... Diloşum çaktırma biraz gaz verelim dikkatini çekerim en seki o yani en deniz seki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 en seksi demek istedin zannımca en zeki ve en seksi.. siz kendinizi kandırmaya divam edin anacım..bende yemiş kibin yapmaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 en zeki, en seksi, en muhteşem, en karizmatik, en olgun, en seçkin, asilzade, kraliyet sarayında yetişmiş nadir bir kişilik... daha ne desem kelimeler kifayetsiz kalıyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.