Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Yaşıyorum Demek Çok merak ediyorum kendimi Başıma birşey mi geldi Öldüm mü kaldım mı Hiçbir haber yok kendimden Bu sabah kapımı çaldım Kapıyı açan kendim Bir süre kendime baktım Bu güleç yüz bendim Oh ne güzel bir sabah Bugün de yaşıyorum demek Benden başka yok kimsem Beni merak edecekAziz Nesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Durulsana Dalları bastı kiraz Yolları kesti kiraz Durulsana deli gönül Durulsana. Etin ne budun ne Üstüste çekilmiş fotoğraflara döndün zorun ne. Çırpına çırpına akıp gidersin Elbet bu gidişten bir gün bıkarsın Kirimi pasımı yuyup yıkarsın Eller kurumadan, Kollar çürümeden Durulsana deli gönül durulsana. Bedri Rahmi Eyüpoğlu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş... ................................ Can Dündar'dan bir alıntı Frozen...umarım arka bahçende böylesine vefalı bir Çınar ağacın vardır... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 .......................Frozen ablası.. Selam ne haber nasılsın..anca gelebildim.. Şimdi neler yazacağımı merak ediyorsun dimi.!! Evet şimdi sana bir görev veriyorum..Yağacak ve ya yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar değerlisin benim için..çokmu abarttım.. Ablası tabiki aramızda mesafeler var,sanal ortamda karşılıklı yazıp çiziyoruz. Burdan ne kadar kişilik hakkında yazıp çizdiklerimizle değer biçsekte... Kalp ne ile doluysa maustan onlar yazılır dökülür zaten topiclere.... Önemli olan hislerinizi dışarıya yansıtabilmenizdir. Bende bu yoldan çıkarak size olan sevgi ve saygımı ifade ediyorum. Zaten senin için gerçekleri söylemek için çok kelimeye ihtiyaç yoktur.. Hayatın boyunca değer verdiğin insanlarla birlikte güzel günler yaşamanı diliyorum.. Sana,ailene çocuklarına sağlıklı,mutlu Allah uzun ömür versin.. Sevgilerimle... hoşgeldin kim benmi merak edicem.. yok hiç sevmem merakı baya abartmışsın yahu güzel sözlerin için teşekkür ediyorum... sevgi ve saygımız karşılıklı sevgili THE_BOSS... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Yaşıyorum DemekÇok merak ediyorum kendimi Başıma birşey mi geldi Öldüm mü kaldım mı Hiçbir haber yok kendimden Bu sabah kapımı çaldım Kapıyı açan kendim Bir süre kendime baktım Bu güleç yüz bendim Oh ne güzel bir sabah Bugün de yaşıyorum demek Benden başka yok kimsem Beni merak edecekAziz Nesin işte özgürlük bu...birde yalnızlık olmasa çok güzel bir şiir sağol Durulsana Dalları bastı kiraz Yolları kesti kiraz Durulsana deli gönül Durulsana. Etin ne budun ne Üstüste çekilmiş fotoğraflara döndün zorun ne. Çırpına çırpına akıp gidersin Elbet bu gidişten bir gün bıkarsın Kirimi pasımı yuyup yıkarsın Eller kurumadan, Kollar çürümeden Durulsana deli gönül durulsana. Bedri Rahmi Eyüpoğlu yokluğumda yaza yaza bunumu yazdın kız.. ben ne diyim sana bilmemki.. Daha seninle konusmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barismam Küstüm Küstüm.. Artik sana hic karismam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş... ................................ Can Dündar'dan bir alıntı Frozen...umarım arka bahçende böylesine vefalı bir Çınar ağacın vardır... teşekkürler diloş ...evet böyle vefalı bir çınar ağacım var....umarım seninde vardır yoksa bakarız bi çaresine...yanılmıyorsam sardunyamın evi ormana bakıyormuş gider alırız bitane dikeriz senin bahçeye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 yokluğumda yaza yaza bunumu yazdın kız.. ben ne diyim sana bilmemki.. Daha seninle konusmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barismam Küstüm Küstüm.. Artik sana hic karismam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... neye küstün annamadım ki? bana mı küstün, bana küstüysen niye küstün, şiirimi beğenmedin, beğenmediysen neden beğenmedin? çıldıriciğim nedir bu afra tafra? barışmazmısın, neden barışmazsın? bence barışırsın kesin barışırsın... evet bizim ev ormana bakıyor ama çınar ağacı yok ormanımızda, çamlar ve akasyalar var. İstersen akasya verebilirim. birde erik yetiştirdim camın önünde, istersen onu verebilirim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bir eylüldü başlayan içimde Ağaçlar dökmüştü yapraklarını Çimenler sararmıştı Rengi solmuştu tüm çiçeklerin Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı Katar gidiyordu kuşlar uzaklara Deli deli esiyordu rüzgar Dağılmıştı yazdan kalan ne varsa Yaşanmamış bir mevsim gibiydi bahar Neydi o bir zamanlar Sevmişliğim, sevilmişliğim O heyheyler, o delişmenlikler neydi Ne bu kadere boyun eğmişliğim Ne bu acıdan korlaşan yürek Ne bu kurumuş nehir; gözyaşım Önümdeki diz boyu karanlıklar da ne Ne bu ardımdaki kül yığını; elli yaşım Beni kötü yakaladın haziran Gamlı, yıkık eylül sonuma Bir ilk yaz tazeliği getirdin Masmavi göğünle Cana can katan güneşinle Pırıl pırıl engin denizinle girdin içime Çiçekler açtı dokunduğun Çimler büyüdü yürüdüğün Ve güller katmer oldu güldüğün yerde Başımda senin kuşların kanat çırpıyor şimdi Oldurduğun yemişlerin ağırlığından Dallarım yere değiyor Güneşi batmadan saçlarının Bir dolunay doğuyor bakışlarından Gün boyu senden bir meltem esiyor yanan alnıma Uykusuz gecelerim seninle apaydınlık Başım dönüyor, of başım dönüyor yaşamaktan Ölebilirim artık Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Baksana; parmak uçlarım ateş Lavlar fışkırıyor göz bebeklerimden Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe Benimle uyu, benimle uyan Birlikte varalım on üçüncü aylara ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 neye küstün annamadım ki? bana mı küstün, bana küstüysen niye küstün, şiirimi beğenmedin, beğenmediysen neden beğenmedin? çıldıriciğim nedir bu afra tafra? barışmazmısın, neden barışmazsın? bence barışırsın kesin barışırsın... evet bizim ev ormana bakıyor ama çınar ağacı yok ormanımızda, çamlar ve akasyalar var. İstersen akasya verebilirim. birde erik yetiştirdim camın önünde, istersen onu verebilirim. annatayım canem tabiyki sana küstüm..hiç özlemediğin için küstüm..evet beğenmedim..çünküm şahsıma yönelik heç bişe ifade etmiyir dur sen daha bu heç bişe daha ne gördün ki afra tafraymış nayır barışmam...neden olcek kırıldım bencede barışırım yaw canemmmm sardunyam bende camın önünde kavak yetştirdim hemide saksıda istersen onuda verebilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 annatayım canem tabiyki sana küstüm..hiç özlemediğin için küstüm..evet beğenmedim..çünküm şahsıma yönelik heç bişe ifade etmiyir dur sen daha bu heç bişe daha ne gördün ki afra tafraymış nayır barışmam...neden olcek kırıldım bencede barışırım yaw canemmmm sardunyam bende camın önünde kavak yetştirdim hemide saksıda istersen onuda verebilirim yirim senin afranı tafranı... şiir senin şahsına yönelikti işte tamda onikiden... durulsana deli raziye... barışırsın tabee, benle barışmayacaksında kiminle barışacaksın... şeker gibi insanım yaww, kavak ağacımı yetiştirdin, ne demek istiyon "başında kavak yelleri mi esiyor" demek istiyon. bana bişi hitap etmedi. frozenim canım rapunzelim hoşgeldin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 teşekkürler diloş ...evet böyle vefalı bir çınar ağacım var....umarım seninde vardır yoksa bakarız bi çaresine...yanılmıyorsam sardunyamın evi ormana bakıyormuş gider alırız bitane dikeriz senin bahçeye reca ederim efendim... sen ne şanslı şeysin öyle dimek vefalı bir çınar ağacın var ha kıskandım bak şimdi...ama..ama...benim yok Sardunyamın bahçesinde var mı ki?? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 teşekkürler diloş ...evet böyle vefalı bir çınar ağacım var....umarım seninde vardır yoksa bakarız bi çaresine...yanılmıyorsam sardunyamın evi ormana bakıyormuş gider alırız bitane dikeriz senin bahçeye reca ederim efendim... sen ne şanslı şeysin öyle dimek vefalı bir çınar ağacın var ha kıskandım bak şimdi...ama..ama...benim yok Sardunyamın bahçesinde var mı ki?? evet o şanslı maşallah diyelimde nazara gelmesin benim bahçemde çam ağacı ve akasyalar var... Akasyalar açarken çay içmeye beklerim sizi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 evet bizim ev ormana bakıyor ama çınar ağacı yok ormanımızda, çamlar ve akasyalar var. İstersen akasya verebilirim. birde erik yetiştirdim camın önünde, istersen onu verebilirim. o vefaya sahipse çam,akasya,meşe,gürgen...ne olursa olsun...çam olmasına gerek yok...bilmem anlatabiliyormuyum??? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 anlamadım valla, bizim çamlar ve akasyalar vefasız çıktı galiba. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 evet o şanslı maşallah diyelimde nazara gelmesinbenim bahçemde çam ağacı ve akasyalar var... Akasyalar açarken çay içmeye beklerim sizi... e hadi diyelim bari maşallah... Sardunyam ne romantik öyle..akasyalar neyim açarken...di mi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 anlamadım valla, bizim çamlar ve akasyalar vefasız çıktı galiba. hadi..hadi..anladın sen onu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 iki dakka boş bırakmaya gelmiyor yahu siz daha çok beklersiniz akasya,çam meşe gürgen...gıssslar karşınızda ben varımya yaw siz benden iyi çınar ağacımı bulceksiniz.. ama olmuyorki canım hep ben mi hatırletcem hhııııııı? hııııı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bir eylüldü başlayan içimde Ağaçlar dökmüştü yapraklarını Çimenler sararmıştı Rengi solmuştu tüm çiçeklerin Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı Katar gidiyordu kuşlar uzaklara Deli deli esiyordu rüzgar Dağılmıştı yazdan kalan ne varsa Yaşanmamış bir mevsim gibiydi bahar ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN canımsın ya çok severim ümit yaşar'ı teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 e hadi diyelim bari maşallah...Sardunyam ne romantik öyle..akasyalar neyim açarken...di mi? evet ya gerçekten çok akasya var bizim burda, baharda bembeyaz olur hepsi ve gerçekten sokaklar nasıl kokar bilirmisin? mis gibi... nasıldı şarkısı Yar yolunu kolladım İpek mendil salladım Ona çiçek yolladım Akasyalar açarken Yarim gelir yanıma Kanı kaynar kanıma Neşe katar canıma Akasyalar açarken Yarimle biz biz bize Otururuz diz dize Sevişiriz göz göze Akasyalar açarken hadi..hadi..anladın sen onu annadım mı, peki sen öyle diyorsan anlayım ben onu iki dakka boş bırakmaya gelmiyor yahu siz daha çok beklersiniz akasya,çam meşe gürgen...gıssslar karşınızda ben varımya yaw siz benden iyi çınar ağacımı bulceksiniz.. ama olmuyorki canım hep ben mi hatırletcem hhııııııı? hııııı? sen bizim çınarımız mı olcen gızz, ama çınar asırlık olur sen bize bir asır dayanabilcen mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben size dayanırım be canlarım benim asıl soru şu canem siz bana bir asır dayanabilcekmisiniz. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben size dayanırım be canlarım benim asıl soru şu canem siz bana bir asır dayanabilcekmisiniz. valla sen istedin son kararın mı diye soruyorum? veeeeeeeeeeee evet ben sana dayanırım be canım, (kökleri sağlam tut yaslanıyorum) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 gel dayan gıssss...seni düşürmem korkma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 gel dayan gıssss...seni düşürmem korkma yaslansammı acaba, bu kız bir hinlik düşünür gibime geliyor... şaka şaka, yaslandım tut beni... salıncakta kurabilirmiyim dallarına Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 iki dakka boş bırakmaya gelmiyor yahu siz daha çok beklersiniz akasya,çam meşe gürgen...gıssslar karşınızda ben varımya yaw siz benden iyi çınar ağacımı bulceksiniz.. ama olmuyorki canım hep ben mi hatırletcem hhııııııı? hııııı? boş bırakma tabii...bir önceki mesajında da nereye kayboluyosun yoksam bizi beğenmiyırmısın demişin...silahşörden başka bir lakabım daha var benim "karabatak diloş"... bir görünür bir kaybolurum ben... sizi beğenmemek mi? zevk sahibiyimdir...ben güzelden anlarım yaw...aldım sizi gitti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 sizi gidi gizli üyeler sizi, 2 tane gizli üye var tanıyormusunuz kendilerini... diloşum bizde anlarız gızz güzelden, bizde seni aldık gitti... demi gııı frozen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben size dayanırım be canlarım benim asıl soru şu canem siz bana bir asır dayanabilcekmisiniz. hımmm...evet yerinde bir soru zor olcek ama bu kıtlıkta böylesi bir çınarı ya bulur..ya bulamayız... bi dalında sardunyam...bi dalında ben sallanırız...biliyorum homur homur homurdanırsın sen...inin be tepemden diye...ama yine de...senden iyisini mi bulcaz be güzelim...dayanırız birbirimize tabii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.