Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 hadi ordan..cips türünden otomofili olana balon neyim yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 artik otomobil de yok,hepsini yemisim,hik.. pardon uzuldun mu caniim torunum,yok kis saka yaptim,sadece sag aynasini yedim,dayanamadim da Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 dur be dur..kıyamam ben... al şu sönmüş balonu..cips türü otomofilinin antenine takarsın artıkın.. artik otomobil de yok,hepsini yemisim,hik.. pardon yedin mi.. afiyet.. bal..şeker olsun bidenem...yarasın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sagolun,parkta eritirim artikin,balonla da kostururken Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 dur be dur..kıyamam ben... al şu sönmüş balonu..cips türü otomofilinin antenine takarsın artıkın.. dimek sönük balon ha boşuna dememişler paran var derdin var sagolun,parkta eritirim artikin,balonla da kostururken komik nenem benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 biz balonla koşturaduralım..elin hatunları da cips marka otomofilleriyle fink atsın... batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaa..... bitsin bu rüya...................... ağlatıpta gülene........ yazıklar olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 biz balonla koşturaduralım..elin hatunları da cips marka otomofilleriyle fink atsın... batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaa..... bitsin bu rüya...................... ağlatıpta gülene........ yazıklar olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn o balonlarla koşturmak varken cips se binilirmi diloşum... al anahtarı ver balonları benim balonlarım vardı onları kimler aldııııııııııııııııııııııııııııııııııı aşk olsun be nenem sende şuna çıkma arka Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 askolsun torunum,o otomofille parka gedeceegidik.. Dilosum,bizi gesdirir misin,balonlari da baglariz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 o balonlarla koşturmak varken cips se binilirmi diloşum... al anahtarı ver balonları benim balonlarım vardı onları kimler aldııııııııııııııııııııııııııııııııııı aşk olsun be nenem sende şuna çıkma arka ölürüm de vermem balonlarımı.. onlar benim umudum..onlar benim mutluluğum.. askolsun torunum,o otomofille parka gedeceegidik.. Dilosum,bizi gesdirir misin,balonlari da baglariz leylam..otomofil kullanmayı biliyorumda..hiç cips marka kullanmadım..yuvarlınıveririz hepcek..hemi benim bineceğim otomofil daha mütavazı bişey olur kanımca...bis gibi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 torunum,dimek sen parka gelmiyorsun,balonlarla yalniz mi oynayacaksin..ben de gitmiyom o zaman,sen yalniz git Dilos..bizi hep hatirla olur mu.. bis mi.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 :blink:bu diloş delimidir nedir deget nenem kırdın kalbimi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 torunum,dimek sen parka gelmiyorsun,balonlarla yalniz mi oynayacaksin..ben de gitmiyom o zaman,sen yalniz git Dilos..bizi hep hatirla olur mu.. bis mi.. evet bis..yalnız bacaklarımı sığdırabilirsem.. :blink:bu diloş delimidir nedir deget nenem kırdın kalbimi... niye deliymişim anlıyamadım...herhal cips marka otomofilim yok diye... uğraşma kız Leylamla..ben neyine yetmiyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 hani sen beni ozel seviyordun.. hani beni anliyordun.. hani sessizligim sessizligin gibiydi.. hani kelimelerimin bittigi yerdeydin.. insan sevdiginden korkarmis,en korktugum sey kirmakti.. ama bu yuzden mi kirilacaktin..maksadimi anlamadin mi,cocukca muhabbet edip,neseleniyorduk,zati seni cok zor rast getiriyorum.. torunum,lutfen bisey yaz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 hani sen beni ozel seviyordun.. hani beni anliyordun.. hani sessizligim sessizligin gibiydi.. hani kelimelerimin bittigi yerdeydin.. insan sevdiginden korkarmis,en korktugum sey kirmakti.. ama bu yuzden mi kirilacaktin..maksadimi anlamadin mi,cocukca muhabbet edip,neseleniyorduk,zati seni cok zor rast getiriyorum.. torunum,lutfen bisey yaz.. canem nenem sen naptın.... bende şaka yaptım yaw.... canem nenem yuk bişe kıyamam ben sana :hug:ah salak kafam seni üzmedim inşallah.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 cipsimi yedim bekliyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 canem nenem sen naptın.... bende şaka yaptım yaw.... canem nenem yuk bişe kıyamam ben sana :hug:ah salak kafam seni üzmedim inşallah.. ooooohhhhhh bugun aksama kadar bir defterine,bir profiline,bir om olarak basini yiyene kadar yazmayi dusunuyordum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 canımsın bende şaka yaptım nenecim işim çıktı ayrıldım..ben ne bilem sen ortalığı ayağa kaldıracan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 canem nenem sana kıyarmıyım ben hiç.. utanırmışta Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Sevgili Frozen;gördüm ki Sen Estikce'de ki yazı hoşuna gitmiş.. Bu da senin için olsun o zaman arkadaşım.Sevgiyle kal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.