Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Bir ateş düşerde yüreğine, ararsan beni sevdiğim! Bil ki yoruldum, gidemedim, uzaklarda değilim. Yarım kalmış, çaresiz sevdaların, ilk acısında, Oynanmış, kırılmış gönüllerin, son sancısında, Gidene dökülen gözyaşının, her damlasında, Sevmeye küsmüş yüreğinin, tam ortasında, Yokluğunla beni başbaşa bıraktığın yerdeyim. Issız, sessiz, kimsesiz, isimsiz bir yerdeyim, Çaresiz, dertli, ümitsiz, sensiz divaneyim. Yıkılmış, eskimiş, anılarla dolu bir viraneyim, Gittin, ama unutma, hep o bıraktığın yerdeyim. Kalbim kırık, umutlar tükenmiş, yıkılmış hayallerim, Gönlüm yasta, gözler kurumuş, boş kalmış ellerim, Sevgim hüsran, şarkılar hazin, mezar olmuş gecelerim, Çabam nafile, esirin olmuşum, hâlâ bıraktığın yerdeyim. Bir gün, ağır gelirde sevgin, yıkılırsa dünyan başına, Her gün kırılırsa kalbin, kalırsan kimsesiz bir başına, Çekip giderse senin gibi, acımadan, kıyma gözyaşına, Yıkılma sen benim gibi, gel, hâlâ bıraktığın yerdeyim. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ne dimek istiyon gözün doysun mu demek istiyon? arkadaki dağ mı git diyon beni dağ mı paklar demek istiyon dur plak takıldı bir iki sarsmam lazım teşekkür ederim bir tanemsin... mis gibiler hımmmmm şiir için teşekkürler..dağ gibisin,bu çiçekler kadar,yüreği özgür ve renklisin dimek istiyom canem gece yağmurumkabul ettiğin için ben teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 damla,kendini tamamlayınca damlar. anladık sevgili arkadaşım..o kadar güzel bir hikayeki anlamamak imkansız zaten..teşekkür ederim. bende ellerim de o değerli taşlardan tutuyorum...ama nazikçe...boğmadan...çünkü benim için çok değerlisiniz.. bu arada seni burada görmek beni çok mutlu etti..zahmet edip geldiğin için ayrıca teşekkürler.bu güzel çiçekler'de benden sana olsun kabul edersen.. Nilüferlere teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 damla kendisini tamamlayınca damlar... hımm düşündürücü, bu durumda biz tamamlanmış damlalarmıyız ki bacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Frozen sana bugün saplantım Murathan Mungan'dan-sende seversin biliyorum-bir şiirimsi armağan etmek istiyorum... yüksek müsaadene sığınarak tabii... İNAN BATMIŞ ŞEHİRLER GİBİ ONARILMAZ ANILAR Biri beyaz biri kara iki kedi.. birbirlerinin omzuna kollarını dolamışçasına birbirlerine şefkatle sarılarak, birbirlerine dayanarak yola çıkmışlar. Gölgeler akşamüstünü söylüyor. Yorgun bir günün sonunda eve dönüyorlarmış gibi. Yüzlerini görmüyoruz ama eminim mırıl mırıl konuşuyorlardır. Belli sınanmış, denenmiş bir dostluk bu, uzun yolları da göze alabilen bir dostluk. Ya biz, binde bir karşımıza çıkan dostluk, arkadaşlık, sevgililik fırsatlarını ne yapıyoruz? Akşam üstünün bir saatinde yorgun gövdemizi yaslayıp mırıl mırıl konuşabileceğimiz, omzumuza dolanan bir kolun, başımızı yaslayabileceğimiz bir omzun, belimizi kavrayan bir elin, uzun yollara dayanıklı ayakların sahibi karşımıza çıktığında tanıyabiliyor muyuz onu, değerini biliyor, biricikliğini, benzersizliğini anlayabiliyor muyuz? ... Yoksa hayatı sonsuz, fırsatları sayısız sanıp kendimizi hep ilerde bir gün karşılaşacağımızı sandığımız bir başkasına, bir yenisine ertelerken hayat yanımızdan geçip gidiyor mu? karşımıza erken çıkmış insanları yolumuzun dışına sürüklerken bir gün geri dönüp onu deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz? Hayat her zaman cömert davranmaz bize, tersine çoğu kez zalimdir, her zaman aynı fırsatları sunmaz, toyluk zamanlarını ödetir. Hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların, eskitmeden yıprattığımız dostlukların savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün... Bir akşamüstü yanımızda kimse olmaz, ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir kayan yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir... Kedilerin özel bir anını yakalamak gibidir kendi hayatımızdaki olağanüstü anları ve olağanüstü kişileri yakalamak. Bazılarının gelecekte sandıkları 'bir gün' geçmişte kalmıştır oysa; hani şu karşıdan karşıya geçerken, trafik ışıklarında rastladığınız, omzunun üzerinden şöyle bir baktığınız sonra da boşverip 'Nasıl olsa ilerde bir gün tekrar karşıma çıkar.' dediğinizdir. Oysa tam da o gün bu zalim şehri terk etmiştir O, boş yere bu sokaklarda aranırsınız... MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Nilüferlere teşekkür ederim.. rica ederim.. damla kendisini tamamlayınca damlar... hımm düşündürücü, bu durumda biz tamamlanmış damlalarmıyız ki bacım nerdeeee daha çok var tamamlanmamıza Frozen sana bugün saplantım Murathan Mungan'dan-sende seversin biliyorum-bir şiirimsi armağan etmek istiyorum... yüksek müsaadene sığınarak tabii... İNAN BATMIŞ ŞEHİRLER GİBİ ONARILMAZ ANILAR Biri beyaz biri kara iki kedi.. birbirlerinin omzuna kollarını dolamışçasına birbirlerine şefkatle sarılarak, birbirlerine dayanarak yola çıkmışlar. Gölgeler akşamüstünü söylüyor. Yorgun bir günün sonunda eve dönüyorlarmış gibi. Yüzlerini görmüyoruz ama eminim mırıl mırıl konuşuyorlardır. Belli sınanmış, denenmiş bir dostluk bu, uzun yolları da göze alabilen bir dostluk. Ya biz, binde bir karşımıza çıkan dostluk, arkadaşlık, sevgililik fırsatlarını ne yapıyoruz? Akşam üstünün bir saatinde yorgun gövdemizi yaslayıp mırıl mırıl konuşabileceğimiz, omzumuza dolanan bir kolun, başımızı yaslayabileceğimiz bir omzun, belimizi kavrayan bir elin, uzun yollara dayanıklı ayakların sahibi karşımıza çıktığında tanıyabiliyor muyuz onu, değerini biliyor, biricikliğini, benzersizliğini anlayabiliyor muyuz? ... Yoksa hayatı sonsuz, fırsatları sayısız sanıp kendimizi hep ilerde bir gün karşılaşacağımızı sandığımız bir başkasına, bir yenisine ertelerken hayat yanımızdan geçip gidiyor mu? karşımıza erken çıkmış insanları yolumuzun dışına sürüklerken bir gün geri dönüp onu deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz? Hayat her zaman cömert davranmaz bize, tersine çoğu kez zalimdir, her zaman aynı fırsatları sunmaz, toyluk zamanlarını ödetir. Hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların, eskitmeden yıprattığımız dostlukların savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün... Bir akşamüstü yanımızda kimse olmaz, ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir kayan yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir... Kedilerin özel bir anını yakalamak gibidir kendi hayatımızdaki olağanüstü anları ve olağanüstü kişileri yakalamak. Bazılarının gelecekte sandıkları 'bir gün' geçmişte kalmıştır oysa; hani şu karşıdan karşıya geçerken, trafik ışıklarında rastladığınız, omzunun üzerinden şöyle bir baktığınız sonra da boşverip 'Nasıl olsa ilerde bir gün tekrar karşıma çıkar.' dediğinizdir. Oysa tam da o gün bu zalim şehri terk etmiştir O, boş yere bu sokaklarda aranırsınız... MURATHAN MUNGAN çok severim diloşum,helede bu şiir..teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 söyleşir evvelce biz bu tenhalarda ziyade gülüşürdük pır pır yaldızlanırdı kanatları kahkaha kuşlarının ne meseller söylenirdi mercan koz nargileler zamanlar değişti ayrılık girdi araya hicrana düştük bugün ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün o şehrayin fakat çıkar mı akıldan çarkıfeleklerin renk renk geceye dağılması sırılsıklam aşık incesaz kadehlerin mehtaba kaldırılması adeta düğün hayat zamanda iz bırakmaz bir boşluğa düşersin bir boşluktan birikip yeniden sıçramak için elde var hüzün ATTİLA İLHAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 elde var hüzün teşekkürler sardunyam severim ben seni candan içeri Yolum vardır bu erkândan içeri. Beni bende demen bende değilim Bir ben vardır bende benden içeri. yunus emre.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 elde var hüzün teşekkürler sardunyam severim ben seni candan içeri Yolum vardır bu erkândan içeri. Beni bende demen bende değilim Bir ben vardır bende benden içeri. yunus emre.. ben teşekkür ederim ekselans... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 iyiyim canım rapunzel ya sen? sen de mi depresifsin yoksa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 sevindim iyi olmana ben de iyiyim kim dedi depresyondayım diye ben demiş olamam zati hep bu sardunyamın işi ...napalım arkadaş işte katlanıyoz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 nasılllll yalançıııııııııııı pes diyorum başkada bişey demiyorum oha falan oldum kalbimi kırıyursuuuunnn ben heç öyle şeyler yaparmıyım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 kimmm benmi yalancı ayyy iftiraya bak.... sen sankim kalbimi kırmıyorsun al misketlerini ver bakiyim misketlerimi canem yaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yok ben yalançıııyım depresifsin işte değilmisin benmi soktum seni depresyona ki? nasıl ezikkkk oldum bilemezsin. içim ezildi. ezik sardunya oldum artık. küçük emrah geri döndü ezik sardunya olarak acıların çucuguyum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 madem ısrar ediyosun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 efet ısrar ediyorum da neye ısrar ediyorum onu bilmiyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 kızım ya git çocukları okuldan al karnıma ağrılar giriyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 çocukları cumaları 3 te alıyorum yani aldım bugün yemeklerinide yediler şimdi çizgi film izliyorlar ne kadar sorumlu bir anneyim görüyon demi? kardeşim ölüyor gülmekten bana, bir elimde çamaşır sepeti çamaşır asıyorum gözüm pc de arada gelip bişeyler karalıyorum... ne kadar aktif bir evhanımısın sen öyle diyor bir elimde sepet bir elimde pc... neden karnına ağrılar giriyor ki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 allah kardeşine sabır versin napıyor senin kibim deliyle o da bişeymi gızım...ben yemek yapıyom,arada ütüye geçiyom onunda arasında yerdeki halıyı siliyom bide sana laf yetiştiriyom ne kadar hamarat ve haşaratım değülmü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 allah kardeşine sabır versin napıyor senin kibim deliyle o da bişeymi gızım...ben yemek yapıyom,arada ütüye geçiyom onunda arasında yerdeki halıyı siliyom bide sana laf yetiştiriyom ne kadar hamarat ve haşaratım değülmü vallahamı? ben camları silerken arada arkadaşım geliyor kahve molası veriyorum sonra geliyorum vah vaha yazıyorum bişeyler, sonra gidip karnıyarık yapıyorum, yanına pilav gene geliyorum anılara yazıyorum, sonra gidiyorum çocuklarla kutukutu pence oynuyorum, onlar arkasını dönünce gene geliyorum sana sataşıyorum. şimdi bulaşıkları makineye doldurdum geldim seni depresyondan çıkartıyorum Allahım öliciğim ben bu kabiliyet düşmanlığımdan... hamarat ve haşerat olduğuna katılıyorum ama haşeratlığın bir adım önde Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yorma bu kadar kendini sardunyam mazallah fıtık neyim olursun evet haklısın bir adım önde ....öndede sakıncasımı var yoksam sen beni beğenmiyormusun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yorma bu kadar kendini sardunyam mazallah fıtık neyim olursun evet haklısın bir adım önde ....öndede sakıncasımı var yoksam sen beni beğenmiyormusun şunuda yazayım gidiyom sardunyam bizim ufaklık gelir heran...alayım onu.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 fıtık mı o ne ki yenebiliyormu? ölürüm sana ben güzel rapunzelim benim o zaman bende şunu yazayım peki al ve benim için kocaman öp yanaklarından onu olur mu? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 aldım ve öptüm senin için ve kızımla yarın sardunya çiçeği alacağız ve onu kurutmamaya çalışacağız ben heç anlamam bakmaktanda obur şey fıtık yenirmiymiş.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 öptünmü ohhh ne tatlı yanaklar oburum bugünlerde sahiden dün çatlıyacaktım yemekten biri beni durdursuuuuunnnn sardunyamı alıcaksın kırmızı ve beyaz olanlarından al, beni hatırlatsınlar sana. bakması zor değil balkonda bakacaksan haftada bir su ver şimdi kış ve eğer kar yağarsa üzerlerine poşet geçir ya da kar görmeyen yere al aslında kara dayanırlar ama kışın eksi derecenin altına düşüp don olursa kuruyorlar. bende her rengi var yazın sana yetiştiririm hepsinden birer saksı... frozen çiçeği var mı bende ondan alayım? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.