Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

biz birbirimizi bulduk, cadıcım ama bu sefer seni kaybettik :grin::hug:

• Cevaplar 2b
  • Görüntü 136,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yuk be diloşum gülemiyom bile baksana ...hiç keyfim yuk

-_-

Gönderi tarihi:
yuk be diloşum gülemiyom bile baksana ...hiç keyfim yuk

-_-

canem benim... :hug: neyin var?.. :unsure: anlatsana...

Gönderi tarihi:

ne bileyim bugün herşey kabus gibi..başımda ağrıyor..zannımca kötü bir günümdeyim..canem teşekkür ederim ilgine :wub:

Gönderi tarihi:
ne bileyim bugün herşey kabus gibi..başımda ağrıyor..zannımca kötü bir günümdeyim..canem teşekkür ederim ilgine :wub:

şu anda benimde başım ağrıyor..çıkıp bi yürüsem iyi olacak...

Gönderi tarihi:

evet..siz takılın bugün benden hayır yuk :wub: ayrıcanada sana pes sardunum ne güzel ilgilendin arkadaşınla..pes vallahi :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

de get :devil::online2long: ilgilensen bi türlü ilgilenmezen başka türlü bir ayarını bulamadım ki, delüüü :hug:

Gönderi tarihi:

eyi be gidiyom :getlost:

:rolleyes: bak gidiyom

:unsure:

eyi o zaman hoşçakal :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom di gel gel :w00t::hug:

Gönderi tarihi:

frozenm... :wub: seninle hiç konuşamaz olduk yaa... :(

iyisin demi....ne zamandır görüşemiyoruz...göremiyorum daha doğrusu... :rolleyes:

canım benim...sarılıyım sana şölee sıkıcaaa.... :hug:

Gönderi tarihi:
hanii nerdesin :w00t:

:blink: burdayım işteee görmüyonmu :w00t:

frozenm... :wub: seninle hiç konuşamaz olduk yaa...

iyisin demi....ne zamandır görüşemiyoruz...göremiyorum daha doğrusu...

canım benim...sarılıyım sana şölee sıkıcaaa.... :hug:

canem minik kelebeğim :wub: bir türlü rast gelemiyoz koca forumda :w00t: bende seni özledim o pozitif bakan güzel yüreğini :hug: dur bi daha sarılam bu yetmedi :rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben şimcik ara veriyorum çizgi film molası canem görüşürüz öptüm seni, cips otomofilinle seyehat etmek için bekliyoruz :w00t: haberin ola, Efenin selamı var sana :hug:

Gönderi tarihi:

seni cips otomofilime alıcağımı kim söyledi gıcığım... :wassat: ben yakışıklı efemi alacam yanıma :hug: sen anca arkamızdan bakakalırsın... :o böyle :w00t:

bende öpüyorum efemi yanacıklarından :hug:

Gönderi tarihi:

he :w00t: nenecim senide gezdiricem söz..sen bi gel.. :hug:

Gönderi tarihi:

tabi canim,gelerem :huh: ben cikolatayi daha cok severdim ama,cipsten olan da idare eder,cikolata erir,deel mi? :rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:

efet nenem erir..ben yanına bi sepet çikolalata yani gıdikka :w00t: alırım sen merak etme :hug:

Gönderi tarihi:

gidikka :wassat: yoksa senin minigin oyle diyor? :kiss: olur canim gidikka da olur..yolculuk nereye,cocuk parkina mi :hug:

Gönderi tarihi:

bi otomofilim olmadı şu fani dünyada -_-:P:lol: ...olsun..balonlarım var benimde... :rolleyes:

Gönderi tarihi:
gidikka :wassat: yoksa senin minigin oyle diyor? :kiss: olur canim gidikka da olur..yolculuk nereye,cocuk parkina mi :hug:

evet nenem benim cadı öyle diyo :w00t: sen nereye istersen :hug:

bi otomofilim olmadı şu fani dünyada ...olsun..balonlarım var benimde... :rolleyes:

aman be diloşum eski püskü bi cips işte :w00t: ben yeşili alayım :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.