Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yav..işe bak Frozenim diyeceğime sarmaşığım demişim... amaan nolcek yani.. şikerim Joe Satriani'yi nihayet dinleyebildim...hakikaten süper eğer bu tarzı seviyorsan sana birini dinlemeni önericiim..yazılışı biraz zor ama .. Yngwie J.Malmsteen...bu adamı mutlaka dinle..özellikle benim en sevdiğim parçası "crash and burn" bunu bulup dinlemeni öneriyorum...bu şarkıyı her dinlediğimde karanlık bir ormanda deliler gibi koştuğumu düşünürüm..hernedense..inanılmaz güzel..tabi benim zevkimce..ama tahminimce çok seviceksin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 o da bir sapsarkaşık canım, nolcek ki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 eeee malum oda bana sarsakışık diyordu, kendisi sapsarkaşık oldu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 nasilsiniz kizzlar,mis kokulu,yemyesil,cicekli botanik bahcesi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 neredesin Leylam, seni çok özledik, hala şu pc ile boğuşmaktamısın? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yani guya hallettigim halde,kelimenin tam anlamiyla hala bogusmaktayim,ne fena birsey yahu..sizi cok ozledim torunum yok mu,nirde ki? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yok en son dün gece 2 ye kadar beraberdik şu saat oldu ortada yok dur bakem bir mesaj atayım, deli mi ne? nereye kayboldu? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 canım sarmaşığım ..nasılsın bugün?...nedir bu espri konusu aranızdaki?.. içimden bir his üstteki şiirle ilgili olduğunu söylüyor.. hadi hayırlısı... yav..işe bak Frozenim diyeceğime sarmaşığım demişim... amaan nolcek yani.. : şikerim Joe Satriani'yi nihayet dinleyebildim...hakikaten süper eğer bu tarzı seviyorsan sana birini dinlemeni önericiim..yazılışı biraz zor ama .. Yngwie J.Malmsteen...bu adamı mutlaka dinle..özellikle benim en sevdiğim parçası "crash and burn" bunu bulup dinlemeni öneriyorum...bu şarkıyı her dinlediğimde karanlık bir ormanda deliler gibi koştuğumu düşünürüm..hernedense..inanılmaz güzel..tabi benim zevkimce..ama tahminimce çok seviceksin... dimek beğendin...onu biliyom canem bilmemmi oda çok güzel...bende hep beyaz bir elbiseyle yemyeşil bi tepeden koştuğumu hayal ederim...çok sinirlenince iyi geliyor o da bir sapsarkaşık canım, nolcek ki hadi ordan sapsarkaşık tuttum bunu eeee malum oda bana sarsakışık diyordu, kendisi sapsarkaşık oldu nasilsiniz kizzlar,mis kokulu,yemyesil,cicekli botanik bahcesi? özledim nenem hoş geldin bidenem çok özledim yani guya hallettigim halde,kelimenin tam anlamiyla hala bogusmaktayim,ne fena birsey yahu..sizi cok ozledim torunum yok mu,nirde ki? sabahtan beri çok işim vardı nenem arabamla çıktım dolaştım çok keyifliydim yaw...ne güzel bi gün değilmi yok en son dün gece 2 ye kadar beraberdik şu saat oldu ortada yok dur bakem bir mesaj atayım, deli mi ne? nereye kayboldu? geldim canem ...kollarım ağırıyo o kader yoruldum yane anlarsın sen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 dimek beğendin...onu biliyom canem bilmemmi oda çok güzel...bende hep beyaz bir elbiseyle yemyeşil bi tepeden koştuğumu hayal ederim...çok sinirlenince iyi geliyor biliyosun dimek...ve sende koştuğunu hayal ediyorsun ha.. o şarkıda insanı koşturan bişey var anlaşılan.. ama hakikaten güzeldir..kardeşim hastasıdır o adamın..ama ben bazıları seviyorum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yuk diloşum ben o şarkıda hayal etmiyom sinirlenince gözlerimi kapatıp yuvarlanıyom tepeden ama şarkı koşuyo sahidende Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 torunum..iyi geceler,niye beni ozleyince agliyon gii,ben de aglarim evet,keyiflenmene sevindim ben arabayla dolasmadim cunku sahsimin yok,ama guzel bir gun olmasina katiliyorum,cunku ben yagmurlu gun gormeyeli cok oldu,hergun guzel burda..ben de gezmeye gittim soylemesi ayip canem vee imzana bayildim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 nenecim..bende yağmuru çok seviyorum sen gibi ..ağlıyorum çünkü seni çok seviyorum..özlüyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 anladım ben onu, eee peki şimdi geçtimi kolunun ağrıları canem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bidenemmm öptümm senii vee gidiyorumm... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Frooozen... Pabucu yarım.. Gir foruma da Oynıyalım... nirdesin sen?.. gelde biraz deşarj olalım şiker Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 cadım işleri bitiremedin mi? Secret Garden'im benim... bunuda sana ve bana armağan ediyorum... Aşk aşk diye yollara düştüm gitme seninle gelemem artık acısı tarifsiz hallere düştüm her yolun sonunu bilemem artık aşkın beni parça parça ayırsın feryadımı yıldızlara duyursun ecel gelmiş kapım açık buyursun fakat sen yokken ölemem artık... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 torunum nerdesın? ben de yağmuru çok sevıyorum,bu sebeple doğru dürüst melankoli yaşayamadım bu yıl,kış depresyonuna bile giremedim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ay burası çok soğuk be ben gidiyom neyse katlanıyım bari yoksa dayak mayak yeriz naber cadıııı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Frooozen...Pabucu yarım.. Gir foruma da Oynıyalım... nirdesin sen?.. gelde biraz deşarj olalım şiker geldim şiker sen nirdesin... cadım işleri bitiremedin mi? Secret Garden'im benim... bunuda sana ve bana armağan ediyorum... Aşk aşk diye yollara düştüm gitme seninle gelemem artık acısı tarifsiz hallere düştüm her yolun sonunu bilemem artık aşkın beni parça parça ayırsın feryadımı yıldızlara duyursun ecel gelmiş kapım açık buyursun fakat sen yokken ölemem artık... bende kabul ediyorum bidenecik gıcığım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 torunum nerdesın? ben de yağmuru çok sevıyorum,bu sebeple doğru dürüst melankoli yaşayamadım bu yıl,kış depresyonuna bile giremedim.. ama nenecim ağlama bak bende ağlarım sen girme dipresyona nenecim yaş malum mazallah ya bi daha çıkamazsan ay burası çok soğuk be ben gidiyom neyse katlanıyım bari yoksa dayak mayak yeriz naber cadıııı hadi ordan bıcırık ben seni heç dövermiyim bidenem bak kırıldım şimcik.. şarkıları dinledikçe daha bi seviyom sarı gacı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 tabi ki oyun parkındayım.. nirde olabilirim hadi sende gel.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ya çok uykum var, ama sizi de özledim nerdesiniz aceba? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 tabi ki oyun parkındayım.. nirde olabilirim hadi sende gel.. ya çok uykum var, ama sizi de özledim nerdesiniz aceba? amanin bunlar kör olmuşlar ..birbirlerini arıyolar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 toruncugum,nasılsın bırtanecıgım.. seni özlüyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.