Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 sabah konuştuk biraz kankanla, hala kafayı toparlayamıyor, kabusstu diyorum dur hele kendime gelem diyor şiirine laf söylemedik kısım, alkolik eder dedik... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o kendine zor gelir zati ''Ama seni... Seni en çok ben, ben!'' içimi yakıyor ..belkide haklısın... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 kankana ne olmus hayirdir torunum? seni parcalayan bir siir mi var,torunumu,nerde,bakayim icabina.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 canem nenem kankam bunadı galibam herkesi birbirine karıştırıyor evet var nenecim...okudukça içimi yakan kıymetli şiirim ağıt...bir arka sayfada sonda... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o şiir benide yaktı... içmem ama akşam iş çıkışı bir 75'lik alıp evde demlenmeyi düşünüyorum.. şaka bi yana..enfes bişey..insanın içine işleyen bişey...etkisinde bırakan bişey Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 canem ... bensiz demlenecen ha ...cıkıs cıkıs... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 evet..bu siiri ilk okudugumda aglatmisti, iki gun aklimdan cikmamisti.. oof off beni de yine seyapti iste.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 canem sana kıyamam ben nenecim.. acı ruhun fiyakasıdır nenecim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 canem ... bensiz demlenecen ha ...cıkıs cıkıs... gel, beraber olsun canem.. evet..bu siiri ilk okudugumda aglatmisti, iki gun aklimdan cikmamisti.. oof off beni de yine seyapti iste.. sen şey olma kız.. kıyamam biliyosun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 canem sana kıyamam ben nenecim.. acı ruhun fiyakasıdır nenecim... bizim ruhlarda pek bi fiyakalı canem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 öyle bak madem akşam demlenecen giderken bide müzik markete uğra ve joe satriani albümü edin diloşum...asla pişman olmayacaksın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 öyle bak madem akşam demlenecen giderken bide müzik markete uğra ve joe satriani albümü edin diloşum...asla pişman olmayacaksın... tatbik ediciim.. yarın sabaha sağ çıkarsam sonuçları burdan bildiririm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tamam canem.. ama bu kadar güvensiz olma canem... gerçekten iyi gelecek...tabi beğenide önemli...zevkler değişir...ama sen dinle beni gı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tarzı nedir..söz konusu şahsiyetin.. ..arabeks falanmı yane Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bensiz demleniyonuz ha, eyi madem, bende aldım fıçımı yanıma, birlikte demleniyoz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ben de cay demliyom,onunla demlenicem,demlenirken sizi dusunucem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Kanka ben geldim ve süperim iyileştim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 tarzı nedir..söz konusu şahsiyetin.. arabeks falanmı yane he canem ağır arabesk bensiz demleniyonuz ha, eyi madem, bende aldım fıçımı yanıma, birlikte demleniyoz sana anca fıçı gerekir zati demlenmek için ben de cay demliyom,onunla demlenicem,demlenirken sizi dusunucem cenem nenem bende çok severim çayı Kanka ben geldim ve süperim iyileştim hoşgeldin kanka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 fıçıma laf söylemezsen sevinirim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bidenesii napıyomuşş bi bakiyimm dedimm... iiyisin demii güzelmm bnmm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 iyiyim minecim...sağol bidenem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Frozenim cadım, balım, güzelim nasılsın şikerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 iyiyim gıcığım ..sevgi böcüğüm ev darma duman ben umursamıyorum... müziğide açtım...diyoki merak etmeden duramıyorum..geceleri nasıl uyuyorsun...beni boşver kendine cevap ver...lütfen bu kez dürüst olurmusun... öptüm canem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 umursama cadım, dur bende açam müziği avaz avaz söylesin... ben bugece çok erken uyudum sabahın köründe de hortladım, bi bakem, benim cadım ne yapmış ben yokken dedim, akıllı durmuşsun aferin sana bidenem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 ee bende erken yattımda ondandır canem sabah bende erken kalktım saatleride almamışım ileri...şimdi kızım babaannesine gitti...bende bilgisayar başında laf yetiştiriyom sana aç müziği gıcığım..enerji versin... bak şimdide diyoki...Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar Hiç anlatamadım hiç anlamadılar Herkes neden düşman Herkes neden düşman ...unuttum hepsini... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.