Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sabah konuştuk biraz kankanla, hala kafayı toparlayamıyor, kabusstu diyorum dur hele kendime gelem diyor :w00t:

şiirine laf söylemedik kısım, alkolik eder dedik... -_-

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
canem ... :hug: bensiz demlenecen ha ...cıkıs cıkıs...

gel, beraber olsun canem.. :lol::hug:

evet..bu siiri ilk okudugumda aglatmisti, iki gun aklimdan cikmamisti.. :crying: oof off beni de yine seyapti iste.. :(:closedeyes:

sen şey olma kız.. :lol: kıyamam biliyosun :hug:

Gönderi tarihi:

öyle :w00t:

bak madem akşam demlenecen giderken bide müzik markete uğra ve joe satriani albümü edin diloşum...asla pişman olmayacaksın... :wub:

Gönderi tarihi:
öyle :w00t:

bak madem akşam demlenecen giderken bide müzik markete uğra ve joe satriani albümü edin diloşum...asla pişman olmayacaksın... :wub:

tatbik ediciim.. :lol: yarın sabaha sağ çıkarsam sonuçları burdan bildiririm :w00t:

Gönderi tarihi:
tarzı nedir..söz konusu şahsiyetin.. arabeks falanmı yane

he canem ağır arabesk :lol:

bensiz demleniyonuz ha, eyi madem,

bende aldım fıçımı yanıma, birlikte demleniyoz

sana anca fıçı gerekir zati demlenmek için :lol:

ben de cay demliyom,onunla demlenicem,demlenirken sizi dusunucem

cenem nenem bende çok severim çayı :wub:

Kanka ben geldim ve süperim iyileştim :w00t:

hoşgeldin kanka :lol:

Gönderi tarihi:

iyiyim gıcığım :wub: ..sevgi böcüğüm :lol: ev darma duman ben umursamıyorum... :unsure::lol: müziğide açtım...diyoki merak etmeden duramıyorum..geceleri nasıl uyuyorsun...beni boşver kendine cevap ver...lütfen bu kez dürüst olurmusun... :sweatingbullets:

öptüm canem :wub:

Gönderi tarihi:

umursama cadım, dur bende açam müziği avaz avaz söylesin... ben bugece çok erken uyudum sabahın köründe de hortladım, :shifty:

bi bakem, benim cadım ne yapmış ben yokken dedim, akıllı durmuşsun aferin sana bidenem :whistling::hug:

Gönderi tarihi:

ee bende erken yattımda ondandır canem :blink: sabah bende erken kalktım saatleride almamışım ileri...şimdi kızım babaannesine gitti...bende bilgisayar başında laf yetiştiriyom sana :w00t::hug:

aç müziği gıcığım..enerji versin...

bak şimdide diyoki...Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar Hiç anlatamadım hiç anlamadılar Herkes neden düşman Herkes neden düşman ...unuttum hepsini... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.