Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben iyiydim durup dururken catlatircasina bir agri basladi basimda..ne oluyoruz acaba,dipresyon mu bulasti Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben iyiydim durup dururken catlatircasina bir agri basladi basimda..ne oluyoruz acaba,dipresyon mu bulasti Bari sende girde tam olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 şu şebo her kimse ne güzel söylemiş..al benden de o kadar... Ya kankam noluyor size pıtıtr pıtır dökülüyosunuz ama ben sizi böyle gördükçe üzülüyorum bak bende dipresyona girebilerem hemen zati yakında düğün var streslere girmiş vaziyetteyim heran girebilirim senin işinde zor kankam....allah kolaylık versin... ben iyiydim durup dururken catlatircasina bir agri basladi basimda..ne oluyoruz acaba,dipresyon mu bulasti aman diyelim nenecim...bari sen iyi ol Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 senin işinde zor kankam....allah kolaylık versin... aman diyelim nenecim...bari sen iyi ol sağol kankam asıl benim girmem lazım bu şartlar altında şunun şurasında bi kaç ay sonra yularımızı teslim edecez bizimkinin eline artıkın özgürlük olmayacak bana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ya kankam noluyor size pıtıtr pıtır dökülüyosunuz ama ben sizi böyle gördükçe üzülüyorum bak bende dipresyona girebilerem hemen zati yakında düğün var streslere girmiş vaziyetteyim heran girebilirim amanın... düğün ni zaman kardiş... yav bendeki kadere bak..daha Frozenin tam cumhuriyet altınının taksiti bitmeden ..bi de bu çıktı...şinci takı takmasak olmaz.. kardeş dedik bağrımıza bastık bi kere ben iyiydim durup dururken catlatircasina bir agri basladi basimda..ne oluyoruz acaba,dipresyon mu bulasti : yapma bitanem ya.. disene bu dipresyon bulaşıcı... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 merak etme kankam...sen bile anlamıycan başına gelenlerin vehametini...çaktırmadan evcilleştirileceksin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 amanın... düğün ni zaman kardiş... yav bendeki kadere bak..daha Frozenin tam cumhuriyet altınının taksiti bitmeden ..bi de bu çıktı...şinci takı takmasak olmaz.. kardeş dedik bağrımıza bastık bi kere yapma bitanem ya.. disene bu dipresyon bulaşıcı... kankam inanma buna ...tam cumhuriyet altını felan takmadı bu cimri.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 sağol kankam asıl benim girmem lazım bu şartlar altında şunun şurasında bi kaç ay sonra yularımızı teslim edecez bizimkinin eline artıkın özgürlük olmayacak bana sen bitmişsin kardeş lakin ağlıyanın yok.. neyse..birkaç ay sonra sen kendi haline ağlamaya başlarsın artıkın... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 amanın... düğün ni zaman kardiş... yav bendeki kadere bak..daha Frozenin tam cumhuriyet altınının taksiti bitmeden ..bi de bu çıktı...şinci takı takmasak olmaz.. kardeş dedik bağrımıza bastık bi kere Kısmetse haziranda ama ben kalın burma bilezik istiyorum merak etme kankam...sen bile anlamıycan başına gelenlerin vehametini...çaktırmadan evcilleştirileceksin... vallahamı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 merak etme kankam...sen bile anlamıycan başına gelenlerin vehametini...çaktırmadan evcilleştirileceksin... atların evcilleştirilmesi gibi tıpkım.. belliki bu fazlaca tepinecek... ama müstakbel eşin bu işi hakkıyla başarıcektir..şüphem yok... hahahahhaha...bakın aklıma ne geldi..siyahx'in şimdiki mesajları ne kadder yırtıcıysa..evlenip evcilleştirildikten sonra ki hali süt dökmiş kedi kimin olcek..artıkın yemek tarifi köşelerinde buluruz onu... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 sağol kankam asıl benim girmem lazım bu şartlar altında şunun şurasında bi kaç ay sonra yularımızı teslim edecez bizimkinin eline artıkın özgürlük olmayacak bana gercekten Allah kolaylik versin guzel seyler bunlar .. sakin senin bu hafiften siddet meylin bu yuzden olmasin,ozgurlluk elden gitmeden evvel,ne yapabilirsen hesabi.. amanın... düğün ni zaman kardiş... yav bendeki kadere bak..daha Frozenin tam cumhuriyet altınının taksiti bitmeden ..bi de bu çıktı...şinci takı takmasak olmaz.. kardeş dedik bağrımıza bastık bi kere yapma bitanem ya.. disene bu dipresyon bulaşıcı... yok canim ben bulastirttirtmam da,benim pek basim da agrimazdi..neyse hadi hep beraber iyi olalim merak etme kankam...sen bile anlamıycan başına gelenlerin vehametini...çaktırmadan evcilleştirileceksin... iste bu cok dogru.. da karsidakinin mahareti biraz..herkeste olmuyor torunum,mesela bende.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Aranızdaki tek bekar benim galiba ama ben kazak erkeğim şimdi bile tozu dumana katıyorum kimse yok dimi ortalıkta Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Kısmetse haziranda ama ben kalın burma bilezik istiyorum vallahamı he ya ..valla tabi.. ben sana altın suyuna batırılmışından bi dene getiririm artıkın gercekten Allah kolaylik versin guzel seyler bunlar .. sakin senin bu hafiften siddet meylin bu yuzden olmasin,ozgurlluk elden gitmeden evvel,ne yapabilirsen hesabi.. yok canim ben bulastirttirtmam da,benim pek basim da agrimazdi..neyse hadi hep beraber iyi olalim iste bu cok dogru..da karsidakinin mahareti biraz..herkeste olmuyor torunum,mesela bende.. onun şiddet meyli doğuştan bidenem..emme işte gördüğümüz göreceğimiz son kırıntıları..bikaç ay sonra kendisi beyazx olaraktan yenilenmiş yumoş görüntüsüyle karşımızda olcek..şu haller geçmeden ağız tadıyla bi iki savaşalım bari leylam.. şimdi sen evcilleşmeyenlerden misin yoksa evcilleştiremeyenlerden misin?.. yoksam her ikisi birden mi??? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 he ya ..valla tabi.. ben sana altın suyuna batırılmışından bi dene getiririm artıkın onun şiddet meyli doğuştan bidenem..emme işte gördüğümüz göreceğimiz son kırıntıları..bikaç ay sonra kendisi beyazx olaraktan yenilenmiş yumoş görüntüsüyle karşımızda olcek..şu haller geçmeden ağız tadıyla bi iki savaşalım bari leylam.. şimdi sen evcilleşmeyenlerden misin yoksa evcilleştiremeyenlerden misin?.. yoksam her ikisi birden mi??? Benim beyazX adlı bir nickimde var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Benim beyazX adlı bir nickimde var bari bir liste yapta asıver bi yere... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 he ya ..valla tabi.. ben sana altın suyuna batırılmışından bi dene getiririm artıkın onun şiddet meyli doğuştan bidenem..emme işte gördüğümüz göreceğimiz son kırıntıları..bikaç ay sonra kendisi beyazx olaraktan yenilenmiş yumoş görüntüsüyle karşımızda olcek..şu haller geçmeden ağız tadıyla bi iki savaşalım bari leylam.. şimdi sen evcilleşmeyenlerden misin yoksa evcilleştiremeyenlerden misin?.. yoksam her ikisi birden mi??? ben..yaniltici bir evcillesmis goruntusu cizip,ruhunda sanirim evcillesmemis..bununla beraber kabiliyetsizlikten mi yoksa karsidakinin asiri onsezi sahibi olup evcillesmekten ziyade evcillestirmeye yogunlasmasindan midir bilinmez evcillestirememis biriyim sanirsam.. anlayan olursa anlamazliktan gelsin.. siyahx in durumuna gore mustakbel esinden taktik alabilirim ilerde.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bari bir liste yapta asıver bi yere... siyahx,black,beyazx ve honest ama beyazx ve black'i bir yada 2 kez kullanmışımdır çünkü askıdayken beyazx nickini alır almaz onunda ileti gönderme yetkisi kısıtlanmıştı sanırım.kullandığım siyahx ve nadirende honest Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben..yaniltici bir evcillesmis goruntusu cizip,ruhunda sanirim evcillesmemis..bununla beraber kabiliyetsizlikten mi yoksa karsidakinin asiri onsezi sahibi olup evcillesmekten ziyade evcillesmeye yogunlasmasindan midir bilinmez evcillestirememis biriyim sanirsam.. anlayan olursa anlamazliktan gelsin.. siyahx in durumuna gore mustakbel esinden taktik alabilirim ilerde.. yerim seni ben.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 siyahx,black,beyazx ve honest ama beyazx ve black'i bir yada 2 kez kullanmışımdır çünkü askıdayken beyazx nickini alır almaz onunda ileti gönderme yetkisi kısıtlanmıştı sanırım.kullandığım siyahx ve nadirende honest ok... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben de seni,torunumu da evcillesmeyip evcillestirmeniz dilegiyle simdilik gitmem gerek,sizi ozleyecegim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben de seni,torunumu da evcillesmeyip evcillestirmeniz dilegiyle simdilik gitmem gerek,sizi ozleyecegim bizde seni özliycez.. hoşçakal birtanem... sdlkjhsldfgoij yine bir şifre.. dekoder lazım..senlen konuşmak için Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bizde seni özliycez.. hoşçakal birtanem...yine bir şifre.. dekoder lazım..senlen konuşmak için burada NE demen gerekiyodu bende zııttt erenköy diyecektim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bidenemm bnm... uğriyim bi hal hatır soriymm dedm.. elimm boşş gelmedimm tabiii.. ÖZLEDİMM SENİİ BİDENEM... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 işte geldim burdayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.