Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gıss diloş gel sanada sarılam...sensiz olabilemez Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 sarmaşık olduk, sarsakışığınız geldi hanıııııııııııııııııım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 sarmaşık olduk, sarsakışığınız geldi hanıııııııııııııııııım eferin ismini eyi bi bellemişsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 frozenim benim canımı çok sıktılar bunlar şimdi nereden çıkmış bu kleo ve mrs su hikayesi üstelik gerçekmiş gibi yansıtmışlar, değilim diyoruz onu şaka sanıyorlar... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gısım ne sıkıyon canını canına yazık bea... gül geç...kimin kim olduğu niye bu kadar merak ediliyo onuda anlamadımya...sanki gerçek kimliklerimizle burdayızda.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız?? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız?? yok be nopapyonum nirden tanıyalım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gısım ne sıkıyon canını canına yazık bea... gül geç...kimin kim olduğu niye bu kadar merak ediliyo onuda anlamadımya...sanki gerçek kimliklerimizle burdayızda.... ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... dooru dedin kız Tioman ...herkeş yazdığından anlışılıyo zati..siz şimdi ben adımı yazmasamda beni tanımazmısınız?? tanırız diloşum, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... tanırız diloşum, hah şöyle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 yok be nopapyonum nirden tanıyalım... hadi ordan semizotlu Tioman sende ne bileyim o kim bu kim acaba o bumu? sardunya kim onu tanıyan varmı? ya frozeni, diloşu, leylayı? neyse ne, ben kleopatra olsam ne olmasam ne, ama değilim, eğer başka bir nickle girme ihtiyacı duyarsam bu oyun için olmazdı... tanırız diloşum, tanırsınız tabii.. hah şöyle... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gısss bezelye nopapyon.... yalanmı söyliyim....nirden tanıycam ben yalan makinasımıyım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 biz senide tanırız kıss frozen cadım merak etme sen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 caneemm torunum benimm bir gun...buyudugunde..sen...beni...tanimasan bile...ben seni tanirim toruncugum.. iste nenelik bu.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 şimdi nedense her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı biliyorsun en bakımlı bahçe sessizliktir gülüşler oraya sürgün edildi acıların kardeş olduğunu kimse anlayamadı sevdalarda olsun, ilkyaz ölümlerinde olsun geçit vermeyen akarsu olmaz gülün kendini işlemek için çırağı ya da ustası yoktur çocuklar! bağışlayın beni sözlerimi boz üveyiklerin hırçın tuzuna batırıp bakın hüzünden daha kötü bir yol açıcı olabilir mi? şimdiye kadar olmadı ama şimdi, nedense, her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sen martı dedikçe aklıma martı_name geliyor onun ismi o ben alamam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 neredesiniz yaww, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 şimdi nedense her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı biliyorsun en bakımlı bahçe sessizliktir gülüşler oraya sürgün edildi acıların kardeş olduğunu kimse anlayamadı sevdalarda olsun, ilkyaz ölümlerinde olsun geçit vermeyen akarsu olmaz gülün kendini işlemek için çırağı ya da ustası yoktur çocuklar! bağışlayın beni sözlerimi boz üveyiklerin hırçın tuzuna batırıp bakın hüzünden daha kötü bir yol açıcı olabilir mi? şimdiye kadar olmadı ama şimdi, nedense, her şeyde ansızın dağılan kelebek tadı canem nenecim çok güzel bi şiir teşekkür ederim noldu kankam niye sinirlendin bana neredesiniz yaww, şimdi geldim canem sen nerdesin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 canem nenecim çok güzel bi şiir teşekkür ederim noldu kankam niye sinirlendin bana şimdi geldim canem sen nerdesin sana sinirlenmedim kankam uzun hikaye ben sana anlatırım sonra Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ay pardon yanlış gelmişim hehehehehehehe canem ı love yaaaaaaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sana sinirlenmedim kankam uzun hikaye ben sana anlatırım sonra ay pardon yanlış gelmişim hehehehehehehe canem ı love yaaaaaaaa yanlış gelmişmiş...gısss yirim seni ben ı love yüüüüüüü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 sen nasılsın bidenem ...beni sorarsan diprosyandayım içimizde birileri iyi olsun bari Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte... şu şebo her kimse ne güzel söylemiş..al benden de o kadar... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 heç iyi değilim diloşum...şebonun dediği gibi:bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime doluyor....ahanda böyleyim işte... Ya kankam noluyor size pıtıtr pıtır dökülüyosunuz ama ben sizi böyle gördükçe üzülüyorum bak bende dipresyona girebilerem hemen zati yakında düğün var streslere girmiş vaziyetteyim heran girebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.