Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben kurt kuş adına endişe ettim zaten, yazık hayvancıklara Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bide arkadaş olcek.... bizi düşünen kimki zati Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kıyamammmmm seni düşünmem mi ben hiç aklımdan çıkmıyon ki Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 hoşgelmişsin sevgili diloş... valla siz deli olabilirsiniz ama ben gayet akıllıyım hangi kenarda çiziktiriodum gıss diloş..ben heç hatırlamıyom... hayrıcana bu arkadaş..ben oluyorum galiba ama benim bir ismim var bu arkadaş diloş (evet arkadaşı eyice bir sinir ettik...artıkın takibi bırakır herhal ) valla benmi oluyom bu kadar güzel sözü hakeden endişelerim hat safhada..sıradan bir insanım arkadaşım... teşekkürler derim haketmeyerek ben erkeğim zaten sana bayan olabileceğimi ne düşündürmüş olabilir acaba.... sen çok yaşa emi diloş. ..ya bu arada merak ettim resimlerimin renkli olduğunu nasıl farkettin kız..yoksam sen medyummusun... hahahahaha....en azılı deliler, deli olduklarını kabul etmeyenlerden çıkarmış...benden söylemesi buralarda biyerlerde yapıyodun o işi...yani çiziktirme diyorum...nerde olcek başka?...son tahlilde, sende alzheimer riski de görüyorum...işin zor kardeş... güzel sözler duyunca endişelenen ama sıradan biri!!! hiçbirşey söylemeden yorumu başkalarına bırakıyorum erkek misin amanın hemen şu peçemi kapıyım namahrem var!!! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 rapunzel sana daha seni tanımadan ısındım sıcacık bir insansın fıstık maşallah canım iyi ki tanıdım seni o saçların sırrını istiyorum ha ona göre Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kıyamammmmmseni düşünmem mi ben hiç aklımdan çıkmıyon ki canım benim ..demek bana kıyamazsın ha ...demek hiç aklından çıkmıyorum ha iyide sardunyam ben neden endişeleniyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 rapunzel sana daha seni tanımadan ısındım sıcacık bir insansın fıstık maşallah canım iyi ki tanıdım seni o saçların sırrını istiyorum ha ona göre canım yumotem seni görmek ne güzel ben sana çok önceden ısınmıştım gısss..forum oyunlarında seni sedelinayı ve gloria yı öldürmüştüm ya o günden beri seviyom ben seni yumotem... sırrı mırrı yok canem ..yıkıyon,çıkıyon..sonra benim gibi kafayı üşütüyon.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 sevgili diloş teşekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 canım benim ..demek bana kıyamazsın ha ...demek hiç aklından çıkmıyorum ha iyide sardunyam ben neden endişeleniyorum kısım neden endişeleniyon ki annamadım, ben heç bişeyi doğru annamam zaten, bana açıkça söylemelisin sonra kuruntu yaparım acaba, acaba öyle mi demek istedi, böylemi demek istedi, yoksa ne demek istedi diye düşünürüm hindi gibi. ben lafları dolandırmam açık ve net ifade ederim. o bakımdan endişelenme, sana zarar vermiycem. eğer vermek istersem mutlaka haberin olcek merak etme. okey mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 sana bütün bahardallarını versem bütün neşeyi, ve seni mutlu edecek herşeyi... bir mum başka bir mumu ateşlediğinde kendi ışığından hiç bir şey kaybetmez bilir misin? aksine alevlendirirken bir diğerini biran ışık büyür, ortam daha bir aydınlanır... sonra erirsin kendi içine doğru erirken büyürsün büyüdükçe ufalır gibi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 canım sardunyam teşekkür ederim bahar dalları şahane şiir şahane ...senmi yazdın yoksam son cümlesi aklıma eskiden duyduğum bir söz getirdi; NE KADAR YÜKSELİRSEN,UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖZÜKÜRSÜN. benim uçmayı bilen güzeller güzeli arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 canım sardunyam teşekkür ederim bahar dalları şahane şiir şahane ...senmi yazdın yoksam son cümlesi aklıma eskiden duyduğum bir söz getirdi; NE KADAR YÜKSELİRSEN,UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖZÜKÜRSÜN. benim uçmayı bilen güzeller güzeli arkadaşım evet frozenim senin için yazdım ahh uzun zaman olmuştu şiire küseli ben size teşekkür ederim ki yine açtınız kilitli kapılarımı... söylediğin sözde çok doğru, küçük görülmememiz dileğiyle arkadaşım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. damla,kendini tamamlayınca damlar. anladık sevgili arkadaşım..o kadar güzel bir hikayeki anlamamak imkansız zaten..teşekkür ederim. bende ellerim de o değerli taşlardan tutuyorum...ama nazikçe...boğmadan...çünkü benim için çok değerlisiniz.. bu arada seni burada görmek beni çok mutlu etti..zahmet edip geldiğin için ayrıca teşekkürler.bu güzel çiçekler'de benden sana olsun kabul edersen.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 canım yumote o kadar sıkıntının içinde gelmiş çiçek vermişsin...teşekkür ederim kendi güzel,yüreği dahada güzel arkadaşım bunlarda benden sana kabul edersen.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sümbül mü kız bu çiçekler çaldım bende, kopyaladım albümüme, hihihihi hırsız ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Sevgi ve Saygı duyduğum arkadaşım , güzel insan Frozen... Kalp kırmayan,hanımefendi,seviyeli ve yüreği güzel insan...Mutluluk ve huzur yüreğindeki sevgi gibi hiç bir zaman peşini bırakmasın... Hırkıs mı oldun sen sardunyam abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 he yaww, hırkıs oldum ben çiçek gördümü çalarım kaçarı yok... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Sevgi ve Saygı duyduğum arkadaşım , güzel insan Frozen... Kalp kırmayan,hanımefendi,seviyeli ve yüreği güzel insan...Mutluluk ve huzur yüreğindeki sevgi gibi hiç bir zaman peşini bırakmasın... Hırkıs mı oldun sen sardunyam abla ay gece yağmurum..hoşgeldin,beni çok mutlu ettin.. bu güzel sözleri hak ediyorsam ne mutlu bana..hırhıs sardunyam çalmazsa bu çiçekte benden sana kabul etmen dileğiyle... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ama olmaz ki canım bu kadar güzel çiçekleri ver sonra ben çalmayım olcek iş mi? çaldım bi kerem... ay sıvışayım kimse görmeden... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sümbül mü kız bu çiçekler çaldım bende, kopyaladım albümüme, hihihihi hırsız ben isteseydin verirdim çiçekleri gısss burası çiçek bahçesine döndü ama dur sana bi dünya çiçek vereyimde gönlünü alayım canım benim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ne dimek istiyon gözün doysun mu demek istiyon? arkadaki dağ mı git diyon beni dağ mı paklar demek istiyon dur plak takıldı bir iki sarsmam lazım teşekkür ederim bir tanemsin... mis gibiler hımmmmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Çok tşk ederim Frozen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.