Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ettim diloşum akıllı adamın ne işi olur sizinlen ...sizinlen diyom çünküm ben fevkaladenin fevkinde akıllıyım...biliyosun zati.... yakışıklımı dimek beğendin yuk olabilemez... bilmezmiyim niden şaşırdın ne demiş Sokrat;şaşırmamız gereken tek şey,hala şaşırabilmemizdir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 bilmezmiyim niden şaşırdın ne demiş Sokrat;şaşırmamız gereken tek şey,hala şaşırabilmemizdir he canem doğru söylemiş o zat... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 he canem doğru söylemiş o zat... bir başka zat-ı muhteremde şööle demiş;"akrabanın akrabaya akrep etmez ettiğini" Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 bir başka zat-ı muhteremde şööle demiş;"akrabanın akrabaya akrep etmez ettiğini" bak bu zat-ı muhteremde çok fazla doğru söylemiş... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 siyahx ne demiş kelle uçuruyosam varım varsam kelle uçuruyorum ne diyorum ben ya neyse ne dediğimin önemi yok mühim olan zırvalamak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 zatı-ı muhterem nereye gittiler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 zatı-ı muhterem nereye gittiler dur bizim kankamla haberleşme tekniğimiz var burdaysa duyunca gelir fiuvv fiiuuuuvvvvv cik cik cik Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 senin bi kuş olduğundan haberim yoktu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 dur bizim kankamla haberleşme tekniğimiz var burdaysa duyunca gelir fiuvv fiiuuuuvvvvv cik cik cik yettim kankam tehlike nerde..halledelim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 siyahx ne demiş kelle uçuruyosam varım varsam kelle uçuruyorum ne diyorum ben ya neyse ne dediğimin önemi yok mühim olan zırvalamak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 cadı beni özlemeyi nasıl becerdin, çok şaştım bu durumlara zaten deneyim dedim bakayım özleyecek mi? essahtan özledin mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 cadı beni özlemeyi nasıl becerdin, çok şaştım bu durumlara zaten deneyim dedim bakayım özleyecek mi? essahtan özledin mi? kim benmi nayır nasla nolabilemez iftira heç özlemedim...nerden çıkarıyon bunları anlamıyomki Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 cadı beni özlemeyi nasıl becerdin, çok şaştım bu durumlara zaten deneyim dedim bakayım özleyecek mi? essahtan özledin mi? sen ne diyosun sarmaşığım..deli divane oldu buralarda...özlemekte ne kelime.. kim benmi nayır nasla nolabilemez iftira heç özlemedim...nerden çıkarıyon bunları anlamıyomki hadi ordan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 sen ne diyosun sarmaşığım..deli divane oldu buralarda...özlemekte ne kelime.. hadi ordan nasssssııııı yalan..iftira...asıl bizzat kendisi yerleri tırmaladı ben sarsakışığım olmadan sakamam deyi.. valla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 nasssssııııı yalan..iftira...asıl bizzat kendisi yerleri tırmaladı ben sarsakışığım olmadan sakamam deyi.. valla bak bu doğru işte..bende yalan olmaz..sarmaşığım olmadan şakıyamam buralarda ağız tadı ile ya sen..sen şakıyabilirmisin sankim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bak bu doğru işte..bende yalan olmaz..sarmaşığım olmadan şakıyamam buralarda ağız tadı ile ya sen..sen şakıyabilirmisin sankim hemide nassıl şakırım bilemezsiniz... aaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyi...bilmem anlatabildimmi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 uhhuuu uhuuuu hunngurrss diye sakirim diyecektin zannimca torunum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 hemide nassıl şakırım bilemezsiniz... aaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyi...bilmem anlatabildimmi ah..ah.. deyi şakıyan bülbül ilk defa görüyorum uhhuuu uhuuuu hunngurrss diye sakirim diyecektin zannimca torunum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ah..ah.. deyi şakıyan bülbül ilk defa görüyorum kıskanmayalım sescağızımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 kim benmi nayır nasla nolabilemez iftira heç özlemedim...nerden çıkarıyon bunları anlamıyomki evet sen, bizzat kendin kontöre kıyıp mesaj bilem attın yaww, inanılır gibi değildi kanımca sen ne diyosun sarmaşığım..deli divane oldu buralarda...özlemekte ne kelime.. hadi ordan değilmi deliydi sayemde divanede oldu bak, kendimlen ne kadar iftihar etsem azdır nasssssııııı yalan..iftira...asıl bizzat kendisi yerleri tırmaladı ben sarsakışığım olmadan sakamam deyi.. valla sarsakışığın tokatını yedinmi pardon uçar tekmesini buyrunuz bak bu doğru işte..bende yalan olmaz..sarmaşığım olmadan şakıyamam buralarda ağız tadı ile ya sen..sen şakıyabilirmisin sankim canımsın bidenem, ruhumun ikiz kardeşi bende sensiz şakıyamadım, suspus kaldım inan hemide nassıl şakırım bilemezsiniz... aaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyi...bilmem anlatabildimmi antalabilemedin, bir daha alalım uhhuuu uhuuuu hunngurrss diye sakirim diyecektin zannimca torunum öyle yaptı demi, yalançııııı beni kandırıyor aklınca, bilirim ne perişan olmuştur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 dimek o kader belli ettim ha Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 o kadar belli ettin kıss, iyiki belli ettin canem Çığlık Yalnızlık yüreğimden/ kalemime süzüldü Selam verdim leylaya/ gözlerime büzüldü Gözlerim her an akan/ bir bozuk musluk gibi; Cinnet saatlerimin/ karşılıksız sahibi... Sevgi merhametlerin/ gülleri diken saçan Karşı kıyı uyurken/ ağlamaklı O insan Gözlerine hab düşmüş/ bakışına kan düşmüş Düşlerine amansız/ hatıralar üşüşmüş Yaşananlar hep biraz/ tebessümlü efkardı Bir gece salınarak/ içine düşen kardı Ve kar, uykumu çalan/ bir sevinçtir bende ki Düşerlerken düşüme/ anımsadığım şevki Aşk olarak bilirim/ eriyişlerden gelen En son göç eden martı/ en son ölüme gülen; Bir mezar bekçisinin/ intiharı gibidir; Yokluğun yüreğimin/ gömülüş sebebidir; Dost diye bildiğin el/ aşka kefen dikmişse, Beklenilen sevgili,/ umudun gecikmişse Çılgın bir mumyadır/ aşkın peşinden koşan, Bir mezarlık dibine/ kadar inmişse zaman... Gelipte demirlerler/ saçlarını bu şehre Say ki o muzlim gece/ gözlerinden bibehre Yırtınır, yağmurlara/ yapışan aşkın sesi Bir çığlık göğe koşar/ solunurken nefesi Dizginleri koparıp/ gözü yumuk koşarken Hatta kurşunlanmamış/ umutlar dahi varken Bir ihanetle atıp/ aşkını bir köşeye... Bir yıldız kaymasına/ sebep olacak her şeye Bütün rüzgarlarımla/"son" derken hayatımdan Kovamıyorum seni/ şiir denen rıhtımdan Bazen bir yasak olup/ dikilirsin karşıma Bazen mevsimlerde ki/ çözülecek muamma Sen uzun kış gecesi,/ dumanlar çökmüş sahra Nergis bahçeleriyle/ doldurulmuş Buhara Ben meçhul varlığından/ yağmura yüzün çizen Sonra sıkılıp her şeyden/ateşe hüzün çizen Boşlukta geçen ömrüm/ ne yokluktu, ne sığlık Onun bütün varlığı/ içine kaçan çığlık... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 onun bütün varlığı..içine kaçan çığlık çok güzelmiş ilk defa okudum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.