Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yav bu da bişey olsada saldırsam diye fırsat kolluyo..delü nolcek bu sorunun kankanla alakası ne ki? o ponponlu şeyin ne olduğunu sen bliyon sankim sensin oo... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sensin o canem tanıyamadınmı benmiyim yıllar insanı nasılda değiştiriyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bu ikisinden bir ordu çıkar diyorum ben, biri hannibal, diğeri karındeşen jack amanın tıırrrrrısssssssssss yusufffffffffffffffffff Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 benmiyim yıllar insanı nasılda değiştiriyo değilmi canem bu ikisinden bir ordu çıkar diyorum ben, biri hannibal, diğeri karındeşen jack amanın tıırrrrrısssssssssss yusufffffffffffffffffff korkma sardunum sana dokunmam ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bu ikisinden bir ordu çıkar diyorum ben, biri hannibal, diğeri karındeşen jack amanın tıırrrrrısssssssssss yusufffffffffffffffffff haklısın şikerim değilmi canem korkma sardunum sana dokunmam ben desede sen yine de temkinli ol bidenem..bu kankalardan bende tırstım doorusu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yok diloşum korkmayın siz... sen sardunyamı merek ediyorsunya...bana gönderdiğibir resim var onu sana göstereyim... yazık gör bi arkadaşını... SARDUNYANIN FOTOĞRAFIDIR....LÜTFEN KORKMAYIN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Kankalar affetmez..!!! yaşasın kankaların gücüüüüüü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yok diloşum korkmayın siz... sen sardunyamı merek ediyorsunya...bana gönderdiğibir resim var onu sana göstereyim... yazık gör bi arkadaşını... SARDUNYANIN FOTOĞRAFIDIR....LÜTFEN KORKMAYIN ahhh bitanem benim ...zaman sana çok zalim davranmış.. gerçi bu işte kankaların parmağı olduğu kesin ama..niyse..ben seni her halinle severim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tabe tabe ilk gördüğü yerde sarılıp öpcekmiş seni diloşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tabe tabe ilk gördüğü yerde sarılıp öpcekmiş seni diloşum ne diyosun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 erguvanlar geçip gittiler bahçelerden geriye sadece erguvanlar kaldı şair! bahçelere özenecek ne vardı? işte tenhâ her yanımız, hep tenhâ ne aradık sözcüklerin kuytularında ne bulduk soldukça çoğalan dilimizde? Zaman'ın sırı hala duruyor olmalı ki üzerimizde biz bakınca görünen aynalardı nasıl var olduysanız öyle kayboldulardı bir yazın tiniyle bir güzün bedeni hem birleşti hem de ayrıldı sizde şair! gördünüz kimbilir kaç aşkın battığını o derin sulara kapılmış şiirlerinizde... nedeni, ne kayalar ne fırtınalardı: kuytulardı, geçip gittiler sözlerimizden geriye sadece kuytular kaldı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 şair! bahçelere özenecek ne vardı? işte tenhâ her yanımız, hep tenhâ ne aradık sözcüklerin kuytularında ne bulduk soldukça çoğalan dilimizde? Zaman'ın sırı hala duruyor olmalı ki üzerimizde biz bakınca görünen aynalardı kuytulardı, geçip gittiler sözlerimizden geriye sadece kuytular kaldı çok güzel bi şiir.... teşekkür ederim....gerçektende geriye sadece her fırsatta saklandığım kuytular kaldı... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Nasılmış bakim benim bitanecik kankam. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 nasilsin torunum erken kalkan yaziyor,seni ozledim zannimca ay da ne guzel tutuldu di mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Kanka diloşa yeni bi koca adayı buldum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Kankim ve ben diloşun şaklabanlıklarını gülümseyerek izliyoruz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Nasılmış bakim benim bitanecik kankam. iyiyim kankam...umarım tutulmaların geçmiştir nasilsin torunum erken kalkan yaziyor,seni ozledim zannimca ay da ne guzel tutuldu di mi? canım nenecim bende seni özledim...seni kankamı sardunyamı ve diloşu..herkes kayboldu... Kanka diloşa yeni bi koca adayı buldum zannımca hemen aşık olur kankam...bizim silahşör bu adaya Kankim ve ben diloşun şaklabanlıklarını gülümseyerek izliyoruz delü kankam benim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 iyiyim kankam...umarım tutulmaların geçmiştir canım nenecim bende seni özledim...seni kankamı sardunyamı ve diloşu..herkes kayboldu... zannımca hemen aşık olur kankam...bizim silahşör bu adaya delü kankam benim... Geçti geçti sağol kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Geçti geçti sağol kankam iyi bari bu sana ders olsun kankam zorlama kendini yaşın malum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 iyi bari bu sana ders olsun kankam zorlama kendini yaşın malum Ne varmış yaşımda kankam tığ gibi delikanlıyım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 tabe tabe sadece 3 kilo fazlam var kankam onuda verdimmi tahriben 18 yaşında gösterecem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Kanka diloşa yeni bi koca adayı buldum hi!!!! işte rüyalarımı süsleyen adam Kankim ve ben diloşun şaklabanlıklarını gülümseyerek izliyoruz şaklabanlıklar ha bu arada bende seni gülümseyerek diil,kahkaha atarak seyrediyorum canım nenecim bende seni özledim...seni kankamı sardunyamı ve diloşu..herkes kayboldu... zannımca hemen aşık olur kankam...bizim silahşör bu adaya delü kankam benim... nihayet kankanın azılı bir delü olduğunu itiraf ettin sende Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ettim diloşum akıllı adamın ne işi olur sizinlen ...sizinlen diyom çünküm ben fevkaladenin fevkinde akıllıyım...biliyosun zati.... yakışıklımı dimek beğendin yuk olabilemez... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.