Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 migros diye bilinen yere gidiceğim.... beni tanırsan sana yemek ısmarliyiceğim ben şimcik çıkıyom başımın belaları ben olsam kilometrelerce öteden şakkadank tanırdım seni... Sardunyamında gözünden kaçıcağını heç sanmıyorum...koş,kız sardunyam..yemekte ısmarlıycekmiş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 kısss koşa koşa gittim, mağazaların camekanına yapıştım zaten içerisi bomboştu o cadı yoktu... içimden bir ses bir yerlerde gizlenip halime güldüğünü söyledi etraflıca bakındım göremedim rapunzeli... bir kel gördüm ama baktım oda değildi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 kısss koşa koşa gittim, mağazaların camekanına yapıştım zaten içerisi bomboştu o cadı yoktu... içimden bir ses bir yerlerde gizlenip halime güldüğünü söyledi etraflıca bakındım göremedim rapunzeli... bir kel gördüm ama baktım oda değildi yalancısın kızım sen sen oraya gelmedinnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 vallahi geldim kıss, saat 3 15 te ordaydım 4 e kadar gezindim sensin yalançıııııııııııııı gıcık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ohoooo şimcik anlaşıldı.... ben oraya vardığımda saatim 16'ya geliyodu....neyse uzatmıycam ...kızdım amabu 2 etti... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ne 2 etti, hayretsin yani, gel dedin geldim insan saatini yerini söyler dimi, samanlıkta iğne arattın bana gıcık bir daha kine yer belirlede bari orda buluşalım, saatinide ayarla cadıııı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ohoooo şimcik anlaşıldı.... ben oraya vardığımda saatim 16'ya geliyodu....neyse uzatmıycam ...kızdım amabu 2 etti... hadi..hadi..ektin kızı..bide üstlü çıkıyosun di mi? neysem..bugünkü konumuz eski film müzikleri..buda nirden çıktı dirsen söyliyim hemencik..ben çıkardım şarkı şu; sen gidince ruhumu bir ateş sardı ağlayan gözlerimde hatıran kaldı bir zamanlar seninle mesut yaşardık şimdi o mutlu günler mazide kaldı yalancı dünya gibi yalancısın sevgilim sen mevsimler gibisin değişirsin sevgilim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tamba tumba esmer bomba tabatumba esmer bomba Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çilli bom..bom..bom.. çilli bom..bom..bom.. ooo çilli çilli de yavrum çilli aman çilli çilli bom..bom.. bir bilsen kim aşık senin çilli yüzüne bütün herkes hayrandır senin birtek sözüne bakmaya doyum olmaz o yemyeişl gözüne... çilii..bom ..bom..bom... Frozenim..umarım çilli diilsindir? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin geceler ruyan idim Demek ki senin icin ask degil yalan idim Acirim heder olan o en guzel yillara Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 adım çıkmış cadıya inmez hanfenduya kim ekildi aceba... , bendende gelsin bidene Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Karadir kaslari ferman yazdirir O yar beni diyar diyar gezdirir Ormanlardan asagi asar giderim Nazli yari kaybettim aglar gezerim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 unutulmaz bu acı dertli dertli çal kemancı her aşkta hüsran oldu gönül bilmem bu kaçıncı halime bak dertli çal kemancı başımın tacı gitme... bu gece bende kal benim halim çok acı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ne hafıza var sizde yawww eskide takılmış kalmış Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ne hafıza var sizde yawww eskide takılmış kalmış buna psikolojide geriye ket vurma deniliyo şikerim biz üçümüz aynen elecenek geriye ket vurmuş durumdayız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı bitliler sizi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı bitliler sizi... bitliler mi halt etmişsin sen eskilerde temizlik var..safiyet var...duygu var..sen ne anlarsın hem...zamane züppesi sende Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ne hafıza var sizde yawww eskide takılmış kalmış öyleyiz, efenim, hafıza kuvvetli buna psikolojide geriye ket vurma deniliyo şikerim biz üçümüz aynen elecenek geriye ket vurmuş durumdayız çok mu geri gittik ki diloşum, biran dumura uğrar gibi oldum da eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı bitliler sizi... yenilerde tat yok, tuz yok, ruh yok, kan ve şiddet ganiiiii bitliler mi halt etmişsin sen eskilerde temizlik var..safiyet var...duygu var..sen ne anlarsın hem...zamane züppesi sende Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 öyleyiz, efenim, hafıza kuvvetli çok mu geri gittik ki diloşum, biran dumura uğrar gibi oldum da yenilerde tat yok, tuz yok, ruh yok, kan ve şiddet ganiiiii çok geri gitmedik şikerim.. olması geren yirdeyiz biz... diğerleri yanlış zamanda ve yerdeler kanımca Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 şu kafasında beyaz ponpon olan yaratık da neyin nesidir Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 şu kafasında beyaz ponpon olan yaratık da neyin nesidir kankamla uğraşmayın yakarım çıranızı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çok geri gitmedik şikerim.. olması geren yirdeyiz biz... diğerleri yanlış zamanda ve yerdeler kanımca -_- şu kafasında beyaz ponpon olan yaratık da neyin nesidir noel anne frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 şu kafasında beyaz ponpon olan yaratık da neyin nesidir sensin o canem tanıyamadınmı kankamla uğraşmayın yakarım çıranızı noel anne frozen tabe tabe Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankamla uğraşmayın yakarım çıranızı yav bu da bişey olsada saldırsam diye fırsat kolluyo..delü nolcek bu sorunun kankanla alakası ne ki? o ponponlu şeyin ne olduğunu sen bliyon sankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.