Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 tırınım.. tırınım..tırınım diyede bitiyor... İlhan İrem'i çok severim... ve sen ne hakla benim sevdiğim şeyi seversin kıskançlık nasıl birşey acep? annnaaaaaa al senin olsun ilhan irem...ben zati sevmem kendilerini... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 annnaaaaaa al senin olsun ilhan irem...ben zati sevmem kendilerini... sen neyi seversin ki zati...onu sevesin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 sen neyi seversin ki zati...onu sevesin gıss diloş çok hain gördüm seni valla yakıştıramadım senki romantik geçinen bir silahşördün... eee ne diyelim karamanın koyunu sonra çıkar oyunu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 gıss diloş çok hain gördüm seni valla yakıştıramadım senki romantik geçinen bir silahşördün... eee ne diyelim karamanın koyunu sonra çıkar oyunu yerine göre hain de olucan...devir böyle...hemi romantük..hami hain...hemide silahşörüm...tabii yersen!!! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 napıyon gııı özlediydim bak iyi oldu msn ah bi de o saçlara takmış durumdayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 canım yumotem.. dün akşamki sohbet çok güzeldi... seni çoookkk seviyom sen bitanesin öpüyom o güzel yanacıklarından nasılsa botoks var diymi ama Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 canem nenecim sen benim bidenemsin bak bitirmişte yollamış bile kulaklarımmı nenecim canem benim sen ne zaman bunadın yahu pardon kulaklari mi demisim,bunaklik iste ellerine ormustum di mi,kartopu oynaman icin canim frozenim torunum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 pardon kulaklari mi demisim,bunaklik iste ellerine ormustum di mi,kartopu oynaman icin canim frozenim torunum nenecim benim sen iste ben ellerimede geçiririm çorapları Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 bidenemmm ösledimm seni yaff... çoktandır görüşemiyoss... senii çoook seviyorumm cnmın içiii... DUVAR ben bir duvarım hiç güneş görmedim sen hiç güneş görmemiş bir başka duvar yüzümüz benek benek tahta kurusundan ve sinemiz baştan başa ak üstünde karalar Ñkelepçeden kahroldu kahroldu bileklerim Ñsıyrılıp çıktım artık ölüm korkusundan Ñdilim dilim sırtımdaki yaralar ben demirbaşım sığır siniriyle dayak yedim biz de duvarız dinleyen duyan düşünen duvarlar bizim kucağımız terkedilmiş bir yatak gibi kirli soğuk ve bizim kucağımızda kasırgalı insanlar yüzündeki deniz parlaklığıyla durur hatıramızda o çocuk yumruklu dev o dev yumruklu çocuk o zaman mayıs'tı yağmurlar başımızda bir cumartesi akşamı girdi kapımızdan gözlerinde kıpkızıl diken diken öfkesi adeta birdenbire aydınlandı zindan onu böyle görünce nasıl da korkmuştuk sapından fırlamış bir balta gibi çehresi ve omuzlarında delikanlı gölgesi o zaman mayıs'tı yağmurlar başımızda o sırtüstü yatağında yatardı sımsıcak gözleri şimdi bile aklımdadır bir sana bakardı bir bana bakardı dışarda tabiat mevsimin en çıngıraklı ayındadır toprak ana bütün zincirlerinden çözülmüş sabahlar akşamüstleri manolya gibi parlak tarlaların yüzü gülmüş işte her akşam geçtiği denize çıkan sokak ah işte annesi annesi sevgilisi işte biz dinleyen duyan düşünen duvarlar işte o çocuk yumruklu dev o dev yumruklu çocuk dışarda tabiat mevsimin en çıngıraklı ayındadır bizim kucağımız terkedilmiş bir yatak gibi kirli soğuk o birkaç defa kartal gibi gitti kartal gibi döndü çığlıklarını değil kırbaç sesini duyduk biz duvarız neyleyelim gözlerimiz ağlamayı bilmez onu bir gece sabaha karşı büsbütün götürdüler kendi gitti ismi kaldı yadigâr bağrımızda o zaman mayıs'tı yağmurlar başımızda ya biz idam duvarıyız karşımızda çok insan öldürdüler onlar hep döküldü biz hep ayakta kaldık temelimiz kanla beslendi ama nedense uzamadık öyle bakmayın bu yaralar şerefli yara değil getirirler vururlar biz öyle dururuz yağmurlar gözyaşı bulutlar mendil elimizden ne geldi de yapmadık ah öyle bakmayın utanırız kahroluruz onlar hep döküldü biz hep ayakta kaldık bir mayıs sabahı toprak rezil gök rezil yıldızlar küfür gibi yüzümüze tükürür gibi şafak sancılarıyla iki büklümdü ufuk ve simsiyah çamur gibi bir manga ortasında siyaset meydanına geldi dev yumruklu çocuk bulutlar eğilip alnının terini sildiler ve mermiler birdenbire ölümü getirdiler o düştü biz yine ayakta kaldık halbuki ne kadar ne kadar yorgunuz öyle bakmayın bu yaralar şerefli yara değil ah öyle bakmayın utanırız kahroluruz Attilâ İlhan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ben olmayınca bu güller, bu serviler yok. Kızıl dudaklar, mis kokulu şaraplar yok. Sabahlar, akşamlar, sevinçler tasalar yok. Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok. Her sabah yeni bir gün doğarken, Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen. (hayyam) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Adam olduysan hesap ver kendine: Getirdiğin ne? Götüreceğin ne? Şarap içersem ölürüm diyorsun: İçsen de öleceksin, içmesen de! hayyam içelim be rapunzel öp ama fazla öpme botox bi yere kadar gııı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 bidenemmm ösledimm seni yaff... çoktandır görüşemiyoss... senii çoook seviyorumm cnmın içiii... canım cimcimem bende seni çok seviyorum... şiir içinde bu çiçeğimi kabul ediver bakiyim Ben olmayınca bu güller, bu serviler yok. Kızıl dudaklar, mis kokulu şaraplar yok. Sabahlar, akşamlar, sevinçler tasalar yok. Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok. (hayyam) teşekkür ederim.. Adam olduysan hesap ver kendine:Getirdiğin ne? Götüreceğin ne? Şarap içersem ölürüm diyorsun: İçsen de öleceksin, içmesen de! hayyam içelim be rapunzel öp ama fazla öpme botox bi yere kadar gııı içelim yumotem hayyam ne güzel demiş tamam gıs azcık öpüyom seni o güzel yanacıklarından... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 ne var beğenemedin mi benim kibin güzeller güzelini siyahx in en son hali de benden olsun ...herkes tanısın diymi ama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 ne var beğenemedin mi benim kibin güzeller güzelini siyahx in en son hali de benden olsun ...herkes tanısın diymi ama Bendeki şu karizmaya bak be Allah'ım özenmişte yaratmış Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Ve filmin sonunda Ağlamaklı sürdü ilişkimiz Başka bir boyut Yeni uzay zamanda Hayallerde doğdu Kalbimizde büyüdü Zamanla bitti Başlamadan İşe giderdik gündüzleri Kelimelerle oynardık telefonda Sivri, sinsi, seksi Akşam Alırdık rakımızı Mahalle bakkalından Bir iki çerezle Süslenen masamız tatlı sohbetlere yelken açardı Sonra hasret duyan tek aile ferdi Kedimiz Bızdık Biz bızdık, o bızamazdı. Başka bir boyut Yeni uzay zamandı Sadece hayallerde yaşandı. deli fişeğim, rapunzelim, çınarım, fevkaladenin fevkim, hayırdır pek bi resmi durursun, ne kusur işledik bilmek isterik? :( haşmetmahap dilesin tiz kellemi vurdurayım... :P :wub: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Ben Seni Yorgun akşamlarda söylediğin şarkıları da sevmedim Çünkü sesin çok kötüydü Bir çiçeğe gülmeni bir güle benzemeni o kadar çok istedim ki Ama sen gülün dikenine bile benzeyemedin, otun tekisin sen! Ben seni hiç sevmedim ki Seni sevsem söylerdim zaten Hem senin nereni seviyim? Sevilecek bi tarafın mı var Ben seni hiç sevmedim ki Acaba seni seven biri çıkar mı? Bilinmez.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Sen Söylemeden de Biliyorum Seziyorum ki kaçacaksın.. Yalvaramam koşamam Ama sesini bırak bende.. Biliyorum ki kopacaksın Tutamam saçlarından Ama kokunu bırak bende.. Anlıyorum ki ayrılacaksın Çok yıkkınım yıkılamam Ama rengini bırak bende.. Duyumsuyorum ki yiteceksin En büyük acım olacak Ama ısını bırak bende.. Ayrımsıyorum ki unutacaksın Acı kurşun bir okyanus Ama tadını bırak bende.. Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya Ama kendini bırak bende.. unutma olur mu? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 deli fişeğim, rapunzelim, çınarım, fevkaladenin fevkim, hayırdır pek bi resmi durursun, ne kusur işledik bilmek isterik? :( haşmetmahap dilesin tiz kellemi vurdurayım... :P :wub: teşekkürler şiir için sardunyam... kişisel değil sevgili sardunyam yanlış olmaması için en iyi yol resmi yoldur... sevgiler... Ben Seni Yorgun akşamlarda söylediğin şarkıları da sevmedim Çünkü sesin çok kötüydü Bir çiçeğe gülmeni bir güle benzemeni o kadar çok istedim ki Ama sen gülün dikenine bile benzeyemedin, otun tekisin sen! Ben seni hiç sevmedim ki Seni sevsem söylerdim zaten Hem senin nereni seviyim? Sevilecek bi tarafın mı var Ben seni hiç sevmedim ki Acaba seni seven biri çıkar mı? Bilinmez.. manalı şiiriniz için teşekkür ediyorum...haklısın valla ne diyim... Ayrımsıyorum ki unutacaksın Acı kurşun bir okyanus Ama tadını bırak bende.. Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya Ama kendini bırak bende.. unutma olur mu? teşekkür ederim diloş unutmam.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik kişisel değil ama demekki bir sebebi var bu resmiyetin, demek buna gerek duydun... çok zor değil mi yanlış anlamamak birbirimizi, çok zor korkmadan yakınlaşmak, kendi kalelerimizi sağlam tutalım da ister lodos, ister poyraz essin aldırmayalım... bendende sevgiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen biraz gülümsedi çocuk Sıcak.. sade.. ama biraz kuşkulu.. Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemi de buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca ve yalnızca duygularıyla soydu Ben böyle yürek görmedim.. böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk.. biraz adam.. biraz hiçti Ellerinde yaşlı zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın.. öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti.. ustanın diyebilirim ki en sevdiğim şarkılarından biridir...camdan bir yüreği olana...o çocuk yüreği kırılmaktan yorgun..erken yaşlanana..ve bu söylediklerimi taa içinde anlayana.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Nerdesin frozenim yavv sen yokken canım sıkılıyor sataşcak kimseyi bulamıyorum Allahtan şu diloş cadısı denk geldi seni aratmıyo yani bilesin Gıcıklıkta en az senin kadar tecrübeli yani cevher var anlıyacağın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik kişisel değil ama demekki bir sebebi var bu resmiyetin, demek buna gerek duydun... çok zor değil mi yanlış anlamamak birbirimizi, çok zor korkmadan yakınlaşmak, kendi kalelerimizi sağlam tutalım da ister lodos, ister poyraz essin aldırmayalım... bendende sevgiler ahhh sardunyam ben ne severim bu şarkıyı....teşekkürler uçan tekmem vazcaydım o zaman sizlende resmi olunmuyorki bırakalım herkes anladığı gibi anlasın o zaman...kalpler konuşsun...o ne diyorsa doğrudur çünkü... benimki diyoki yani kalbim bu kız cadı hemi gıcık hemide sana gıcık....ama ben yinede seviyom diyo...kim mükemmel ki... Ben böyle yürek görmedim.. böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün ustanın diyebilirim ki en sevdiğim şarkılarından biridir...camdan bir yüreği olana...o çocuk yüreği kırılmaktan yorgun..erken yaşlanana..ve bu söylediklerimi taa içinde anlayana.. ahhh ta içimde anladığım daha neler var ama herşey söylenmiyor işte diloş....teşekkür ederim.. dün akşam baya bir konuştum seninle ilgili sardunyamla....ama merak etme kötü konuşmadım...duygularımı paylaştım...arkadaşında cengaver gibi savundu seni...kıymetini bil sardunyanın.... merak edersen kankana sor anlatsın...seninde için rahatlasın.... bu arada ikinizide diyorum ki keşke benim gibi açık yürekli yazsaydınız... siz bana boşverin arada olur böyle serzenişler...ben içimde tutamam sözcükleri... Nerdesin frozenim yavv sen yokken canım sıkılıyor sataşcak kimseyi bulamıyorum Allahtan şu diloş cadısı denk geldi seni aratmıyo yani bilesin Gıcıklıkta en az senin kadar tecrübeli yani cevher var anlıyacağın :blink:gözlerime inanamıyorum....sen beni özlediğini itiraf ediyon canım arkadaşım benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.