Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 kızmış gördüm seni arkadaşım sen anca döv.... hiç yakıştıramadım Ana bak sen asıl burda mağdur olan benim be görüldüğü gibi siyahxfrozen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 toruncugum,senı ozlemıs bulunuyorum da Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum Orhan Velı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 İstanbul Kamyonlar kavun taşır ve ben Boyuna onu düşünürdüm, Kamyonlar kavun taşır ve ben Boyuna onu düşünürdüm, Niksar'da evimizdeyken Küçük bir serçe kadar hürdüm. Sonra alem değişiverdi Ayrı su ayrı hava, ayrı toprak. Sonra alem değişiverdi Ayrı su, ayrı hava, ayrı toprak. Mevsimler ne çabuk geçiverdi Unutmak, unutmak, unutmak. Anladım bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti, Anladım bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti, Yine kamyonlar kavun taşır. Fakat içimde şarkı bitti cahit külebi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hişşştttt ordamısın burdayım canem ama görüyom ki sen hala fena halde kaşınmaktasın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 burdayım canem ama görüyom ki sen hala fena halde kaşınmaktasın öyle bi niyetim olsa dilim değil ellerim çalışırdı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 anlaşıldı sen kafana tavayı yemeden akıllanmıycan frozensiyahx Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 anlaşıldı sen kafana tavayı yemeden akıllanmıycan frozensiyahx Ezicem kısım seni anlaşıldı sen iyilikten anlamıyosun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 tabe tabe rüyana bile girip ızdırap olurum sana bak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 ayy çok korktum frozensiyahx Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek Acıyor aynı yerden her şeye rağmen Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni Adıyorum aşka geri kalanımi Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 sana bir inceleme bırakmıştım hani...seni her koşulda seveceğime dair...o sözümü hatırlatmak istedim...sözümün eriyimdir ben kimim, adım ne, nereden geldim kim açtı bu kahrolası çukuru yüreğimde kimi sevdim, kime özlemim kaç yıl sevda doldu iliklerime kaç yıl eksildim. tut ki, bir pınarım suyu kesik akamadım nazlı nehirlere tut ki susturulmuş binlerce türkü bastırılmış binlerce acıyım baştanbaşa aşk ve ateş tut ki, incinmiş bir gülüşüm gecikmiş bir düş bir ateşin çemberinde yarım kalmış sevinçler kanayan tut ki, kar altında sevincim bütün mevsimlere küsmüşüm kanadı kırık bir serçeyim tut ki dağlarda koparılmış kınalı bir çiçek ateşin zulmünü gördüm suyun ihanetini baştanbaşa aşk baştanbaşa hasret susturulmuş milyonlarca türküyüm bir sarı çiçek bir sarmaşık belki çözer dilini yüreğimin ihanetlerin kilitlediği Nuri CAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 sana bir inceleme bırakmıştım hani...seni her koşulda seveceğime dair...o sözümü hatırlatmak istedim...sözümün eriyimdir nasıl her koşulda ya ay silahşörüm nolur beni sevme sevgiden maraz doğar ...biz böyle iyiyiz diymi canem bu arada şiiri heç beğenmedim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 seviyorum işte varrrrrrmııııııı diyeceğin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 nasıl her koşulda ya ay silahşörüm nolur beni sevme sevgiden maraz doğar ...biz böyle iyiyiz diymi canem bu arada şiiri heç beğenmedim.... şiiri beğen diye yazmadım zati...seni de.. sende beni sev diye sevmedim sen kafana göre takıl canım...ben iğne dalıyım.. ...sen anlamazsın... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 İlk günden alıştığımız emektar dünya, Anne yüzünde dost yüzünde evlat yüzünde. Her sabah yeniden başlayan şeye doymadık, Düşümüz gerçeğimiz ne varsa yeryüzünde. Gökyüzü belledik şu ürperen maviliği, Başımız darda kalınca el açtığımız yer. Gökyüzüdür avutan akıllıyı deliyi, Gökyüzünde bulutlar uçurtmalar ümitler. Her mevsimiyle insanı ayrı ayrı saran, Bunca güzelliği nasıl koyup gideceğiz. Yaman çalacak o çalmayası saat yaman, Geçmiş ola bir kez yumuldu mu gözlerimiz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 toruncuumm beniimm..seni cok ozledim.. her bir tarafa da yaziyorum,gormuyor musun yaw.. nenen bu arada bos durmadi,coraplari bitirdi canim.. bidenecik torununun bu kis gununde kulaklari usumesin diye Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 canem nenecim sen benim bidenemsin bak bitirmişte yollamış bile kulaklarımmı nenecim canem benim sen ne zaman bunadın yahu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 seviyorum işte varrrrrrmııııııı diyeceğin vaaaarrrrrrrrrrrrrrrr seeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeee şiiri beğen diye yazmadım zati...seni de.. sende beni sev diye sevmedim sen kafana göre takıl canım...ben iğne dalıyım.. ...sen anlamazsın... anlamıyom zati daha ne yapmam lazım silahşörüm:crying: İlk günden alıştığımız emektar dünya,Anne yüzünde dost yüzünde evlat yüzünde. Her sabah yeniden başlayan şeye doymadık, Düşümüz gerçeğimiz ne varsa yeryüzünde. Gökyüzü belledik şu ürperen maviliği, Başımız darda kalınca el açtığımız yer. Gökyüzüdür avutan akıllıyı deliyi, Gökyüzünde bulutlar uçurtmalar ümitler. Her mevsimiyle insanı ayrı ayrı saran, Bunca güzelliği nasıl koyup gideceğiz. Yaman çalacak o çalmayası saat yaman, Geçmiş ola bir kez yumuldu mu gözlerimiz egzorsist şiir ne güzel hele son dörtlüğü..teşekkür ederim ...ben gökyüzünü çok severim herkes aşşağı bakar ben yukarı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 İnanmak: Maviliklerin arkasına gizlenmiş Cennetlere benzer... İnanmak: Sonbaharın en son yaprağıdır Bahara gider... İnanmak: Işıldayan bir çift zümrüttür Gözlerinde... Ve inanmak: İnanılmayı beklemektir Bir kardeşi bekler gibi... Yine de inanıp inanmamakta Özgürsün... Kuşlar gibi...Balıklar gibi... Benim gibi... İster inan İster inanma... İlhan İrem (Işık ve Sevgiyle) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 güzeldi teşekkür ederim...ilhan iremin şarkıları güzeldir...sevgi nerde saygı nerde sen nerde...yalnızca sesin duyuluyor perde perde......dını dını dını dını diye gidiyor... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 tırınım.. tırınım..tırınım diyede bitiyor... İlhan İrem'i çok severim... ve sen ne hakla benim sevdiğim şeyi seversin kıskançlık nasıl birşey acep? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.