Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 TUT Kİ GECEDİR... tut ki gecedir karanlık sıvaşır ellerine camlardan birden kırmızıya döner trafik ışıkları kükürtlü dumanlar yükselir korkuya batmış camkırığı adamlardan tehlikeye büyür sakalları tut ki gecedir ihbarlar birer sansar bir telefondan bir telefona atlar yeraltı örgütleri tetik üstünde adres değiştirmiş silah kaçakçıları fahişeler birbirinden kuşkulanıyor tut ki gecedir katiller huzursuz hırsızlar sinirli hainler ürkekçedir elleri telefona kendiliğinden uzanıyor ihanete gece müthiş bir gerekçedir ihbarlar birer sansar bir telefondan bir telefona atlar ihanet bir bilmecedir ATTİLA İLHAN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ben seni hiç sevmedim ki.... Ben seninle bir gün bizim lanet netcafede, Ben seninle kalabalığın ortasındaki masamda, Kendimi tren gibi hissettiğim o ortamda, Benimle chatte olma ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ'da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan, Ömrümün en uzun, en kısa, en çocuk... Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun! Ben senin bana chat açma ihtimalini sevdim... "Tekrar merhaba" demeni, Yazı rengini yeşil yapmanı, Beni yalnız bırakmamanı sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Chat'te benimle ilgilenmeni sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Sorunlarımı dinlemeni sevdim. Away olduğun zaman, Yan yatmanı sevdim... Klavyeyi sevdim döndüğün zaman Gitmeni sevmiyordum; Korkuyordum sana kırılmaktan. Sen Online olmadığın zaman, Hotmail hesabıma baktım; Bağlantımı kestim, Ekran filitresini kırdım. (ve dayak yedim babamdan Ben senden E-mail alma ihtimalini sevdim. Mail'ini gördüğümde heyecanlanmayı, Okuduğumda gülümsemeyi sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki.. Yorgun akşamlarda yaptığımız chat'leri sevdim Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim. Bir de yıldızları sevdim, Sayfamı süsleyen yıldızlar... Ben seni hiç sevmedim ki... Kanalda "op" olmanı sevdim. İktidara geçmeni, İnsanlara hatırlatmanı ; Chat'in bir adının da "geyik" olmadığını. Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim disconnect oldugumda Yalnız olduğumu anladığımda Odaya yeniden girmeyi sevdim Ben seni hiç sevmedim ki. Düştüğün zaman, Düşmeni sevdim. Server'ı sevdim geldiğin zaman... Kalmanı sevmedim; Korkuyordum sana alışmaktan... Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 geçmiş olsun Frozen ...gribal enfeksiyon durumları var galiba...sıcak çorba-..nane-limon..sevgi-şefkat ikilileri virüsleri bi çırpıda yok edicektir...güven bana... tabii istersen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Sen meni sev, men seni sevem.. Sen menin için yan.. Men senin için yanim duduşam.. Glasik eşk neyse onu yaşayah.. Ya da sevme haberin olmasın.. Men sana sevdalanıp dolaşam.. Platonik eşk neyse onu yaşayah.. Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Yalan söylemeyeh hep doğru diyah.. Beraber oturah beraber yiyah.. Realist eşk neyse onu yaşayah.. Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah.. El ele tarlalarda, bostanlarda gezah.. Romantik eşk neyse onu yaşayah.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ihanete gece müthiş bir gerekçedir ihbarlar birer sansar bir telefondan bir telefona atlar ihanet bir bilmecedir ATTİLA İLHAN teşekkürler cimcimem Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim sen beni başkasıylan karıştıraysun... chat mhat bozar bizi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 geçmiş olsun Frozen ...gribal enfeksiyon durumları var galiba...sıcak çorba-..nane-limon..sevgi-şefkat ikilileri virüsleri bi çırpıda yok edicektir...güven bana... tabii istersen teşekkürler diloşumda niye çıldırmış kibim gülüyon Sen meni sev, men seni sevem.. Sen menin için yan.. Men senin için yanim duduşam.. Glasik eşk neyse onu yaşayah.. Ya da sevme haberin olmasın.. Men sana sevdalanıp dolaşam.. Platonik eşk neyse onu yaşayah.. Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Yalan söylemeyeh hep doğru diyah.. Beraber oturah beraber yiyah.. Realist eşk neyse onu yaşayah.. Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah.. El ele tarlalarda, bostanlarda gezah.. Romantik eşk neyse onu yaşayah.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. ay çatlıycam bu ne yahşi bir eşk şeeri he sardunum otantik eşk neyse onu yaşayah... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Sen meni sev, men seni sevem.. Sen menin için yan.. Men senin için yanim duduşam.. Glasik eşk neyse onu yaşayah.. Ya da sevme haberin olmasın.. Men sana sevdalanıp dolaşam.. Platonik eşk neyse onu yaşayah.. Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Yalan söylemeyeh hep doğru diyah.. Beraber oturah beraber yiyah.. Realist eşk neyse onu yaşayah.. Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah.. El ele tarlalarda, bostanlarda gezah.. Romantik eşk neyse onu yaşayah.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. ay katıldım yaw...hahahahahahahahahahahahah....ne güzel şey bu böyle...uzun zamandır böylesine gülmemiştim... yerlerdeyim...neydi.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. hahahahahahahahah..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 sorma ben varya ağlıyorum gülmekten şuan ya karnım yarıldı sorma El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 teşekkürler diloşumda niye çıldırmış kibim gülüyon aman bakma bana sen...ben bir gülerim bir ağlarım...ne yaptığımı bilmem bazen...öle tuhaf bişeyim işte fakat şu anda sahiden gülüyorum...he de öyle böyle değil...Sardunyam Allah iyiliğini versin canım...çok güldürdün bizi..Allahta seni güldürsün böyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ay katıldım yaw...hahahahahahahahahahahahah....ne güzel şey bu böyle...uzun zamandır böylesine gülmemiştim... yerlerdeyim...neydi.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. hahahahahahahahah..... ahğğğğğğ diloşum Kediyi, gudiği sen diye sevim.. diloşum Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. canem yahşi gözelim benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ahğğğğğğ diloşum Kediyi, gudiği sen diye sevim.. diloşum Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. canem yahşi gözelim benim.. bu mısralar size armağan okudukça bizi hatırlayacam Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 bu mısralar size armağan okudukça bizi hatırlayacam Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. valla sağol ne diyim.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. bunu okuyuncada ben seni hatırlayacam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 kız Frozen gulig neyin nesi acep? biliyimde ona göre ...sen diye gidip yanlış şeyleri sevmiyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 kız Frozen gulig neyin nesi acep? biliyimde ona göre ...sen diye gidip yanlış şeyleri sevmiyim o benim canem herhal eyi bişedir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 bu mısralar size armağan okudukça bizi hatırlayacam Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Sardunyam he anam..tombilik eşk neyse onu yaşayah ancak ben şu psikopatik eşkten korktum yaw Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 o benim canem herhal eyi bişedir gulig senmisin? ...bende gudiğim ... memnun oldum canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. bunu niye unuttunuz yaw..beni de kirdi gulmekten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 valla sağol ne diyim.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. bunu okuyuncada ben seni hatırlayacam psikopatik eşkim menim kız Frozen gulig neyin nesi acep? biliyimde ona göre ...sen diye gidip yanlış şeyleri sevmiyim gulig şeele fil kimin bişey olii eşkim Sardunyam he anam..tombilik eşk neyse onu yaşayah ancak ben şu psikopatik eşkten korktum yaw tombilik eşkim men sene ne diyim Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. bunu niye unuttunuz yaw..beni de kirdi gulmekten otantik eşkte çoh gözel oliii biliymisen Yazık uçmuş bunlar biz zaten uçuktuk sen yenimi farkettin böcük? fenetik eşk neyse onu yaşayah... buda sana gelsin (karakartal) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 biz zaten uçuktuk sen yenimi farkettin böcük?fenetik eşk neyse onu yaşayah... buda sana gelsin (karakartal) Hı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Hı ne hı'sı yaww sen fanatik beşiktaşlı değilmisin fenetik eşk neyse onu yaşhaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ne hı'sı yawwsen fanatik beşiktaşlı değilmisin fenetik eşk neyse onu yaşhaaa Haa anladım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 siyahx gelmiş hoşgelmiş bu beşiktaş sevdası na kıllandım ama sayende hatırlamış oldum erkeklerin aklının sadece neye çalıştığını... arkadaşız hala değilmi siyahx Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 siyahx gelmiş hoşgelmiş bu beşiktaş sevdası na kıllandım ama sayende hatırlamış oldum erkeklerin aklının sadece neye çalıştığını... arkadaşız hala değilmi siyahx Heralde arkadaşız gel bi ganka dansı yapalım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Heralde arkadaşız gel bi ganka dansı yapalım bayıldımm dansınısaaa... o sedatt abininn kollarında dönüpp duraann frozenimm mi??? yeterr kısss başınn döncekkk... fazlaa kaptırdınn kendinii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.