Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 mühim olan insanlık di mi canım??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 ne insanlığı mühim olan para bence Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 yoksam..yoksam..adim "nenecim" mi kalacak? hain,farfara,ya da yanar doner mi iyi,bu mu? muhim olan insanlik toruncuklarim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 NENECİM Beni ağlattın yahu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 NENECİM Beni ağlattın yahu o yantirik yantirik bakan gözlerde ağlayan bir ifade göremedik ya...neyse... dimek para önemli...biliyordum bana o niyetle yaklaştığını...hain Frozen...ama baltayı taşa vurdun...bende de yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Bende de yok,ama sen aglama toruncum,hazinenin yerini biliyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 canım diloşum beni anladığın şiirden belli zaten..çok severim bu şiiride sağol arkadaşım.. ama tek gözlü silahşörüm ben seni annamıyorum madem aynı çukurdaydık ta beni niye orda bırakıp kaçtın.. astronotum sen sadece beni kurtar baksana bu karabatak beni almadaN KAÇMIŞ yettim frozenim şu karadelik ne yanda kalıyor bacım... andromedaya yakınmı düşüyor yuksam samanyolunu geçince sağdamı? geliyomda o yantirik yantirik bakan gözlerde ağlayan bir ifade göremedik ya...neyse... dimek para önemli...biliyordum bana o niyetle yaklaştığını...hain Frozen...ama baltayı taşa vurdun...bende de yok bende var kısslar napolyondan miras kaldı leylacım hazinenin yerini biliyormuş hazırlanın yola çıkıyoruz leyla bekle biz geliyoz canım(yoksa nenecimmi) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 ben de hazine sardunyam diyecektim,soran olursa..nerden biliyorsam artik .basim gozum ustune de,bizim hazineye gelmemiz gerekmio mu Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bidenemmm cimcimendenn sanaa gelsinn bu şiir.... DESEM Kİ Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm, Sende tattım yemişlerin cümlesini. Desem ki sen benim için, Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin; Nimettensin, nimettensin! Desem ki... İnan bana sevgilim inan, Evimde şenliksin, bahçemde bahar; Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol; Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde, Yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını, Dağlara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak; Yeni insanlarla tanışmalı, yeni keşifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, gerçekleştirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, o dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı. Baş döndürücü bir hızla geçiyorsa birbirinin aynı günler, Her akşam aynı can sıkıntısıyla eve giriliyorsa, Değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri; Küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini; Gördüğünü hissedebilmeli! Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Değerli olabilmeli hayat! İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için! Başkasının yerine koyabilmeli kendini; Ağlayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Şu adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine... Güneşin doğuşunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saçlarını... Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna; fırtınada boranda; öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın! Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği;bir yaşlının hatıralarında geçmişi görebilmeli! Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu olmayı beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı; bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı! Çünkü; hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç çaresiz kalmamışsan, dermanı olamazsın dertlerin; ağlamayı bilmiyorsan, neşesizdir kahkahaların; Merhaba dememişsen, anlamsızdır elvedaların... Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı! Bilmeli; çok kısa olduğunu hayatın; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir şeyleri olduğunda değil, Söyleyecek bir şey bulamadığında da dinleyebilmeli! Aklı ve kalbiyle katılabilmeli sohbetlere... Hafızası olmalı insanın; hiç değilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için! Soruları olmalı, yanıtları bulmak için bir ömür harcayacak! Dostları olmalı, ruhunun ve zihninin sınırlarını zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi; Ama, kapasitesi sınırsız olmalı yüreğinin ki, hakkını verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; bir teşekkür, bir elveda için... Yaşam dedikleri bir sınavsa eğer; asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; Ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi... Zamanın ninnisiyle uykuda geçirmemeli hayatı...! ...... yoksa derin bir uykuda mı geçiriyoruz hayatı..bakarak ama göremeyerek...dokunarak ama hissedemeyerek...ne dersin Frozen? ne dersin canım arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde, Yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını, Dağlara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak; Yeni insanlarla tanışmalı, yeni keşifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, gerçekleştirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, o dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı. Baş döndürücü bir hızla geçiyorsa birbirinin aynı günler, Her akşam aynı can sıkıntısıyla eve giriliyorsa, Değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri; Küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini; Gördüğünü hissedebilmeli! Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Değerli olabilmeli hayat! İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için! Başkasının yerine koyabilmeli kendini; Ağlayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Şu adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine... Güneşin doğuşunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saçlarını... Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna; fırtınada boranda; öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın! Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği;bir yaşlının hatıralarında geçmişi görebilmeli! Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu olmayı beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı; bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı! Çünkü; hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç çaresiz kalmamışsan, dermanı olamazsın dertlerin; ağlamayı bilmiyorsan, neşesizdir kahkahaların; Merhaba dememişsen, anlamsızdır elvedaların... Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı! Bilmeli; çok kısa olduğunu hayatın; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir şeyleri olduğunda değil, Söyleyecek bir şey bulamadığında da dinleyebilmeli! Aklı ve kalbiyle katılabilmeli sohbetlere... Hafızası olmalı insanın; hiç değilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için! Soruları olmalı, yanıtları bulmak için bir ömür harcayacak! Dostları olmalı, ruhunun ve zihninin sınırlarını zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi; Ama, kapasitesi sınırsız olmalı yüreğinin ki, hakkını verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; bir teşekkür, bir elveda için... Yaşam dedikleri bir sınavsa eğer; asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; Ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi... Zamanın ninnisiyle uykuda geçirmemeli hayatı...! ...... yoksa derin bir uykuda mı geçiriyoruz hayatı..bakarak ama göremeyerek...dokunarak ama hissedemeyerek...ne dersin Frozen? ne dersin canım arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bir tane göndermek yetmiyor bazen.. hızımı alamamışım.. ..pardon... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Nedense bunu dinlerken aklima sen geldin frozencigim Bak deme bana bakamam gözüne Gül deme bana gülemem yüzüne Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi Benim de gözüm artık açıldı Her yanıma kısmet saçıldı İstemem ne aşk ne karakter Dünya para üstüne döner Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmus sevgiymis ara bul Yok deme bana sen de ben gibisin İsteseler canını verirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 bir tane göndermek yetmiyor bazen.. hızımı alamamışım.. ..pardon... ne demek istiyon diloşum frozen bir kereden bişey anlamaz mı demek istedin? bazen tekrar etmek gerekiyor galiba? Nedense bunu dinlerken aklima sen geldin frozencigim Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi Benim de gözüm artık açıldı Her yanıma kısmet saçıldı İstemem ne aşk ne karakter Dünya para üstüne döner aynen katılıyorum, dünya para üstüne döner, paran varsa dostunda var... karakter ve aşk para etmiyor... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 ne demek istiyon diloşum frozen bir kereden bişey anlamaz mı demek istedin? bazen tekrar etmek gerekiyor galiba? aynen katılıyorum, dünya para üstüne döner, paran varsa dostunda var... karakter ve aşk para etmiyor... valla artık yorum yapmaktan acizim...hem yaptığımız yorumlar yerine ulaşıyormu ondanda emin değilim hayırlısı ne diyelim...belkide Frozen sıkıldı..demir alıp buralardan, pupa yelken başka yolculuklara çıktı..kimbilir?..acep,bizden izler taşırmı yüreğinde onu merak etmekteyim... öte yandan Sardunyam...dimek paran yoksa dostunda yok, öyle mi diyorsun?... paki ya ben batık bir gemiysem...ya sermayeyi kediye yüklemişsem ve o kedi de beni bırakıp kaçmışsa ...ya tuttuğum dallar hep elimde kalmış..bu sebepten yüreğim dolu dolu ama ceplerim bomboş kalmışsa ne olacak ? benlen konuşmıycaksınız dimek!!! bi tekmede sen vur prensibiyle hemide... çok şaşkınım çoookkkk....bu vesileyle size şu şarkıyı armağan ediyorum; Su Olsam, Ateş Olsam Göklerdeki Güneş Olsam Konuşmasam Taş Olsam Yine de Oynarmısın Benimle ? Sus Olsam Kusur Olsam Ağızdaki Küfür Olsam Doğuştan Esir Olsam Yine de Oynarmısın Benimle ? Sayılmasam Kaç Olsam Toprakdaki Güç Olsam Aptal Gibi Suç Olsam Yine de Oynarmısın Benimle ? Benimle Oynar mısın ? Benimle Oynar mısın ? Bülent Ortaçgil Cep Delik,Cepken Delik Olsam...yine de oynarmısınız benimle??? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 bu da çiçeğim....geçmiş olsun çiçeği... meyve...vitamin...kalsiyum....! ! ! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 diloşum güzel yüreğim paradan hoşlanmadım ki paralıdan hoşlanayım... bende sermayeyi kediye yükledim kedide aldı başını gittiiiiii boş versen affet gitsin aldırma... sen sarıl o sana sarılmazsa... sen unut unutmazsaaaaaaaa frozenim deli fişeğim o bizden sıkılmışta olabilir, belki kaçıp kurtulası gelmiştir bizden... ama gideceğini sanmıyorum çünkü biz onu sevdiğimizi bildiğinden eminiz ve onunda bizi sevdiğini biliyoruz... kaçsada kurtulamaz ki bizden illa bir yerde kesişir yollarımız değil mi canım... frozenim rapunzelim asilim deli fişeğim kırçiçeğim kırılganım karamsarım güzel yürekli aydın insan bizi bırakma ve hiç unutma... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 bu da çiçeğim....geçmiş olsun çiçeği... meyve...vitamin...kalsiyum....! ! ! şefkat merhamet ve iyilik ne güzel bir bileşim....canımsın senin bu sıcak yüreğine kayıtsız kalmak imkansız...hayat denen bu zor yolda bozulmaman dileğiyle.... teşekkürler.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 şefkat merhamet ve iyilik ne güzel bir bileşim....canımsın senin bu sıcak yüreğine kayıtsız kalmak imkansız...hayat denen bu zor yolda bozulmaman dileğiyle.... teşekkürler.. eğer bir insanın başı çatlıoken...iyileşmek için verdiği çabalarda...yanında olup onu bu şekilde sevindirdiysem ne mutlu bana... ben teşekkür ederim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 eğer bir insanın başı çatlıoken...iyileşmek için verdiği çabalarda...yanında olup onu bu şekilde sevindirdiysem ne mutlu bana... ben teşekkür ederim... bu ne hız valla şaşırdım seni tanıdığım içinde ne mutlu bana Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 valla artık yorum yapmaktan acizim...hem yaptığımız yorumlar yerine ulaşıyormu ondanda emin değilim hayırlısı ne diyelim...belkide Frozen sıkıldı..demir alıp buralardan, pupa yelken başka yolculuklara çıktı..kimbilir?..acep,bizden izler taşırmı yüreğinde onu merak etmekteyim... Cep Delik,Cepken Delik Olsam...yine de oynarmısınız benimle??? frozenim deli fişeğim o bizden sıkılmışta olabilir, belki kaçıp kurtulası gelmiştir bizden... ama gideceğini sanmıyorum çünkü biz onu sevdiğimizi bildiğinden eminiz ve onunda bizi sevdiğini biliyoruz... kaçsada kurtulamaz ki bizden illa bir yerde kesişir yollarımız değil mi canım... frozenim rapunzelim asilim deli fişeğim kırçiçeğim kırılganım karamsarım güzel yürekli aydın insan bizi bırakma ve hiç unutma... [/b] vefanıza teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 noluyor burda bakim? geçmiş olsun frozenim sen estikçem sen ne düşünceli bir meleksin ya, nasıl yanıbaşında sıcacık bir şefkat eli gibi duruyorsun insanın birtanesin sen hiç üzülme bu hayatta inşallah... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 noluyor burda bakim? geçmiş olsun frozenim sen estikçem sen ne düşünceli bir meleksin ya, nasıl yanıbaşında sıcacık bir şefkat eli gibi duruyorsun insanın birtanesin sen hiç üzülme bu hayatta inşallah... annem benim.....sizin bu iyiliklerinizin bu güzel kalbinizin yanında bu yaptıklarım az kalıyo... sizi çok seviyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 annem benim.....sizin bu iyiliklerinizin bu güzel kalbinizin yanında bu yaptıklarım az kalıyo... sizi çok seviyorum... o senin kendi iyiliğinden kaynaklanıyor meleğim... bizde seni çok seviyoruz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 noluyor burda bakim? geçmiş olsun frozenim sen estikçem sen ne düşünceli bir meleksin ya, nasıl yanıbaşında sıcacık bir şefkat eli gibi duruyorsun insanın birtanesin sen hiç üzülme bu hayatta inşallah... sağol sardunyam annem benim.....sizin bu iyiliklerinizin bu güzel kalbinizin yanında bu yaptıklarım az kalıyo... sizi çok seviyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.