Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 annem öyle şey yapmaz bana karşı hiç odununu kullanmadı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 evet odun kullanmıyor ama oklava ve terlikle sevgi dolu yaklaşımları var sana karşı okadar uslusun ki ne yapsın ? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 annem hafta sonu izmite gidiyorum....haber veriyim dedim habersiz gitmiyim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 valla kızlar sızı anne olarak takdım edıyorlar bıze.demekkı annelık kadar guzel bırseyler yapıyorsunuz kı sızı anne olarak takdım edıyorlar. sız hep burda olun kızları annesız bırakmayın...kızlarınızın kım oldugunu bılıyonuz zaten:) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 evet odun kullanmıyor ama oklava ve terlikle sevgi dolu yaklaşımları var sana karşı okadar uslusun ki ne yapsın ? şiddete hayır canem bidenem annem hafta sonu izmite gidiyorum....haber veriyim dedim habersiz gitmiyim iyi yolculuklar bidenem valla kızlar sızı anne olarak takdım edıyorlar bıze.demekkı annelık kadar guzel bırseyler yapıyorsunuz kı sızı anne olarak takdım edıyorlar. sız hep burda olun kızları annesız bırakmayın...kızlarınızın kım oldugunu bılıyonuz zaten:) olaylara bakış açısı çok önemlidir bursercan..bu iyimser yönün güzel gerçekten güzel bişeler yaptık mı yapmadık mı bilemem ama yaşlandığımızı hatırlatıyorlar gibime geliyor bu arada belirtmeden geçemiyeceğim sardun benimde annem sayılır Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 canem yaa kapıda kaldım annem ya anahtarımda yukkk ve sen burdasın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 birileri torunumun dedikodusunu mu yapmış bakim seni bi özledim bi özledim ki o kadar olur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 canem ne var söylede rahatla bidenem yaa kapıda kaldım annem ya anahtarımda yukkk ve sen burdasın ya görüyonmu ne kadar ilgili bir anne çocuklar kapıda o tv programlarında çok özledim seni... bende bidenem birileri torunumun dedikodusunu mu yapmış bakim seni bi özledim bi özledim ki o kadar olur nenem ben bu internet denem canavarla arama mesafe koydum..sanırım sende öyle yaptın..ondan rastlaşamıyoruz.. bende özledim bidenecik nenemi bigün mesajlaşalımda telefondan.. zaman ayarlayıp görüşelim msn den.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ben geldim kahveler hazır mı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 kahveler mi.. içtim bile bak önünde duruyo işte yalancıyım yalancı kahve resmi bulamadım da..ondan yane Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 kahveler mi.. içtim bile bak önünde duruyo işte yalancıyım yalancı kahve resmi bulamadım da..ondan yane burnun mu uzamış senin ee ben şimdi nasıl bakiyim fal bir kedim ay pardon fincanım bile yok Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 aa buz gibi olmuş fincan ama sen yoksun ki ben bakiyim en iyisi fala yoksa kahve kurayack içinde cannem bu özlemle sarılma böyle ne kadar özlemişsin ve görünce sımsıkı sarılmışsın ama cok mutlu etmiş bu özledigin kişiyle karşılaşmak ve ona doyasıya sarılmak o kadar çok deger veriyorsun ki sevdiklerine ve kalbinin kapıları okdadar acık ki herkese insanların bu elektrigi hissetmemeleri mümkün degil ki ama bazen bir kişiye karşı benim iyiligimi haketmedi diye düsünmüşsün . canem bir ayrılık var üzülmüşün sanki beklememişsin böyle bir şeyi karşındakinden ama; kalbin biliyorki affedecek onu bir arasa bir karşına cıksa yüregin dayanamıyorki işte seni üzse de nafile canem sevdiklerinin sana ihtiyacı oldugunda onların yanındasın ve desteklerin sayesinde aldıgın cevap "iyi ki varsın sayende cok iyiyim" .ama sana gelince neden diyorsun bunlar benim icin gecerli degil neden herkes söyledigim teselliler kendim icin hükümsüz,neden diyorsun yardım edemiyor kimse bana canemm ya bir ara bir karamsar böyle bir umutsuzluk kaplamış içini yagmur bulutlarının gökyüzünü karatıdıgı gibi atlatmışsın aslında ama yalnız kalınca sanki heran yagmur öncesi bulutlu anın yeniden ortaya cıkıor. acaba bu senin cok duygusal oldugundan mı ? hani cogu zaman dış cevreye yansıtmadıgın duygusallıgından mı ? ne dersin canem olabilir mi ? bi de minik bir bebek var , bunu şöyle düsündüm hayatında seni mutlu edebilecek bir yenilik var sanki ansızın ortaya cıkıp seni mutlu edecek birşey bu. canem benden bukadar umarım hoşuna gider Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 bi de minik bir bebek var nasıl yani yok öyle bişey ben kardeş mardeş istemem annem seni çok seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 nasıl yani yok öyle bişey ben kardeş mardeş istemem annem seni çok seviyorum hayatında yenilik dedim sana kardeş demedim ben Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 hayatında yenilik dedim sana kardeş demedim ben bebek deyince kardeş sandım bende Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 bana diyene bakın ..canem denizkızım senin burnun beni geçti yavvv yuk bidenem sen heç üzülme kardeş filan yukk ama ben o yeniliğin ne olduğunu biliyom böyle giderse sardunumdan sonra..denizkızına da nasip olacakmış benim emektar odun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 bana diyene bakın ..canem denizkızım senin burnun beni geçti yavvv yuk bidenem sen heç üzülme kardeş filan yukk ama ben o yeniliğin ne olduğunu biliyom böyle giderse sardunumdan sonra..denizkızına da nasip olacakmış benim emektar odun şeeyy ee kümm beeennn saaddece fal bakktmm odunnn duydum sankimm oda ne ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 senin kekine benzemez ama Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 oyy oyy oyyy hemde vişneli sanırsam benim gibi bi cimriye şu yaptığın yane gözlerimi yaşarttı canem teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 afiyet olsun canemm ama ciddi cimrisin haa insan bari bir cay kahve yapar yanında o da yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.