Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

valla kızlar sızı anne olarak takdım edıyorlar bıze.demekkı annelık kadar guzel bırseyler yapıyorsunuz kı sızı anne olarak takdım edıyorlar.

sız hep burda olun kızları annesız bırakmayın...kızlarınızın kım oldugunu bılıyonuz zaten:)

Gönderi tarihi:
evet odun kullanmıyor ama oklava ve terlikle sevgi dolu yaklaşımları var sana karşı okadar uslusun ki ne yapsın ?

şiddete hayır :shifty:

canem :hug:

:blink:

bidenem :hug:

annem hafta sonu izmite gidiyorum....haber veriyim dedim

habersiz gitmiyim

iyi yolculuklar bidenem :hug:

valla kızlar sızı anne olarak takdım edıyorlar bıze.demekkı annelık kadar guzel bırseyler yapıyorsunuz kı sızı anne olarak takdım edıyorlar.

sız hep burda olun kızları annesız bırakmayın...kızlarınızın kım oldugunu bılıyonuz zaten:)

olaylara bakış açısı çok önemlidir bursercan..bu iyimser yönün güzel gerçekten :)

güzel bişeler yaptık mı yapmadık mı bilemem ama -_-

yaşlandığımızı hatırlatıyorlar gibime geliyor :getlost: bu arada belirtmeden geçemiyeceğim sardun benimde annem sayılır :islik::w00t:

Gönderi tarihi:
canem

ne var :huh: söylede rahatla <_<

bidenem :hug:

yaa kapıda kaldım annem ya anahtarımda yukkk ve sen burdasın

ya görüyonmu ne kadar ilgili bir anne :getlost: çocuklar kapıda o tv programlarında :islik:

çok özledim seni...

bende bidenem :wub:

birileri torunumun dedikodusunu mu yapmış bakim

seni bi özledim bi özledim ki o kadar olur

nenem :wub: ben bu internet denem canavarla arama mesafe koydum..sanırım sende öyle yaptın..ondan rastlaşamıyoruz.. :hug:

bende özledim bidenecik nenemi :crying: bigün mesajlaşalımda telefondan.. zaman ayarlayıp görüşelim msn den.. :laughing:

Gönderi tarihi:

aa buz gibi olmuş fincan ama sen yoksun ki ben bakiyim en iyisi fala yoksa kahve kurayack içinde ;)

fal.jpg

cannem bu özlemle sarılma böyle ne kadar özlemişsin ve görünce sımsıkı sarılmışsın :wub: ama cok mutlu etmiş bu özledigin kişiyle karşılaşmak ve ona doyasıya sarılmak

o kadar çok deger veriyorsun ki sevdiklerine ve kalbinin kapıları okdadar acık ki herkese insanların bu elektrigi hissetmemeleri mümkün degil ki :wub: ama bazen bir kişiye karşı benim iyiligimi haketmedi diye düsünmüşsün .

canem bir ayrılık var üzülmüşün sanki beklememişsin böyle bir şeyi karşındakinden ama; kalbin biliyorki affedecek onu bir arasa bir karşına cıksa :) yüregin dayanamıyorki işte seni üzse de nafile canem

sevdiklerinin sana ihtiyacı oldugunda onların yanındasın ve desteklerin sayesinde aldıgın cevap "iyi ki varsın sayende cok iyiyim" .ama sana gelince neden diyorsun bunlar benim icin gecerli degil neden herkes söyledigim teselliler kendim icin hükümsüz,neden diyorsun yardım edemiyor kimse bana

canemm ya bir ara bir karamsar böyle bir umutsuzluk kaplamış içini yagmur bulutlarının gökyüzünü karatıdıgı gibi atlatmışsın aslında ama yalnız kalınca sanki heran yagmur öncesi bulutlu anın yeniden ortaya cıkıor. acaba bu senin cok duygusal oldugundan mı ? hani cogu zaman dış cevreye yansıtmadıgın duygusallıgından mı ? ne dersin canem olabilir mi ?

bi de minik bir bebek var , bunu şöyle düsündüm hayatında seni mutlu edebilecek bir yenilik var sanki ansızın ortaya cıkıp seni mutlu edecek birşey bu.

canem benden bukadar umarım hoşuna gider

Gönderi tarihi:

bana diyene bakın :wacko: ..canem denizkızım senin burnun beni geçti yavvv :lol:

yuk bidenem :wub: sen heç üzülme kardeş filan yukk :wassat:

ama ben o yeniliğin ne olduğunu biliyom :shifty:

böyle giderse :getlost: sardunumdan sonra..denizkızına da nasip olacakmış benim emektar odun :yuvarlan:

Gönderi tarihi:
bana diyene bakın :wacko: ..canem denizkızım senin burnun beni geçti yavvv :lol:

yuk bidenem :wub: sen heç üzülme kardeş filan yukk :wassat:

ama ben o yeniliğin ne olduğunu biliyom :shifty:

böyle giderse :getlost: sardunumdan sonra..denizkızına da nasip olacakmış benim emektar odun :yuvarlan:

şeeyy ee kümm :D beeennn saaddece fal bakktmm :D odunnn duydum sankimm :P oda ne ki

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.