Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 cadımcım (.............................) içini sen doldur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Allah'ım sen frozen'e bol bol mutluluk ve huzur ver ( Sen bizi onun şerrinden koru bu güzel dileklere amin denir bidenem yuk canem korkma bugüne kadar ilişmeyene iliştiğim görülmemiştir duyulmamıştır gıcığım hariç yüreğinin götürdüğü yere gidecek kadar cesur ve akıllı natalia..teşekkür ederim cadımcım (.............................) içini sen doldur tabe memnuniyetle gıcıkcığım (seni çok seviyorum frozenim..yediğim odunlar için sana her daim duacıyım..beni kendime getirdiğin için sana minnettarım ) nası güzel doldurmuşmuyum canem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 anne-kıs azcık dertleşelim özledim seni afiyet olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 yumotem güzel gülüşlüm..nirdesin sen yaw..bi kayboldun bulana aşkolsun pis cadında seni çok seviyor ve özlüyor canem kızımmm dertleşelim bidenem..gel yasla başını omzuma..yaralarına üfleyim bu arada resim çıkmamış afiyet olsun dediğine göre..yedim bitirdim hepsini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 bidenecikk torunum.. seni çok özledim şimdilik pc yle hasretiz birbirimize biraz uzaktan bakışıyoruz genelde ama elbet bu durum ebediyen sürmeyecek seni çok seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 seni çok seviyorum minik kelebeğim bende seni çok seviyorum.. bidenecikk torunum.. seni çok özledim şimdilik pc yle hasretiz birbirimize biraz uzaktan bakışıyoruz genelde ama elbet bu durum ebediyen sürmeyecek seni çok seviyorum nenecim bende çok özledim ..bak fikirler birikti ona göre ben sana burdan bir pc yollayım bozulmayanından ama dayanırmı sana he nenemi seviyom çok seviyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 sevgilim yıkılan her evin altında ölü bir vaftiz çocuğu durur darağacında ise boynu bükük günah çıkaran solucanlar var uğraşırım benden aşk çıkmaz gök kubbesinde güneşin delik kalbinden her sabah bana uzanan hezeyanların becayişidir aşk tenime sarılırım uyanmam kendinden biliyor hali gelenin gideceği yerdir bahtı gözyaşından umulan hayır sonunda bir ayrılık türküsü hele söyletene de bakın sazlar kirleniyor nazenin kızların ellerinde tellerinde kopuyor sesi gözlerine düşen notaların sol anahtarını ver ömür dediğin senede gün deli dağ kırlangıcı sevgilim dönüp duruyorum etrafında paylaştığımız kadar büyük hala ayrıldığımız anki yük hayalayna Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 ben:anne mutfakta bi fare var ve peyniri çalmış gidiyo... annem:zeynep yavrum çok ders çalıştın sen galiba...bizim malikanemizde fare ne gezer ben:ama anne.. annem:kızım iyi misin sen? ....ve fare kapıda gözükür.. annem: :huh: bana bişeyler oluyo zeynep ben: annem: (ama gülmüyo,bayıldı anlatacak smiley bulamadım da ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 kayıp aranıyor ilanı vermek için gelmiştim adı:frozen(annem olur kendisi ) yaşı:yazmıyım ama genç kıslara taş çıkartır görünüşü:1,70 boy 52 kilo çok güsel çok....manken gibi en son göründüğü yer:bilinmiyor görenlerin en yakın zamanda bana yani kızına haber vermesi gerekmektedir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 torunum.. ilanlar verilmiş ben de kendimi kayıp sanırdım seni çok özledim ve çok seviyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 ilanlar verildi ama hala yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 canem cadım kanımca yeter bu kadar okuma yazma gel artık korkuyorum başıma alim kesileceksin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 gıcığım..kızımm..nenemm..deniz kızı teşekkür ederim..hepinizi seviyorum.. ara ara hepimiz söyleriz buna benzer sözler çok yorgunum beni bekleme kaptan seyir defterini başkası yazsın çınarlı kubbeli mavi bir liman beni o limana çıkaramazsın çok yorgunum beni bekleme kaptan.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 annem gelmiş annem gelmiş yakalayamadım ama olsun gelmiş ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 canem kızım bu kadar özleyeceğini bilsem akşamları evede uğramazdım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 beni koskoca malikanede yalnız başıma mı bırakcan annem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 zeynooo malikanede yalnız kalma diye geldim ama huysuzlugum üstümde bak sölüyüm kavga cıkabilir heran Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 evet ben dedim ne oldu hem neden kacıyorsun korkttun demi hemen yaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 kavga edicek tam yeri bulmuşsunuz yane nerde benim odunum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 en güsel yer burasıydı bizde burayı seçtık anne odunun en son kırılmıştı galiba Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 en güsel yer burasıydı bizde burayı seçtık anne odunun en son kırılmıştı galiba evet kırılmıştı hemiide zeynebin kafasında Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.