Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Seni özledim ve galiba gene küstürdüm bu saate kadar seni bekledim ama sanırım uyuyorsun... Seni Seviyorum Dostum kendini iyi dinle, kendini unutma hiçbir yerde... Benide unutma... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. nenem çok güldüm ya..sağol bende yazsam diyom başhekime yani kafese bi kağıt kalem koysalar bi ayı kadar olamadık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 benim konuşmak için çırpındığım gecelerde..siz yoktunuz.. anımsadın mı..? ahh..zamanların birbirini tutmaması ne acı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Cadım şu şarkıya bir bakarmısın bize tercüman olmamışmı? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 annem nerelerdesin ösledım senı ben çok kadir gecen mübarek olsun tüm duaların kabul olsun bu gece.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 senin annen bir melekti yavrum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 senin annen bir melekti yavrum ne yazıkki dün gece lolipoptan smiley yaparken feci şekilde yan yattı lolipopunla nasıl smiley yapıyın kıss, çok merak ettim göstersene Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım frozen oyuna gelse hain planlar peşindeymişsin gibi bir his içerisindeyim canem, Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 anladım,lolipoptan smiley yapmayı öğrenmemizi istemiyor ama biz de şeysek..şeysek.. neysek işte,nasıl yapıldığını öğreniriz.. deneme yanılma yöntemiyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 siz birazcıkın zor öğrenirsiniz hani mevcut durumunuz itibariylen diyom yani kapasite alarm veriyor sizdede Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 canem bizde alarm veren tek şey kapasite mi öyleyse iyi yani,sorun yok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 sorun yok tabe nenem sen içini ferah tut Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 siz birazcıkın zor öğrenirsiniz hani mevcut durumunuz itibariylen diyom yani kapasite alarm veriyor sizdede deget kapasiteymiş bizim kapasitenin daha dolmasına çok var canem canem bizde alarm veren tek şey kapasite mi öyleyse iyi yani,sorun yok alarmmı başka ne alarm veriyor canem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 senin annen bir melekti yavrum :ne yazıkki dün gece lolipoptan smiley yaparken feci şekilde yan yattı lolipopunla nasıl smiley yapıyın kıss, çok merak ettim göstersene annee ne oldu sana komşu teyse ne diyo yoksa onun yaramaz çocukları bişey mi yaptı ben yokken yalnız buldular ya senı ben geldım işte burdayım ama annem yok belki bayram alışverişine çıkmıştır bana hediyeler almaya gitmiştir annee seni seviyorummm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 zeynepcim bende seni seviyorum.. sevgin pırıl pırıl bidenem kayıtsız kalmak mümkün değil yukardaki deliler sizlen daha sonra ilgileniciğim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 zeynepcim bende seni seviyorum.. sevgin pırıl pırıl bidenem kayıtsız kalmak mümkün değil yukardaki deliler sizlen daha sonra ilgileniciğim kimki onlar seninle bayramlaşamadık torunum bidenem,gelemezsem diye şimdilik burdan kutlayayım,yoğunum da biraz misafirlerim gelecek el öpmeye bayramın ve hergünün çok mutlu geçsin Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Bayramın kutlu olsun Frozen'im... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Bayramın kutlu olsun Frozen'im... teşekkür ederim Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. teşekkür ederim Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 tutku! Bildiğim ama gösteremediğim resim akıttığım renklere takıldı gül yüzlü uçurtmam susmayı öğrettiler bana, konuşmak nasıldır..? nasıldır, bir sesin içinde bağdaş kurup dinlenmek..? yitirdiğim öpüşlerde yanıyor sevgilerim söylesene, nasıldır bir yüreğin içinde demlenmek..? sayın Frozen sizede şiir tadında bir bayram dilemek istiyorum .. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 bidenecik cadım, bayram bitti, haftabaşı, ay ortası, yine hayat telaşı, gerçi hiç bitmedi ama çark dönmeye başladı yine... hadi hayırlısı... (Ansak mı anmasak mı Yeri mi, şimdi değil mi Bir tren yolculuğunda ve her yerde Her şeyin ya da hiçbir şeyin hiç mi hiç çekilmezliğini Bir hafta tatilini, bir öğle vaktini, belki bir pazartesiyi Saatler iyi Adamlar gülüyorlarsa iyi, gülmüyorlarsa gene iyi Ve bütün yolcuların dalgın Koparıp koparıp bir şeyler yediklerini Görünüşte kararsız Görünüşte üzgün, endişeli Görsek mi acaba, görmesek mi Açıp da kapalı gözlerini arada Şöyle bir görünümü tek bir solukta Yalandan, inatla içine çekenleri Ya da bir köprüden geçerken, bir tünele girerken Belirtip yüzlerinde çok görmüşlüğün izlerini Bir tilki çevikliğiyle, acele Katarak yolculuğa hiç yoktan bir gizemliliği Bilmem ki, görmesek mi Durunca tren bir istasyonda Dudakları çatlamış, ateşli, hasta bir istasyonda Dünyanın bütün elma satıcılarına bakıp Bakıp da her şeyi ilk defa tanıyormuş gibi Uzanıp pencerelerden sarkık gerdanlarıyla Tutarak parmaklarıyla yalancı Ve ucuzundan bir kolyeyi Acaba görmesek mi Bir treni ve dünyada tren olan her şeyi. Ansak mı anmasak mı acaba Yeri mi şimdi, değil mi Sırasını bekleyen bir kadının, hasta Gereğinden fazla abartılmış yüzünü Besbelli iğrenirdiniz Çevirirdiniz gözlerinizi yer tahtalarına Bir duvar saatine ya da kapıya Telefona bakardınız, tırnaklarını incelerdiniz uzun uzun Kısaca Kaçınmak isterdiniz o yüzden -ama bitmedi- Gördünüz, görüverdiniz bir daha Sıyrılmış acılardan ansızın Sevecen, durgun, sade O yüzü Belki de, orda, acele Karar verdiniz Bir anneniz olsun isterdiniz böyle Ve belki sarılıp öpmek isterdiniz onu Her neyse... Söylesek, yeniden mi söylesek şimdi de Ben uzun yolları hiç sevmem Doğacak bir çocuk gibi beklemeli anılar Ansızın doğmalı, ansızın ölmeli saniyelerde.) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.