Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ayrık otuma... YAĞMUR KAÇAĞI elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni geceleri bir çarpıntı duyarsan telâş telâş yağmurdan kaçıyorum sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylül'se ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 kontrol etmemiştim,aciliyetim vardı biraz dinledim nenecim..bilirim bu şarkıyı..çok güzel ... Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limanında Fırtınalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yanında... Hiç yumma gözlerini, ışığın eksilmesin, Gündüzüm aydınlığım, ipek böceğim benim! Güz bahçemde açılmış o son çiçeğim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayırma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansız, o kuytu gözlerini sevgili egzo teşekkür ederim... ayrık otuma... elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni severim bu şiiride.. özellikle bu dizeleri..teşekkür ederim karaçalım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Kelimeler... Hangi kelime anlatabilir ki oksijensiz olanın derin bir nefesle hayata dönmesindeki çaresizlik köprüsünün keskinliğini....İnanmakla inanamamak arasındaki gelgitleri..Dönsem mi acaba,dönmesem mi..Yutmak zordur kustuğunu,güldürmek zordur inancını yitirmiş gözleri.. Denemeye değer mi onu bile bilmeden,yeni bir riskin göbeğinde bulursun kendini.. Herşey böyle başlar işte..Vereceğin karardır seni sürükleyen , bilmediğin duygulara.. Öğrenmek isteğindir,biraz da merakla karışık,tadarsın bilmediğin yiyeceği..Belki zehirlenme riskini de içine alan bir cesarettir yüreğindeki..İçindeki çocuk ayağıyla eşeler durur toprağı,sallana sallana sağa sola,mahçup,elleri arkasında,”hadi” der,”bir daha dene,belki de tam da dünyanın merkezindesindir,ne biliyorsun,belki de güneş doğuyor buradan,baksana gökkuşağı çıkmak üzere..” bunca harcanmışlığın aksine.. Ömrünü yemiş bitirmiştir o çocuk..Zırlaya zırlaya ister durur,dürter durur,uyumak nedir bilmez,konuşur durur..Sana hiç benzemez.Sen mantıklısındır,o deli..Sen inançlarını yitirmişsindir,o aslan yürekli..Senin yok dediğin hep var’dır onun lugatinde,senin git dediğine gel der..Kal dediğine koş,bıraktığını al der,kaçtığına yapış...Bir ikilemde başın yere düşmüş,hep kazanan O olmuştur..Elektrik tellerinde yanyana iki kuş gibi,ya itelersiniz birbirinizi,ya da sokulur,kucak kucağa ağlaşırsınız.. İçinizdeki çocuk,hiç terketmez sizi...Ya da siz öyle sanabilirsiniz.. Pia-yani benimki-yıllar oldu konuşmayalı benle..Onun istediğini yapmadım çünkü..Onun hiç de onaylamadığı,bana çok zarar verecek işlerle meşguldüm.Dile kolay sekiz senedir küsüz..Umrumda değil gibi davrandım,içimde çürüyen Pia’ma her gün gizli gizli gözyaşı dökerek..O bilir beni,inadım saklıdır benim..Babana inat yaktın mı hiç ömrünü,hayır’sa beni anlayamazsın..Pia da anlamadı,benden daha yürekliydi O,yapma dedi,değer mi yanmana..”Yanmıyorum ki” dedim,sadece “Gidiyorum” ve Pia ağlamaya başladı, susmadı bir daha..Sonra bir sustu,sırtını dönüp oturdu,bakmadı yüzüme hiç.. Ve ardından yitik zamanlar..Bir garip üşüme hissi..Üşümekten de öte,hiçliğin kuyusu... Yıllar sonra gözlerimi araladım bir sabah... Bir ses duydum içimden,bana mı öyle geldi acaba diye,dinledim,inanamamakla beraber sevinçle..Salıncakta küçük bir kız,çok sevdiğim bir çocuk şarkısı söylüyordu.. Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Büyük keçi demiş : -Yol ver önce ben geçeceğim Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Küçük keçi demiş: -Verirsem öleceğim. Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay İkisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Keçilerin inatçısı suya düşer boğulur Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay İnsanların inatçısı kimbilir ki ne olur? Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay... İnattan bahsediyordu,ama konuşmaya başlamıştı işte..Beni bana vuruyordu,yüzüme gülerek..Bu bile benim için mükemmeldi..Şöyle bir dönüp bana baktı,dedi “nasılsın”..Dedim “iyiyim..”Biliyorum” dedi,”epey iyisin”..”gözlerin ışıldıyor,buldun mu aradığını?” Dedim “buldum..””Peki” dedi,biliyordum bulacağını,şimdi seninle inatlaşmayacağım.Çünkü yine bana ihtiyacın olduğu bir dönemdesin..Yalnız bırakmayacağım seni..” Güldüm.. Ve sessizce,kimseye çaktırmadan, Yüzüm gözüm mutluluktan ıslak,, Küçük ben’in yanaklarından öptüm...alıntı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 çok güzeldi radya teşekkür eder içimdeki çocukda sana en çokda bu bölüm için.. Yıllar sonra gözlerimi araladım bir sabah... Bir ses duydum içimden,bana mı öyle geldi acaba diye,dinledim,inanamamakla beraber sevinçle..Salıncakta küçük bir kız,çok sevdiğim bir çocuk şarkısı söylüyordu.. Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Büyük keçi demiş : -Yol ver önce ben geçeceğim Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Küçük keçi demiş: -Verirsem öleceğim. Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay İkisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay Keçilerin inatçısı suya düşer boğulur Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay İnsanların inatçısı kimbilir ki ne olur? Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay... İnattan bahsediyordu,ama konuşmaya başlamıştı işte..Beni bana vuruyordu,yüzüme gülerek..Bu bile benim için mükemmeldi..Şöyle bir dönüp bana baktı,dedi ?nasılsın?..Dedim ?iyiyim..?Biliyorum? dedi,?epey iyisin?..?gözlerin ışıldıyor,buldun mu aradığını?? Dedim ?buldum..??Peki? dedi,biliyordum bulacağını,şimdi seninle inatlaşmayacağım.Çünkü yine bana ihtiyacın olduğu bir dönemdesin..Yalnız bırakmayacağım seni..? Güldüm.. Ve sessizce,kimseye çaktırmadan, Yüzüm gözüm mutluluktan ıslak,, Küçük ben?in yanaklarından öptüm... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bişey değil canım Bu ufaklık için Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 teşekkür ederim canem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 nasılmış bakalım benim güzeller güzeli ayrık otum.. artık bundan böyle bele.. beni yani karaçalını soracak olursan divaneyim... yarın gelde söyleşelim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 sana bişey itiraf edeyim mi canem.. ben heç iyi değilem.. şu tür şeyler dinleyip keyifleniyorum artıkın..fazla söze hacet yok..şarkıyı dinlersen halımı anlarsın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 torunum bidenem.. nerelerdesin,iyi misin,çok özledim gel gari.. Deli dolu akan nehirlerden tas tas sular içtik.Öyle ateşlerle doluydu yüreklerimiz öyle tutkundu.Karlı dağların serinliğinde uyurduk geceleri .Deniz fenerinin ışığında yıkanırdık.Köpükten bir çalkantıydı içimizde zaman.Ne yana baksak denizdi maviydi ışıktı.Sonra bir çaresizlikti zifir.Akıntıya kapılmış gemiler gibiydik .. Bir org çalınır gibi yanıbaşımızda.Öyle kendinden geçmiş öyle başıboş.Öyle derin duygular içindeydik anlatılmaz.Sarhoş rüzgarlara bıraktık kendimizi.Aldığını geri vermez dalgalara.Görmediğimiz ülkeler gördük gün doğusunda.Tatmadığımız yemişlerden tattık günahkar olduk.Alevden bir tasta eridi günler.Bir cehennem ateşiydi aşk içimizde.Hiç sönmeyecekmiş gibi yanıyorduk.. Tutsaklığımız nasıl başladı bilinmez.Paslı demir kapılar kapandı üstümüze.Taş duvarlarda kayboldu boğuk seslerimiz.Çaresizliğimizi bize aynalar söyledi inanmadık.Kuşatıldık ansızın kederle ayrılıkla.Aman vermez karanlıklar sardı dört yanımızı.Yalnızlık bir ağrı gibi çöktü başımıza.Uyuduk bir daha uyanamadık. Şimdi bir kutup var sana çeker beni.Bir kutup var senden öteye.Ben onun için böyle ortalıklarda kaldım.dağ yollarında caddelerde sokaklarda.Onun için bulup bulup yitirdim seni.Hangi kapıyı çaldıysam sen açtın bana.Hangi gözümü yumduysam seni gördüm.Zamandın zamandan öte bir şeydin.Yıllarca bir meşale gibi yandın uzaklarda.. Bu manyetik alanda boğulmam senin yüzünden.Bu zincirleri sen vurdun ellerime.Sen getirdin bunca karanlıkları. Al şunu mum yak Korkuyorum Bir taş aldım attım denize Günahlarımdan kurtuldum Alfabenin yirmisekizinci harfindeyim Öteye gidemem İtme beni.. Benim de bir insan tarafım vardı.Bakma böyle kötü olduğuma.Benim de dileklerim vardı.Benim de bir beklediğim vardı yaşamaktan.Yeter artık vurma yüzüme çirkinliğimi.Hergün bir kadın ağlar benim yüzümde.Büyük dertler için benim ellerim. Anlamıyor musun? Sen sevildiğin için güzelsin bu kadar Ben sevilmediğimden böyle çirkinim Bütün kötü yerlerde ben korkarım.Biliyorum.Bir hayvan leşiyim öleli kırk gün olmuş.Fabrika bacalarında bir kara dumanım.Zehirim akrep kuyruklarında.Kötüyüm sevemediğin kadar.Öyle fenayım.Kapanmış bıçak yaralarında.Bu pis çöp tenekelerinde unut beni.Unut artık. Bayat bir ekmek gibi Çürümüş bir elma gibi Sarı badanalı evlerde kazanlar kaynar Sarı badanalı evlerde günahlar işlenir her gece Sarı badanalı evlerde ölüler yıkanır Sarı badanalı evleri sev biraz Bu evlerde zaman benim akşamlarımdır yitirilmiş Bu kazanlarda benim gözbebeklerimdir kaynayan Bu sarılarda benim yüreğim bir ölür bir dirilir Anladım Bu dünyada benden başka kimse yok beni anlayan Kalbimi yardım Bir damla kan aktı Kutuplara kar yağıyordu Üşüdüm Dur gitme Beş kuruşum vardı kaybettim Dur gitme Isırgan otlarından kurtar beni Deniz analarının gözlerini çaldım.Sana bakmak için.Güneşi üçe böldüm.Al biri senin olsun.Yüzümde beş bıçak yarası var.Bir de sen vur.Barut kokusunu severim.Bir portakalı dilim dilim soy.. Acıktım Tut ki ben yoğum artık yeryüzünde Tut ki bir marul yaprağıydım Öldüm Al şu serçe parmağım sende kalsın.Ben kötüyüm.Korkunç çirkinim.Ben seksensekizinci tul dairesiyim.Sağ gözümün üç kirpiğini kestim. Al Ben lanetlendim Cenaze marşı çalınıyor.Ölüler ayağa kalktı.Görüyor musun.Şu soldan ikinci benim.Senin yüzünden öldüm.Şimdi seni getiriyorlar karanlığıma. Ağlıyorum Biraz sev beni Gül biraz Yaklaş biraz Seni affediyorum Kuşkonmaz dallarına astım kendimi.Sedir ağaçlarına gül yapraklarına.Başımı taşlara vurdum.Gözbebeklerimde büyük camlar parçalandı.Tanrısal duygular içindeydim.Bütün tanrısızlığımdan uzakta.Bir kemiklerinin sertliğini aldım.Bir teninin aklığını.Sonra sıcaklığını dudaklarının.. Gel bak SANA BİR TANRI GETİRDİM Gel bak BİR TANRI YARATTIM SENDEN. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ayrık otumdan önce okudum gönderdiğin yazıyı Leylam..tek kelimeyle müthiş.. ve Frozenimin tarzı..eminim çok beğenecek.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım, Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum, Hep ağladım, hep yandım sen yokken. Bekliyorum dönüşünü yeniden, Bir gelsen, Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen, Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen, Ölümlü düşlerimden alsan beni. Çok durdum güneşe karşı bir başıma Savrulurdum rüzgarlarında sensizlik denizinin Sen yokken, Az dolaşmadım gönlümün kuytularında Üşüyen karanfilim şimdi buruşuk parmaklarda Bir kırağı ayazıydım gecenin kollarında Zifirlerinde sadece ben üşürdüm. Hiç aldırmadım esen rüzgara Hiç dinlenmiş bir yürekle çıkmadım ortaya Yinede hiç yıkılmadım giden trenlerin ardından Ama bütün yangınlar beni yaktı önce Hep ortasında kaldım vurgunların Vurgun nedir ki? deme Bir babanın serzenişi nasılsa öyle Bayrakları indirilmiş, Bozguna uğramış bir hisardım sen yokken Hep sustum, Hep yandım, hep ağladım sen yokken. Bir gelsen, Yangınlardan alsan beni, Bir gelsen, Dünyalarımdan alsan beni, Bir gelsen, Şafaksız gecelerden alsan beni, Ama ne zaman gelsen, Akşam kızılı gözlerimle bulacaksın beni. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 benim ayrık otum değilsim ama güzel şeyler bulsun vuku sevgiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ama o benim ayrık otum Aça.. nirdesin bidenem sen..? çıbık gel bekliyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ayrık otumdan önce okudum gönderdiğin yazıyı Leylam..tek kelimeyle müthiş.. ve Frozenimin tarzı..eminim çok beğenecek.. sağol Diloşum,zaten birimize gönderilen birşey hepimize gelmiş sayılıyor,sizin defterlerinizdekileri de ben hiç kaçırmadan şeyapıyorum söylemesi ayıp bidenecikk torunum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 nasılmış bakalım benim güzeller güzeli ayrık otum.. artık bundan böyle bele.. beni yani karaçalını soracak olursan divaneyim... yarın gelde söyleşelim.. biraz geç geldim ama affedersin artıkın beni ha karaçalım sana bişey itiraf edeyim mi canem.. ben heç iyi değilem.. şu tür şeyler dinleyip keyifleniyorum artıkın..fazla söze hacet yok..şarkıyı dinlersen halımı anlarsın.. allah seni kahretmesin bu nası bir şarkı yawwww sana acil bir terapi uygulamam gerekicek anlaşılan çok güzel bir resim canem teşekkürler.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 torunum bidenem.. nerelerdesin,iyi misin,çok özledim gel gari..: Al şunu mum yak Korkuyorum Bir taş aldım attım denize Günahlarımdan kurtuldum Alfabenin yirmisekizinci harfindeyim Öteye gidemem İtme beni.. Kalbimi yardım Bir damla kan aktı Kutuplara kar yağıyordu Üşüdüm Dur gitme Beş kuruşum vardı kaybettim Dur gitme Isırgan otlarından kurtar beni Deniz analarının gözlerini çaldım.Sana bakmak için.Güneşi üçe böldüm.Al biri senin olsun.Yüzümde beş bıçak yarası var.Bir de sen vur.Barut kokusunu severim.Bir portakalı dilim dilim soy.. Acıktım Tut ki ben yoğum artık yeryüzünde Tut ki bir marul yaprağıydım Öldüm Al şu serçe parmağım sende kalsın.Ben kötüyüm.Korkunç çirkinim.Ben seksensekizinci tul dairesiyim.Sağ gözümün üç kirpiğini kestim. Al Ben lanetlendim Cenaze marşı çalınıyor.Ölüler ayağa kalktı.Görüyor musun.Şu soldan ikinci benim.Senin yüzünden öldüm.Şimdi seni getiriyorlar karanlığıma. Ağlıyorum Biraz sev beni Gül biraz Yaklaş biraz Seni affediyorum Kuşkonmaz dallarına astım kendimi.Sedir ağaçlarına gül yapraklarına.Başımı taşlara vurdum.Gözbebeklerimde büyük camlar parçalandı.Tanrısal duygular içindeydim.Bütün tanrısızlığımdan uzakta.Bir kemiklerinin sertliğini aldım.Bir teninin aklığını.Sonra sıcaklığını dudaklarının.. Gel bak SANA BİR TANRI GETİRDİM Gel bak BİR TANRI YARATTIM SENDEN. canem nenem çok duygulandım.. seni o güzel yüreğinden öpüyorum bidenem.. Sen yokken gittimKorkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım, Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum, Hep ağladım, hep yandım sen yokken. Bekliyorum dönüşünü yeniden, Bir gelsen, Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen, Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen, Ölümlü düşlerimden alsan beni. egzo iadeyi ziyaretlerde olmasa gören yuk seni.. ve şiir çok güzel..teşekkür ederim canem.. benim ayrık otum değilsim ama güzel şeyler bulsun vuku sevgiler anam anam açamı bu :blink:güzel dileğinle sen.. hoşgeldin canem.. ve derimki mersi buku Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ama o benim ayrık otum Aça.. nirdesin bidenem sen..? çıbık gel bekliyorum.. şimdi canem burdaki rapunzel pek bi saf bişeymiş yane ben olsam ne o keltoş havuz görevlisi canem kıskandınmı saçlarımı derrrrrrr .. ayağımdaki topuklu patilerimle güzelce ayağına basaraktan şahsı ekarde edip ..havuza filan girmeden havalı bir çıkış yapardım.. yirim sizi ben..bende çok özledim sağol Diloşum,zaten birimize gönderilen birşey hepimize gelmiş sayılıyor,sizin defterlerinizdekileri de ben hiç kaçırmadan şeyapıyorum söylemesi ayıp bidenecikk torunum.. nenecim sorması garip ne ettiriyon canem nenem bidenem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ohh gelmiş hem de gayet formunda maşşallah.. ben de seni yüreğinden öptüm canem şimdi dayanamayıp yazdım,inşallah bilahare görüştüğümüzde uzuun uzun anlatırım ne ettirdiğimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 dimek daha çok beklerim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 nihayet.. acep hangi havuzbaşındaydınız yine şizlongunuzla beraber.. şu kel havuz görevlisine yapıcekleriniz hiçte sürpriz olmaz benim için.. hatta aynı zatın sizinle çok fazla haşır neşir olması durumunda kafasının tepesinde ve dahi pek çok yerinde kıllanmalar olucağı yönünde beklentilerim mevcuttur.. özledim seni ayrık otum.. hoşgeldin canem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 insan bi güzel karşılar diymi amaaa bende özledim canem ..neyinizi özlüyosam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ÇİLE Bizim hiç bir hürriyetimiz yok, Hiç bir hürriyetimiz, Ne çalışmak, ne konuşmak, ne sevişmek, Sen orda bağrına bas dur en büyük çileyi, Ben burda en büyük çileyi doldurayım, Ekmeğe muhtaç, hürriyete muhtaç, sana muhtaç. Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, Ben burda zerdalisiz bir dal gibi durayım. a.kadir.. benim başım kelmi buda kendime hedaye.. ..çok severimde Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 insan bi güzel karşılar diymi amaaa bende özledim canem ..neyinizi özlüyosam valla esasında güzel bir soru.. araştırmak girek..ama bana en kestirme açıklama şu gözüküyor; biz senin neyini özlüyosak..sende bizim oyumuzu özlüyosundur.. pek çok şeyi yitirdiğim gibi korkarım artık Türkçemi de yitiriyorum.. Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, Ben burda zerdalisiz bir dal gibi durayım. ayriyetten kendine hedaye etmiş olduğun şiirini çok sevdim.. bi kere olsun cömertliğin tutsunda bize de yollayıver şu güzel şiirlerden.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 güzel civap yuk şiirlerim bana özel... gısım sizede sevdiğim şiirleri yolluyom ..sen ne sandıydın ama ne güzel sözler dimi.. zati herşeye ağlıyom bugünlerde gördüğün gibi durum vahimm bana bak diloşum ne olcek bizim bu halımız ..yuk yane..meraktan soruyomda.. küçük kurbağa küçük kurbağa kuyruğun neredeeeeeeeeeeee kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.