Frozenim, bakındım, bakındım senin anı defterini bulamadım... bende kendim açtım... nasıl iyi yapmışmıyım...
seni, tanımadan önce yazılarını okuyordum ve fikirlerini fikirlerime benzetiyordum, kendimi sana yakın hissediyordum... sonra günlerden bir gün biz mesajlaştık ve tanıştık... gerçi henüz yüz yüze görüşmedik ama evlerimiz çok yakın olduğuna göre yolda bir yerde karşılaşabiliriz bile... belkide aynı yoldan geçtik yan yana... değilmi neden olmasın...
rapunzeli kıskandıracak güzellikteki saçlarını yolmak istiyorum... çok kıskandııııımmmm
canım frozenim, sen çok zeki, bilgili, vatanperver, güçlü, cesur, çok okuyan, iyi bir insansın, seni tanımaktan ötürü çok mutluyum, umarım arkadaşlığımız uzun yıllar devam eder... SENİ ÇOK SEVİYORUM... seni şahsen tanımadan öncede seviyordum, hala kararım değişmedi... acaba düşünsemmi?
sana gönderiyorum bu çiçeği ve şiiri... kendine iyi bak...
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz.
Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.
Frozenim, bakındım, bakındım senin anı defterini bulamadım... bende kendim açtım... nasıl iyi yapmışmıyım...
seni, tanımadan önce yazılarını okuyordum ve fikirlerini fikirlerime benzetiyordum, kendimi sana yakın hissediyordum... sonra günlerden bir gün biz mesajlaştık ve tanıştık... gerçi henüz yüz yüze görüşmedik ama evlerimiz çok yakın olduğuna göre yolda bir yerde karşılaşabiliriz bile... belkide aynı yoldan geçtik yan yana... değilmi neden olmasın...
rapunzeli kıskandıracak güzellikteki saçlarını yolmak istiyorum...
çok kıskandııııımmmm 
canım frozenim, sen çok zeki, bilgili, vatanperver, güçlü, cesur, çok okuyan, iyi bir insansın, seni tanımaktan ötürü çok mutluyum, umarım arkadaşlığımız uzun yıllar devam eder... SENİ ÇOK SEVİYORUM... seni şahsen tanımadan öncede seviyordum, hala kararım değişmedi...
acaba düşünsemmi? 
sana gönderiyorum bu çiçeği ve şiiri... kendine iyi bak...
Sardunyam
Penceremdeki yaşlı sardunyam
Sararmış ve dökülmüş yapraklarına
aldırış etmeden,
Arsızca açmış pembe çiçeklerini.
Mağrur ve cilveli edasıyla
caka atar etrafına,
Birilerine nispet misali
hala burdayım der gibi.
Biliyorum,sevgidir açtıran çiçeklerini
Hayatla olan sağlam bağındır
Her şeye rağmen direncindir