Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dedim yaa, arabesk die leyla illa müzik olarak algılamamak lazım olayı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 arabesk demek sen demek ama senin haberin yok çok ısrar ediyosan torunum.. şu ve u çok kullanıyor olmana rağmen,iyi değil gibisin,iyi misin ? nenem egzo delidir huyuna gidelim nolur nolmaz aman çaktırma Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 değilim ben deli divanede değilim sadece arebesk biriyim arabesk biri Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dedim yaa, arabesk die leyla illa müzik olarak algılamamak lazım olayı yüzümdeki gülümseme silindi... nenecim ben küstüm gidiyom... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 arabesk mi sevelim,arabesksiz biz,bizsiz arabesk düşünülemez mi diyelim,ben anlamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 arabesk bir yaşam şeklidir uçlarda yaşarsın farklıdır arabesk olmak, içinde çokluluk farlılık barındırır arabesk, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 canem bidenem sevginin dilini nerde olsa tanırım uçan güvercin olsamdeget egzo işine... çaktırmadan arebesk söyletiyon bana bende tanırım.. lakin ayrık otum sen çaktırmadan deel açıktan söylüyon yav.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 deget ben ve arebesk demek dünyanın sonu demek ama dunyanın sonu geldı denıyo,yanı 40 yıl felan kalmış.demekkı yakındır arabesk dınlemen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 içimden geldi Hazin geliyor, hazin geliyor Geceler ömrümden, sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostlara Kimse dinlemiyor sarhoş dramım Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden başka hüzün geliyor hakan taşıyan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende tanırım.. lakin ayrık otum sen çaktırmadan deel açıktan söylüyon yav.. essahmı diloşum ama dunyanın sonu geldı denıyo,yanı 40 yıl felan kalmış.demekkı yakındır arabesk dınlemen deget sedoşum.. sen dinliyorsun diye kahtalı mıçı bendemi dinleyem yani içimden geldi Hazin geliyor, hazin geliyor Geceler ömrümden, sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostlara Kimse dinlemiyor sarhoş dramım Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden başka hüzün geliyor hakan taşıyan yani egzo sayende karizma çizildi :w00t:düştük sedoşun eline Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 karızma çizilmesı sana hazin mi geldi neyse bu senin meselennn meselennnn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sedoşum ..barabar barabar barabar..ölek ölek ölek barabar en sevdiğin şarkıylan sana sesleniyom canem..zati hazin bi karizma çızılması yaşıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dıyarbekır duzüne düzüne eremedım ızıne ızıne lo lo mahmudelooo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Ay doğar aşar gider Kızlar Maraş’a gider Bir elim yar koydunda Bir elim boşa gider… sayfa gitti artık ben terki diyar ediyom ..hade kalın sağlıcakla..baş baaaaşşşşşş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dur gitme karşıkı dağlar cenderme cenderme Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yuk ısrar etme bundan daha kötü olamaz halim zannımca Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ya desene batsın bu dunya bıtsın bu ruyaaaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 çok duygulandım dimek unutmadın şarkımızı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 unuturmuyum hatta diğeri hep aklımda. pek bi metafor yapmış canım mahsun kırmızıgul,anlamak için feylesof olmak lazım Ben yasaklara değil sevdalara yenildim Ben yıllara değil yalnızlığa yenildim Ben hayata değil tek sana yenildim Benim sana olan bu sevdam bitmez Zincirlere vursalar Zamanı durdursalar Sırtımdanda vursalar Bu sevda bitmez Benim sevdiğim kadar kimse seni sevemez Benden başka hiç kimse uğrunda ölemez İstersen çek git eller kıymetini bilmez Benim sana olan bu sevdam bitmez Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 budur yane sözlerdeki derin anlamın ifade gücü pek kuvvetli ve derinden yakalayıp bi güzel saç baş yolduruyor... zevkine hayranım demesem alınırmısın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 evet saçsız kalmak ıstemıosanız dınlemeyın yahuuu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 güzel geceydı saol.ama gece gelme gunduz gel tenhalarda menhalarda buluşalım vay vay Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bencede güzel bir geceydi..teşekkür ederim arkadaşlığın için olmamı hemen geliyom o tenhalara vay vayyy Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bidenem torunum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 güzel yürekli nenem beni daha iyi anlatan bir şiir yok belkide... bende çok severim bu şiiri o yüzden.. sen benim bidenemsin ...kalbinin sesi duymak isteyenlere ulaşıyor nenecim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.